ablaa öyle degil tabiki bizi ne kadar önemsedigini biliyorum aşk ol yaniii
mutlu oldum sadeceeevalla beni her isyanımdan sonraaa bıkmadan usanmadan ayaga kaldırıyosunn yaaa tşk edeirm sana zilimeee ve buraki bütün arkadaşlarımaaaa
aglıycma bak çok duygulandımmm
dagcı
spor konusunda çok haklısın cnm ben hep spor yaptım ama
1.5 aydırr yapamıyorum başlamam laızm birazda tembellik eidyorum sanırımm
geçen yıld avardı çocuklar amaa 1 saat spor yapardım bisiklete binerdim,mekik çekeridm ip atlarıd yaz geldi yürümeye başladım zaten kış gelincede tıkıldım kaldım eve ama en kısa zmnada başlıycam
süperi dahamı hızlı şekerimm
meyvee sonuç güsle cnm tebrik ederim bende deniycemmm bir kaç hafta sonraa
ama uygulama hatası yapmıycma bu kezzzz
hiç ....
çamlıcam havucum hem pişmişi hemde çigsi yakken suyunu nasıl içicez bacım ...
günde 3.4 porsiyom meyve ye izin verile bilir . bunu suyu olrakda tükete bilirsiniz .normal yiyerekde ...
şöyle anlatayım 1 nar 1porsiyon meyve . 1 narın suyu yaklaşık y.br. oda 1 porsiyon meyve ...
nar greyfurd portakal mandaline suyunu tavsiye ederim tabi porsiyon ölçülerinide göz önünde bulundurum 1 br meyve suyu (tabi taze ) 2 por. meyve eder.
zilim nerden indirdin yada bulduysan BİZDE İSTİYORUZ .. ŞİDDETLE .diyarım burası etkili gerçekten motivasyon açısından tatlım.girmeye çalış,hiç olmassa kaçamağı engellersin...
masum ben bu akşam yürüyüşe gidemedim havadan dolayı.sabah pilatesimi yaptım.akşamda şu bahsettiğim callenetics'e başladım.çok sıkıcı geldi ilk başta..ama acaip titredim ortalarına doğru.sonlarında artık inledim resmen...deneyin.nostaljik bişey.çoke eski bir video ama çok işe yarıyor.zaten yapanların önceki sonraki halleri resimlenmiş o kadar değişmişlerkiii....kasları enine uzattığı için inceltiyormuş...şiddetle tavsiye ederim.diğer sporlarla bir yılda aldığınız sonucu bununla bir ayda alıyorsunuz yazıyor bir çok yerde...başlığındada 10 günde 10 yaş gençleş yazıyordu... deneyin mutlaka....
DİYERIM KAÇAMAKLARA GÖRE YŞİNE İYİ.....ayyyyyy banummm kiloyu verdin çok sevindim sankim benden gitti :)) biz sana didik dimi vericen sabırlı ol die :)
herkeşler kiloları vermiş çok sevindimmmmmm tebrik ediyorummm
hele bi sorun özlem sen ne yaptın
3 aralıkta tartılmıştım en son:74,8 kg idim
geçen hafta tartılamadım
17 aralık : 75,1 kg
yani iki haftada 300 gr almışım walla bu mesailerle buna bile dua ediyorum
sabitlendim sanırım ben bu kiloda daha veremicem 73 e kadar iniyorum tekrar alıyorum
çamlıcam sen arda yokken o nu kacırdın ama arar ara yazıyoruz kıs hiçmi okumuyorsun ...aebenim ben nisandan beri sizleyim biliyosun ama hep cig serbest ama pismisi yasak biliyodum yahuyahu ben nasil boyle yanlis anladim salatalarda hep yiyodum ben
DİYERIM KAÇAMAKLARA GÖRE YŞİNE İYİ.....
AMA 73 DEN İNEMEMENİN SEBEBİDE sensin .bunu göz ardı etme .
çamlıcam sen arda yokken o nu kacırdın ama arar ara yazıyoruz kıs hiçmi okumuyorsun ...
son kitapda havuç yasaklar arasında .özeliklede etle ...
çok heycanladın şimdii yaa dagcııı call için hepsini indirmeyim ozman
degilmi izilim ilk link yetrlii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?