Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

benimde durdu canımm artık bu geriye kalan 10 kiloyu 7 8 ayda anca verebilirim gibi geliyo keşke 2 ayda hemen verebilsemde koruma kısmına geçseeeem kilomu korucağıma and içsem

benimde durdu canımm artık bu geriye kalan 10 kiloyu 7 8 ayda anca verebilirim gibi geliyo keşke 2 ayda hemen verebilsemde koruma kısmına geçseeeem kilomu korucağıma and içsem

bekle bakalım bu haftada fark olmazsa sende ayran detoksunu yaparsın..

umarım yarın - cıkarsında benim gibi baska yöntemlere gerek duymazsın..

bende artık koruma kısmına gecmek istiyorum incecik olup salınarak gezinmek istiyorum..

günaydın kızlar
meyvecim inşş ii bir sonuç alırısn cnm bendee zincir lkırmaya çalışıyorum 7 senelik zinciri kırıcam inşşş

faktor
cnm ben geçen yıl diyete başladım 15 gün sonra aşure yapmıştı annemm ama yinede yanilmemmeiştim böyle şeyler hep olacakk cnm hayatında aşure biterr pasta çörek börekkk sınavı başlarrr ama sen yinede ucundna kıyısındna yiyeceksen eger bugünü geçir cuma başla derim benn

mimuu cnmm kilo vermek malesef duruyor inşşs eninki durmazzz bende kaldım baksana son 9 kilo zorlayacak beni zaten öle çok kolay kio veren bir bünyem yok benim pkoydu kabzılıktı derknn bu günlere geldimiimmm ama 60 lıı günlerimi görürmüyüm bilemiyorum cnm

safiş,wisper,tülayyyy herkese gnydınnn

günaydın arkadaşlar,

dün ki menüm değişti tekrar vereyim:

sabah:kalsik monti kahvaltısı oldu.

öğlen:2 fırın köfte,1 parça tavuk ,domates,ayran.

ara:süt

akşam:ıspanak,yoğurt,salata,az pırasa.

*bugün orucum.

iftar:kabak,yoğurt,salata.

zevcancım merhaba canım bende aynen devam ya çalışmaya...ayran detoksun işe yarar inşallah canım.bende 2 haftadır 53.7 de kaldım bakalım yarın ne çıkıcak.

masumum günaydın canım..

zevcancım merhaba canım bende aynen devam ya çalışmaya...ayran detoksun işe yarar inşallah canım.bende 2 haftadır 53.7 de kaldım bakalım yarın ne çıkıcak.

masumum günaydın canım..

umarım az da olsa - cıkarsın insan yapıp yapıp hiç veremediğini görünce bütün morali sifırlanıyor..

ayran detoksuyla veremicekmisim gibi gelio bir kaseyi zor bitirdim cok duyurucu bişey 2 saat sonra tekrar yicem bu düzen iki gün devam edicek ama asırı kalorili ve doyurucu sonucu cok merak ediyorum acıkcası..

AND İÇİCEN HEEEE

Günaydın banuuuu naberrrrr
Valla canım kafaya fazla veremiyorum diye sinyal gönderme bence şekercim.
Sen diyetini sporunu elinden geldiğince yap çokta takılma illaki gidecek bir yerden sonra kırılacak o zincir....

Günaydın canım
Allah kabul etsin.
Afiyet olsun...

Kahvaltı 08.30

2 adet haşlanmış yumurta
zeytin peynir domates salata.
Şekersiz çay...

Öğle 12.30

2 avuç beyaz leblebi (nohut)
iki kutu light süt....

Akşam 18.00

Bir tabak yumurtalı kabak kavurması (harika olmuştu şiddetle tavsiye ederim)
Bir kase light yoğurt
Bİr büyük tabak bol yeşillikli salata....

Ara 21.00

Bir tane yeşil elma (kızıma yedirirken yedim normalde meyve ile aram pek yoktur.)

Gün boyu 1.5 lt. su
1 kupa yeşil çay limonlu
Sınırsız çay şekersiz....

safiş sağol tatlım.

bu arada dün 3 litre su içtim.sıcak-soğuk-ılık...

mete. çayımı da içtim.

spor yaptım.

yani güzel bir gündü.

bundan sonra her günüm güzel geçsin inşaALLAH.

Ne güzel olmuş bak senin için

umarım her günün böyle geçer canım

zevcan ayran detoksunun yanında bol bol su içmeye özen göster canım . Bende malzemelerimi haşladım bende yapıcam bakalım bende ilki kadar sonuç gösterecekmi . Sabah kahvaltımı 10:30 gibi yaptığım için ilk çorbamı : 12:30 da içeceğim ben bide yanında iksir içiyorum

tatlım bol su içiyorum zaten 1 litre bitti 3 litreyi hedefledim 1 kupa yeşil cay 1 kupa siyah cay da bitti..
Sonucu cok merak ediyorum..
Seninde sonucunu cok merak ediyorum.. 2. Defada verme oranı düşücekmi acaba umarım düşmez çünkü 2. Yi yapmayıda düşünüyorum..
Senin sonucun da benim için cok önemli..

meyve
ayran detoksunu sormuşsun cnm bend eişe yaramadııı
vee ertesi günlerde hem aç hissettim ben kendimii
meyveyi ojdar çok yedimki bi açlık vardı içide hep

ama ben uygulama hatası yaptım
2 saatte degil acıkınca yeidmmm en son 7 de yeidmm
yanlış uyguladım yani

ama ocakta bende düşünüyorum cn yapmayı

slm kıslar,meyvem detox bende hep işe yaramıştır cnm.çokta kalorili değil hiç korkma.haşlanmış halleri 4'er kaşık baklagilden ne olacak.normalde bir oturuşta onların toplamı yemiyormusun zaten.ayranıda bol olunca bir seferde toplam 2 yemek kaşığı baklagil ve bir bardak ayran tüketmiş oluyorsun...hiç bişeycik olmaz o kadar baklagilden karnınıda doyuruyor çünki...ayrandan dolayı şişiriyor insanı...o şişkinlik gidincede puff diye sönmüş gibi dümdüz oluveriyor göbişin..umarım işe yara sendede..eğer soğuk içemezsen ılık yada sıcak içebilirsin...

mimu bu arada yves rocher hakkında bilgin varmı cnm?

kabaklı yumurtayı sevmeyen olmadı safinaz topikte,pırasalısınıda tavsite ederim..benin yazın çok sık yaptığım bir şeydi,topiğide alıştırdım hem hafif hem az kalorili hemde monti dostu:)yiyelim gari

kahvaltılarınızda içinde şeker içermeyen acıka tarzı ürünler içinde tat cevizli ezme(şu anda migrosta indirimde hatta) ve penguen pincur'u tavsiye ederim.tadlarıda güzel...

slm zilimmmm nasılsınn cnmmm ben hala snein şu deh dıgıdıkkk olayına gülüyorumm
bende yapıcam detoks ama ocakta filann şimdi protein bugün bitiyorr 2 hafta normla monti yapıp sonrada detoks yapıcammm

ama zilim her seferinde 4 er kaşık koymuyormuyuzz tabaga yemek içi
2 yk baklagilemi eşit cnm

masumcum canımsın,bizde her sabah başka bir oyun çıkıyor sıpaya.bu sabah mama sandalyesinden inemesin diye ahşap takılarak yapılan parçalı bir arabası var.onu koydum biraz eğlendi etti sonra gene indi aşağıya ve o arabanın tahta tekerleklerini ben nefes verirken üfff üfff yapıyorumya ağzına sokmaya çalıştı yapma etme dedikçede dudaklarımı ezdirerekte olsa zorla soktu ağzıma ve sırf gitsin üstümden diye ağzımda koca tahta tekerlekle sporumu yaptım...bakalım yarın sabah ne çıkarak başıma eşşek sıpası...:76:
canım baklagillerin haşlanmış hallerinden 4'er kaşık koyuyoruz ya ayranın içine.yani 4 kş.haşlanmış nohut,4 kş haşlanmış mecimek 4 kş.haşlanmış buğday. toplamda 16 kaşık ettimi? sabah 12de başlayınca içmeye 2'şer saat arayla. 12-2-4-6-8-10'da içince toplam 6 öğün ediyor.ve 2,5 kaşık haşlanmış baklagil ancak denk geliyor işte bir öğüne...ayranda 2 litre olduğuna göre büyük bir su bardağı ayrana tekabül ediyor öğün başına...olayın matematiği bu yani tatlışım...
şimdi kendime monti gözlemesi yapayım karnım gurulduyor.eşimde gelmedi emeğe.acil ameliyatı çıkmış...tek başıma yiyeyim artık napiim...
bu arada kızlar pilates yapıyorum dedimya o kadar sıkılaştımki bir hafta on günde bile..valla mutlaka yapın .hemde acaip rahatlayıyor...bittiğinde hamur gibi oluyorum rahatlamadan dolayı.birde tütsü yakıyorum pilatese başlarmen..anaaa ben yakında nirvanaya doğru uçuşa geçicem bu gidişle

insanın hayatına çocuk girinceee herşeyn şkeli degişiyorr zilimm

monti gözlemeside ne bakimmm

ayyy sorma zilim ya uzun süredir aklımda idi ama hep ertelemiştim yok bunu yapim yok şunu yapim derken dün akşam yaptım yedim bayıldımmmmmm mmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…