deneyim çamlıcam .tekrar teşekkÜRderim .yok aebenim sirkeyi dokunce hemen kesiliyo ben birazda bekletiyorum bi 10 dk yetiyo zaten..
sabah ekmekli kahvaltı .Tşk ederim cevaplar için açıklayıcı olmuş. Yanlız ben bikaç menü örneği rica edicem 1. aşamayı tam yapanlardan. Zahmet olmazsa
çok çok geçmiş olsun diyerım brde ful çalışıyorsun Allah kolaylık versin .herkeşlere selamlar
aramıza yeni arkaaşlar gelmişler hoşgelmişler ben biraz uzak kaldım yoksa hepisiciğini kucaklardım :)
bugün kü menüm:
hasta olduğum için annemin zoruyla yemek yedim
sabah: tb unla yapılmış yarım sebzeli gözleme,domates
öğlen: bir tabak mercimek çorbası
akşam: bir tabak etli bamya,yoğurt
tam bir monti olamadı çünkü iştahım hiç yoktu ama kaçamak yapmadım buda güzel
bolbol kuşbunu ile ıhlamur kaynatıp içtim
AFİYET OLSUN ÇAMLICAM .iyi aksamlar arkadaslar
bugunki menum
sabah 1yumurta peynirli domates 1 bardak sekersiz cay ve capuccino
ara yarim elma
oglen spagetti ve ayran
ara 1 mandalina
aksama sadece meyve (hicbisey yiyesim yokdu tam iyilesemedim ondan heralde)
Offf yaa et sevmiyorum ben çok zor yiyorum etide tavuğuda. Siz hergün et türümü yiyorsunuz acaba? Bide kitapta nasıl açıklıyor etle ekmek yenmemesi gerektiğini ? Çünkü bakliyatlar hem protein hem karbonhidrat. Onlarla ekmek yenmemesi normalde. Etle nie ekmek yenmiyo onu pek anlayamadım doğrusu :97:
Hepinizin yanıtlarını okudum, benimle ilgilendiğiniz ve sorularıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum..Yağsız-tuzsuz mercimek çorbasının nedenine gelince; vücudumda 5-6 kilo ödem var onları atmak için tuzu azalttım, tadı güzel olan yemeklere tuz eklememe kararı verdim.İkinci sebepte tuzsuz yemenin iştahı azalttığını duydum.Yağsız yiyerek daha hızlı kilo vermeyi hedefliyorum çünkü bende de pcos var ve metabolizmam iyi durumda değil.. sabahları ekmek yememeye çalışıyorum, biliyorum montide sabahları entegral ekmek var ama ekmek yediğimde iştahım açılıyor en azından 10-15 kilo verene kadar ekmek yemek istemiyorum sonra yavaş yavaş eklerim yada canım çok tatlı isterse marmelatlı ekmek yerim ama şimdilik bıkana kadar yulaf ezmesi yada mercimek çorba düşünüyorum..şimdide bugün kü menüme gelelim;
kahvaltıdan sonra ilaç içmediğimi farkettim ve 12 civarında bir kase mercimek çorbası içtim
14.30 da biraz peynir ve çok az omlet
ara öğünde bir kupa şekersiz çay
akşam: kendi yağında kızarmış tavuk, yoğurt
ara bir bardak süt
ve 2 bardak lahana suyu içtim bugün ...
aebenimmm masumummm burdasınız negüzel :))
aebenim banuya kız biraz lütfen ne kadar ilerleme kaydettiğini görmüyor vazgeçmekten bahsediyor
ben kaçamaklı biriyim kabul ve o yüzden kilomda takıldım suçlu benim biliyorum
ama banu öyle değil azimli ve başaracak sakın bırakmasına izin verme
ayrıca çokta üzüldüügmü belirtmek isterimmmm inceden inceden
kaçamk olayınaaa
geldim banum yazı uzundu ançak yazdım .menümü yazyaım
sabah 1 incir
kahvaltı
2 yumurta,peynir,zytin,marmelat ceviz?
öglen
1mandalin,1ayva,1 bardak süt
akşam
salata balık
3 fincan elma çayı
1lt su
aben abla proteine agırlıkverme olayını sabah yazarım dmeişsin ya
açıklarsan sevinirim haftada 3 günmü yumurta yiyim yoksa hergünmüüü
geldim banum yazı uzundu ançak yazdım .
bugünün menüsü güzel olmuş ...
..
bu hafta cumaya kadar seni sıkı yönetime alıcam okey..
.cumaya kadarda tartılmak yok ....
.
eger tok oluyorsan hergün yumurtalı yapalım kahvaltıyı ..
öylende et türü bişi ye yanında bol salat ve yogurt ama salatnın yagından biraz çalalım oldumu yada seversen sögüş tarzı ye ...
aranda süt olsun tarcınlı olabilir . yada yogurt sana bırakıyorum ...
akşam yine aynı tavuk. balık (bu seni zorlarmı banum .?
porsiyom kısıtlamıyorum . hatta proteini nekadar çom alırsan okadar iyi . tek ayrıntı yagına dikkat .
yine sögüş tarzı ve süt ürünü....
gece aranıda sana bırakıyorum ya süt ürünü yada 1por meyve....
bu 4 günde senden hergün spor bekliyorumMUTLAKA .suyuda unutöma protein fazla oldugundan bol su içmen zaten şart.
çay olrak ne içmek istiyorsan kabulum ......
banum bunlara uyarsak inşallah kilonu cumaya tetikleriz ...
banum akşam sebzenide ya canım .ablaa fazla protein bende kabızlıga yol açıyorrr akşamalrıı sebze yesem yumurtalı pırasa ,ıspanak,kabak gibi sabah yumurtalı kahvaltı yapayım ok
ögledne sonraki aradaa süt içerim deidign gibi veya yogurt akşamda 1 porisyon meyveee
kahvaltılar yumurta ile ok
zaten spor olarakta leisleye başlıycaktım buda bahanesi olsun yarın başlayım hemannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?