Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

................

meyvee sonuç güsle cnm tebrik ederim bende deniycemmm bir kaç hafta sonraa
ama uygulama hatası yapmıycma bu kezzzz

canım süper ilkine alışınca yapmaya başlanıyor.
hareketler daha uzun ve zorlayıcı.
1 saat sürüyor.
bir sürü nette video var.
ben arkaya film açıp yapıyorum,çocuklar da izliyor.
oğlum bazen üstüme çıksa da devam etmeye çalışıyorum.

bugün gerçekten kilo vermekten çok inceldiğimi görmek mutlu etti.
biliyorsunuz kaslar yağdan daha ağır.

ayyyyyy banummm kiloyu verdin çok sevindim sankim benden gitti :)) biz sana didik dimi vericen sabırlı ol die :)

herkeşler kiloları vermiş çok sevindimmmmmm tebrik ediyorummm

hele bi sorun özlem sen ne yaptın

3 aralıkta tartılmıştım en son:74,8 kg idim
geçen hafta tartılamadım
17 aralık : 75,1 kg

yani iki haftada 300 gr almışım walla bu mesailerle buna bile dua ediyorum

sabitlendim sanırım ben bu kiloda daha veremicem 73 e kadar iniyorum tekrar alıyorum

aebenim ben nisandan beri sizleyim biliyosun ama hep cig serbest ama pismisi yasak biliyodum yahu yahu ben nasil boyle yanlis anladim salatalarda hep yiyodum ben

zilim nerden indirdin yada bulduysan BİZDE İSTİYORUZ .. ŞİDDETLE .

KISLAR PİLATESE KALKAYIM ..
..
AZ ÖNCE KOMŞUM GELDİ DÜN KONUŞMUŞTUK YAŞLI BABASI VARDI .DÜN GECE VEFAD ETMİŞ ..ALLAH RAHMET EYLESİN .KOMŞUM TORUNUNA BAKIYORDU . BİRAZ SONRA 1.2. SATLİNE BANA BIRAKÇAKLAR ..ZİLİM SENİN OGLUŞ YAŞINDA .... ANLIYCAGINIZ RUZGARA BAKICILIK EDİCEM, ONUNLA İLGİLENMEM LAZIM . O GİDİNCE GELİRİM .

DİYERIM KAÇAMAKLARA GÖRE YŞİNE İYİ.....
AMA 73 DEN İNEMEMENİN SEBEBİDE sensin .bunu göz ardı etme .
aebenim ben nisandan beri sizleyim biliyosun ama hep cig serbest ama pismisi yasak biliyodum yahu yahu ben nasil boyle yanlis anladim salatalarda hep yiyodum ben
çamlıcam sen arda yokken o nu kacırdın ama arar ara yazıyoruz kıs hiçmi okumuyorsun ...
son kitapda havuç yasaklar arasında .özeliklede etle ...

zilim başlamana çok sevindim.

devam et,3-4 günde bile farkedeceksiin değişimi.

ben yazın memelekete gitmiştim.
ablamın oğlu 20 yaşında''teyze liseli kızlar gbi olmuşsun'' dedi.

yani call öyle birşey.

etlen beraber tuketmiyodum salatalarda falan yiyodum neyse iyiki ogrendim daha dikkatli olmam lazim bu kilolar gitsin istiyorum.:13:

Son düzenleme:
günaydın kızlar umarım kızmazsınız bana 1 haftadır yazamıyorum ama elimden geldikçe okumaya çalışıyorum aeben umarım unutmamısındır beni bugün geç uyandım kilo bildirimi geç kalmadım umarım 62.700gr yavaş ama kararlı ve sağlam en azından mutlu olduğum bir konu monti amcanın bana kıyağı yemek yediğim sürece karnımdaki şişlik süper bir şekilde azaldı sabah dümdüz bir karınla uyanıyorum

merhaba kizlar hepinizi tebrik ederim.kiz masummm cok cok sevindim sanki kendim verdim.beni hic sormayin kilon konusuna hic girmeyelim,havadan sudan konusalim.regli olmam lazim bu hafta cok sisim ve birseye daha karar verdim eger diyet yapicaksam bu kocami önce evden atmam lazim.hep kanima giriyor,gece 2 de bana hamburger,patates kola üclüsüyle süpriz yapiyor.anamm ben bir demet ota raziyim böyle süpruzler yapma bana diyom bogazimdan gecmedi diyo.ben diyete baslayinca bu adam nedense inadina eve sicak börek pizza tasiyor regli öncesi bu bana yapilirmi ya.aebenim cok utaniyorum ama ben biraz ara vermek istiyorum tam kendime geldigimde yine burdayim.

bu gün nedense cok acıktım.. detoksun 2. günü pek parlak gecmicek gibi.. 1 ay sonra bende 1 gün yapcam 2 hafta sonra 1 gün daha yapıcam..

merhaba kızlar bir haftadır işe gelmiyordum evdede pc yok oyuzden giremedim evde montiye ara verdim haftayı oruçlu geçirdim inşşalah tekrar düzene koymaya çalışacagım

Merhaba kızlar
bende kilomu bildireyim hemen
geçen hafta : 59.7
Bu hafta : 58.8

Eşimin ise
Geçen hafta : 108.1
Bu hafta : 107.8

Not: Aeben abla eşim bu hafta neden bu kadar az kilo verdi sence?
Montiyi uyguluyor üstelik normalmi sence? Geçen haftaya göre çok az oldu giden kilo?
Müdahale etmek gereklimi sence ne dersin?

çok heycanladın şimdii yaa dagcııı call için hepsini indirmeyim ozman
degilmi izilim ilk link yetrlii

çok heycanladın şimdii yaa dagcııı call için hepsini indirmeyim ozman
degilmi izilim ilk link yetrlii

masummm kiz selamda vermiyon heeee saka saka.bende yeni indirdim simdi seyrediyom turkce alt yazili olani indirdim 58 dakika sürüyor.bu yeni baslayanlar icin canim hepsini indirme istersen simdi cünkü baska sitede okuduguma göre önce baslangicla baslamali digerleri daha zormus aönce vucut alissin.

selam monti çıtırları kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum bu hafta bana gene kal geldi ya gene kiloda bir degişiklik yok ben ne yapıcam yavaş yavaş hırsım ve hevesim kırılıyo.ben hep diyetlerimde 68 kadar düştüm daha altını görmedim acaba dogumda benim içimde birseylermi unuttular ne bu ya takıldım kaldım.öffff ya kadınlık ne zor iş 3 gündür wcye çıkmak yok kabızlık çok fazla 2 aydırda regli olmuyorum çünkü benimkide düzensiz 4 ayda bir falan oluyorum ben regli...ilaç kullanıyodum FARLUTAL diye o da hormon ilaçımıymış biraktım dogum kontrol hapı kullanayım diyom dr. önce adetin gelsin 1. günü başlıcan diyo offf offf çıldırcam.wc ye gitmek yok kilo vermek yok regli yok ohhh ne güzel.

AEBEN ablacım bu haftada 69 kiloyum...3.hafta bu hafta ben daha 2 kilo verdim

yalnızımmm aşk ol kız görmeidmmm vallahi okadannnnnn heyecanlandım kiiiii
zormu iniyor yani uzun mu sürüyor eger öle isee eşim indiri verisn bi zahmet

birde 58 dk mı uzunmuş yavvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…