beyaz leblebide yersin renklide her tür leblebi serbest
şaka şaka kısss sabahtan beri bir leblebi muhabbeti gidiyor yeme sakın
tuzsuz leblebi ve nohut diye satılan leblebi bu ikisini yiyebilirsin sadece
aeben abla bunu okuyunca beni kovacakk
nohut denilenden yedim zatennn ya yasak mı gerçekten peki öğlenleri ne yicem ben ya??
kıs okumuyonmu o yediğin yasak değil ye devam et ye
istediğim kadar mı
zaten üç avuçtan fazla yiyemezsin kanımca
tıkanırsın diye düşünüyorum ben en fazla üç yedimde şimdiye kadar patlıyorum sandım
yakınmııı
bende yakınım
aynı çatı altında
çok güzel yiyin gari
biz görüşmediğimiz ve hatta yüz yüze bile gelmediğimiz için sorun yok
çünkü sorun zaten başta çıkmıştı
gelmeyi gitmeyi kesince sorunlarda kesildi
paketin dibini gördüm desem
aynı çatı altında nasıl gelip gitmeyi kesiyonuz anlamadım :44:
iki avuçtan fazlasını yiyemiyorum yanında bi de süt varsa diğer türlü 3 e çıkar yanında süt için kızlar
anladım canım bende arada takip ederim diye sordum belki oyrenecegim şeyler olur yazılanlardan diye teşekurler
banucum ben 6 yıl oturdum kayınvalide kayınpeder görümce birde kayın çok iyi anlaşırdık ufak tefek sorun olmadı değil ama her evde olan şeylerdi...9 yıl oldu oğlunu boşayalı kaynana hala selam gönderiyor bana o benim ilk gözağrımdı diyormuş bütün kabahat oğlumdaydı diyormuşvalla kayınvalde ile aynı çatı altında yaşayanları tebrik ediyorum zor bir durum yaa
ne kadar anlaşsandaa sevsennn
banucum ben 6 yıl oturdum kayınvalide kayınpeder görümce birde kayın çok iyi anlaşırdık ufak tefek sorun olmadı değil ama her evde olan şeylerdi...9 yıl oldu oğlunu boşayalı kaynana hala selam gönderiyor bana o benim ilk gözağrımdı diyormuş bütün kabahat oğlumdaydı diyormuş
hangi birini sayayım kızzzzseninki terbiyeli karıymış vesselam
neden boşadın abla herüfüüüüü
fındık fıstığı yemekle birlikte mi yiyebiliyoruz.. önceden arada 1 avuç fındık yiyebiliyoduk şimdi nasıl?
hangi birini sayayım kızzzz
ya safinaz ben senin konuşmalarına bayılıyorum keşke yakın olsaydık valla iyi muhabbet sohbet ederdik.
safinazcım diğer sıradaki soru bu canım
safinazcım diğer sıradaki soru bu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?