Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

nohut denilenden yedim zatennn ya yasak mı gerçekten peki öğlenleri ne yicem ben ya??

Son düzenleme:
elnaz beyaz leblebi yiyebilirsin cnm.....

bu arada kızlar demiştimya geçen gün evde nutella yaptım.çocuğu olanlar mutlaka yapsın walla hem çok faydalı bir içeriğe sahip,hemde çok ekonomik,hepsini geçtim içinde bilmediğimiz bir şey yok hiç değilse..çocuklarımızın ne yediğini biliyoruz.bu tarifi furuktozla kendinizede uyarlayabilirsiniz...(belki toz tatlandırıcılarlada olur ama onların tadı ilaç gibi tavsiye etmem)
250 gr fındık
yarım pak vanilya
1 çay bardağı süt
1tepeleme yemek kaşığı kakao
1 paket %70 kakaolu bitter (buda montiye çok aykırı değil azıcık olmak kaydıyle)
3 yemek kaşığı tepeleme pudra şekeri (siz bu kısmı 2 yemek kaşığı furuktoz ile yapacaksınız)

fındıkları bir tepsiye koyup fırında 180 derecede 10 dakika kavurun ama mutlaka arada bakın çok kolay yanıyorlar.sıcakken robota koyun,bitteri parçalayıp atın,sütü,kakaouyu,şekeri yada furuktozu,vanilyayı ekleyin.iyice püre olana kadar yağı çıkana kadar çekin.hepsi bu...
dışarda satılan krokanlı fıstık ezmeleri gibi çok hafif pütürlü ama bir o kadarda lezzetli bir krem çikolatanız hazır...valla ilk yaptığımda eşim elinden almasam kavanozu bitirecekti.bu tarifle büyük nutella kavanozu doldu...ve o kadar lezzetliydiiiiiiiivalla ben krem çikolata sevmezken bile yedim....kavruk fındık kokuyordu miss gibi.....yapın yiyin.ama şekerli değil tabiii....
ama çocuklarınıza mutlaka yapın...hem kuruyemişten faydanalanırlar.hemde ne olduğu belirsiz bişey yememiş olurlar...yağ da hiç yok...fındığın kendi yağından başka...

iki avuçtan fazlasını yiyemiyorum yanında bi de süt varsa diğer türlü 3 e çıkar yanında süt için kızlar

iki avuçtan fazlasını yiyemiyorum yanında bi de süt varsa diğer türlü 3 e çıkar yanında süt için kızlar

bende ilk leblebi ve süt tüketimimde acıkmıyayım diye zorla üçüncü avucu yediydim kendimle ne zorum varsa ilahi ben

ama süt ve leblebi yakışıyor birbirine essahtan heeeee

anladım canım bende arada takip ederim diye sordum belki oyrenecegim şeyler olur yazılanlardan diye teşekurler

aysnn takımlara eğer takıma katılmak istiyosan en başta devamlılık şart 1 haftalık deneme sonucunda eğer paylaşımın devamlı ve kilo verme isteğin fazlaysa takıma kabul ediliyosun.. şimdi link vericem eğer katılmak istersen vericeğim linke yaz takımlarda boşluk olan takım başkanları ordan çağırıyolar yeni arkadaşları.. dur bir saniye canım

valla kayınvalde ile aynı çatı altında yaşayanları tebrik ediyorum zor bir durum yaa
ne kadar anlaşsandaa sevsennn
banucum ben 6 yıl oturdum kayınvalide kayınpeder görümce birde kayın çok iyi anlaşırdık ufak tefek sorun olmadı değil ama her evde olan şeylerdi...9 yıl oldu oğlunu boşayalı kaynana hala selam gönderiyor bana o benim ilk gözağrımdı diyormuş bütün kabahat oğlumdaydı diyormuşdiğer oğlunu evlendirince benim kıymetimi daaha iyi anladı tabi elti cadı çıkınca ...:)) birde onu kendi memleketinden diye pek bir hevesli almıştı...:))) ben yabancı gelindim...)))

Son düzenleme:

seninki terbiyeli karıymış vesselam
neden boşadın abla herüfüüüüü

Son düzenleme:
ya safinaz ben senin konuşmalarına bayılıyorum keşke yakın olsaydık valla iyi muhabbet sohbet ederdik.

hangi birini sayayım kızzzz

yaaaa ortaya karışık yap bişiler işte be applaaa benimi kırıcan

ya safinaz ben senin konuşmalarına bayılıyorum keşke yakın olsaydık valla iyi muhabbet sohbet ederdik.

ay bende size bayılıyorum yaavvrruuuuuuuuuuuu

yakın değilik malesef biliyorsun
ama antalyaya geldiğimde uğrarım yanına şeker

valla ben sohbete bir başladımmı zaten ayıptır söölemesi zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın
beni yakından tanıyan arkadaşlarım hep senin kocan hiç yaşlanmaz sendeki bu enerji bu güleçlikle diyor
ama daha da erken yaşlanabilir tabii kocam nede olsaaaa

safinazcım diğer sıradaki soru bu canım

kıısss BANA SORDUĞU SORUYA BAKIN HELEEEE
daha bir saat önce ben burda YASAK olan çıtır leblebiyi yediğimi itiraf etmiştim farkındamısın

fındık fıstık derken?
zaten fıstık yasak diye biliyorum ben
fındığa gelince
her gün bir avuç yiyin gariiiiiiii
her birşeye iyi geliiiirrr
aganigi naganigiiiiiiiiiiii

aç tok fark etmez

SEN YE HER GÜN BİR AVUÇ
BEN YİYORUM ÇÜNKÜ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…