Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aeben ablam biliyorsunki tek yasıyorum mecburen aynı gün iki yemek yapmaya üseniyorum su sıralar hava soğuk donuyorum mutfakta bende geciştirme sekilde sürdürüyorum bu günleri..

ben bir bardak su koymuştum kayısıya su ekle bence kaynat kayısılar pişmediyse oyuzden sert olmuştur

:80:kızlar ögln yemegimi yeidm ama doymadım üzerine 15 fındık yeidmm yanlışmı yaptım fazlamı yeidmm
ama karnım doymadı ve kaçamkk yapabiliridim acıkıpta

ton balıklı salata
yogurtlu brokloli
tarçuınlı yogurt ve 15 finduk

çok soguk dedinya dogudamısın diye sordum canım

şükür doğuda değilim canım ama herkesin yeriştiği bi coğrafya vardır sonucda oranın etkilerinir tasır üzerinde cankırı bana cok soğuk gelio bide evimiz doğalgazlıydı her yer sıcak ken böyle odanın bi kenarında ufoyla ısınma zor gelio..

banucum bence ii yapmıssın sonucda baska bişey yesen daha kötü bende yapıyorum doymadığım zamanlarda onu..

tlyon evet cnm napayım biliyorum çünkü accıkıcammm vee bir iki atıcma agzımaaa

afiyet olsun banu b mahsuru yok .....

kayısıları önceden haşlasa idin suyla ...
çok katı oldularsa meyve sık kat içine yokmu mandalin, portakal ,nar. dahada olmassa su kat tekrar bi taşım kaynat banu ..
en iyisi bu marmeladları yaparken litrelik elme suları var zilimin dedigi gibi olardan alın sulu olsun ... hurma sonradan katılaşıyor .

yediigm fındıklar çok olmamış yani ölemi içm rahatladı aplaa saol valla
portakal sıktım içine güsle oldu simci

aben abla
haftda iki kez kuru baklagil yesek akşamalrı fazlamı olarrr

aben abla
haftda iki kez kuru baklagil yesek akşamalrı fazlamı olarrr

haftada 3 gün ye kıs korkma baklagilden ....

masumum geçengün demişdikya denge açısında diye sabah ekmek yedik öylen protein alalım diye bu seDece GÜN BUYU denge. şart deyil . şimdiye kaDAR ÖYLEN YEDİGİN MERCİMEKDEN PİŞMAN OLMA ..

DİKKAT ETMEN GERKEN EN ÖNEMLİ AYRINTI . KARBONHİDRAT VE PROTEİN ÖGÜNLERİ ARASINDAN EN AZ 4 SAAT GEÇMESİ HATTA BİRAZ DAHA FAZLA YANİ ÖGÜNLERİN BİRBİRİNE KARIŞMAMASI ÖNEMLİ.

Son düzenleme:
aben ablaaa sen beni ne kadar ii tanımışsın valla pişmanım ögrendigim günden beriii
ama deidign gibii dikkat etmek önemli olan
ok 3 yerimmm hemde doyurdu beni akşammm

şimdi marmelatmı şişelere doldurdum şu bebeleirn hazır meyve rpüresii kavanozları varyua onnla 3 tane çıktı

bu raya kadar güseldee günlük ölçü nekadar yemeliyizzz
1 tk kafi gelir sanırım degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…