neden buraya yapıştırmıyorsunuz ayol ...aebenim sana özelden link yazcam ama 10 dakka beklemem lazimmis,yani yazamiyorum.su kücük cadimi doyuruyim geleyem.
hemen bırakıyorsun meyve .. nedemek şekerim 55 düştü çabuk başka bişileer YEEE.ayy aeben ablam kilo vermem durdu die denedim ama ben ayda iki kere 1 rer gün olduğunu bilmiyordum bu günde devam ettim..
bundan sonrki aylarda artık öyle yaparm inş kilom takılmaz da yapmamada gerek kalmaz..
bu gün cok zorluor ama sabah tok karna sekerim 59 cıktı daha bicok seyim düşmüs tansiyonumda düşük zaten..
aksamı bi etseydim hayırlısıyla ..
nedense dün o kadar sislik vardı zor nefes alıyordum bu gün sürekli acıkıyorum
hemen bırakıyorsun meyve .. nedemek şekerim 55 düştü çabuk başka bişileer YEEE.
BEN KŞİSEL DENEYİYİMİ SÖYLÜYORUM BİZİM KİLODAKİLER AYDA 2 DEFA YAPABİLİR MİŞ . 2. GÜNEDE GEREK YOK TEK GÜN YETİYOR ZATEN NEDEN KENDİNZİ ZORLUYORSONOZ .*
inanmıyorum ....yok aeben ablam sabahtan beri idare ediyorum nasıl bırakayım yarın belkide 5 li bi rakam görücem. Bidahaki sefere tek gün yaparım artık
inanmıyorum .....delirdinmi nedemek belki 5li rakam görürüm ...
Sen aklını peynir ekmeklemi yedim meyveeeeee.şekerin 50 lere düştü tansiyonunda ve sen hala yapacagımmı diyorsun .
[ı]beni iyi dinle sen eger 5li rakamlara bu güne dek düşmedi isen sırf bu hatalarım yüzünden ..[/ı]
[ı].bunu ciddi diyorum meyve.önemüzdeki hafta artıya geçersen vede iştah patlaması yaşar . Ardından 2.3. Hafta kendini toplayamassan sakın aeben abla neden deme ...[/ı]
bumu bahanen meyvem .?..tamam ablam biliyorum bu dediklerini ama istesemde sağlık merkezinde bana göre yicek bişi yok ki..
tavsiye etmem banum ... kıymasız olsa olurdu ama .aben ablaa
akşam kıymalı ıspanagın yanındaaa erik hoşafı içebilirmiyimm
eger sorun olmuyorsa banum haftanın bir kaç günü bu haftaki gibi devam edebilirsin .tahmin etmiştim aslında ama emin olmak için sorayım dedim
dün dopaltan çıkarım yaptım çocukla riçin baktım şeker katmadna tedı güsel kendime de ayırıdm biraz şekersiz kısımda sonra kalan kısmına şeker attım
aben abla şimdi ben sabbah kahvaltımı ekmekli yaptım yani prtein olayı bitti dimi eskisi gibi devam edicem
spor yapmam laızm benimdeee
acaba bu calli ve lesileyii dönüşümlümü yapsakkii
bide kızayım sana bu hafta demek zsadece beslenmeyle kilo verdin birde spor yapsan ne olacaktı aceba ....spor yapmam laızm benimdeee
acaba bu calli ve lesileyii dönüşümlümü yapsakkii
ay şigim linkin kaçıncı sayfasındaki kopyalı linkindirdiniz .?
burasımı indirilecek yer?? normal indirme yazan yer hızlı indirme paralı galiba ..
Hotfile.com: One click file hosting: Callanetics_10_hour_Challenge.mp4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?