Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aebenim sana özelden link yazcam ama 10 dakka beklemem lazimmis,yani yazamiyorum.su kücük cadimi doyuruyim geleyem.
neden buraya yapıştırmıyorsunuz ayol ...
korkmayın modlar arkadaşım yav kaliş bişi demez hoş okuyacak vaktimi var canların yav .

hemen bırakıyorsun meyve .. nedemek şekerim 55 düştü çabuk başka bişileer YEEE.
BEN KŞİSEL DENEYİYİMİ SÖYLÜYORUM BİZİM KİLODAKİLER AYDA 2 DEFA YAPABİLİR MİŞ . 2. GÜNEDE GEREK YOK TEK GÜN YETİYOR ZATEN NEDEN KENDİNZİ ZORLUYORSONOZ .*

yok aeben ablam sabahtan beri idare ediyorum nasıl bırakayım yarın belkide 5 li bi rakam görücem. bidahaki sefere tek gün yaparım artık

yok aeben ablam sabahtan beri idare ediyorum nasıl bırakayım yarın belkide 5 li bi rakam görücem. Bidahaki sefere tek gün yaparım artık
inanmıyorum .....delirdinmi nedemek belki 5li rakam görürüm ...
Sen aklını peynir ekmeklemi yedim meyveeeeee.şekerin 50 lere düştü tansiyonunda ve sen hala yapacagımmı diyorsun .
[ı]beni iyi dinle sen eger 5li rakamlara bu güne dek düşmedi isen sırf bu hatalarım yüzünden ..[/ı]
[ı].bunu ciddi diyorum meyve.önemüzdeki hafta artıya geçersen vede iştah patlaması yaşar . Ardından 2.3. Hafta kendini toplayamassan sakın aeben abla neden deme ...[/ı]

tamam ablam biliyorum bu dediklerini ama istesemde sağlık merkezinde bana göre yicek bişi yok ki..

tamam ablam biliyorum bu dediklerini ama istesemde sağlık merkezinde bana göre yicek bişi yok ki..
bumu bahanen meyvem .?..
benden abla tavsiyesi.:26:.

kıslar aklıdayken nazlım bahsettimi bilmiyorum 6.takıma yemi üye lazım gelmek isteyen varsa duyrulur.efem

Son düzenleme:
aben ablaa
akşam kıymalı ıspanagın yanındaaa erik hoşafı içebilirmiyimm

tahmin etmiştim aslında ama emin olmak için sorayım dedim
dün dopaltan çıkarım yaptım çocukla riçin baktım şeker katmadna tedı güsel kendime de ayırıdm biraz şekersiz kısımda sonra kalan kısmına şeker attım

aben abla şimdi ben sabbah kahvaltımı ekmekli yaptım yani prtein olayı bitti dimi eskisi gibi devam edicem

kilosunu not aldıklarım ....

NAZLIM ..
TAKYİ ..
MEYVEM .
NURO .
ÇAMLICA.
MASUM .
MİMU.
DAGCI .
YAGMUR.
DİYAR .
KALİMERA.
GAMZE.
YANLZIM .
AYSUN .
SAFİŞ .VE EŞİ.
İLKESU.

GÖRMEDİGİM YADA KİLO BİLDİRECEK VARSA EKLESİN LÜTFEN ..

spor yapmam laızm benimdeee

acaba bu calli ve lesileyii dönüşümlümü yapsakkii

eger sorun olmuyorsa banum haftanın bir kaç günü bu haftaki gibi devam edebilirsin .
Aslında uyguladıgın normal bişi .
Kilo vermek istiyorsak .günlük 90 gr kadar protein almalıyız zaten .
bazı larımız buna dikkat etmediginden kilo veremiyor yada takılıyor ..

ablaa ben ama hergün y,yorum protein özellikle öglen almaya çalışıyorum

mesela bugün öglen yumurtadan omlet yaptım

spor yapmam laızm benimdeee

acaba bu calli ve lesileyii dönüşümlümü yapsakkii
bide kızayım sana bu hafta demek zsadece beslenmeyle kilo verdin birde spor yapsan ne olacaktı aceba ....
banum demeki senin eksigin az protein alışınmış ..
bu gözlemi diger arkadaşlarda kendilerinde yapsınlar .ben günlük menü degelendiriyorum ama proteinleriniz hafta boyunca dikkat etmem mümkün deyil .
biraz kendiniz bu konuda dikkatli olun .özelikle takılan ve kilo veremeyenler .

meselaaa mimuuu benn nerdeeee yannış yaptııımmmm nanananan

arabesk moddayımmm ablaaaamm ahhh ahhh bendeee başarı öyküsü yazmak istiyıorummmm

abla aslınd abu hafta yapıcaktım ama fırsat olmadı kayra biraz rahatsız geceleri uyumuyordu dün gece uyudu 5 gündür ilk defaa ama başlamam laızm haklısın birazda ihmal eidyorum sanırımmm

aebenim kusura bakma oglusumu almaya gitmistim.ben o söyledigim sitede son sayfadaydi sanirim turkce dublajli bir tek o var.onu indirdim ben bedavaya indirdim hizli olan parali sanirsam ve almancaydi sizinkinde türkce bisey yazmiyomu bedava yada ücretli diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…