Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hergün diğer günden 100 g. fazla çıkıyorum kafayı yicem artık

dünkü menümü yazııım bi de kaçamak yok yaaa

07:00 3 kuru kayısı
08.30 2 dilim tb ekmeğği, peynir, salatalık, az marmelat, az z.ezmezi süt
12:40 1 tabak mercimek çorbası çok az salata
17:00 1 mandalina 1 portakal
18:00 1 kase tarçınlı yoğurt
19:00 2 avuç leblebi
1 saat aerobik
21:30 yarım armut.

Iiiym aysun cum ne olsun temizlik yaptım birazz ev işlei iştee

sema abla geçmiş olsunn

gecmiş olsun ablacımmm ...
serum falan taktırsan vitamin takviyeside yaparlar toparlanırsın biraz olsun ..
yada ben sana bitkilerden koktely yapayım topikcek içeriz sende iilesmiş olursun

teşekkür ederim kızlarr..meyvem 2 gündür neler içtim bilsen...kızlarr şu mide bulantıma bir çare:97:bademcikler balon gibi şiş yutkunamıyorum...birde idrar yolu enfeksiyonu zaten mide bulantısını o yapıyormuş dr dedi..offfff Allahım offffff başım çatlıyor..:94:

her gun tartılma bence motiven bozulur

günaydın kızlar.yağmur gözlü geçmiş olsun canım.arkadaşlar karaturpu keip içine bal koyup bir gece bekletip sabah çıkan suyunu içince öksürüğe iyi geliyor diyorlardı.istersen dene canım.yıllardır bu yöntemi kullanıyormuş annesi nineleri falan.

kızlar dünkü menüm
sabah 2 dlm t.b.ekmeği
domates biber salatalık zeytin yeşillik
öğlen brokoli karnabahar yoğurt
akşam
nohut yemeği salata yoğurt

Sema ablaa geçmiş olsun
bende hamilelikte iki defa idrar yolu enfeksiyonu yaşadım feci durum en iyi çözümü bol su içip o mikrobu idrar yolu ile atıcaksın ablacım birde antibiyotik malesef şart evet acaip bulantı yapıyor vede kasıkalrda bıçak gibi batma aaayyyyyyhhhh

ayy bozuldu zaten aysuuunn

MİRAYYYY
hwrgün tartılma cnm bende 2 gün önce 68.5 gelirken bugün 69 geldim yanii 500 gr aladım tabiki degil ama vücuduugmuzun nekadar ödem yaptıgını bilemiyizz herügn tartılmak ii dgeil

sema abbla
ben yıllar önce geçirdim ve acaip mide bulantısı yapıyr gerçekten birde safilşin dediigi gibi kasıkta batmm
kabus gibi 1 haftaydı hala unutamam yani çok geçmiş olsun bol su içeceksinniçiyosundur zatendee
mide bulantısı için grisiniler ii geliyor veyakrake r ama yaska oldugu için yermisin bilemiyorum

[

canım hergün tartılmak yasak

afiyet olsun canım...ballı turp tarifini bende duymuştum...özellikle bronşite çok iyi geliyormuş ama montide bal yasak canım zencefilli ballı sütte iyi geliyordu ama bal koymadan sade zencefilli yaptım...tam montim düzene girmişken yanlış yapmak istemiyorum:78::97:

sema ablam maydanoz suyu veya kekik cayı cok güzel idrar yolu antiseptipi senin ilacların vardır zaten ama bademcik iltihabın gecmeden idrar yolunun gecmez durumunda bi değişiklik olmazsa dr a tekrar gitde antibiyotiğini değiştirsin..

Son düzenleme:
sabah marmelat tabagına düşecektim nerdeyseeee
ama az yeidm firenleidm kendimiii

şimdiide köfte yaptım aslınd akarbonat yokmuş akşam karbonat ve tuz ile yunurup bekleticektim
kabartma tozu ielde yapmayı göze alamadım

önce ekmek koymadan yunurdum
kendiminkileri ayrıp kalanına ekmek kattımm
ilk kez yapıcam ekmeksiz köfte nasuıl olacak acaba bilemiyorum

meyvem idrar yolu antiseptiği olarak PİYELOSEPTYL ...antibiyotik SANSET....ağrı kesici BUSCOPAN...mide bulantısı için METPAMİD verdi.... ben oğluma hamileyken bile böyle bulantım olmadı fena yani...gerçi 20 sene oldu unutmuş olabilirmiyim acaba

haftasonu bende köfte yapacagım karbonot iymi oluyormuş ilk defa duydum ben

ablam bu antibiyotiği bizim dr kullanmıyor bilemicem o yüzden ama diğer ilaçlar oldukca etkili..sen suya daya kendini gecmezsede dediğim gibi tekrar bi git serum falan takarlar belkim..

ünaydın arkadaşlar herkesin keyfi yerindedir umarım

bugünkü mönüm şöyle
sabah 1 armut
kahvaltı yağsız tavada az peynir ve 1 yumurta
5 ad. y.zeytin
bir bardak çok çok açık çay çay bile denemez

öğlen sebze yeneği ve yoğurt

arada bi elma

akşam
az yağlı kıymadan fırın köfte
salata

ben yemeğe gidiyorumm yoğurt salata ve tavuklu mantar sote mi yicem karabiberini fazla atmısım inş mideme dokunmaz...

slm kızlar...masumum ablamda kabartma tozu koyuyor köfteye...içerik olarak karbonatla kabartma tozu aynı madde...hiç bir fark yok yani...
oğluşum gündüz uyumalarına göre uyuyor akşam.eskiden (yani yaz tatiline kadar)çok güzel bir uyku düzenimiz vardı.ve ben odasına yatağına koyup klasik müzikli projektörünü açıp çıkıyordum odasından o kendi kendine uyuyordu.şimdi o uyuyana kadar odasında bekliyorum yazlıkta tüm düzen alt üst oldu.ve artık aklıda eriyor.eskiden aklı ermiyordu uyuyordu...dünde ben tenisteyken babası akşam saati uyumasına izin vermiş doğal olarak çocukta 10:45 gibi yattı...ben akşam saati uykusu gelince uyutmuyorum 9:30'da uyuyor ama akşam 6-7 gibi uyumuşsa gece geç uyuyor.ne yapalım büyüyene kadar idare edeceğiz artık...

simit tarifine gelincede tam buğday unundan 5-6 simit için yaklaşık olarak 3 bardak kadar kullanmışımdır.ölçmedim ama o kadar vardı..2yemek kaşığı kadar sıvıyağ damlattım(ben tepsiyi yağlamıyorum yağlı kağıt kullandığım için o sebeple içine ekledim yağı çok yavan olmasın diye)1 tatlı kaşığı şeker koydum mayalanmasını hızlandırmak için.ama bu kısmı aebenime sorun siz.1 çay kaşığı kadar tuz attım.yarım su bardağı süt kattım.kalanınıda ılık su .yoğurdum,yumuşak ve ele yapışmayan bir hamur yaptım.kalorifere yakın bir yerde mayalandırdım2 saat kadar.sonrada bir parça koparddım yağlı elimle onu uzunca silindir haline getirdim elimle .ikiye katladım.burdum simitin kıvrımları gibi olsun diye.iki ucunu bir yapıp yapıştırdım.bir tatlı kaşığı pekmezi yarım çay bardağı su ile açtım bir tabağa koydum.şekil verdiğim simitleri batırıp çıkardım ve bir kısmını susama batırıp dizdim tepsiye.bir kısmınıda keten tohumuna. 200 derecede pişirdim....çok kolay yani....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…