Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

.
Meyvem cumadan bu yana göremedim seni merak etmedimce deyil cuma tadın yokdu sanki iyimisin ablası .

ablacım hiç keyfim yok vücudumda geZen bi ağrı var..
Bacağımda kolunda belimde anlamadım neyin nesi dr psikolojiktir dedi iice sinirlerim bozuldu öyle olsa ilaç alınca gecer ilaçlada gecmiyo..
Cok keyifsizim cokk.. :85:
Ondan görünmüyorum ..

Son düzenleme:
merhabalar....:119::119::119:..

ooojjj geldin beeaaa

kıs safiş yok nerde . hoş bilezik takan kim .. ama merak etme acısını çıkarıyorum her ay bir bilezik parasını kendime harcıyorum sefam olsun dimi..

oohhh olsun valla sefalar senin olsun gariiii
ama sen yinede harcama fazla harcadım de at kenara ablaammmmm

zilimm şöyle söliiim 25 yaşına kadar cilt kendini yeniler. 25 yaşından sonra artık yenileme durur dışardan takviye gerekir. Senin yaş kaçtı?

ama kullandığımız ürünleride 6 ayda bir yenilemek gerekir. Cildin çok inceyse gün içerisinde mutlaka koruma faktörlü nemlendirici kullanman lazım. Kırmızı damarların belli oluyor mu?

Eğer belli oluyorsa onları korumak için kremler var.

Ama seruma ben çok sıcak bakmıyorum. Göz altı için belki. Tüm cilt için koruma faktörlü nemlendirici.Eğer dediğin gibi çok inceyse 50 faktörlü

Bu arada temizleyici çok önemli. Benim hem yıkama jelim hem temizleme jelim var. çünkü o yıkama jelleri yüzü yeteri kadar temizlemiyor yinede kalıntı kalıyor onlarıda temizleme ve nemlendirme jelimle hallediyorum.

Sana önerebileceğim 3 marka var ben Babe kullanıyorum. Babe yaşa göre ben stop akn kulanıyorum cildimde sivilce yok ama yaşım itibari ile sivilcelenebilir hücrelerimi öldürmemek adına daha hafif bir bakım serisi.

Avenue ya da laroche posay... Babenin nemlendiricisi ise harika avenue nünde temizleyicisi.

Şu an bende bioderma temizleyici kullanıyorum. Ama daha önce avenue den aldğımm göz temizliyicim kadar ferahlatmıyor beni:)

bu arada temizleyici sırf makyaj için değil gün içerisinde cildimiz o kadar toza pisliğe maruz kalıyor onlardan arınmak adına. :)

bilemedim bildiğin şeylerimi söyldim ablam

inşallah tez zamanda gecçer meyvem .

Merhaba kızlar nasılsınız? Ben 15 inde başlicam montiye inşallah. Okuduklarımdan ve sorduklarımdan öğrendiklerim şöyle. Yanlışım varsa düzeltin lütfen
SABAH : 1 meyve 30 dk sonra kahvaltı. Yumurta yenilirse ekmek yenmicek. Yağsız peynir (ben hiç bulamıyorum yağsız buralarda) zeytin, yeşillik, domates , salatalık ,
ARA YOK
ÖĞLEN : et balık tavuk veya baklagil ,salata , yoğurt veya süt
ARA : meyve veya ???? ( başka ne olabilir)
AKŞAM: sebze yemeği, yoğurt türü, salata , tam buğday ekmeği
ARA : meyve veya süt

benim anladığım bu ama yanlışım varsa düzeltin lütfen

nasılsınız kızlar dun ve bugunklu menumu yazmaya yuzum yok dun malum oglumun dogum gunuydu ve diyet falan kalmadı bugunku menumde ehh işte sabah monti oldu gerisini soylemiyim bozdum yani kısacası yarın sabah toplarım inşşallah sopayla kovalamazsanız tabi :26: bi istikrarlı gidemedi su diyet işi ama yarın tekrar baslıcam kaldıgım yerden inşallah

factor cnm hemen düzelteyim cnm aklında yalnış bişey kalmasın...yumurta yediiğin öğünde ekmek yok bu doğru.yağsız yani az %2,5 civarı yağlı peynirler şunlar.BİM AKNAZ LIGHT,MİGROS LIGHT,CARREFOUR LIGHT. bunların hepsi monti için uygun peynirler..dikkat başka lıght yazan peynirlerin neredeyse hepsi %8 %15 civarı yağlılar.
ÖĞLEN: doğru anlamışsın,düzeltme yapılacak bir şey yok...
ARA: meyve ,süt,tarçınlı yoğurt olabilir..
AKŞAM: sebze yemeği olabilir,öğlen yemediysen bakliyat olabilir,balık olabilir,yada tercihen etde olabilir ama yağlı ve ağır olmasın akşam yiyeceğin et.yoğurt süt vs.. tamam. AMAAA....ekmek kahvaltı dışında yemiyoruz cnm....ekmek yemeden duramıyorum tüm gün dersen o zaman sabah kalhvaltında yumurta değil ekmekli kahvaltı yaparsın.öğlen yada akşam yiyebilirsin yumurtayı cnm..eğer akşam yemeğini çok erken yemişsen ve geç yatacaksan yemekten 4 saat sonra falan meyve yada yoğurt,süt ile ara yapabilirsin yine...

takıldığın yerleri sor cnm,hata yapmadan devam edebilmen için elimizden geleni yapmaya hazırız..

Çok teşekkür ederim. Aslında ekmek çok yemezdim ama gittiğim dietisyen alıştırdı her öğün 2 dilim ekmek yemeye. Zamanla yememeyede alışırım herhalde ama araöğün saatleri çok değilmi ben sık acıkıyorum hipoglisemiden dolayı. En erken yemekten 3 saat sonramı yenicek araöğün 4 mü yoksa? Aklımda 3 kalmış benim :44:

slm arkadaşlar herkes iyidir inşallah ben böyle bi görünüp bi kayboluyorum kusurabakmayın

yarın diyete başlayalı 1 hafta olacak ama ben çarşamba sabahı 10 günlük tatile gidiyorum o yüzden bu haftayı saymamayı düşünüyorum evdeki tartı da bozulmuş uzun süre kullanmayınca (tartıya çıkmaya utanıyordum)

ara vermiycem diyete dönünce yazarım kaç kilo vermişim inşallah başarılı olurum yalnız olmayacağım için spor da yaparım havalar çok soğuk olmazsa en azından birkaç kilo vermiş olarak dönerim umarım şimdilik herkese iyi akşamlar
bol kilo vereceğiniz günler dilerim

Birde aklıma gelmişken yoğurt daha iyi biliyorum ama o kadar çok yedimki hergün o yüzden sütü tercih edicem ben bi süre. Yarım yağlı olabilirmi yoksa light yani 0 yağ olanlardanmı almam gerek?

mimuşkom canımsın çok güzel anlatmışsın...ellerine sağlık...baştan sırasıyla gidelim..yaşım 29 oldu sayılır.
-kullanmadığım ürünleri hemen ya isteyen arkadaşlara veriyorum.elimde kalanıda ayak bakım kremi yapıyorum,yada kocama zorla sürdürtüyorum..oda pamuk gibi gezsin diye

-cily yapım inceymiş,kalınlaştırmak için bişeyler daha vericem ama şu hassasiyeti yok edelim diye bir yıldan fazladır bioderma kullanıdırıyor bana dermatoloğum.kırmızı damarlarım belli değil cnm.bakınca mermer gibi dümdüz bir cildim var aslında...ama sıcaktan soğuktan etkileniyor çok çabuk..evin içinde florasan bile olsa ışıktan etkilenir demişti geçen yıldan beri gün içinde dahil olmak üzere DDF'nin 50 faktör güneş korumasını kullanıyorum.
-2 yıl evvel 19 mayıs 23nisan korolarını yönetmek için uzunca bir süre rüzgarda sıcakta dışarda kalmıştım o zaman kızarıklık yok edici BİODERMANIN SENSİBİO AR vermişti bitince bi daha vermedi.
-serumda cildi temizleyip kremlerden önce sürmem için verdi...damlalık gibi bişeyle damlatıp sürüyorum tüm yüze(göz çevreis hariç)
-göz çevrsi serumu olarakta PRİORİ kahve çekirdeği özü extreli bi serum verdi
-göz çevresi kremimde OHTPEPTİDE3 canlandırıcı göz çevresi kremi(en pahalısı ve en azı bu 130lira15 gr var içinde)
-temizleme jelinin dışında BİODERMA SENSİBİO MASK vermişti haftada 2-3 kez yapıyorum.
-söylediğin avenue değil sanırım benimki AVENE yazıyor ilk e harfinin üstündede yumuşatma işareti var termal su var ayrıca yüzüme sıktığım.
-yüz yıkama jeli benimde laroche posay
-babenin vücut nemlendiricisini verdi(ve en büyük boyundan pompalı şişe hamileyken vermişti hala bitmedi o kadar büyük yani daha o zaman 90 milyondu)
-ara sırada hıyarlı bi maske veriyor onuda lütfedip kendinden veriyor.toplamı 15 lira falanda ondan kendinden veriyor yüzü tutmuyor beni bu kadar yolduktan sonra 10-15 liralık tek kullanımlık maskeye para istemeye...
-her ayda cilt bakımını ve analizi ücretsiz yapıyor.(o kadar ürünü satmak için tabii)
ve kadın acaip kaprisli bi tip insana ağzını açtırmıyor çok bilirim havasından dolayı bir başlıyor konuşmaya Allahım ambale olup kapıyı zor buluyorum çıkarken.kartımın limiti yetersiz gelirse kalanını yazarım bi ara geçerken ödersin diyo...
kadın gerçekten çok iyi bir dermatolok yurtdışından oğru dürüst türkiyeye gelemyor seminerlerden cs..iyi hoşta her ay bir poşet ürün satmasa daha çok seveceğim kendisini

sabah: 1 bardak sıcak sirkeli su
1 ayva yarım saat sonra bir kase mercimek çorba yağsız-tuzsuz

ara : şekersiz neskafe 2si bir arada olanlardan
meyve şekeri ile tatlandırılmış 1 kupa çay ve yarım litre su

öğle : yoğurt ve peynir

akşam: hamsi buğulama brokolili karalahana çorbası ( unsuz) yoğurt

ara: 5-6 ceviz ve bir büyük bardak şekersiz kakaolu süt ( çikolata krizini bastırmak için )

günaydınnn dünkü menümü yazayım heman

kahvaltı
2 yumurta,marmelat,peynir,bol yeşillik,yeşil çay,ceviz

öglen
balık,salata(çouklar pazar günü yemeid onlara dün yaptımm bend eyidim)

ara
tarçınlı yogurt

akşam
mantarlı tavuk sote,salata,ayran

2,5 lt su
4 fincan bitki çayı
1 nescafe

günaydııınn monticilerrrr

zilimm her ay 1 poşet mi? bir kremin vs. nin etkisi 1 ayda ölçülmez ki en az 4 5 ayda 1 gitmen lazım ürünlerin bitiyor mu ki? bence o kadın seni iyi yoluyor valla:) ablacım gerçekten bir gitmek en az 500 600 tutuo benim. ama 5 6 ayda bir gidiyorum ürünlerim yetiyor bence bu biraz abartı

Dünün Özeti :

Kahvaltı 07.00
2 dl. kızarmış tb ekmek
3 tane siyah zeytin, 1 domates, 1 salata
1 dl light peynir. Şekersiz Çay bir kupa.

Öğle 12.30
Bir porsiyon tavuk şiş
salata ve ayran

Akşam 18.00
kıymalı patlıcan yemeği
yoğurt ve söğüş salata.

Gün boyu 1 lt. su
2 kupa yeşil çay iksiri
Miktarını bilmediğim ve hiç bir zaman bilemeyeceğim kadar şekersiz çay (şirketten )

günaydınlar bende bugün yiyeceklerimi yazayım .

sabah
2 adet haşlanmış yumurta
1 adet salatalık
kk kadar beyaz peynir

öğlen
yumurtalı ıspanak
salata
yoğurt

akşam
1 tabak nohut yemeği
salata
sacık

ara
1 portakal

07:00 2 mandalina
08:30 2 dilim tb ekmeği peynir salatalık minicik marmelat ve z.ezmesi süt biraz fazla leblebi
12:45 yarım tabak kuru fasülye, mercmek çorbası
17:00 2 mandalina
19:30 çeyrek tabak hindi döner ( bir kaç parça kalmıştı) bir kaç kaşıkta minik top köfteli bezelye

bu kadaaaaaan aayy o biraz fazla leblebiyi iiki yedim kızlar dün resmeeen açtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…