yarın dahada soguyacak bırr.konumuz ile alakasız ama dikmende hava şartları nasıl abla
çok fena bizim buralarr kii sizin orası daha beterdirrr
et tümden protein faktor .ekmekde gl dengesi yüksek bir karbohdrat ..Offf yaa et sevmiyorum ben çok zor yiyorum etide tavuğuda. Siz hergün et türümü yiyorsunuz acaba? Bide kitapta nasıl açıklıyor etle ekmek yenmemesi gerektiğini ? Çünkü bakliyatlar hem protein hem karbonhidrat. Onlarla ekmek yenmemesi normalde. Etle nie ekmek yenmiyo onu pek anlayamadım doğrusu :97:
iyi geceler .Hepinizin yanıtlarını okudum, benimle ilgilendiğiniz ve sorularıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum..Yağsız-tuzsuz mercimek çorbasının nedenine gelince; vücudumda 5-6 kilo ödem var onları atmak için tuzu azalttım, tadı güzel olan yemeklere tuz eklememe kararı verdim.İkinci sebepte tuzsuz yemenin iştahı azalttığını duydum.Yağsız yiyerek daha hızlı kilo vermeyi hedefliyorum çünkü bende de pcos var ve metabolizmam iyi durumda değil.. sabahları ekmek yememeye çalışıyorum, biliyorum montide sabahları entegral ekmek var ama ekmek yediğimde iştahım açılıyor en azından 10-15 kilo verene kadar ekmek yemek istemiyorum sonra yavaş yavaş eklerim yada canım çok tatlı isterse marmelatlı ekmek yerim ama şimdilik bıkana kadar yulaf ezmesi yada mercimek çorba düşünüyorum..şimdide bugün kü menüme gelelim;
kahvaltıdan sonra ilaç içmediğimi farkettim ve 12 civarında bir kase mercimek çorbası içtim
14.30 da biraz peynir ve çok az omlet
ara öğünde bir kupa şekersiz çay
akşam: kendi yağında kızarmış tavuk, yoğurt
ara bir bardak süt
ve 2 bardak lahana suyu içtim bugün ...
ilkecım inşallh gider ama hedefi fazla koymamak lazım ..masumcum vallahi iyi kilo vermişsin.önce tebrik ederim.bu hafta bende hiç kımıldama yok bakalım önümüzdeki hafta ne olucak bende yarın yürüyüşe başlıycam 200 tanede mekik çekiyorum inş. önümüzdeki hafta 2kg gitse daha motive olucam.
dogru söylüyosun AEBEN ablacım ya benim hedef zaten 60 şu an 69 um 9 kilo var.bide eşim benim şefkimi kırıyo ben onada anlatıyom arkadaşlar var bayagı iyi kilo vermişler.diyo onlar azimlidir sende azim yok falan onlar kilo kilo veriyolardır sen gram gram veriyosun benim sinirlerimi hoplatıyo.bide bugün sabah iddaya girdik sen 60 ol diyo bana ben adımı degiştircem diyo.
şart deyil ama kio vermeye yardımcı oluyorlar buda kesin .aeben abla bide birşey sorcam şu bitki çaylarından içmek gerekiyomu ya ben öyle çayları çok zor içiyorum hatta şu an yeşil çay içiyorum limonlu allah allah midem agzıma kadar geliyo her yudumda
salata .yada sebze ....aeben abla yarın akşama spagetti yapmak istiyorum yanına ne yemek yapmalıyım
sağol canım daha çok yeni sayılır ne olur bilmiyorum unuttuğum duygular bunlar.. artık olmaz bu yaştan sonra dediğim anda karşıma çıktı sizlerle paylaşmak istedim..
bende hafta içinde bana ikram edilen şeyleri alıyorum bzdolabı poşetinde biriktiriorum sonra erkek arkadaşıma yediriyorum hafta sonuoo kilo alsında vallaaa
bi kaç sayfa geride cevabım güzelim .ayrıca yılardır aynı soruları tektar tekrar cevapladım cevaplarımda .hiç sorun deyil yeterki size faydası olsun .....
salatalık sebze herşeyle yenir .her ögünde .
aeben ablam güzel kapmışım dimi olayıı:) nihahahahah
senin dediklerinide ekledim bi de mısırı unutmuşum onuda ekledim
akşam ne tepki vericekler çok merak ediyorum yüksek bel etek ve beyaz gömlek giydim:)
iyi akşamlar topik...benden başka kimse yok ama neyse
bugün karda soğukta dışardaydım:18: azcık saç baş bakım yaptırıyım dedim saçlarımı kısa kestirdim dip boya yaptırdım malum beyazlarsaçlarımda aşırı dökülme var bunun montiyle bir ilgisi varmı merak ediyorum...zaten tiroidden dolayı bir dökülme vardı ama bu ara dahada arttı çok canım sıkkın eczaneye danışmıştım REVİGEN şampuan ve bakım serumu vermişti hiç iyi gelmedi...kuaför bir şampuan tavsiye etti hatta serumunuda kullanmam gerektiğini de söyledi ama çok pahalıydı sadece şampuanı aldım bakalım deneyeceğim iyi gelemesse doktora gitmeyi düşünüyorum...
evet canım ikimiz varız güzel dileklerin için teşekkür ederimbugün gittiğim kuaför KERASTASE önerdi bende ancak şampuanını alabildim serumları çok pahalı yaaa
işte eski ve yeni bennn ama hala şişkoyumm
ben hiç 5'li rakam görmedim belki ilkokulda . genç kısken bile 67 dim düşünün ....
72 ken eşim sen 65 ol benden altın bilezik sana demişti .çünki beni o kiloda hiç görmemişti yapacagımıda hiç tahmin etmiyordu ....
günaydın safişşgünaydın montici kızlar
günaaaydıınn monticilerrr zilim ve safişim benden resim istemiş ama adsl im bozuldu evde bu şirketteki pc dede herşeye yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?