Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

harika mönü olmuş ..
yagmurum saglık herşeyden önemli bişi olmaz 2 kş baldan yap o tarifi öksürüge iyi geldigini bende duydum o tarifin ....
dün aksam tarcınlı yoğurt yedim koca bi kase kesmedi iştahımı :84:
meyvem bunu alışkanlık haline getir inan düzene sokuyor .....
en azından günde 1kere ye ..ama düzenli.
bi harika mönü daha ay çok sevindin okadar yazıyoruz şükür işe yarıyor ...
ben yemeğe gidiyorumm yoğurt salata ve tavuklu mantar sote mi yicem karabiberini fazla atmısım inş mideme dokunmaz...
afiyet olsun meyvem
simit güzel zilim bende deneyim bazan ....
seninde tahminince ; şekeri koymasın kıslar ......

gamzem dr ne diyorsa yap banda demiçlerdi 2 satde bişi ye diye .hatta her gitigimde veriyorlar günde 8 ögün .
ama ben okdar sık yemiyorum .zeten insan anlıyor şekerinin düştügünü.
sanırım bu beyaz leblebi ..
çıtır olan ayrı ....
afiyet olsun ....
hoşgeldin norom hadi hayırlı olsun montin ....
şanslısın zaten montiye uyumlu bunyen tek yapman gerken kayınvalidenle küsmennn .

hee resmini görünce anladım safişimm ama toppyy fıstık da ben ne yerdim yeaaa.D

safiş bird ebunun beyazı varkii görmeeee sen hiçç

biliyom biliyom sevmiyimm ben onları zateeee :44:

ay ben sen degilim onu yemem tabikine

hahaayaattt laflara bak heleee
bana lafmı sokuyon seeeennnnn
seni gebertirim beeennnnn

yedim ne olmuşki yedim hiçte pişman değilim
ohhhhh canıma değsin pekte güzeldi tadı
bu hafta artı bilem çıksam umurum değil tamammmı şekerimmm

ben daha salı günü 68.5 çıkarken bugün 69 çıktım

ooyyyyy sen hala hergün çıkıyormusun basküle yaaawwww

banucum bendede öyle oldu cumartesi 61.6 cıktım pazartesi 62.1 şükür bu sabah sadece 100 gr + daydım neden böyle oluyor anlamıyorum ödemde yok vücudumda..

günlük dalglanmalar normal kıslar hep diyoruz haftalık tartılın diye ..
benimde bu konuda zafim var birazda araştırmak için aslında ne yiyince kiloyu etkiliyor diye hergün tartılırdım halada tartılıyorum ama bu günlerde bırakdım ... birde fark ettimki günlük tartılınca günlük beklenti içine giriliyor ve istenlen sonuç alınmayınca piskolajik tepkiyle diyet sekte oluyor .. ama haftalık tartılınca 1 hafta insan kilo verme azmini koruyor . verdigi kiloyuda azımsamıyor .....

aebencim hoşgeldinboğaz enfeksiyonum ve idrar yolu enfeksiyonum öksürük ve şiddetli başağrım var ölecekmiyim doktor
:94:
şaka bir yana çok fena mide bulantım var

aeben ablam tartılma işinden kurtulamıyorum malesefki nasıl bir takıntı olduysa bende annemlere gidince bile cıkıyorım o tartının üstüne..

tarcınlı yoğurt olayını dediğin gibi her aksam yapsam ii olucak inş düzene girer bu aksam süt yerine tarcınlı yoğurt yiyeyim ben

hahahahhaha kopardın kız beni alemsin heee doğru diyon o faktörü unutmamak lazım akşam bize geldi gelirkende kapuska getirmiş 1 tabakonu menümdeki kapuska işte aslında diyetime pazar günü başlamıştım yine tatlı falan yapmış börek çörek falan hadi dedim bugün başlamayım..
dün başladım ama çokçok çok iddialıyım.. bu arada kilomu hiç sormayın

safiş aslınd auzun süredir çıkmıyorudmm ama bu ara yine başladı baskül ile aşkımı

imdi ben yeme hazırlarken minik tarçınlı yogurdumuda hzırlaıdm içinede yarım cevizi minik minik parçaladımm
sütlü tatlı babındaaa

aebenim bu arada bu sözünü ezberleyip sürekli tekrarlıcam "şanslısın zaten montiye uyumlu bunyen tek yapman gerken kayınvalidenle küsmennn " aklıma bişey takıldıkca tekrarlıcam güzel söz

aeben apla burdayken soruyum nes kahve alışkanlık olmuş bende gunde bir fincan içsem sade bişey olurmu acaba
aysunum kahveden ne kadar uzak durusan okadar iyi ama tiryakisiysen arada izin var ....
birde kahvenin içindeki kafein bize uymayan eger kafeinsiz bulursan içebilirsin ...
aebencim hoşgeldinboğaz enfeksiyonum ve idrar yolu enfeksiyonum öksürük ve şiddetli başağrım var ölecekmiyim doktor
:94:
şaka bir yana çok fena mide bulantım var
ah yagmurum geçmiş ola .....

bugun bende dr gittim kızımın rporlarını görtermeye ....
sol böbrek çıkışında genişlik varmiş .geri su kaçması varmı diye tarara zorbir film daha çkeçekler 1 ay sonra ...
gelirken eczaneden serum vs istediler korkdum vallahi nasıl film bu ..
meyvem bende sen gibiydim inan nasılmı çare buldum . kendime söz vererek ....

bende tam onu soracaktım . 85 aştınmı .??
... 72 yi görmüşken ...:84:

aebenim bu arada bu sözünü ezberleyip sürekli tekrarlıcam "şanslısın zaten montiye uyumlu bunyen tek yapman gerken kayınvalidenle küsmennn " aklıma bişey takıldıkca tekrarlıcam güzel söz

:90:..

zeynebinide öptüm şimdiden ....çabuk gelsin inşallah

bugünki menüm
sabah
su,tiroid ilacım
kahvaltı
tb ekmek 1 bardak zencefilli yy süt,peynir,zeytin,
öğle
mercimek çorba,brokoli salatası,yoğurt
ara
acıkırsam armut yerim
akşam
tavuk,salata

kayınvaliden seni şişko yapmak için ğraşıyor ve sanırım başardıda

benimkisi de öyle idi ama ben görüşmeyi kesince zayıflamaya başladım gariii

boşver yaaa çıkma yine boşuna moralini bozuyorsun farkındasın demi güzelim...

yoğurdunda afiyet olsun ayrıca

bende buna bayıldıııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm harikaaaaaaaaaaa

geçmiş olsun aebencim yağmurgözlüm sana da geçmiş olsun
kilo konusuna hiç girmesek :78:
en son ayrıldığımkiloyu bulup o kiloya ulaştığımda takımlara katılacağım yine yeni yeniden ama şimdilik kilomu ammann kimseler duymasın şarkısını söylicem :89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…