Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

banucum iş yüzünden giremiyorum çok yoğunlaştı zaten haber vermiştim buraya merak etmeyin die :)

yeni gelen arkadaş hoşgeldin ve evet kilo vermek mümkün

Ben şuan 104.6 kg dayım 6 ay sonra bebek düşünüyorum..en az 90 kiloya inmem lazım ama 80 e inersem çok iyi olur 70 e inersem süper olur..Kızlar sizce montignacla bu mümkün mü?

merhaba
monti gerçekten çok güsel zayıflatan (aç kalmadan) bir diyet ve bence 6 ayda verirsin kilollarını
çünkü ilk kez diyet yapacaksın ve vucudun daha çabuk teki vericek montiye

kolay gelsin

diyarcımm evet cnm yamzıştınn da arada bir girersin diye düşünmüştüm ama gece geliyormuşsun ve sabah tekrardan mesain başlıyormuş okudum cnm

ve bana gelince gerçekten bir bıkkınlık oluştu bende dikkat etmem ragmen kilo aynı
pes etmemek elde dgeil

banucum bütün kurallara uymaya devam edelim varsın kilo vermeyelim en azından almıyoruz bu garanti

ve ben inanıyorum ki kaçamaksız devam edersek iki hafta yada bir ay takılır aynı kiloda sonra kesin gidicek zaten başka yolu yok ki

sağlıklı besleniyoruz kaçamak yok neden veremiyelim biraz sabır canım benim

az önce yazdım yazdım oğlum geldi çat diye kapattı birde kendini alkışladı döndü totsunu gitti:84:
diyarım özlettin cnm kendini..masumcum canım aynı şeyi defalarca bende yaşadım.10 ay kadar yapıp 70 kiloya düştüğümde bırakmıştım bende .eşime de bıktım yapamıycam yeter dedim.iyi sen bilirsin biraz ara ver,yoruldun demişti.ama 2 gün sonra tıpış tıpış geri döndüm.yani kilo vermenin başka yolu olmadığını anladım.sende öyle olacaksın.o sebeple bırakıp birde bunun pişmanlığını yaşama bari cnm...serbest şeylerden iyice doyana kadar ye,gözün yemekte kalmasın..kaçamak istemez o zaman canın...

yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler..son 20 sayfayı falan okursanız orda temel ilkeleri ile ilgili uzun yazılar bulacaklardır.mimunun ve aebenin yazdığı....ve isterseniz 10 değil 20 kiloda verirsiniz..yeterki isteyin..burdaki herkes size yardımcı olmaya hazır ve gönüllü bunu emin olun...

hoşgeldin ilk sayfaları okursan birde bizim menülerimizi takip edersen fikir sahibi olabilirsin canım..montide kesin yasak olan gıdalar BEYAZ UN,ŞEKER VE ŞEKER İÇEREN GIDALAR,MISIR,HAVUÇ,PATATES,PİRİNÇ,BULGUR ekmek tambuğday ve sadece kahvaltıda yiyoruz....peynir light ama yağ oranı %2,5 olanı yiyoruz carrefourun kendi light peyniri montiye uygun birde etle bakliyatı bir arada yemiyoruz her öğün salata ve yoğurt yiyoruz şimdilik aklıma gelenler bunlar

zilimmm
cnm kaçamak yapmak degil benim derddimde sabit kalmak canımı sıkan gerçekten tartı kımıldmaıyorya deli oluyorum yoksa inann gözüm kalmıyor hiç irşeyde bayramdan sonra verdigim ara
yettii bana bol bol

biraz degiişiklik yapıcam dediign gibi haftada 3 gün yumurtalı kahvaltı yapayım diyorum yani
aben ablam der ya hep proteine agırlık verin diye bend eöle yapayım bakalım 2 hafta etkisi olcakmı

Okudum canım ilk sayfayı. Tahminimden daha zor bir diete benziyor. Ama benim bilgilerimle örtüşüyor yani sağlıklı kalmanın yolu düşük glisemik indeksli beslenmek ama ben çok sık acıkıyorum yapabilirmiyim die tereddüte düştüm açıkçası

eşim balık getimriş bugün yine :)
yarın yapıcma bugün işe gitti çünkü ögledne sonra
temizledi bir güsle onları ama balıklar dışarda ve acaip kar yagışı varr donarmı acaba buzdolabına mı koysam acaba?

masumcum evet cnm çok doğru düşünmüşsün.aebenimde takılanlara daha önceleride proteine ağırlık verin diyordu.sende öyle yap cnm.ama yağlı et türü şeyler yeme.tavuk falan ye öğlenleri.akşamada sebzeleri az yağda çevirip yumurta kır.bir gün pırasaya,bir gün ıspanağa,bir gün kabağa gibi...haftada üç günde dediğin gibi yumurtalı kahvaltı yaparsan sanırım duraklaman geçer...

tam yerine geldin canım birkaç gün takip edersen çözersin zor değil yardımcı oluruz arkadaşlarla beraber

zilimmm yumurtalı kahvaltı yaptıgımdaa
ekmegi öglen veya akşama tüketmem gerekiyormu

masum donar balıklar dışarda sen onları bir poşete al dolaba kaldır cnm.hatta dolabı kokutmasın diye iki poşete koy..
factorb gl indexe dayalı bir diyet olduğu için açlık krizleri yaşamayacaksın zaten...kan şekeri seviyen hep dengede olacağından dolayı sık acıkmassın.eğer böyle bir probelmin varsada (hipoglisemi gibi) o zamanda araları aksatmadan yaparsın yine sorun olmaz...burda hipolu akadaşlarda var onlarda yapıyorlar bu diyeti....yaparsın yaparsın hiç korkutma kendini...

masum şart değil cnm ekmek tüetmen illa o gün içinde...akşam baklagil tüketirsin,yada spagetti...dengelelersin sen onu....:13:

Selam kızlar bugünkü menüm

kahvaltı 09:30 maydonoz peynir 3 tane zeytin domates salatalık 1 dilim tam buğday ekmeği

öğle 15:00 1 elma

Akşam 19:00 3 ızgara köfte(ekmeksiz), 2 tabak kabaklı domates çorbası,salata,yoğurt

21:00şekersiz çay

22:00 1 ceviz 3 kuru kayısı

23:40 türk kahvesi

iyi geceleeerr

evet aebenim 91 i gördüm ama hızla veriyorum çok çok dikkat ediyorum yediklerime artık :18:
dışarda değildim de kuru fasulye ha şimdi pişecek pişecek derken saat geçti bende eşimi bekledim yemek için beklerken 1 neskafe içtim 1 de elma yedim aslında karnım acıkmadı da yemedim yoksa fasulyeyi falan beklemez yerdim bişeyler
erken mi yemişim akşamki meyveyi ozaman ona dikkat ederim şeker
zamanla menülerimi oturtucam aebencim.
buarada domatesli kabak çorbasını tavsiye etmiyorum :) su gibi bişey oldu domatesler içinde yüzüyodu kabaklarla birlikte kıvamlı olmadı :) belkide domates mevsiminde değil diye lezzetsiz kıvamsız oldu :) değerlendirmen için sağol bebeğim ellerine gözlerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…