Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zevcan cım afiyet olsun canım.bende akşama pırasa pişiricem. oo el işi de yapıyoruz ne işliyorsun canım:) bende bu aralar fular yapıp yapıp hediye ediyorum kızımdan fırsat buldukça örüyorum uyuyunca akşamları

ben galiba yanlış yaptım çtır leblebi dediginiz hangisi ya ben beyaz leblebi diye unumu yiyorum yoksa
bizim burda nohut derler ay lütfen yanlış demeyin çok üzülurum

yok güzelim yok sen nohut yiyorsun çıtır leblebi başkaaaaa
onu ben yedim bir güzel afiyetle

seccade işlemeye uğrasıom canım yapıom yapıom yapıom bitmiyo bi görsen halimi millet gül gül ölüyo :90::90::90:

safiş
cnm eger çıtır leblebi derken beyaz hatta bembeyaz ve leblebiden biraz büyük ebatta olanlırı diyorsna şöle diyim bende 3ay önc efilan komşumd ayemştim ve bayılmıştım deidm süper ya ii şrşey buldum diyette yemek için
ama almak için gittigimde sordum nedne yapıldıgını
gofret unu varmış içerisind eve birazda şekerrr

aeben ablaam 3 öğünde de böle olmasının sebebii sabah mecburen ekmekli kah. yapıyorum.
öğleen orman kebabı ve mercimek çorbası vardı mecburdumm.. mercimeii tercih ettim
akşamda beyaz leblebi spora giderken yedim yksa bayılırdım sporda

ama bundan sonra buna daha çok dikkat edicem gerekirse yemicem ablacım

topyy fıstık da diolarrr o direk gofret gibi bişi safişim

Son düzenleme:
selam kızlar
gelelim dünkü menüme
kahvaltı 12:00 :78: 1 dilim tambuğday ekmeği+maydonoz+light peynir+3 zeytin+şekersiz çay
14:30 1 elma
öğle 16:00 1 tabak kıymalı karnabahar+yoğurt+maydonoz
akşam 20:30 1tabak kapuska yoğurt salata
21:30 şekersiz çay
22:30 1 ayva
23:30 1 türk kahvesi

heee anladıydım aslında yerken tatlı bir tadı vardı ama tadı çooook güzeldi işte bu benim yediğim

topyy fıstık da diolarrr o direk gofret gibi bişi safişim

kıısss o değil dellenme o değil
ona burda kalamalı fıstık deniyo kıs onu yermiyim hiç
ama çok severim

kıs aysun bu nohut anacım bu değil bak yukarı ekledim resim onuda yeme tamammı

aeben apla burdayken soruyum nes kahve alışkanlık olmuş bende gunde bir fincan içsem sade bişey olurmu acaba

ay ben sen degilim onu yemem tabikine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…