benimde durdu canımm artık bu geriye kalan 10 kiloyu 7 8 ayda anca verebilirim gibi geliyo keşke 2 ayda hemen verebilsemde koruma kısmına geçseeeemkilomu korucağıma and içsem
zevcancım merhaba canım bende aynen devam ya çalışmaya...ayran detoksun işe yarar inşallah canım.bende 2 haftadır 53.7 de kaldım bakalım yarın ne çıkıcak.
masumum günaydın canım..
benimde durdu canımm artık bu geriye kalan 10 kiloyu 7 8 ayda anca verebilirim gibi geliyo keşke 2 ayda hemen verebilsemde koruma kısmına geçseeeemkilomu korucağıma and içsem
günaydın kızlar
meyvecim inşş ii bir sonuç alırısn cnm bendee zincir lkırmaya çalışıyorum 7 senelik zinciri kırıcam inşşş
faktor
cnm ben geçen yıl diyete başladım 15 gün sonra aşure yapmıştı annemm ama yinede yanilmemmeiştim böyle şeyler hep olacakk cnm hayatında aşure biterr pasta çörek börekkk sınavı başlarrr ama sen yinede ucundna kıyısındna yiyeceksen eger bugünü geçir cuma başla derim benn
mimuu cnmm kilo vermek malesef duruyor inşşs eninki durmazzz bende kaldım baksana son 9 kilo zorlayacak beni zaten öle çok kolay kio veren bir bünyem yok benim pkoydu kabzılıktı derknn bu günlere geldimiimmm ama 60 lıı günlerimi görürmüyüm bilemiyorum cnm
safiş,wisper,tülayyyy herkese gnydınnn
günaydın arkadaşlar,
dün ki menüm değişti tekrar vereyim:
sabah:kalsik monti kahvaltısı oldu.
öğlen:2 fırın köfte,1 parça tavuk ,domates,ayran.
ara:süt
akşam:ıspanak,yoğurt,salata,az pırasa.
*bugün orucum.
iftar:kabak,yoğurt,salata.
safiş sağol tatlım.
bu arada dün 3 litre su içtim.sıcak-soğuk-ılık...
mete. çayımı da içtim.
spor yaptım.
yani güzel bir gündü.
bundan sonra her günüm güzel geçsin inşaALLAH.
umarım az da olsa - cıkarsın insan yapıp yapıp hiç veremediğini görünce bütün morali sifırlanıyor..
Ayran detoksuyla veremicekmisim gibi gelio bir kaseyi zor bitirdim cok duyurucu bişey 2 saat sonra tekrar yicem bu düzen iki gün devam edicek ama asırı kalorili ve doyurucu sonucu cok merak ediyorum acıkcası..
zevcan ayran detoksunun yanında bol bol su içmeye özen göster canım . Bende malzemelerimi haşladım bende yapıcam bakalım bende ilki kadar sonuç gösterecekmi . Sabah kahvaltımı 10:30 gibi yaptığım için ilk çorbamı : 12:30 da içeceğim ben bide yanında iksir içiyorum
kabaklı yumurtayı sevmeyen olmadı safinaz topikte,pırasalısınıda tavsite ederim..benin yazın çok sık yaptığım bir şeydi,topiğide alıştırdım hem hafif hem az kalorili hemde monti dostu:)yiyelim gari
kahvaltılarınızda içinde şeker içermeyen acıka tarzı ürünler içinde tat cevizli ezme(şu anda migrosta indirimde hatta) ve penguen pincur'u tavsiye ederim.tadlarıda güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?