Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kizlar bugün hic keyfim yok hava cok sikici burda,birde ne yiyiyim diye düsünüp duruyom,reglime daha 6 gün var ama nasil bir yeme istegim var anlatamam gözumun onunden tatlilar ucusuyor.
KAHVALTI
2 dilim salcali ekmek,domates,zeytin,yesil cay

ÖGLEN
Yumurtali kabak,yogurt,salata
AKSAM
tavuk haslama yogurt,salata

bugun tartida 400 gram artidayim.offfffffffff

abla çıkmıştım görmeidn yaını kusura bakma
özdemirler parfümeri metronun altında gezer filan varya hani o tarfata sanırım

kampanya bitmiş olabilir orada ben geçen ay metrodna aldım bird eoraya bak istersen
2 tanesini 16 liraya aldım bende:)

merhaba kizlar
bende hamen menumu yazayim
sabah klasik kahvalti (kizlar yalniz evde peynir yapip yiyorum yagsiz sutlerden cunku disardan aldiklarimdan biktim hic tadi tuzu yok 1 kilo sutu 2 kasik sirkeyle kestirip icine istediginiz kadar tuz atip bir tulbentle suyunu akitin sonrada afiyetle yiyin benim disardan aldiklarim yanindan bile gecemez)

oglen 13:00 kiymali yimurta ve 2 bardak ayran
ara 16:00 armut tatlisi
aksam 19 gibi de tavuk izgara yaninda ayran

simdilik bu kadar hepinize kacamaksiz bir haftasonu diliyorum

aeben,çiğ havucun yenileceğini söylemiştiniz ben de o yüzden salatalarıma ekliyorum.Daha önceki yıılarda yaptığımda havuç ve zeytin yasak olduğunu bildiğim için hiç yemiyordum ama eskiye dönük okuduğumda baktım ki çiğ havuç yeniliyor ben de eklemiştim. Nerde hatalıyım belirtirseniz sevinirim.Zeytini kahvaltıda yiyebiliyor muyuz?

motivasyonum bozuldu bozulacak şimdi valla zor tutuyorum kendimii

bişiyler yememek içinn ne zma kilo veremesrem böle oluyorummmmm
biliyorum yanlış amaa ara verdim olmadı ine zayııflayamıyorumm

pes mi etsem diye düşünmüyor degilim 1 aydır aynı kilodayım yerdme sayıyorum
ben nerede yanlış yapıyorum

iyi akşamlar topik...benden başka kimse yok ama neyse
bugün karda soğukta dışardaydım:18: azcık saç baş bakım yaptırıyım dedim saçlarımı kısa kestirdim dip boya yaptırdım malum beyazlarsaçlarımda aşırı dökülme var bunun montiyle bir ilgisi varmı merak ediyorum...zaten tiroidden dolayı bir dökülme vardı ama bu ara dahada arttı çok canım sıkkın eczaneye danışmıştım REVİGEN şampuan ve bakım serumu vermişti hiç iyi gelmedi...kuaför bir şampuan tavsiye etti hatta serumunuda kullanmam gerektiğini de söyledi ama çok pahalıydı sadece şampuanı aldım bakalım deneyeceğim iyi gelemesse doktora gitmeyi düşünüyorum...

bugünki menüm dışarda olduğumdan biraz saçma oldu
sabah
1 elma,kahve
öğleden sonra 2,30 gibi
klasik monti kahvaltısı
ara
türk kahvesi
akşam
çorba,salata

site değişmiş mi ayol gitmemi fırsat biliyorsunuz evimizi değiştiriyorsunuz :)

herkes mutludur umarım hava soğuk ve ben çok mesaiye kalmaktan yorgun boğaz ağrısından dolayı ağrılı bir akşamdan sizlere yazıyorum

kilo bildirimi yapamadım aebenim çünküm tartılmak için olan cuma günü sabaha karşı 2 de eve geldim mesaiden ve 6 da tekrar kalkıp işe gittiğim den kelli tartılmayıda unuttum (

bu hafta es geçsek haftaya bildirsem olar mı?

yağmurum bi sen bide ben varız dimi :)

okudum biraz geçmişi aklımda kalanları yazayım hemen

değişiklikler olabilir hayatında güzel anlamda yanlış anlamadıysam çok mutlu oldum

saç konusunda bende kilo alınca dökülmüştü kerastes kullandım iyi geldi ama serumlarıyla kullanmak lazım geliyor o da çok pahalı bende param oldukça şampuanını alıyorum ancak

bu arada tonlarca ilaç ve pastil yutuyorum bunlar tatlı bide bişi olmaz umarım

haftamın kısa özetini vermem gerekirse 2 gün kötü beslendim onun dışında iyiydi.ama tabi ki kaçamak yaparsan kilo veremezsin bende veremedim

bundan sonra hep mesai olacak mart ayına kadar evimden götürücem gece yemeklerimi böyle çok sıkıntılı dışarıdan alacağım sebze yemeği yok et ise çok ağır geliyor 7 den sonrası için

havadan mıdır bilmem ama hep tatlı istiyor canım ((

anaaaa diyar gelmişşşş yavrmu nerelerdesinn yahu....

sema abla güle ggüle kullan saçlarını ya benimde saç sorum varr çok matlaştılarrr ve kup kuru ne yapsam bielmiyorum

evet canım ikimiz varız güzel dileklerin için teşekkür ederimbugün gittiğim kuaför KERASTASE önerdi bende ancak şampuanını alabildim serumları çok pahalı yaaa

sabahtan beri düşünüyorummm biraz aramı versme acaba diyorum
ama sizi bırakamamm eger burayda gelirsme diyet modundan kopamam koparsamdaaa geri toplanamamm
tekerleme gibi oldu:::::::)

ne yapıcma ilimiyorummm çok cn sıkılıyor ilk kez bukadar takılıyorum bi kilodaa

geçmiş olsun canım....tatlı isteğini kuru meyvelerle geçiştir..tarçınlı yoğurt denedinmi süper oluyor ben üzerine azcık dövülmüş fındık veya ceviz serpiyorum tatlı yemiş gibi oluyorum bir nevi nefsimi kandırıyorum kendi çapımda:81::81:evden yemek götürmek fikri süper bende evden taşıyorum yemeklerimi ne yesem gibi bir sorun yaşamıyorum

banucum bırakmak demiyelim bence biz montiyi seviyoruz mutluyuz sadece sen tartıda takıldığın için haklı bir bitkinlik duyuyorsun ama bırakıp gitmek te ne oluyor lütfen kalalım burda bırakmayalım bak ben bir hafta ayrı kaldım walla sudan çıkmış balığa döndüm (

sema ablaaa bend eöle yapıyomm kuuu fınık veya ceviz

sütlü tatlı yiyoruz biz dimiii

banucum bırakmak demiyelim bence biz montiyi seviyoruz mutluyuz sadece sen tartıda takıldığın için haklı bir bitkinlik duyuyorsun ama bırakıp gitmek te ne oluyor lütfen kalalım burda bırakmayalım bak ben bir hafta ayrı kaldım walla sudan çıkmış balığa döndüm (

Ben şuan 104.6 kg dayım 6 ay sonra bebek düşünüyorum..en az 90 kiloya inmem lazım ama 80 e inersem çok iyi olur 70 e inersem süper olur..Kızlar sizce montignacla bu mümkün mü?

Merhaba herkese. Bende montiye başlamayı düşünüyorum önümüzdeki hafta. Biraz bilgi sahibi olmak istedim. Şuan fazlaca ilaç kullanıyorum ve 1 kilo kadarda artıya geçtim sanırım Monti dietinin temel felsefesi nedir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…