.
Meyvem cumadan bu yana göremedim seni merak etmedimce deyil cuma tadın yokdu sanki iyimisin ablası.
merhabalar....:119::119::119:..
kıs safiş yok nerde . hoş bilezik takan kim ..ama merak etme acısını çıkarıyorum her ay bir bilezik parasını kendime harcıyorum sefam olsun dimi..
inşallah tez zamanda gecçer meyvem .ablacım hiç keyfim yok vücudumda geZen bi ağrı var..
Bacağımda kolunda belimde anlamadım neyin nesi dr psikolojiktir dedi iice sinirlerim bozuldu öyle olsa ilaç alınca gecer ilaçlada gecmiyo..
Cok keyifsizim cokk.. :85:
Ondan görünmüyorum ..
herkes nirdeeee
Merhaba kızlar nasılsınız? Ben 15 inde başlicam montiye inşallah. Okuduklarımdan ve sorduklarımdan öğrendiklerim şöyle. Yanlışım varsa düzeltin lütfen
SABAH : 1 meyve 30 dk sonra kahvaltı. Yumurta yenilirse ekmek yenmicek. Yağsız peynir (ben hiç bulamıyorum yağsız buralarda) zeytin, yeşillik, domates , salatalık ,
ARA YOK
ÖĞLEN : et balık tavuk veya baklagil ,salata , yoğurt veya süt
ARA : meyve veya ???? ( başka ne olabilir)
AKŞAM: sebze yemeği, yoğurt türü, salata , tam buğday ekmeği
ARA : meyve veya süt
benim anladığım bu ama yanlışım varsa düzeltin lütfen
factor cnm hemen düzelteyim cnm aklında yalnış bişey kalmasın...yumurta yediiğin öğünde ekmek yok bu doğru.yağsız yani az %2,5 civarı yağlı peynirler şunlar.BİM AKNAZ LIGHT,MİGROS LIGHT,CARREFOUR LIGHT. bunların hepsi monti için uygun peynirler..dikkat başka lıght yazan peynirlerin neredeyse hepsi %8 %15 civarı yağlılar.
ÖĞLEN: doğru anlamışsın,düzeltme yapılacak bir şey yok...
ARA: meyve ,süt,tarçınlı yoğurt olabilir..
AKŞAM: sebze yemeği olabilir,öğlen yemediysen bakliyat olabilir,balık olabilir,yada tercihen etde olabilir ama yağlı ve ağır olmasın akşam yiyeceğin et.yoğurt süt vs.. tamam. AMAAA....ekmek kahvaltı dışında yemiyoruz cnm....ekmek yemeden duramıyorum tüm gün dersen o zaman sabah kalhvaltında yumurta değil ekmekli kahvaltı yaparsın.öğlen yada akşam yiyebilirsin yumurtayı cnm..eğer akşam yemeğini çok erken yemişsen ve geç yatacaksan yemekten 4 saat sonra falan meyve yada yoğurt,süt ile ara yapabilirsin yine...
takıldığın yerleri sor cnm,hata yapmadan devam edebilmen için elimizden geleni yapmaya hazırız..
zilimm şöyle söliiim 25 yaşına kadar cilt kendini yeniler. 25 yaşından sonra artık yenileme durur dışardan takviye gerekir. Senin yaş kaçtı?
ama kullandığımız ürünleride 6 ayda bir yenilemek gerekir. Cildin çok inceyse gün içerisinde mutlaka koruma faktörlü nemlendirici kullanman lazım. Kırmızı damarların belli oluyor mu?
Eğer belli oluyorsa onları korumak için kremler var.
Ama seruma ben çok sıcak bakmıyorum. Göz altı için belki. Tüm cilt için koruma faktörlü nemlendirici.Eğer dediğin gibi çok inceyse 50 faktörlü
Bu arada temizleyici çok önemli. Benim hem yıkama jelim hem temizleme jelim var. çünkü o yıkama jelleri yüzü yeteri kadar temizlemiyor yinede kalıntı kalıyor onlarıda temizleme ve nemlendirme jelimle hallediyorum.
Sana önerebileceğim 3 marka var ben Babe kullanıyorum. Babe yaşa göre ben stop akn kulanıyorum cildimde sivilce yok ama yaşım itibari ile sivilcelenebilir hücrelerimi öldürmemek adına daha hafif bir bakım serisi.
Avenue ya da laroche posay... Babenin nemlendiricisi ise harika avenue nünde temizleyicisi.
Şu an bende bioderma temizleyici kullanıyorum. Ama daha önce avenue den aldğımm göz temizliyicim kadar ferahlatmıyor beni:)
bu arada temizleyici sırf makyaj için değil gün içerisinde cildimiz o kadar toza pisliğe maruz kalıyor onlardan arınmak adına. :)
bilemedim bildiğin şeylerimi söyldim ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?