Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın arkadaşlar...
dünkü menüm:
1 limon suyu, kivi,mandalina
yarım saat sonra.....
sabah: tam ekmek, yağsız peynir-süt-domates-salatalık
öğle: yumurtalı menemen-tarçınlı ayran-salatalık
ara: mandalina
akşam: somon ızgara, marul salatası, yağsız peynir
ara:elma

3 günlük menümü toparladımda yazıım kızlar;

cuma

07:30 2 kuru kayısı
08:00 2 dilim tb ekmeği, peynir, bıçağın ucuyla marmelat ve z.ezmesi süt leblebi
11:45 1 tabak tavuk sote 1 tabak cacık
şekersiz türk kahvesi
16:30 1 elma

başka bir şey yiyemedim kuzenimin yemeği vardııı kalorisiz hiç bişe yoktu bende ayran içtim sadece:)

cumartesi

9:00 2 mandalina 1 elma
11:00 2uzun tb ekmeği peynir kırmızı biber domates yarım bardak olmayan süt
13:00 leblebi süt

erken yedim çünkü spora gidicektim

16:00 1 mandalina

dışarı çıktım eve geldim

20:00 1 tabak hindi döner bol salata

Pazar

08:00 2 mandalina
10:00 2 kaşık kadar lifalif ve süt tadına bakmak için yedim ama beğenmedim:))
11:00 2uzun tb ekmeği peynir kırmızı biber domates bıçaıın ucuyla marmelat ve z.ezmesi
sonra dışarı çıktımm kuaföre gittim
18:00 1.5 tabak yeşil mercimek ve cacıkk:)

günaydınnn
aben ablamm akşa elektrşkler gitti kusura bakmaaa
gelmemişsinnn hala neyseki bugn hava güsle eriyor karlarrr:)

safişş ve dagcı tşk yorumunuzzzz için

slm kızlar sizin orlara kar yagıyor biz burda izmirde sogunu çekiyoruz artık havalar ısınsın ya çok soguk.bugünki menümü yazayım
SABAH:2 haşlanmış yumurta-zeytin-peynir
ÖGLEN:meyve
AKŞAM:taze fasulye-domates soslu spagetti
GECE:tarçınlı yogurt

kızlar merhaba..cumadan beri izinliyim misafir tarfiğinden dolayı.kilom aynı aeben canım hala 53,7

dünkü menüm
3 dlm t.b.ekmeği yeşillk zeytin domates biber ş.siz çay
öğlen
barbunya salata yoğurt
akşam
mantar sote salata yoğurt

yatmadan önce tarçınlı yoğurt
rezene yeşil çay su

arkadaşlar, kilo bildirimini cuma mı,p.tesi mi yapıyoruz?

bu arada yeni bir montici olarak acaib motive olmuş ve kararlıyım.
haftalık yemek listem bile hazırladım.

yalnız çocuklara göre de yemekler koydum mecburen.

bugün ki menümü yazayım di mi?

sabah:mete çayı

kahvaltı:2 küçük dilim tb ekmeğinin arasına az peynir,bol yeşillik,kırmızı biber koydum ve süt.

ara:ıhlamur

öğlen:nohut,salata,yoğurt.

ara:ıhlamur,yeşil çay

akşamırasa,yoğurt,salata

ara:elma ya da mandalina.

kızlar,gerçekten hem doyuyorum,hem sağlıklı besleniyorum diye içim rahat.
eeeee bir de kilo vereceğini bilmek muhteşem....

haftasonu menümü eksiksiz yapayım derken mutfakta epey mesai harcasam da tatlı bir yorgunluk var üzerimde.

cnm nescafe içmek istediiii

acaba içine krema atsam olarmı ki montiyeee uygunmu krema:)

slm millet,sitenin bu hali ne olacak yahu,sabahan beri kaç keredir girmeye çalışıyorum.ya takılıp kalıyor,ya bakım var diyor giremiyorum.bir an evvel yapsınlar artık yahu şu site yapılandırmasını.... kızlar aranızda dermokozmetik cilt ürünü kullanıp memnun olan yada olmayan varmıı?ben sürekli gittiğim dermatolok kadından sıkıldım artık.yolunacak kaz gib görmeye başladı beni diye düşünüyorum.ve gitmek istemiyoruma artık.her gidişimde en az 700 lirayla zor kurtuluyorum.zaten ilgimin olduğunu anladı ve her gidişimde yeni bişeyler ekliyor aldıklarıma.saati saatine süreceğim diye bazen telimi kuruyorum walla.yordu beni bu işler..bir kaç ürün olsun her şeye iyi gelsin istiyorum...siz neler yapıyorsunuz biraz bahsedin nolur..yoksa her ay dermatoloğa para kaptırmaya devam edicem(

oohh zilim tam yerine geldin buyrun şöle alalım:)

been o kadar meraklıyım ki bu işlere üni. nin yaz tatilinde 2 ay kozmetikte çalıştım ne sürüyorum ne yapıyorum diye görüyüm diye hemde öyle küçük bir yer değil ünlü sayılan bir yer...:)

geçen senede üni.den mezun olunca iş bulana kadar giderim diye estetisyenlik kursuna gittim çok faydalı bir eğitim aldım. Tam sahne makyajına geçmiştim ki iş buldum:)

ama hala çok ilgiliyim çok meraklıyım. Sormak istediğin her soruya açığım:)

nazlım yeni başalayan arkadaşlar örnek mönü istiyorlarya .işte buyursunlar, süper ....
Aldınmı bileziği appplllaaaa

kıs safiş yok nerde . hoş bilezik takan kim .. ama merak etme acısını çıkarıyorum her ay bir bilezik parasını kendime harcıyorum sefam olsun dimi..
gunaydin arkadaslar
bugunki menum
sabah klasik kahvaltim ve capuccino
oglen ton balikli salata ve ayran
ara 1 portakal
aksam 1 tane tavuk izgara ve salata

bol su ve yesil cay
süper ....örnek mönü istiyorsunuz işte kıslar ...
.
meyvem cumadan bu yana göremedim seni merak etmedimce deyil cuma tadın yokdu sanki iyimisin ablası .

harikasın dagcı bak nasılda kapdın işi ....

mimu şu an biodermanın tüm ürünlerini kullanıyorum.serum olarakta scinsetucals .ama çok pahalı gelmeye başladı.onlara vereceğim parayla neler alınırdı...cildimde de sorun yok.sadece çok fazla hassas.soğuğa çıksam kızarıyorum,sıcağa girsem kızarıyorum.en küçük bir şeye tepki veriyor yani..çok inceymiş cildim cnm.photothrerapy cihazına girdim analizlarim yapılıyor her ay.ürünleri kullanmama bağlı olan değişikliklikler kaydediliyor vs..vs.. ama her ay bu işlere vakit ayıramıyorum her zaman.özellikle çalışırken.akşam sati okuldan çık oraya git bir buçuk saate yakın kal gece yarısı eve gel vs..sıktı yani.. bende herkes gibi bi nemlendirici bi temizleyici bi göz altı kremim olsun istiyorum.
ev krem çöpüne döndü.gece kremlerini ayak kremi yaptım yoğunlar diye uzun süre yumuşak tutuyorlar ayaklarımı..ama ne gerek var bu kadar boşa para dökmeye...kullanmasam bişey olurmuyum??
offf ne sordum ne sordum.aslında cilt ile ilgili topiklere sormam lazım ama madem biliyorsun sana soriim

bugünki menüm
yolda
2 mandalina
kahvaltı
tb ekmek,peynir,zeytin,salatalık,çay
öğle
taze fasülye,yoğurtlu mantar salatası
ara
armut,nar
akşam
belli değil arkadaşıma uğrayacağım

kızlar çok fena gaz sancısı çekiyorum...karnımdaki gurultular yan masadan duyulacak diye korkuyorumrezene ve papatya çayı içtim başka ne öneriniz var patlayacam sanki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…