Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

menümü yazyaım bende

sabah:1 çay bardagı portakal suyu

kahvaltı:monti kahvaltısı

öglen:haşlama tavuk,salata,yogurt

ara:yarım ayva

akşam:ıspanak yogurt,tarçınlı evizli yogurt

ara:2 keçi boynuzu yirim

düşündükçe içime işledi valla glıcam neredeyse sinirlerim bozuldu
takıldım kaldım95::95::95:

kg bildirim burdan mı yapcaz? benim ilk haftam başlangıç 80 1. hafta 78

Son düzenleme:
tebrşkler elnaz buradan yazman yeterli ama aben ablam listeyi yaptı bugün
haftaya alır seni cnm listeyeee

masumcum verecek kilon azaldı cnm o sebeplede yavaş gitmeye başlıyor.benimde kilo verdiğim dönemde oluyordu.hiç sıkma canını.bir hafta takılır ertesi hafta gider... içtiğin çayları ara sıra değiştir.vücut alışınca tepki vermemeye başlıyor çünki...

mimu cnm peynirin yağ oranı %6 fazla gibi geldi bana.%2,5 civarındakileri yiyiyoruz bu diyette biliyorsun...ama aebenim bişey dememiş yada fark etmemiş olabilir.onu söyliiim dedim tatlım...

bu arada tost yiyemeyenler benim geçen hafta verdiğim tarifi deneyin pişman olmassınız.peyniri ufalayın,üzerine domates biber doğrayın küp küp,kekik ilave edin bol bol.birazcıkta süt(iki üç kaşık kadar)verin fırına kızarana kadar tutun (10 dakika kadar) çıkarın yiyin...

ben bu tarifi eşime kaşar v sucukla yapıyorum ilave olarak ama siz montiye uyarlayarak yazdığım şekilde yapın..

herkese kaçamaksız hafta sonları dilerim stop ...büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim.stop....

Bugün gündüz hem canım hiç bir şey istemedi hem de yoğunluktan Sabah 10 gibi sadece1 bardak çay, yarım paket form bisküvi(3 adet),10 badem ve bir avuç beyaz leblebi yedim ve bu yediklerimle akşamı ettim.Akşam 2 küçük parça ızgara tavuk, marul-havuç-taze soğan-tere-rokadan oluşan bir kase salata, çok az yağsız yoğurtla yapılmış turp salatası yedim.3 litre suyu hep içiyorum. 2. ayın 2.haftası da bitmek üzere ama benim kilo vermem durdu. Aynı kiloda sayıyorum. Hatta 1 kilo da aldım görünüyor.:44: gaz sancım ve kabızlık sorunum var. Kuru incir yiyebiliyor muyuz? Zeytin kaç tane yiyebiliyoruz?

iyi akşamlar kafama bir şey takıldı,
etle pişen bakliyatın,bakliyatlarını seçip yemenin veya patates veya havuçla pişen sebzelerin sebzelerinin seçilip yenmesi neden yasak merak ettim..
herkese kolay gelsin...

bu günkü menüm:
sabah: tam ekmek-elma marmelatı-yağsız peynir-zeytin ezmesi
öğle:haşlama tavuk-salata-mantar-tarçınlı ayran
ara:2 küçük elma-1 küçük mandalina
akşam:1 dilim tam ekmek-mantar-salata-tarçınlı ayran
ara:elma veya ayva

kizlar kabizlik sorunu cekenler verdigim armut tatlisini yapip yesinler sonra sikayet etmek yok ama
icindeki meyvelerin pistigindenmidir,armuttanmidir gercekten rahatlatiyo en azindan bana yaradi bi deneyin isterseniz

zilim valla bend eisyan bayraklarını çekicem gerçekten çok üzüldümm ya

pascal et ile bakliyat piştiginde etin suyu geçiyoryemege vee böylelikle ayıtta etsen bi işe yaramıyor cnm
patateste aynı şekilde

gamzecim sağol aşk demesek hoşlanma desek daha doğru olur....daha ne olur bilinmez....hayırlısı Allahtan...değişik muhabbet oldu işte sizlere:80:

Selam kızlar bugünkü menüm
kahvaltı 07:30 maydonoz peynir 3 tane zeytin domates salatalık 1 dilim tam buğday ekmeği
öğle 16:00 1 elma 2 fındık
17:30 nescafe

akşam 20:30 1 tabak kuru fasulye salata yoğurt

22:00 yarım nar yarımayva

23:30 türk kahvesi
iyi geceleeerr

ilk hafta............ kendinde saklı ......
[/INDENT]

hahaahhaha sen çok yaşa emi aebenim yaaa..
çok gizli yağcıklarım vardır beyaaa :89:
yağcıklarımın sırrı alttaki çizelgemdedir beyaa :87:
çok utanıyorum yaaa :78: :96:
ve kendime çokk kızıyorum :95:çokk :95: ama napalım madem aldık vericez montiylen ve sizin desteğinizlen :97: çok teşekkür ederim aebenim yardımların ve desteğin için

günaydın kızlarr
ankarada kar var:)

life sen kaç kilo inmiştin tekrardan aldın merka ettimm

günaydın kızlarr
ankarada kar var:)

life sen kaç kilo inmiştin tekrardan aldın merka ettimm
günaydın masumum günaydınlık kalmadı gerçi öyle ezanı okunuyor ya ..

çoçoklarkartopu oynamaya indiler bende size bakayım dedim ....

norum 72 ye inmişti ....oda 2 ayda 10 kilo verenlerden hatta daha fazlaydı galiba ...

2 ayda 10 kilomu maşş vallaa süper yaaa

aben ablaa ilk diyete başlarken bend ekeşke burrayı keşvetseymişim diyorum
ilk monti ile başlayanlar daha şanslı çünkü

baksanaa uzun süre diyet yapınca kaçamakta yapmasan sürünüyorrrsun

başlayım degerlendirmelere ...:78:.

gamzecim azda olsa prinçce musade edemeyiz helede etle ...
üzgünüm akşam mönün olmamış ...
gün bayu meyve olarak yarım nar yemişin az deyilmi meyveyi günlük 3 porsiyon yiyebilirsin ....
bunu tarçınlı yogurtlarına marmelad olarakda katabilirsin ...

eger şeker düşmen sık oluyorsa... benim gibi ,öyleden sonraki aran uzunsa saat olarak 2 defa ara yapabilirsin .
not; gamzemin hipoglisemisi var .
mönün gayat güzel masumum . biraz sabir bi sabah bakmışınki kilolar püf diye gidecek ablam dediydi dersin ...
kg bildirim burdan mı yapcaz? benim ilk haftam başlangıç 80 1. hafta 78
elnazım not aldım ...ama haftaki listeye eklerim .. cuma sabahdan yazarsan kilonu sevinirim ..

tebrikler bu arada, 2 kilo .
takyi baya kilo verdin geçtigimiz haftalarda arada kiloda sabitleme normaldir hepimiz yaşıyoruz zaman zaman .bazan artışda normal ..kabızlık durumda ise gayet normal .

mönüne gelince beki durmamın sebebini açıklıyor ....
montide ögün atlamak yasaklar kadar sakıncalı akşama kadar bişi yememkse tam bir YANLIŞ .akşam yediklerin direk depoya gider ...
3 adette olsa form bisküileri beyaz un .tüketmiyoruz .
akşam mönün güzel tabi havucu saymassak ...
daha dikkatli olalım
paskalım mönü güzel afiyet olsun ....
yanlız bikaç hata var ....
meyve nerdeyse 4.5. porsiyon olmuş ..marmeladtda meyve . 3 porsiyonu aşmayalım mümkünse.
sabah ekmek yediginden akşam yemen pek olmamış ..ama ögünde ekmekle yenmiycek bişi olmadıgından hafif hata diyim .

paskalcım kilonu bildirmemişim güzelim. listeye eklerdim senide ...
norum kahven fazla oluyor farkındamısın? ben ses etmedikçe sayılarıda artıyor .
sen dışardamıydın gün boyu aç kalmışın ....
akşam meyveyide çok erken yemişin .....
bugünkü menünü pek begenmedim ..

:26:91 mi gördün .?.:95:

aynen katılıyorum masumum .....
bünyemiz öyle bir bilgisayarki 5 sene evvelin şok diyetini bile unutmuyormuş ....
o yüzden sürekli diyet yapan bir bünyeye 5 kilo verdirmekdense.. hiç diyet yapmamış bir bünyeye 20 kilo verdirmek daha kolaymış ...

banum hani krem vardıya, senle buluştugumuzdaki, bende kulanıyorum demiştim . dıadermine pembe olan ... arkadaşın 2 tanesini 16 lr aldım demişti o kremmiydi ...
metronun altındanmı almıştınız .?hangi magzadan bi tarif et bakem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…