Ben şuan 104.6 kg dayım 6 ay sonra bebek düşünüyorum..en az 90 kiloya inmem lazım ama 80 e inersem çok iyi olur 70 e inersem süper olur..Kızlar sizce montignacla bu mümkün mü?
Merhaba herkese. Bende montiye başlamayı düşünüyorum önümüzdeki hafta. Biraz bilgi sahibi olmak istedim. Şuan fazlaca ilaç kullanıyorum ve 1 kilo kadarda artıya geçtim sanırımMonti dietinin temel felsefesi nedir acaba?
hoşgeldin ilk sayfaları okursan birde bizim menülerimizi takip edersen fikir sahibi olabilirsin canım..montide kesin yasak olan gıdalar BEYAZ UN,ŞEKER VE ŞEKER İÇEREN GIDALAR,MISIR,HAVUÇ,PATATES,PİRİNÇ,BULGUR ekmek tambuğday ve sadece kahvaltıda yiyoruz....peynir light ama yağ oranı %2,5 olanı yiyoruz carrefourun kendi light peyniri montiye uygun birde etle bakliyatı bir arada yemiyoruz her öğün salata ve yoğurt yiyoruz şimdilik aklıma gelenler bunlar
Okudum canım ilk sayfayı. Tahminimden daha zor bir diete benziyor. Ama benim bilgilerimle örtüşüyor yani sağlıklı kalmanın yolu düşük glisemik indeksli beslenmek ama ben çok sık acıkıyorum yapabilirmiyim die tereddüte düştüm açıkçası
tam yerine geldin canım birkaç gün takip edersen çözersin zor değil yardımcı oluruz arkadaşlarla beraber
merhaba
monti gerçekten çok güsel zayıflatan (aç kalmadan) bir diyet ve bence 6 ayda verirsin kilollarını
çünkü ilk kez diyet yapacaksın ve vucudun daha çabuk teki vericek montiye
kolay gelsin
norum kahven fazla oluyor farkındamısın? ben ses etmedikçe sayılarıda artıyor .
sen dışardamıydın gün boyu aç kalmışın ....
akşam meyveyide çok erken yemişin .....
bugünkü menünü pek begenmedim ..
:26:91 mi gördün .?.:95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?