Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

gamze benimde aklımdaydı hep keçiboynuzu sormak isityorum ama unuttumm saol valla bende ögrenmiş olurum zilim cvplar gelince ama bana biraz şüpheli geliyorrr
inş egldirde
degişiklik olur arada yeriz

yakınmııı
bende yakınım
aynı çatı altında

çok güzel yiyin gari

aben ablammm umarım gider bu cumaya kadar gerçekten çok dikkat eidyorum gitsin yapışan fazlalıklar üzerimdee artıkın

sağol gamzecim çok teşekkür ederim..sanada geçmiş olsun tiroidinin normal çıkmasına sevindim...bir ara arkadaş olursan bana bende baktırıyım çççoookkkkk uzun zaman oldu tahlil yaptırmayalı...insülin direncimede bir baktırıyım...dahiliye yaparmı acaba????? endokrine gidemem şimdi dünya para ister tahlillere

valla kayınvalde ile aynı çatı altında yaşayanları tebrik ediyorum zor bir durum yaa
ne kadar anlaşsandaa sevsennn

valla kayınvalde ile aynı çatı altında yaşayanları tebrik ediyorum zor bir durum yaa
ne kadar anlaşsandaa sevsennn

biz görüşmediğimiz ve hatta yüz yüze bile gelmediğimiz için sorun yok
çünkü sorun zaten başta çıkmıştı
gelmeyi gitmeyi kesince sorunlarda kesildi

fındık fıstığı yemekle birlikte mi yiyebiliyoruz.. önceden arada 1 avuç fındık yiyebiliyoduk şimdi nasıl?

Keçi boynuzu baklagiller familyasından olup bir çok yan ürünü elde edilerek kullanılmaktadır. Keçi boynuzunun yapısı karbonhidratlar, şekerler (sakkaroz, glikoz), selüloz, azotlu bileşikler, tanen ve sabit yağları ihtiva etmektedir. Dut pekmezinde olduğu gibi aynı yol izlenerek harnup pekmezi elde edilmektedir. Çok besleyicidir. Özellikle çocuklarda kemik gelişimini sağlar. Yapısında bol miktarda potasyum, fosfor, demir, çinko, bakır bulunduğundan, kemik erimesi, kansızlık, zayıflık, demir eksikliği durumlarında doğal şifa kaynağıdır. Şeker hastaları kullanmamalıdır

slm kızlar uzun zamandır yoktum günleri bile karıştırdım pzrtesi sabah 7 de çık akşam 10 eve gel bu hafta böyle ama monti amcayı terk etmedim kaçamaksız buna rağmen 300 gr gelmiş şişliktir belki cumayı bekliyorum süpriz olsun diye hem kaçamaksız yapıp ve bol hareketli bir hafta ama tık yok

aynı çatı altında nasıl gelip gitmeyi kesiyonuz anlamadım :44:

Sorunlu bir kayınvaliden olunca canım her ne kadar alttan alan sakin davranan sabır gösteren bir gelin olsanda sabrını taşırıp dişini göstermen gerekiyor.

Dişinide gösterince zaten bir dahada bu eve gelmeyeceksin deyince gelemiyor bu kadar basit

anladım canım bende arada takip ederim diye sordum belki oyrenecegim şeyler olur yazılanlardan diye teşekurler
aysuncum burda bazı arkadaşlar zayıflama takımlarında yarışıyorlar geneli mutlaka bir yerlerdedir
mesela naz ben ve mimu 6. takımın üyeleriyiz.

sabah:klasik kahvaltı
öğle 1 kutu süt biraz beyaz leblebi
akşam: ıspanak ve yoğurt çobası bi de salata olcak heralde

bişey sorcam beyaz leblebi yiyebiliyor muyuz ? öğlen dışarda olduğum için yiyebileceğim en iyi şey buydu sanırım :18:

kızlar keçiboynuzu pekmezini bende oğluşuma veriyorum.iştah açıyor dedi aktar.eşimin çalıştığı hastanenin diyetisyenide aynı şeyi demişti.ammmaaaa......şimdi derya baykalı izliyordumki diyatisyen bir bayan var.orda keçibonuzu pekmezinin çok şifalı olmasına karşın şeker oranı en düşük pekmezdir.günde bir tatlı kaşığını rahatça tüketebilirsiniz dedi...(ama erkek için önerilen bir diyetti)kadınlarada kaşıkta kalanı yalamaktan öte geçmeyin kilo açısından dedi.ama kan şekerini ani fırlatmıyormuş onu öğrendik...haftada bir iki kere bir tane keçiboynuzundan bişey olmaz bence...kuru kayısı yada incir yeniyor sonuçta ve keçiboynuzu onlardan daha az tatlı bişey...ben olsam bir tane yerdim iki üç günde bir....

ve şu trabzon hurması yada cennet elması dediğimiz hurmalar varya.onların diyette bile kullanılabileceğini söyledi dr.hatta derya baykal da şeker hastası ya ,her akşam bir tane yiyiyorum ve şeker dengem çok iyi gidiyor dedi.babamda yiyiyormuş onlardan gün aşırı birer tane.üzerine tarçın serpin ezin tatlı niyetine yiyin dedi dr.lif açısından açısından çok zengin olduğundan şekeri yükseltmiyormuş.aynı zamandada zengin bir betakaroten kaynağıymış...ben sevmiyorum o sebeple yemiyorum ama seviyorsanız her gün olmasada yiyebilirmişsiniz...

yeniyor canım

anladım canım bende arada takip ederim diye sordum belki oyrenecegim şeyler olur yazılanlardan diye teşekurler

valla cnaım takımlarda herkes kendince diyetlar uyguluyor monti yapıyorsan eğer takımlardan değilde monti linkinden çok daha fazla şey öğrenirsin
Açığını söyliyim biz takımda zayıflamaktan diyetten rejimden başka herşeyi konuşuyoruz diyeti arada sırada konuşuyoruz günde yarım saat felandır heralde

beyaz leblebide yersin renklide her tür leblebi serbest

şaka şaka kısss sabahtan beri bir leblebi muhabbeti gidiyor yeme sakın
tuzsuz leblebi ve nohut diye satılan leblebi bu ikisini yiyebilirsin sadece

aeben abla bunu okuyunca beni kovacakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…