kızlar nasılsınız kilo verenleri tebrik ediyorum
gecen hafta:80.400
bu hafta: 79.700
2 gundur cok fenayım midem bulanıyor idrar yolu enfeksiyonu geciriyorum sanırım gecede muthiş bir karın agrısıyla uyandım müthiş bir agrıydı yarım saat kadar surdu ve resmen oturup agladım karnım gurul gurul gecenın sessizliğinde yan odadan duymak mumkundusonra wc ile aramda cok sıkı bir bag olustu mecburiyetten bugun kendimi cok halsiz hissediyorum hastalık bir geldi pir geldi
geçmiş olsun gamzecim dokrora git istersen ne kötüdür o bulantı bilirim kaç günlerce çektim
yalnızımmm aşk ol kız görmeidmmm vallahi okadannnnnn heyecanlandım kiiiii
zormu iniyor yani uzun mu sürüyor eger öle isee eşim indiri verisn bi zahmet
birde 58 dk mı uzunmuş yavvv
kızlar nasılsınız kilo verenleri tebrik ediyorum
2 gundur cok fenayım midem bulanıyor idrar yolu enfeksiyonu geciriyorum sanırım gecede muthiş bir karın agrısıyla uyandım müthiş bir agrıydı yarım saat kadar surdu ve resmen oturup agladım karnım gurul gurul gecenın sessizliğinde yan odadan duymak mumkundusonra wc ile aramda cok sıkı bir bag olustu mecburiyetten bugun kendimi cok halsiz hissediyorum hastalık bir geldi pir geldi
gamze geçmiş olsun bende geçen hafta tırstım bayaa ama allahtan geçtiii
kışı n hasta olmamak kaçınılmaz
yalnızım ben hiç becerememm yahu eşimel linki atayımd aindirisinnn
diyarrrr cnmcımm nasılsın
deneidm kızz
59 dolar filan diyoooo
sanırım ben yanlış bişiyler yaptım
kalimeram niye unutayım ......siz unutmassanız ben unutmam .günaydın kızlar umarım kızmazsınız bana 1 haftadır yazamıyorum ama elimden geldikçe okumaya çalışıyorum aeben umarım unutmamısındır beni bugün geç uyandım kilo bildirimi geç kalmadım umarım 62.700gr yavaş ama kararlı ve sağlam en azından mutlu olduğum bir konu monti amcanın bana kıyağı yemek yediğim sürece karnımdaki şişlik süper bir şekilde azaldı sabah dümdüz bir karınla uyanıyorum
ay ışıgım demek eşim sabote etti he ..merhaba kizlar hepinizi tebrik ederim.kiz masummm cok cok sevindim sanki kendim verdim.beni hic sormayin kilon konusuna hic girmeyelim,havadan sudan konusalim.regli olmam lazim bu hafta cok sisim ve birseye daha karar verdim eger diyet yapicaksam bu kocami önce evden atmam lazim.hep kanima giriyor,gece 2 de bana hamburger,patates kola üclüsüyle süpriz yapiyor.anamm ben bir demet ota raziyim böyle süpruzler yapma bana diyom bogazimdan gecmedi diyo.ben diyete baslayinca bu adam nedense inadina eve sicak börek pizza tasiyor regli öncesi bu bana yapilirmi ya.aebenim cok utaniyorum ama ben biraz ara vermek istiyorum tam kendime geldigimde yine burdayim.
meyvem ayram yapıyorsun sanırım . ayda 2 defa 1 er gün yapın ...tabi şişlik varsa birde takılan kilonuz ...bu gün nedense cok acıktım.. detoksun 2. günü pek parlak gecmicek gibi.. 1 ay sonra bende 1 gün yapcam 2 hafta sonra 1 gün daha yapıcam..
Aallah kabl etsin ....merhaba kızlar bir haftadır işe gelmiyordum evdede pc yok oyuzden giremedim evde montiye ara verdim haftayı oruçlu geçirdim inşşalah tekrar düzene koymaya çalışacagım
tebrikler safiş bu haftada eşim seni tebrik etsin ayol ...Merhaba kızlar
bende kilomu bildireyim hemen
geçen hafta : 59.7
Bu hafta : 58.8
Eşimin ise
Geçen hafta : 108.1
Bu hafta : 107.8
Not: Aeben abla eşim bu hafta neden bu kadar az kilo verdi sence?
Montiyi uyguluyor üstelik normalmi sence? Geçen haftaya göre çok az oldu giden kilo?
Müdahale etmek gereklimi sence ne dersin?
bende indirmek istiyorum ama alt yazısız olsun ...çok heycanladın şimdii yaa dagcııı call için hepsini indirmeyim ozman
degilmi izilim ilk link yetrlii
ilkecim düzensiz regli olman vede kabız . de etkiler ama bu tek sebeb omayabilir . senden biraz daha sabır istiyorum . bazan takılmalar oluyor bak bu hafta masuma geçen haftada aynı yakarışları o ediyordu bak bu hafta kendini nasıl aştı (bide spor yapmamış hanım .selam monti çıtırları kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum bu hafta bana gene kal geldi ya gene kiloda bir degişiklik yok ben ne yapıcam yavaş yavaş hırsım ve hevesim kırılıyo.ben hep diyetlerimde 68 kadar düştüm daha altını görmedim acaba dogumda benim içimde birseylermi unuttular ne bu ya takıldım kaldım.öffff ya kadınlık ne zor iş 3 gündür wcye çıkmak yok kabızlık çok fazla 2 aydırda regli olmuyorum çünkü benimkide düzensiz 4 ayda bir falan oluyorum ben regli...ilaç kullanıyodum FARLUTAL diye o da hormon ilaçımıymış biraktım dogum kontrol hapı kullanayım diyom dr. önce adetin gelsin 1. günü başlıcan diyo offf offf çıldırcam.wc ye gitmek yok kilo vermek yok regli yok ohhh ne güzel.
AEBEN ablacım bu haftada 69 kiloyum...3.hafta bu hafta ben daha 2 kilo verdim
geçmiş olsun gamze..kızlar nasılsınız kilo verenleri tebrik ediyorum
ilkecim bak kabızlık içine bişi ler yapman lazım yada yaptıgını içmen..selam kızlar çok kötüyüm ya 3 gündür wc ye gidemedim karnım çok şiş hamile gibi oldum 5 aylık var yani o kadar şiş bana bi çare kızlar ne önerirsiniz.1 elma 1 portakal limon tarifinin dışında onu yaptım yarım bardak bile içemedim.cumaya kadar çıkmam lazım yok gene aynı kiloda kalıcam önerinizi bekliyorum monti çıtırları herkese iyi geceler :
en iyisi ızgara yapmak .Kızlar aklıma takıldıda başlamadan diyete soriyim hemen. Öğleyin yada akşamki proteinli öğünlerde dielim tavuk yicez beyaz etini. Hiç yağsızmı olucak. Balık köfte zaten yağlı onları ızgara yapıyorum ama tavuk etini az yağla sotelesek olurmu acaba? Yoksa hiç yağsız olcak die bi kural varmı?
inceliyorum sen bu mönüye monti yapdım deme güzelim :26:.15.12.2010 daki yediklerim
Sabah 1 portakal ve bir kutu light süt ( kahvaltı yapamadan işe gitmem gerekti de)
Ara:1 kupa 2 si bir arada nescafe ( bu kaçamak sayılıyor sanırım çünkü krema yasak :97:)
Öğle : Prokolili kara lahana çorbası ve biraz tam yağlı beyaz peynir çok az miktarda saat 14 de
ara:2 bardak lahana suyu
akşam 17.00 da : sebzeli hamsi (patatessiz) yoğurt salata (tam bu saatten sonra bana bişeyler oluyor kuduruyorum resmen canım çok tatlı çekiyor, iştahım tatmin olmuyor bir türlü )
saat 20 de :1 dilim esmer ekmek 1 büyük bardak tatlandırıcılı kakaolu süt
saat 23.30 da 2 portakal, 2 dilim ekmek ( masanın üzerinde kızımın bisküvileri var ve dolaptada sarelle ) onları yememek için bunları yedimen son iştahım kesilsin diye 1 paket altın başak light bisküvi yedim..İşte böyle..Pazar günü sabah tartılıcam bakalım monti nin ilk haftası kaç kg yada gr kaybetmiş olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?