kayınvaliden seni şişko yapmak için ğraşıyor ve sanırım başardıda
benimkisi de öyle idi ama ben görüşmeyi kesince zayıflamaya başladım gariii
boşver yaaa çıkma yine boşuna moralini bozuyorsun farkındasın demi güzelim...
yoğurdunda afiyet olsun ayrıca
bende buna bayıldıııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm harikaaaaaaaaaaa
aben aplaaaa
bend ettum o sözü yaa lıfe söyleidign sözüüü
k.valdenle mi oturuyosnn sen lıfe güsle yemekler yapıp sen baştanmı çıkarıyor yoksa :2:
kızına çok geçmiş olsun canım inş iyi sonuçlarla dönersiniz...benim yeğenimde salı günü sintigrafi çektiricek sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyordu ve ilaçlarla da geçmiyordu...çapa da çocuk ürolojiye götürdüler...böbrekten sintigrafi istemiş kaçak varmı diye bakılıcakmış..aysunum kahveden ne kadar uzak durusan okadar iyi ama tiryakisiysen arada izin var ....
birde kahvenin içindeki kafein bize uymayan eger kafeinsiz bulursan içebilirsin ...
ah yagmurum geçmiş ola .....
bugun bende dr gittim kızımın rporlarını görtermeye ....
sol böbrek çıkışında genişlik varmiş .geri su kaçması varmı diye tarara zorbir film daha çkeçekler 1 ay sonra ...
gelirken eczaneden serum vs istediler korkdum vallahi nasıl film bu ..
meyvem bende sen gibiydim inan nasılmı çare buldum . kendime söz vererek ....
bende tam onu soracaktım . 85 aştınmı .??
... 72 yi görmüşken ...:84:
afiyet olsun yagmurum .bugünki menüm
sabah
su,tiroid ilacım
kahvaltı
tb ekmek 1 bardak zencefilli yy süt,peynir,zeytin,
öğle
mercimek çorba,brokoli salatası,yoğurt
ara
acıkırsam armut yerim
akşam
tavuk,salata
ayy bak şimdi ..nurom üzme beni seni aglatmak için söylemedim ki..ayyy canım beniiimm sağolasın inşallah...
ağlattın beni heee
geçti ..şimdi okulda iyi ..aeben ablaaa kızına geçmiş olsun ne oldu bulantı kusma geçtimi?
kızına çok geçmiş olsun canım inş iyi sonuçlarla dönersiniz...benim yeğenimde salı günü sintigrafi çektiricek sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyordu ve ilaçlarla da geçmiyordu...çapa da çocuk ürolojiye götürdüler...böbrekten sintigrafi istemiş kaçak varmı diye bakılıcakmış..
slm kızlar nasılız bakalım
dünki menümü yazayım
sabah:2dilim kızarmış tb ekmegi-zeytin-peynir
öglen:fırında tavuk-yogurt
akşam:yumurtalı pırasa kavurması-yogurt-salata
saat 22.30da meyve
bugünki menüm
sabah:YUMURTASIZ menemen 1dilim tb ekmegi-zeytin-peynir
öglen:yogurt-leblebi
akşam:ıspanak-yogurt-salata
afiyet olsun yagmurum .
ayy bak şimdi ..nurom üzme beni seni aglatmak için söylemedim ki..
nasıl nevram ,nilüm ,özkem hamile diye burdan nagra attık sevindik . senin ve elifinde nagralarını atıcaz tez zamanda inallah ...
bak sonra bu hatunlar gibi neyle korunacaz diye felik felik düşüneceksin .
(takımda konuşuyorlardı yanlış olmasın )
geçti ..şimdi okulda iyi ..
aynı durum yagmurum .
yanlız benim kzımda idrar yoları enfeksiyonu olmuyor belki küçükken 1.2. defa olmuştur ..yani sorun var diye gitmedik ..ilerde sorun olurmu diye baktırıyoruz .
yegeninede geçmiş olsun .
şimdiden düşünüyorum nasıl çektirecez diye iyneye bile mızıldanıyor koca kıs oldu . serum takımı istemişler ya.
süper masumum ...bende düki menümü yazayım
sabah ekmekli klaisk kahvaltı
öglen:tonbalıklı salata,yogurt,fındık,tarçınlı yogut
ara:elma
akşam:mercimek yemegi,yogurtlu brokoli,tarçınlı yogurt
bolsu ve bitki çayı
kızına gecmiş olsun aeben ben bişi sorcam keci boynuzu yemek serbestmi ilk sayfaya baktım tozundan bahsedilmiş ben kıtır kıtır yemek istiyorum birde ara ogundemi yoksa yemekle beraber mi yemeliyiz fındık ceviz gibi
gamzem bende okudum kitapda yenir yazıyordu ...
çok sık tüketmedigin sürece sorun yok ...
ama bi zilime soralım babası şeker hastasıydı o yiyebilirsa bi mahsuruyok . ama şüpeli gıdalara fazla agırlık vermeyin ..
arada ye ...şimdi etle yenirmi bilmem yanlış yönlendirmeyim ...
Günaydın hanımlar,
Aebencimm, merak etmişsin canım, merak edilecek birşey yok (teşşekkür ederim gönlü güzel kardeşim)...fena halde üşüttüm geçen hafta giremedim...iki gündür iyi gibiydim, cumartesi dışarı çıktık kızlarımla, dönüşte yağmura yakalandık, dün de kızkardeşim çağırdı kıramadım gittim...bugün yine hapşırıp tıksırıyorum, boğazımda hafiften ağrıyor, çıkmasaymışım iyiymiş de oldu artık...1-2 güne atlatırım tamamen, aman kendinize cici bakın kızlar, hastalanmayın sakın, öpüyorum hepinizi..sevgiler, selamlarrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?