anladım canım çok sağol bi süre sorularla bunaltıcam sizi özürr:44:
anladım canım çok sağol bi süre sorularla bunaltıcam sizi özürr:44:
bir haftada ögrenirisn cnmm bizde sora sora ögrendik halada ögreniyoruz sıkma canını çekinmeden sorr
yalnızz ben biraz sazannlık yaptım snaırsam aysuna dimişsin ben atladım hemannn:82:
aysun bu hafta senin ilk haftan dimi alışma haftası olarak gör bunu
neden yiyorsunki kendini yaska bişey yemeişsin kaçmak yapmamışsın sadece biraz zmansız olmuş okadar üzülme okadar
baktın açlık hissediyorusn ögünlerin ardından hemen kuruemiş ekle abartmadna tabi 10 fındık vya 2 ceviz gibi
leblebiyi nohut gibi düşün ve et ile birikte tüketme
marmelad diye diye banda yaptırdınızya ne diyim ....aben ablaaa sen beni ne kadar ii tanımışsın valla pişmanım ögrendigim günden beriii
ama deidign gibii dikkat etmek önemli olan
ok 3 yerimmm hemde doyurdu beni akşammm
şimdi marmelatmı şişelere doldurdum şu bebeleirn hazır meyve rpüresii kavanozları varyua onnla 3 tane çıktı
bu raya kadar güseldee günlük ölçü nekadar yemeliyizzz
1 tk kafi gelir sanırım degilmi
baharatlarda sorun yok kulana bilirsin .slm arkadaşlar hızlı hızlı okudum geçmişi tavsiye veren arkadaşlara teşekkür ederim havuç yok yumurta ekmek bir arada yok
bugünkü çorba yoğurt çorbası içinde yoğurt az un su tuz ve pul biber vardı yanına yoğurt yemedim salata yedim
akşamda brokoli k.bahar havuç yerine kabak koydum bunların yanında bir parça tavuk göğüs eti fırınlıycam yağsız baharatlı
baharatla ilgili bi sıkıntı yok değilmi??
aysun aranda leblebi yiyebilirsin .ama araların nın arası yarım saati geçmesin .yanı 1 aradan başka ara yapmamaya çalış .herkes meşkul soru soracaktım yinede soruyum
bir avuç beyaz nohut yani leblebi yedim yarım sat sonra üstune bir bardak st içebilirmiyim acaba mantar sote yemiştim tok tutmadı nedense
ben geçen hafta hastayken okudum demiştim 2 günde bitirdim koca kitabi... .zevcancım nasıl aşk adlı kitap bu aralar sık sık duyuyorum ismini.elimde olumlu düşünme kitabı var bitmek üzre bitince onuda alayım eğer tavsiye edersen.
süper olur .Kızlar size birşey sorucam akşam için
Tavuklu mantar sote yapsam yanınada yoğurt ve bol yeşillikli salata yapsam olurmu.
aysunum meyveyi karışma demişimdir .ay aeben aplam bir yerde demişti iki besini karıştırmayın diye ne biliyim belkide ben yanlış anladım oyuzden boyle yaptım
ooo nurom nedesin geçengünlerdede geliyom dedim ama yoksun ortalarda.selamkızlar bende bugün montime geri döndüm
aysun bu hafta senin ilk haftan dimi alışma haftası olarak gör bunu
neden yiyorsunki kendini yaska bişey yemeişsin kaçmak yapmamışsın sadece biraz zmansız olmuş okadar üzülme okadar
baktın açlık hissediyorusn ögünlerin ardından hemen kuruemiş ekle abartmadna tabi 10 fındık vya 2 ceviz gibi
leblebiyi nohut gibi düşün ve et ile birikte tüketme
paskalım bakliyatı yagsız pişirmiyoruz ama fazla yaglıda deyil . ben genelde yemeklerimde zeytin yag kulanıyorum .Teşekkür ederim aeben, ekmek yemeğe dikkat edeceğim.
Bakalım bir de öyle deneyeceğim masum.bu arada senin tarçınlı yoğurt müthiş bir şey.başlayalı bayağı kan şekeri dengem düzeldi.geceleri bile daha az acıkıyorum:)
bakliyatlarla az yağlı salata yiyebiliyoruz demiştiniz.yani bakliyatın yağlı pişmemesi gerek, yağlı pişmiş bakliyatı yiyemiyoruz değil mi (yağsız olarak seçsek bile) ?
benimkiler baya odu bana bikaç ay yeter herhalde .pascalll tarçınlı yogurt yaratıcısı sevgili abne ablam cnm bende çok memmunumm ve her ögünd etüketiyorum mutlaka
aben abla kahvaltın süper bende yarın öle yapayım benim mermalet şişeleir tuttumu bilemiyorumm
inş tutmuştur
aeben ablaya da teşekkür ederim tarçınlı yoğurt için o zaman :)
aeben ablamı hazır yakalamışken yağsız süt-peynir i de sorayım.süt ve peynir yağsız tercih edilecek değil mi kesinlikle?proteinli bir öğünde yoğurt yerine yağlı süt-peynir olmaz sanırım.doğru mu?
bir haftada ögrenirisn cnmm bizde sora sora ögrendik halada ögreniyoruz sıkma canını çekinmeden sorr
yalnızz ben biraz sazannlık yaptım snaırsam aysuna dimişsin ben atladım hemannn:82:
ay canım benim bende yeniyim zaten sora sora bulacaz artıkın yolumuzu bende süt içtim diye yiyip bitiriyom şu an kendimi işte bilmedigim için butun bu başıma gelenler süt yasak degil ama zamnsızdı galiba
marmelad diye diye banda yaptırdınızya ne diyim ....
tarifini sonra vereyim bu sefer dahda güzel oldu mis...
kahvaltıda ekmegine sür masumum 1 yemek kaşıgı yiyebilirsin yaklaşık 1 porsiyon meyve eder.
bak ben bu sabah nasıl kahvaltı yaptım ...
2 dl ekmek ..
marmelad ....
süt .
baharatlarda sorun yok kulana bilirsin .
yogurt çorbasına un koymuyoruz helede beyaz asla ...
yanlız senin bu mönünde sedece salata ve yogurt çorbası var oyüzden göz yumula bilir ....
mönün güzel olmuş afiyet olsun ...
aysun aranda leblebi yiyebilirsin .ama araların nın arası yarım saati geçmesin .yanı 1 aradan başka ara yapmamaya çalış .
bu konuda altta masumum yorumuna dikkat ...leblebiyi ete fazla yaklaştırma .
ben geçen hafta hastayken okudum demiştim 2 günde bitirdim koca kitabi... .
mevlananın şems'e aşkına aşık oldum .baya etkiledi beni bu kitap .
ama ellanın yaşantısı eleştirdim kendimce ..
süper olur .
aysunum meyveyi karışma demişimdir .
ooo nurom nedesin geçengünlerdede geliyom dedim ama yoksun ortalarda.
paskalım bakliyatı yagsız pişirmiyoruz ama fazla yaglıda deyil . ben genelde yemeklerimde zeytin yag kulanıyorum .
baklagil yani karbonhidratda aslında nekadar azyag okadar iyi ...ama bunu başarmamız zor yagsız neye benzer ...yada çalışanlar nasıl yeriz .
bu konuyu hatırlatıgın iyi oldu .
paskalım bizler biliyoruz sizlerde tabi sorak ögreneceksiniz ...
ögünlerde illa yogurt deyil yagsız süt ürünü olmalı . bu yagsız peynirde olur yagsız yogurtda sütde....hepsi aynı hangisini istersen ...
ben öylen
balık ...salata vede peynir yedim .....
tabi süt ürün yagsız olmalı özeliklede karbonhidratlarla yediklerin (ekmek spagetti baklagil .)
bunların olmadıgı mönüde y.yaglı yiyebilirsin süt ürününü.
bir küçüm ayrıntıdaha süt evet protein ama önemli miktardada karbonhidrat içerir . peynirde . o yüzden en masumu yogurt vede ögünlerde en kolay yenen buyüzden yogurdu mönülerde çok görüyoruz ......
bu gün mönümü bende yazmış oldum akşamıda yazayımda tam olsun
akşamda bagetli pırasa ve yogurt ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?