ilk hafta............ kendinde saklı ......
[/INDENT]
günaydın masumum günaydınlık kalmadı gerçi öyle ezanı okunuyor ya .günaydın kızlarr
ankarada kar var:)
life sen kaç kilo inmiştin tekrardan aldın merka ettimm
gamzecim azda olsa prinçce musade edemeyiz helede etle ...bugunku menum
sabah:yarım nar
kahvaltı:1 dilim tb ekmek sogus peynır yesil zaytın (2 sabahtır yarın nar yiyorum kahvaltıda pek ac olmuyorum ne iyimiş su nar
ara:tarcınlı yogurt
öğle:ıspanak yogurt
ara:tarcınlı yogurt
aksam:kıymalı biber dolması 2 tane pirinçte vardı ama cok az kıyması boldu 2 dolmada 1 tatlı kasıgı pirinç yoktur salata yogurt
mönün gayat güzel masumum . biraz sabir bi sabah bakmışınki kilolar püf diye gidecek ablam dediydi dersin ...menümü yazyaım bende
sabah:1 çay bardagı portakal suyu
kahvaltı:monti kahvaltısı
öglen:haşlama tavuk,salata,yogurt
ara:yarım ayva
akşam:ıspanak yogurt,tarçınlı evizli yogurt
ara:2 keçi boynuzu yirim
düşündükçe içime işledi valla glıcam neredeyse sinirlerim bozuldu
takıldım kaldım95::95::95:
elnazım not aldım ...ama haftaki listeye eklerim .. cuma sabahdan yazarsan kilonu sevinirim ..kg bildirim burdan mı yapcaz? benim ilk haftam başlangıç 80 1. hafta 78
takyi baya kilo verdin geçtigimiz haftalarda arada kiloda sabitleme normaldir hepimiz yaşıyoruz zaman zaman .bazan artışda normal ..kabızlık durumda ise gayet normal .Bugün gündüz hem canım hiç bir şey istemedi hem de yoğunluktan Sabah 10 gibi sadece1 bardak çay, yarım paket form bisküvi(3 adet),10 badem ve bir avuç beyaz leblebi yedim ve bu yediklerimle akşamı ettim.
Akşam 2 küçük parça ızgara tavuk, marul-havuç-taze soğan-tere-rokadan oluşan bir kase salata, çok az yağsız yoğurtla yapılmış turp salatası yedim.3 litre suyu hep içiyorum. 2. ayın 2.haftası da bitmek üzere ama benim kilo vermem durdu. Aynı kiloda sayıyorum. Hatta 1 kilo da aldım görünüyor.:44: gaz sancım ve kabızlık sorunum var. Kuru incir yiyebiliyor muyuz? Zeytin kaç tane yiyebiliyoruz?
paskalım mönü güzel afiyet olsun ....bu günkü menüm:
sabah: tam ekmek-elma marmelatı-yağsız peynir-zeytin ezmesi
öğle:haşlama tavuk-salata-mantar-tarçınlı ayran
ara:2 küçük elma-1 küçük mandalina
akşam:1 dilim tam ekmek-mantar-salata-tarçınlı ayran
ara:elma veya ayva
norum kahven fazla oluyor farkındamısın? ben ses etmedikçe sayılarıda artıyor .Selam kızlar bugünkü menüm
kahvaltı 07:30 maydonoz peynir 3 tane zeytin domates salatalık 1 dilim tam buğday ekmeği
öğle 16:00 1 elma 2 fındık
17:30 nescafe
akşam 20:30 1 tabak kuru fasulye salata yoğurt
22:00 yarım nar yarımayva
23:30 türk kahvesi
iyi geceleeerr
:26:91 mi gördün .?.:95:hahaahhaha sen çok yaşa emi aebenim yaaa..
çok gizli yağcıklarım vardır beyaaa :89:
yağcıklarımın sırrı alttaki çizelgemdedir beyaa :87:
çok utanıyorum yaaa :78::96:
ve kendime çokk kızıyorum :95:çokk :95: ama napalım madem aldık vericez montiylen ve sizin desteğinizlen :97: çok teşekkür ederim aebenim yardımların ve desteğin için
aynen katılıyorum masumum .....2 ayda 10 kilomu maşş vallaa süper yaaa
aben ablaa ilk diyete başlarken bend ekeşke burrayı keşvetseymişim diyorum
ilk monti ile başlayanlar daha şanslı çünkü
baksanaa uzun süre diyet yapınca kaçamakta yapmasan sürünüyorrrsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?