Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

konumuz ile alakasız ama dikmende hava şartları nasıl abla
çok fena bizim buralarr kii sizin orası daha beterdirrr
yarın dahada soguyacak bırr.
sıcak evdeyiz masumum. rabbım yakacagı olmayan ve sokakdaki canlılara yardım etsin ..

hadi iyi geceler ...
sabah geç gelebilirim .eşim yok çocukları okula ben götürücem. sabah taksi bulmak çok güç ..
garajda araba ama bende o cesaret yok bu havada.

et tümden protein faktor .ekmekde gl dengesi yüksek bir karbohdrat ..
aslında karbonhidratlarla protin yemememizin sebebi doymuş yagları .... ya deyilde sabah ekmekle yagsız peynir yiyoruzyogurtda .bunlarda protein . .

günlük et yemen şart deyil ama faydalı .
iyi geceler .
öylen ve akşam ögünlerin sadece protein .mönün monti menüsü deyil güzelim .
hiç sebze salata yok .....
yagsız yiyerek hızlı vermek istiyorum demişin ama montide normalde nesıl besleniyorsan öyle yemelisin . kilo verdigindede yagsız yemeye devammı edeceksin ?

montinin mantıgı şudur yiyeceklerin GL ENDEKSİNE DİKKAT ETMEK .ve doymuş yaglardan uzak durmak .

gün buyunca tüm yiyecek guruplandan yemeye çalışıyoruz mumkün olduguncada her ögünde her gıdadan tüketmeye çılışıyoruz . et türü .salata .sebze. süt ürünü...bunladan her ögünde almaya gayret ediyoruz.özelikle salata ve süt ürünü . olması gerekende bu saglıklı kilo vermek adına . yavaş verelim saglıklı verelim vede geri almayalım ...

masumcum vallahi iyi kilo vermişsin.önce tebrik ederim.bu hafta bende hiç kımıldama yok bakalım önümüzdeki hafta ne olucak bende yarın yürüyüşe başlıycam 200 tanede mekik çekiyorum inş. önümüzdeki hafta 2kg gitse daha motive olucam.

ilkecım inşallh gider ama hedefi fazla koymamak lazım ..
haftada 500gr idaladir .yeterki yagdan gitsin .

Son düzenleme:
dogru söylüyosun AEBEN ablacım ya benim hedef zaten 60 şu an 69 um 9 kilo var.bide eşim benim şefkimi kırıyo ben onada anlatıyom arkadaşlar var bayagı iyi kilo vermişler.diyo onlar azimlidir sende azim yok falan onlar kilo kilo veriyolardır sen gram gram veriyosun benim sinirlerimi hoplatıyo.bide bugün sabah iddaya girdik sen 60 ol diyo bana ben adımı degiştircem diyo.

aeben abla bide birşey sorcam şu bitki çaylarından içmek gerekiyomu ya ben öyle çayları çok zor içiyorum hatta şu an yeşil çay içiyorum limonlu allah allah midem agzıma kadar geliyo her yudumda

bundan 1 .5 sene evelini hatırladım aynı eşimle ben .

aslında bu senin için bir hırs bir avantaj.

ben hiç 5'li rakam görmedim belki ilkokulda . genç kısken bile 67 dim düşünün ....
72 ken eşim sen 65 ol benden altın bilezik sana demişti .çünki beni o kiloda hiç görmemişti yapacagımıda hiç tahmin etmiyordu ....

olmaz diye hiç bişi yok yeterki isteyelim biz kadınlar ....
yaz başı 58 küsürlerdeydim . şimdi 62 .kaç aydırda koruyorum bu kilomu
.eşimle 65 şe idasına gireken belki ben bile kendime inanmıyordum .ama isteyince oluyor .

Son düzenleme:
aeben abla bide birşey sorcam şu bitki çaylarından içmek gerekiyomu ya ben öyle çayları çok zor içiyorum hatta şu an yeşil çay içiyorum limonlu allah allah midem agzıma kadar geliyo her yudumda
şart deyil ama kio vermeye yardımcı oluyorlar buda kesin .
aeben abla yarın akşama spagetti yapmak istiyorum yanına ne yemek yapmalıyım
salata .yada sebze ....
sapagetini hiç bol mantar domates sosla denedinmi.?hem sebzealmış olursun mantarın gl endekside çok düşüktür sapagetiyi telafi eder....
akşam sapageti yiyceksen sabah ekmek yeme yumurtalı kahvaltı yap .

yatmam lazım hiç uykum yok ama ...
hadi iyi geceler .....

diyarım sanada ....

Son düzenleme:
iyi geceler ablacım ben bekarken çok zayıftım evledigimde 55tim çok güzel duruyo tam fit oluyorum hiç bu kadar kilolu olmamıştım vallahi 2. çocugu bile düşünmüyorum sırf kilo alıcam diye.ama başarıcam zayıflıcam

iyi geler ablacım çok iyisin çok yardımcı oluyosun çok teşekkür ederim.ben bekarken gercekten zayıftım 49 -53 arası gidiyodum evlendigimde 55tim bi dogum yaptım oldum 70 kaldı gitmiyo.kilo alıcam diye 2. çocugu bile düşünmüyorum ya...ama bu sefer kararlıyım zayıflıcam ya ben hep başlıyodum ama destek olmayınca bırakıyodum ama burda bi yarış var herkes yazıyo birseyler paylaşıyo insan daha çok hırslanıyo.55-60 arası olunca tam oluyorum ben fit yani.olacak olacak zayıflıcammmmmm

günaydınlar bugün yiyeceklerimi yazayım ben hemen

sabah
2 adet haşlanmış yumurta
kk kadar beyaz peynir
1 adet salatalık
yarım domates

öğlen
1 tabak patlıcan yemeği
salata
yoğurt

akşam
1 parça fırında tavuk
ayran
salata

ara
1 adet elma

sağol canım daha çok yeni sayılır ne olur bilmiyorum unuttuğum duygular bunlar.. artık olmaz bu yaştan sonra dediğim anda karşıma çıktı sizlerle paylaşmak istedim..

bende hafta içinde bana ikram edilen şeyleri alıyorum bzdolabı poşetinde biriktiriorum sonra erkek arkadaşıma yediriyorum hafta sonu oo kilo alsında vallaaa

vvaaayyy uyanık çakaallll

bi kaç sayfa geride cevabım güzelim .ayrıca yılardır aynı soruları tektar tekrar cevapladım cevaplarımda .hiç sorun deyil yeterki size faydası olsun .....
salatalık sebze herşeyle yenir .her ögünde .

Heeee faydası oluyor zatee appllaaa
sende olmasan vay halimize vallaaa

Hani Resimmmmmm

Saatler olsun güle güle kullan ablacım yeni stilini
bende kestridim saçları acaip değişik oldu gören şok oluyor ve çok iltifat ediyor hihihi
Oyyy ablaaammm bence tiroid ile alakalı bir durum bire mevsimle
yazın bir tel kopmaz saçımdan ama mevsim değiştiğinden beri kel kalıcam diye her sabah tarağı korkarak alıyorum elime. Bence şampuanlar serumlar falan hepsi hikaye inanma onlara ablacım doğal yollardan devam et saç bakımına sen bence.....

evet canım ikimiz varız güzel dileklerin için teşekkür ederimbugün gittiğim kuaför KERASTASE önerdi bende ancak şampuanını alabildim serumları çok pahalı yaaa

Palavraaa bunlaaaarrr
benim kuaförümdeki elemanda satmaya uğraştı bana çok ben direk patronla görüştüm boşver alma paranı sokağa atma dedi sen düşün.....

işte eski ve yeni bennn ama hala şişkoyumm

Banuuuuu

Harikasın güzelim yaaa hala dahada dertleniyon ya kaşınıyorsun heeee
süpper bir değişim var maşallah....

Aldınmı bileziği appplllaaaa

günaydın safişş günaydın montici kızlar

Günaydın gamzeeeeee

gunaydin arkadaslar
bugunki menum
sabah klasik kahvaltim ve capuccino
oglen ton balikli salata ve ayran
ara 1 portakal
aksam 1 tane tavuk izgara ve salata

bol su ve yesil cay

günaaaydıınn monticilerrr zilim ve safişim benden resim istemiş ama adsl im bozuldu evde bu şirketteki pc dede herşeye yasak

CUMARTESİ
sabah yumurtalı kahvaltı
öğlen buğday salatası ayran
aksam kabak yoğurt salata

PAZAR

sabah klasik kahvaltı
öğlen karnıbahar yemeği brokoli salatası yoğurt
aksam meyve yoğurt

BU GÜN

sabah yumurtalı kahvaltı
öğlen et sote yoğurt salata karnıbahar(haslanmıs)
aksam meyve süt

BENDE AYNI MASUMUN DURUMUNDAYIM KACAMAK YAPMADIM HAFTA SONU AMA CILDIRMAK ÜZEREYDİM DISARDA 30 CM DEN FAZLA KAR VAR 2 GÜN EVDEN DISARI ADIM ATMADIM ATAMADIM VÜCUDUMDAKİ AĞRIDAN DOLAYI SPOR YAPAMIYORUM..
62.1 İLE 61.7 ARASINDA GİDİP GELİR KİLOM AMA BU DEFA AYNI HATAYI YAPMICAM SABIRLA BEKLİCEM VÜCUDUM ER YADA GEC VERME DURUMUNA GECECEK..

günaydın arkadaşlar,cumadan bu yana tüm mesajlarınızı okudum.
cuma da 200 sayfa kadar okumuştum geçmişi.

ilk başta çok zor gibi gelse de şu an bir haftalık yemek listesi yapmaya hazırım ki liste yapıp dolaba asacağım,ne yediğimi ve yemem gerekeknleri......

aebenciğim teferruatlı yardımların çok işe yarıyor.
çok sağol canım.

masumm süper bir mesafe almışsın tatlım.
moralini bozmak yerine başarını düşünsen yeter sana.

dün ki menümü yazayım,sonra bugünü yazarım kızlar.

bu arada tekrar spora başaldım haftasonu.

sabah:mete. çayı

kahvaltı:sebzeli yumurtalı z.yağda yapılmış menemen,peynir,zeytin,süt.

yeşil çay

ara:mandalina

mete çayı

öğlen:haşlama et,salata,yoğurt

yeşil çay

ara:yarım elma

akşam:kavrulmuş kurunbiber,yoğurt

yeşil çay

ara:yarım elma

*ara pek yapmamaya çalışıyorum,çocuklar yerken ben de yedim meyve.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…