Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

yok aebenim sirkeyi dokunce hemen kesiliyo ben birazda bekletiyorum bi 10 dk yetiyo zaten..
deneyim çamlıcam .tekrar teşekkÜRderim .
Tşk ederim cevaplar için açıklayıcı olmuş. Yanlız ben bikaç menü örneği rica edicem 1. aşamayı tam yapanlardan. Zahmet olmazsa
sabah ekmekli kahvaltı .
2.3. dltamb. ekmegi .
1.2. dl yagsız peynir ..
. sütde olur yagsız
sögüş (salatalık. domates .yeşilik vs.).
bikaçda zeytin yiyebilirsin ..,,
yumurtalı kahvaltı edeceksen
1.2. yumurta .(omlet. haş .fark etmez.).
sögüş tarzı .menemende olabilir . sebzeli omletde...

öylen seçenek çok ve sana kalmış .
et türü .salata yogurt. yanında sebzede olablir . ...

mecbur kaldıysan
bakliyat .sebze .salata.. süt ürünü. .

etli sebze .salata. yogurt ...

akşamda aynı .yanlız daha hafif... yag bakımındanda .
haftada 3 gün bakliyat öneririm .
ögünlerie birkaç ceviz vs. ekleyebilirsin .

arada ve kahvaltı öncesindede meyve .olabilir .süt yada .yogurt...

umarım yardımcı olur ...
mönülere yaptıgım yorumları lütfen sizlerde inceleyin her yorum herkes için .

çok çok geçmiş olsun diyerım brde ful çalışıyorsun Allah kolaylık versin .
MÖNÜN GÜZEL CANIM AFİYET OLSUN .
iyi aksamlar arkadaslar
bugunki menum
sabah 1yumurta peynirli domates 1 bardak sekersiz cay ve capuccino
ara yarim elma
oglen spagetti ve ayran
ara 1 mandalina
aksama sadece meyve (hicbisey yiyesim yokdu tam iyilesemedim ondan heralde)
AFİYET OLSUN ÇAMLICAM .

BANUM .. RESİMLERİNE YORUMU ATLAMIŞIM .FISTIK NE KADAR FARK VAR SIRF BU SENİ HISLANDIRMALI CADIII..
BU TAKILMAN GEÇEÇEK HEMDE ARDINDAN PATIR PATIR KİLOLAR GİDECEK BİRAZ SABIR BUNU SENDE BİLİYORSUN ...

BÜNYENİN TAKILMA NOKTALARI VAR AMA BU DÖNEMDE SABREDERSEN ARDINDAN BİLİYORSUNKİ ÇOK GÜZEL SONUÇLAR GELECEK .

Son düzenleme:
aebenimmm masumummm burdasınız negüzel :))

aebenim banuya kız biraz lütfen ne kadar ilerleme kaydettiğini görmüyor vazgeçmekten bahsediyor

ben kaçamaklı biriyim kabul ve o yüzden kilomda takıldım suçlu benim biliyorum

ama banu öyle değil azimli ve başaracak sakın bırakmasına izin verme

ii akşamlarrr

ancak gelebildimm iş güççç derken ama yarın daha çok işim varr kadın olmak ne zor yaa özellikle ev hanımı olmakk

aben ablacımm yazıklarımı kaçamak olarak anlamışsın yada ben öyle anlattım bilemiyorum ama amacım yemk degil gerçekten sadece kenimi kısır döngüde gibi hissediyorum
sabah yumurtalı kahvaltımı yaotım,yanında biraz ceviz yeidm yumurtalarımı iice haşladım bu kez ve beni tok tuttu 2 yumurta yeidm birde 1 tane degil

bana bu konud ayardımcı olacagını sölemişsinn olursan sevinirimm

deidigm gibii amacım kaçamk degil yada yasaklaı olanları yeme degil benim
öyle olsa emin ol oturup yerimm :)

ayrıca çokta üzüldüügmü belirtmek isterimmmm inceden inceden
kaçamk olayınaaa

Offf yaa et sevmiyorum ben çok zor yiyorum etide tavuğuda. Siz hergün et türümü yiyorsunuz acaba? Bide kitapta nasıl açıklıyor etle ekmek yenmemesi gerektiğini ? Çünkü bakliyatlar hem protein hem karbonhidrat. Onlarla ekmek yenmemesi normalde. Etle nie ekmek yenmiyo onu pek anlayamadım doğrusu :97:

Hepinizin yanıtlarını okudum, benimle ilgilendiğiniz ve sorularıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum..Yağsız-tuzsuz mercimek çorbasının nedenine gelince; vücudumda 5-6 kilo ödem var onları atmak için tuzu azalttım, tadı güzel olan yemeklere tuz eklememe kararı verdim.İkinci sebepte tuzsuz yemenin iştahı azalttığını duydum.Yağsız yiyerek daha hızlı kilo vermeyi hedefliyorum çünkü bende de pcos var ve metabolizmam iyi durumda değil.. sabahları ekmek yememeye çalışıyorum, biliyorum montide sabahları entegral ekmek var ama ekmek yediğimde iştahım açılıyor en azından 10-15 kilo verene kadar ekmek yemek istemiyorum sonra yavaş yavaş eklerim yada canım çok tatlı isterse marmelatlı ekmek yerim ama şimdilik bıkana kadar yulaf ezmesi yada mercimek çorba düşünüyorum..şimdide bugün kü menüme gelelim;

kahvaltıdan sonra ilaç içmediğimi farkettim ve 12 civarında bir kase mercimek çorbası içtim
14.30 da biraz peynir ve çok az omlet
ara öğünde bir kupa şekersiz çay
akşam: kendi yağında kızarmış tavuk, yoğurt
ara bir bardak süt
ve 2 bardak lahana suyu içtim bugün ...

abenn abla ,zilim,diyarrrr
çok tşk ederimmm motive edici sözleirniz ziçin
zilimm eşinide unutmayım cnmm tşk ettigimi söylersin
bugün oturup fotolarıma baktımmm ,sizlerede ekleyim dedimm

cnmm öglenleri genelde protein alyoruz yani et,tavuk,balık,yumurtaaa alıştır bence sende kenini
çünkü proteinleirn yeri çok önemli zayıflamada

et protein içeriyor ekmekte karbonhidrat ikisi birleşince şekeri yükseltiyor
aben ablam daha açıklayaıcı yazar bunu sanırımm

bende pko luyum ve sana montiyi tam uygulamanı tavsiye ederim cnm
şekerimizin dengede olması laızm bizimmm ve montide tam buna göre

menümü yazayımmm

sabah 1 kuru incir

kahvaltı
2yumurta,maydanoz,peynir,marmelat,ceviz?

öglen
1 ayva 1mandalina
1 bardak süt

akşam
salata,balık

3 fincan elma çayı
1 lt su

menümü yazyaım

sabah 1 incir

kahvaltı
2 yumurta,peynir,zytin,marmelat ceviz?

öglen
1mandalin,1ayva,1 bardak süt

akşam
salata balık

3 fincan elma çayı
1lt su

aben abla proteine agırlıkverme olayını sabah yazarım dmeişsin ya
açıklarsan sevinirim haftada 3 günmü yumurta yiyim yoksa hergünmüüü

ayrıca çokta üzüldüügmü belirtmek isterimmmm inceden inceden
kaçamk olayınaaa

oy oy kıyamam bide içerlermiş ... .

benim anladıgım ;yoruldugun ve artık diyet yapma gücün kalmadıgı ve bunu dara düştügünde (yani kilonun takıldıgında) .bir isyan çıglıgı olarak dile getirdigin banum yanlışmı anlamışım ?..
bu yazıma bi kulak ver pardon göz ...

2 sene evvel bir kitap almıştım hani bi adam vardı 1 günde 7 kilo verenbu konuda rokor sahibi...bide kitabi var vucudun şifresi . bende iştahla kitabını almıtım (montiden baya önce )..
.bugün tesadüfen elime geçti bir bakayım dedim hazır eşimde şehirdışındayken .
aynen bu durum için kendi çapında bir yazı yazmış buraya akdarıyorum .....

''ben H.K. olarak kendi çalışmalarımda ,bu dirençlerle ilgili yaşayacaklarımın bilincindeydim.
ilk 10 günde 15 kilo verdikden sonra ,10 ila 20 gün arasıdaaynı tutarve karalılıkla devam etmeme ragmen 1 gr bile veremedim.üstüne birde 1 kilo aldım..EGER BENDE PEK ÇOK İNSANIN YANILDIGI GİBİ.
''METOBOLİZMAM DURMUŞARTIK KİLO VERMEM ÇOK ZOR .DİYEREK MAZERETLER ÜRETEREK YADA ÜRETİLMİŞ MAZERETLEREKANARAK .
KENDİMESTRESE SOKUP (BURDA TAMDE SENİ TARİF EDİYOR BANUM) ''TEKRAR ESKİ DÜZENDESAGLIKSIZ VE DENGESİZ YEMEK YEMEGE DEVAM ETSEYDİM .SONUÇ DAHA FARKLI OLURDU .

İŞTE OZMAN20 İLA 30 GÜNLER ARASISABRETMEMİN MUKAFATI OLARAK BEDENİMİM BANA ARMAGAN ETTİGİ TAKILAN DİRENÇ KIRILMASINDAN DOLAYIVUCUDUN KENDİNİ TAMAMEN BIRAKARAK SON 10 GÜNDEKİYAKLAŞIK 11 KİLOYUVE TOPLAMDAKİ BELDEN 27 CM İNCELMEYİ GERÇEKLEŞTİREMEZDİM ..''

''VE BEN HEDEFE VARACAKKEN GERİ DÖNENLERDEN OLURDUM .''
'' SİZDE TAM HEDEFE VARACAKKEN GERİ DÖNENLERDENMİ OLACAKSINIZ TOKSABU YAŞANAN DİRENÇ VEAYAT NOKTALARININ ÇOK DOGAL BİR SÜREÇ OLDUGUNU KABUL EDİP HEDEFE TAM UYUMLU VE KARARLI BİR ŞEKİLDE ZAYIFLAMAYA DEVAMMI EDECEKSİNİZ ?''

.

tam tamına böyle yazıyor banum tamda özetlemiş bizim durumları ....
diyorsunki 1 aydır aynı kilolardayım ama yanılıyorsun . bayramda aldıklarını verdin ...
budaki birçak arkadaşımız gibi onların canı yokmu . yagmurum ne kadar zor veriyor ama hiç yıldıgını görmedim .oda ancak aldıklarını verdi ama hiçde şikayetçi deyil ...

aklındaki nedir ne yapmak istiyorsun masumum .??
kararın ne olursa olsun her daim yanındayız canım bunu bilirsun zaten ,dimi*

not ne uzun yazdım ... he birde adam 1 ayda 24 kilo vermiş diye sakın agzınız sulanmasın ..
kitabı aldım okudum ama 1yerinde bile okuyup göremedim nasıl yaptıgını

ablaa ellerine saglık öncelikle gecenin bu vaktii yazmışsın benim içinnn
hakikaten öyleee bıkkın varr ama tabikii yenilmiycem bendeee essedee arada kafama esmekle kalıyor sadeceee

abla şimdi diyorumki 1 hafta k.h azaltayım
bugün yumurta ile kahvaltı yaptım 2 tane oldugu için beni doyurdu yanında birazda ceviz yeidm açlık issetmeidm ögün saatime kadar

şimdiii hergünmü yumurta ile kahvaltı yapaytım yoksaa 2 3 gün mü nasıl olcak sen beni bi yönlendir sana zahmet
biraz hareketlenme olur gibime geliyorrrr:79:

geldim banum yazı uzundu ançak yazdım .
bugünün menüsü güzel olmuş ...
..
bu hafta cumaya kadar seni sıkı yönetime alıcam okey..
.cumaya kadarda tartılmak yok ....

.
eger tok oluyorsan hergün yumurtalı yapalım kahvaltıyı ..

öylende et türü bişi ye yanında bol salat ve yogurt ama salatnın yagından biraz çalalım oldumu yada seversen sögüş tarzı ye ...
aranda süt olsun tarcınlı olabilir . yada yogurt sana bırakıyorum ...
akşam yine aynı tavuk. balık (bu seni zorlarmı banum .?
porsiyom kısıtlamıyorum . hatta proteini nekadar çom alırsan okadar iyi . tek ayrıntı yagına dikkat .
yine sögüş tarzı ve süt ürünü....

gece aranıda sana bırakıyorum ya süt ürünü yada 1por meyve....

bu 4 günde senden hergün spor bekliyorum MUTLAKA .suyuda unutöma protein fazla oldugundan bol su içmen zaten şart.
çay olrak ne içmek istiyorsan kabulum ......

banum bunlara uyarsak inşallah kilonu cumaya tetikleriz ...

konumuz ile alakasız ama dikmende hava şartları nasıl abla
çok fena bizim buralarr kii sizin orası daha beterdirrr

ablaa fazla protein bende kabızlıga yol açıyorrr akşamalrıı sebze yesem yumurtalı pırasa ,ıspanak,kabak gibi sabah yumurtalı kahvaltı yapayım ok
ögledne sonraki aradaa süt içerim deidign gibi veya yogurt akşamda 1 porisyon meyveee
kahvaltılar yumurta ile ok

zaten spor olarakta leisleye başlıycaktım buda bahanesi olsun yarın başlayım hemannn

salatanın yg kısmıda uyar ablaa bençok yag kullanmıyorum salatalarımda zatenn
hatta son zmanlarda direk sögüş yapıyorum salata bile degill

bunada ok

banum akşam sebzenide ya canım .
zorlamıyorum tabi nasıl istersen .
şu bagırsak çalıştıram formulerden dene istersen bu dönemde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…