masum donar balıklar dışarda sen onları bir poşete al dolaba kaldır cnm.hatta dolabı kokutmasın diye iki poşete koy..
factorb gl indexe dayalı bir diyet olduğu için açlık krizleri yaşamayacaksın zaten...kan şekeri seviyen hep dengede olacağından dolayı sık acıkmassın.eğer böyle bir probelmin varsada (hipoglisemi gibi) o zamanda araları aksatmadan yaparsın yine sorun olmaz...burda hipolu akadaşlarda var onlarda yapıyorlar bu diyeti....yaparsın yaparsın hiç korkutma kendini...
İlk sayfayı okudumda benim dietisyen listeme benziyor ama fark şunla bunu yemicen filan demiyo benim listede. Kafama takılan bikaçşey varda onları cevaplarsanız sevinirim:81:
Sadece kahvaltıdamı ekmek yeniyor?
Neyle neyi beraber yememek gerekiyor?
Sabahları yenen marmelat kan şekerini yükseltmiyormu?
Baklagiller karışık yenebiliyomu? (nohut , buğday , kuru fasulye karışık)
Yağlı tohumlar (ceviz fındık gibi) ne zaman yenebiliyo?
Yemekten 3 saat sonramı meyve yenilebilir?
Şimdilik aklıma takılanlar bunlar. Kusura bakmayın ben ikizler burcuyum böle incelerim , fazla ayrıntıcıyımdır :26:
1)evet cnm sadece kahvaltıda ekmek yiyoruz ama yumurta yediysen kahvaltıda ekmek yemiyorusn yanında
2)bakgagil ile et ,et ile ekmek,ekmek ile baklagil
3)evet karışık yiyebilirisn cnm baklagilleri
4)kuru yemişi yemekler ile beraber yiyebilirisin abartmadan tabi
5)meyveyi yemeklerden 3 saat sonra 20 dk önce yemelisin
6)sabah yedigimiz marmelatları kendimiz yapıyoruz cnm şekersizz sadece meyve ve meyse suyu ile
abla çıkmıştım görmeidn yaını kusura bakma
özdemirler parfümeri metronun altında gezer filan varya hani o tarfata sanırım
kampanya bitmiş olabilir orada ben geçen ay metrodna aldım bird eoraya bak istersen
2 tanesini 16 liraya aldım bende:)
çamlıcam peynir yarıfin için gerçekden teşekürler . peki sirkeyi katınca pişiriyormusun yoksa kendimi kesiliyor .?merhaba kizlar
bende hamen menumu yazayim
sabah klasik kahvalti (kizlar yalniz evde peynir yapip yiyorum yagsiz sutlerden cunku disardan aldiklarimdan biktim hic tadi tuzu yok 1 kilo sutu 2 kasik sirkeyle kestirip icine istediginiz kadar tuz atip bir tulbentle suyunu akitin sonrada afiyetle yiyin benim disardan aldiklarim yanindan bile gecemez)
oglen 13:00 kiymali yimurta ve 2 bardak ayran
ara 16:00 armut tatlisi
aksam 19 gibi de tavuk izgara yaninda ayran
simdilik bu kadar hepinize kacamaksiz bir haftasonu diliyorum
zeytin yiyebiliyoruz takyi özelikle yeşil zeytin 4.5. tane .aeben,çiğ havucun yenileceğini söylemiştiniz ben de o yüzden salatalarıma ekliyorum.Daha önceki yıılarda yaptığımda havuç ve zeytin yasak olduğunu bildiğim için hiç yemiyordum ama eskiye dönük okuduğumda baktım ki çiğ havuç yeniliyor ben de eklemiştim. Nerde hatalıyım belirtirseniz sevinirim.Zeytini kahvaltıda yiyebiliyor muyuz?
masumum kendine haksizlik etme epeydiraynı klodada deyilsin . bayramda 1 hafta gönlünce yedin vede kilo aldın onlarıda verdin hatta 68 5 la fazla bile verdin bakma şimdiki kilona ...motivasyonum bozuldu bozulacak şimdi valla zor tutuyorum kendimii
bişiyler yememek içinn ne zma kilo veremesrem böle oluyorummmmm
biliyorum yanlış amaa ara verdim olmadı ine zayııflayamıyorumm
pes mi etsem diye düşünmüyor degilim 1 aydır aynı kilodayım yerdme sayıyorum
ben nerede yanlış yapıyorum
bende hiç saçla ilgili bir problem olmadı .zaman yayarak kilo verdigimden galiba ..kulanılan ilaçlarında etkisi olyor sanırım ... saç 2ın beslenmesindede bazı yiycekler sanırım araştırmak lazım bi ara bakmıştım .iyi akşamlar topik...benden başka kimse yok ama neyse
bugün karda soğukta dışardaydım:18: azcık saç baş bakım yaptırıyım dedim saçlarımı kısa kestirdim dip boya yaptırdım malum beyazlarsaçlarımda aşırı dökülme var bunun montiyle bir ilgisi varmı merak ediyorum...zaten tiroidden dolayı bir dökülme vardı ama bu ara dahada arttı çok canım sıkkın eczaneye danışmıştım REVİGEN şampuan ve bakım serumu vermişti hiç iyi gelmedi...kuaför bir şampuan tavsiye etti hatta serumunuda kullanmam gerektiğini de söyledi ama çok pahalıydı sadece şampuanı aldım bakalım deneyeceğim iyi gelemesse doktora gitmeyi düşünüyorum...
yagmurum baya karışık olmuş evet ..yinede idare eder.bugünki menüm dışarda olduğumdan biraz saçma oldu
sabah
1 elma,kahve
öğleden sonra 2,30 gibi
klasik monti kahvaltısı
ara
türk kahvesi
akşam
çorba,salata
geçmiş olsun diyarım ....site değişmiş mi ayol gitmemi fırsat biliyorsunuz evimizi değiştiriyorsunuz :)
herkes mutludur umarım hava soğuk ve ben çok mesaiye kalmaktan yorgun boğaz ağrısından dolayı ağrılı bir akşamdan sizlere yazıyorum
kilo bildirimi yapamadım aebenim çünküm tartılmak için olan cuma günü sabaha karşı 2 de eve geldim mesaiden ve 6 da tekrar kalkıp işe gittiğim den kelli tartılmayıda unuttum(
bu hafta es geçsek haftaya bildirsem olar mı?
anladım banu sen kaçamak yapmak için bahane arıyorsun .....sabahtan beri düşünüyorummm biraz aramı versme acaba diyorum
ama sizi bırakamamm eger burayda gelirsme diyet modundan kopamam koparsamdaaa geri toplanamamm
tekerleme gibi oldu:::::::)
ne yapıcma ilimiyorummm çok cn sıkılıyor ilk kez bukadar takılıyorum bi kilodaa
banucum bırakmak demiyelim bence biz montiyi seviyoruz mutluyuz sadece sen tartıda takıldığın için haklı bir bitkinlik duyuyorsun ama bırakıp gitmek te ne oluyor lütfen kalalım burda bırakmayalım bak ben bir hafta ayrı kaldım walla sudan çıkmış balığa döndüm(
selam güzelim HOŞGELDİN ....Ben şuan 104.6 kg dayım 6 ay sonra bebek düşünüyorum..en az 90 kiloya inmem lazım ama 80 e inersem çok iyi olur 70 e inersem süper olur..Kızlar sizce montignacla bu mümkün mü?
KAN ŞKERİ DENGESİ CANIM YAII GL ENDEKS.VE BİRAZDA AYRIŞTIRMA .Merhaba herkese. Bende montiye başlamayı düşünüyorum önümüzdeki hafta. Biraz bilgi sahibi olmak istedim. Şuan fazlaca ilaç kullanıyorum ve 1 kilo kadarda artıya geçtim sanırımMonti dietinin temel felsefesi nedir acaba?
banucum bütün kurallara uymaya devam edelim varsın kilo vermeyelim en azından almıyoruz bu garanti
ve ben inanıyorum ki kaçamaksız devam edersek iki hafta yada bir ay takılır aynı kiloda sonra kesin gidicek zaten başka yolu yok ki
sağlıklı besleniyoruz kaçamak yok neden veremiyelim biraz sabır canım benim
az önce yazdım yazdım oğlum geldi çat diye kapattı birde kendini alkışladıdöndü totsunu gitti:84:
diyarım özlettin cnm kendini..masumcum canım aynı şeyi defalarca bende yaşadım.10 ay kadar yapıp 70 kiloya düştüğümde bırakmıştım bende .eşime de bıktım yapamıycam yeter dedim.iyi sen bilirsin biraz ara ver,yoruldun demişti.ama 2 gün sonra tıpış tıpış geri döndüm.yani kilo vermenin başka yolu olmadığını anladım.sende öyle olacaksın.o sebeple bırakıp birde bunun pişmanlığını yaşama bari cnm...serbest şeylerden iyice doyana kadar ye,gözün yemekte kalmasın..kaçamak istemez o zaman canın...
yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler..son 20 sayfayı falan okursanız orda temel ilkeleri ile ilgili uzun yazılar bulacaklardır.mimunun ve aebenin yazdığı....ve isterseniz 10 değil 20 kiloda verirsiniz..yeterki isteyin..burdaki herkes size yardımcı olmaya hazır ve gönüllü bunu emin olun...
BANUM ...SANA İLK TAVSİYEM CuMAYA KADAR TARTILMA ...zilimmm
cnm kaçamak yapmak degil benim derddimde sabit kalmak canımı sıkan gerçekten tartı kımıldmaıyorya deli oluyorum yoksa inann gözüm kalmıyor hiç irşeyde bayramdan sonra verdigim ara
yettii bana bol bol
biraz degiişiklik yapıcam dediign gibi haftada 3 gün yumurtalı kahvaltı yapayım diyorum yani
aben ablam der ya hep proteine agırlık verin diye bend eöle yapayım bakalım 2 hafta etkisi olcakmı
FAKTOR BENDE HİPOGLİSEMİYİM CANIM BR ÇOK PİKOLU ARKADAŞTA VAR BURDA .Okudum canım ilk sayfayı. Tahminimden daha zor bir diete benziyor. Ama benim bilgilerimle örtüşüyor yani sağlıklı kalmanın yolu düşük glisemik indeksli beslenmek ama ben çok sık acıkıyorum yapabilirmiyim die tereddüte düştüm açıkçası
MÖNÜN GÜZEL OLMUŞ NUROM AFİYET OLSUN ...ÖGÜN ATLAMIŞIN AMA .Selam kızlar bugünkü menüm
kahvaltı 09:30 maydonoz peynir 3 tane zeytin domates salatalık 1 dilim tam buğday ekmeği
öğle 15:00 1 elma
Akşam 19:00 3 ızgara köfte(ekmeksiz), 2 tabak kabaklı domates çorbası,salata,yoğurt
21:00şekersiz çay
22:00 1 ceviz 3 kuru kayısı
23:40 türk kahvesi
iyi geceleeerr
SPOR OLAYI SANA KALMIŞ CANIM... İLLA ŞART DEYİL AMA YAPARSAN DAHA HIZLI KİLO VERİRSİN HEMDE VUCUDUNU TOPARLAR .Bu monti diyetinde sporu kaç saat yapmak gerekiyor?
HAYIRLI OLSUN ...bugün yani 12.10.2010 da monti ye başlıyorum yanlız bu sabah beni üzen bişey oldu dün sabah 104.6 kg iken bu sabah 105.2 çıktım..yani bu kilodan geri ineceğim inş. şimdi bir bardak sıcak sirkeli suyumu içtim, üstüne 3 tane kuru kayısı 20 dk sonra da yağsız bir kase mercimek çorbası yağsız-tuzsuz..
1. aşama sana kalmış faktor verecek ne kadar kilon varsa ... ama 2 ay kaçamaksız yapmanı tavsiye ederim. pankreasını düzene sokmak için .... kilon çoksa ara verebilirsin 2. aşamaya geçip kilo almassın ve ne zaman istersen tekrar 1.aşamaya dönersin ...Evet canım pko ve insülin direnci var (reaktif hipoglisemi) ama denicem. Başlangıçta yenmemesi gerekenler ne kadar yenmicek acaba ideal kiloya inene kadarmı?
yumurtalı kahvaltı seni tok tutmuyordu masumum yagmurdan kaçarken doluya tutulma yumurtalı kahvaltı seni daha çok kaçamaga yönlendirmesin .bugün yumurtalı kahvaltımı yaptım acaba bu hafta hep öylemi yapsam yoksa 3 gün mü yumurta yesem bilemiyorum elma çayıda yaptım bu haftda böyle deneyim,
haftaya olmazsa detoks veya şok diyet yapayım diyorum:)
hepimiz sora sora ögrendik . .İlk sayfayı okudumda benim dietisyen listeme benziyor ama fark şunla bunu yemicen filan demiyo benim listede. Kafama takılan bikaçşey varda onları cevaplarsanız sevinirim:81:
Sadece kahvaltıdamı ekmek yeniyor?
Neyle neyi beraber yememek gerekiyor?
Sabahları yenen marmelat kan şekerini yükseltmiyormu?
Baklagiller karışık yenebiliyomu? (nohut , buğday , kuru fasulye karışık)
Yağlı tohumlar (ceviz fındık gibi) ne zaman yenebiliyo?
Yemekten 3 saat sonramı meyve yenilebilir?
Şimdilik aklıma takılanlar bunlar. Kusura bakmayın ben ikizler burcuyum böle incelerim , fazla ayrıntıcıyımdır :26:
ZİLİM AŞAGIDASIN İYİ PAZARLAR.....
UFAKLIGIDA ÖP AZDA OLSA YEMEK YEMEYE BAŞLAMIŞ .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?