Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ilke cnm form çaylarda dene valla ben içiyorum bi kaç gündürrr
bi süred eiçicem snaırsammm

kızlar nasılsınız kilo verenleri tebrik ediyorum

gecen hafta:80.400
bu hafta: 79.700

2 gundur cok fenayım midem bulanıyor idrar yolu enfeksiyonu geciriyorum sanırım gecede muthiş bir karın agrısıyla uyandım müthiş bir agrıydı yarım saat kadar surdu ve resmen oturup agladım karnım gurul gurul gecenın sessizliğinde yan odadan duymak mumkundu sonra wc ile aramda cok sıkı bir bag olustu mecburiyetten bugun kendimi cok halsiz hissediyorum hastalık bir geldi pir geldi

geçmiş olsun gamzecim dokrora git istersen ne kötüdür o bulantı bilirim kaç günlerce çektim

yalnızımmm aşk ol kız görmeidmmm vallahi okadannnnnn heyecanlandım kiiiii
zormu iniyor yani uzun mu sürüyor eger öle isee eşim indiri verisn bi zahmet

birde 58 dk mı uzunmuş yavvv

kiz valla bende acayip heyecanlandim.kiz indirmesi 10 dakka bile sürmedi.bende cok umutsuz indirmeye basladim teknoloji özurlu oldugum icun kesin yapamam dedim bir umut tikladim hemen oldu kiz.

gamze gecmis olsun canim umarim cabuk atlatirsin.

sema abla uzun zmandır dikkat ediyorum ne sana yazdıgım mesajlara cvp veriyorusnnn
ned emuhattap oluyorsunnn sanırım ben kendi kendimeee konuşuyorum sneinle konuştugumuu zannedippp birşey varsa bend ebileyim

boşuna yazıp durmayım bari gereksiz yeree

gamze geçmiş olsun bende geçen hafta tırstım bayaa ama allahtan geçtiii
kışı n hasta olmamak kaçınılmaz

yalnızım ben hiç becerememm yahu eşimel linki atayımd aindirisinnn

diyarrrr cnmcımm nasılsın

deneidm kızz
59 dolar filan diyoooo
sanırım ben yanlış bişiyler yaptım

deneidm kızz
59 dolar filan diyoooo
sanırım ben yanlış bişiyler yaptım

kiz allah canini almasin emi beni benide korkuttun ne dolari kizzzz yüklerken biri parali biri parasiz yaziyor ücretsiz olandan yükle.ücretli olan daha kisa sürede ekliyor sanirim o yüzden burda yükledigimde almanca yaziyor sizinkini tam bilmiyom yinede zilligurt e sor yanlis bisey yapma.yada ben vazgectim kiz elini cek bilgisayardanbosbos dolar ödeme kiz.sen en iyisi kocana postala

Son düzenleme:
kızlar nette su lesli ile spor yaptım bacaklarım yanıyo sanırım bu etkili bayagı kilo verenler var bi sayfa buldum orda 70dakikalık hareketler var.70 dk. çok uzun gibi geldi ama etap etapmış yani 1mil 3 mil diye ayırmışlar süper.ben 15 dk. yaptım bacaklarım yanıyo.

isterseniz sizlerde vereyim deneyim
DİYET SAYFAM girin ordan ilk çıkan yerde lesli_Sansone_Spor çıkıyo onu tıklayım ve yapın 5mil. kadar veriyo

ne çeneniz düşmüş ben minik misafirimi uyutana dek...
unutmuşum bu bebişler uykuya dalınca ancak bişi yapmaya vakit var dimi*

kalimeram niye unutayım ......siz unutmassanız ben unutmam .
ay ışıgım demek eşim sabote etti he ..

ne zaman istersen .ama özletme, yaz arada..
bu gün nedense cok acıktım.. detoksun 2. günü pek parlak gecmicek gibi.. 1 ay sonra bende 1 gün yapcam 2 hafta sonra 1 gün daha yapıcam..
meyvem ayram yapıyorsun sanırım . ayda 2 defa 1 er gün yapın ...tabi şişlik varsa birde takılan kilonuz ...

merhaba kızlar bir haftadır işe gelmiyordum evdede pc yok oyuzden giremedim evde montiye ara verdim haftayı oruçlu geçirdim inşşalah tekrar düzene koymaya çalışacagım
Aallah kabl etsin ....
tebrikler safiş bu haftada eşim seni tebrik etsin ayol .....

safişim eşin böyle devam etsin... böyle kilo vermesi normal çünki önceki hafata 4 kiloya yakın kilosu tepki kilosuydu .. asıl yeni kilo vermeleri yeni başlar ...
hiç moralini bazmasın ...belki bu fda geçen haftadan daha çok vermiştir . bunu bilemeyiz . .
eşine destek ol 2. haftadan tozutmasın .bu durumlar normal ..
çok heycanladın şimdii yaa dagcııı call için hepsini indirmeyim ozman
degilmi izilim ilk link yetrlii
bende indirmek istiyorum ama alt yazısız olsun ...
inceleyecek fırsatım olması ...
kıslar link verdinizmi bakamadım ...?
ilkecim düzensiz regli olman vede kabız . de etkiler ama bu tek sebeb omayabilir . senden biraz daha sabır istiyorum . bazan takılmalar oluyor bak bu hafta masuma geçen haftada aynı yakarışları o ediyordu bak bu hafta kendini nasıl aştı (bide spor yapmamış hanım .)..
bi
bu hafta neden sende ona verdigimiz takdigi uygulamıyorsun bol proteinli beslenmeyi denmiyorsun ....

geçmiş olsun gamze..

7 lirakamlar hı tebrikler ...

ayy aeben ablam kilo vermem durdu die denedim ama ben ayda iki kere 1 rer gün olduğunu bilmiyordum bu günde devam ettim..
bundan sonrki aylarda artık öyle yaparm inş kilom takılmaz da yapmamada gerek kalmaz..
bu gün cok zorluor ama sabah tok karna sekerim 59 cıktı daha bicok seyim düşmüs tansiyonumda düşük zaten..
aksamı bi etseydim hayırlısıyla ..
nedense dün o kadar sislik vardı zor nefes alıyordum bu gün sürekli acıkıyorum

ilkecim bak kabızlık içine bişi ler yapman lazım yada yaptıgını içmen..
kayısı kaynat püre haline getir sabah aç karna iç ardından 2br. su iç ...
en iyisi ızgara yapmak .
ama sote şeklince pişireceksen 1 kş yag koy .
yagsız derken bizler etin içindeki yagdan uzak durmamız gerekgini vurguluyoruz yani doymuş yaglardan.
balıgın kendi yagından bir sakınca yok
inceliyorum sen bu mönüye monti yapdım deme güzelim :26:.
neden acıkıyorsun biliyormusun o gece yedigin ekmekleri sabah yemedigin için ..
gece tok kalmak istiyorsan sabahdan bagırsklarını doldurmalısın ...
sabah bişi yemeyip gece saldırmak montiye tamamen ters...:26:

cumaları tartılıyoruz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…