Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

diyarım burası etkili gerçekten motivasyon açısından tatlım.girmeye çalış,hiç olmassa kaçamağı engellersin...
masum ben bu akşam yürüyüşe gidemedim havadan dolayı.sabah pilatesimi yaptım.akşamda şu bahsettiğim callenetics'e başladım.çok sıkıcı geldi ilk başta..ama acaip titredim ortalarına doğru.sonlarında artık inledim resmen...deneyin.nostaljik bişey.çoke eski bir video ama çok işe yarıyor.zaten yapanların önceki sonraki halleri resimlenmiş o kadar değişmişlerkiii....kasları enine uzattığı için inceltiyormuş...şiddetle tavsiye ederim.diğer sporlarla bir yılda aldığınız sonucu bununla bir ayda alıyorsunuz yazıyor bir çok yerde...başlığındada 10 günde 10 yaş gençleş yazıyordu... deneyin mutlaka....

leisle ablayı tek geçer diyorusn yanii izlicim
iide nerdne bulucaz videolarııınıı

melos hoşgeldin aramıza..kitabı alana kadar başla hemen ...hatta yarın sabahtan itibaren..burda herkes yardımcı olacaktır sana..menülerini yemeden önce bildirirsen yalnış bir şey yememiş olursun düzeltiriz.sabah meyve yarım saat sonrada kahvaltı ve şeker kullanmıyorsun doğru anlamışsın.tam buğday ekmeğiyle doyana kadar et kahvaltını.(domates,salatalık,yeşillik,yağsız peynir,zeytin yada z.ezmesi ile yada ekmek yemeden yumurta ile)
öğlen montinin tavsiye ettiği protein almak ama öğlen yemediysen akşam yersin sorun değil..ama her öğünde süt ürünü(yoğurt,ayran,süt yada peynir)ve bol salatayla birlikte...
sabahla öğlen arası az olduğundan ara yapmayabilirsin.hatta yapmassan daha iyi.monti çok arayı tavsiye etmiyor.
akşamda daha hafif (sebze olabilir,öğlen yemediysen protein içerikli bişey olabilir ama yağı az,baklagil olabilir)tabii yine bol salata ve süt ürünü eşliğinde..
sabah ekmek yeniyor diğer öğünlerde yok....şimdilik aklıma gelenler bunlar...
kolay gelsin...

masul leslie ile kan ter içinde kalıyorsun kalp güm güm atıyor..bundada çok efor sarfediyorsun ama sel su içinde kalmıyorsun...ben sırf indireyim diye gittim bi zayıflama sitesine üye oldum.özeline atayım şimdi ..sende kayıt ol çok basit zaten kayıt vs..işleri.orda linkler var.bir tek o sitede türkçe dublaj var.başka sitelerde yok çok araştırdım.leslide incelme bu kadar olmuyor.bu topikten dağcı arkadaşımız varya oda çok tavsiye etti bana..hatta link göndermişti..ama msj kutumu temizledim gitti..aynı yerdne indridim şimdi senin özeline atıcam msj .ordan bak indir mutlaka cnm...hareketler saçma geldi banada ilk başta bununlamı uğraşayım yahu bu ne dalan dedim ama çok işe yarıycak sanırım.iliğim kemiğim titredi sonlarına doğru...mutlaka yap cnm...

zilimmm
yaramı deştin akşam akşam benimde spora başlamam laızmm cnm ya ama nasıl yapıcma bilemiyorum
göbegim beni sinir ediyor yaa

off masumcum özeline msj atarken masum yazmışım göndereceğim yerin adına.iki m harfi kullanmamışım.ikinci msj içinde on dakika geçmesi gerekiyormuş ama burdan halledeceğim bunu..googledan callenetics türkçe yaz ilk çıkan site cnm...

çok yavaş yapıyor ve anlatıyor kadın o sebeple 40 dakika falan sürüyor cnm sanırım hiç bakmadım saate ama ben onu makaslayıp süreyi azaltıcam.kadın aralarda konuşuyor çünki hareketlerin doğrularını yalnışlarını göstermek için vs...

zilim site s ile mi başlıyor cnmmm zayıflama sitesi yani eger orası ise ben oradann leisleleri indiridm ama bunun çeşileri var gii şimdi baktımdaaa kafam karıştıı yavvv

canım altlarında türkçe açıklamaları var.o dediğin site evet..lesliyi bende ordan indirmiştim geçen sene..orda en baştaki link tatlım.açılmassa diye alttakileri vermişler...şimdi indir yarın başlarsın...

günaydın kızlar
kilom 87 :)
dünkü menüm
kahvaltı 11:20 peynir 3 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği şekersiz çay

18:45 1 elma 1 mandalina

20:00 1 mercimek 1 türlü konserve salata yğurt

21:30 çay 1 avuç badem

23:00 süt

gunaydin arkadaslar
verdiginiz kilolari gorunce sizin kadar mutlu oldum supersiniz
bende bu hafta 54,300 e tekrar inmisim
haftaya da bi bu kadar daha kaybedebilsem iyi olacak

günaydın sonunda kırdım zincirleiriii

68 kiloyum
geçen hafta 69 tum

1 kio vermişimmmm

günaydıın monticiler herkes çok güzel kilo vermiş.

bu hafta sadece 200 gr. vermişim ben gerçekten veremiyorum artık sanırım:S:S

79.300 üm

aman aman ne güzel haberler ard arda gelmiş.

masum özellikle senin kilo vermene çok sevindim.
65lere doğru ilerliyorsun..........

ben geçen hafta montiye başlamıştım.

68 ile

bugün 65,7 oldum.

mete. çayı ve spor eşliğinde monti yaptım.

günde 3 lt.su içiyorum,mutlaka tartıya yansıyor.
dün ve bugün orucum,ondan daha hafif çıkmış olabilirim.

ve kızlar bugün beni sevindiren kilom 1 yıldır değişmeyen kilomdu.

bundan sonra almak yok inşaALLAH.

*bilginiz vardır callenetics hakkında ama hepinize şiddetle öneriyorum.
bir haftada ki etkileri bile süper.
ben de bırakmadan devam ederim inşaALLAH.

meyvenull başlama tarihi.. 13.09.10

ilk hafta ...... 67.700 gr
1.hafta ....... 65.700 gr
2.hafta ....... 63.700 gr
3.hafta ...... 63.600 gr
4.hafta ...... 63 600 gr.(kaçamak )
5.hafta ..... 63.000 gr.
6.hafta ......62.700gr.
7.hafta ......61.900 gr.

TEKRAR ARAMIZDA ..
1.HAFTA ......61 800Ggr.
2.hafta bayram haftası .
3.hafta ........63 100gr.
4.hafta ........61 700gr.
5.hafta ........61 700gr.
6.hafta.........60.900 gr.

miraycımmm
send ebenim gibi kabızlık sorununu çok yaşıyorsun cnm ben 1 haftadır çareyi form çaylarda buldum tavsiye edeirm ama sürekli kullnınca ne gibi zararları var bilemiyorum bende merak eidyorum ama az da olsa denemekte fayda var cnm

dagcı
tebrik edeirm cnm bende başlamak istiyorumcallet e ama kaç dk sürüyor tam olarak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…