Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

masumumm sen 90 dan 68 e ne kadar da düştün? boyun kaç peki? hep montiylemiydin =?

şu an iniyor ışıgim .
t.dublajve alt yazılı bakalım inince nereye indigini bulup açabilirsem .
daha evvel nivea'yı indirmiştim onca saat ..sen açama . virüs temizlerkende hepsini sil .

miraycım ben diyete başlayalı 5 ocakta tam 1 yıl olcak cnm benim vermem biraz uuzn vadeli oldu 1 yıl içerisinde free verdiigmde oldu tabiki 13 kilomu 1300 kalorilik diyetle veridm ama iç bir zman 1300 kalori yemedim cnm

pko var bende adet düzneligi ileri derecedeydi,kabızlık ve çalışmayan bir meta ile ancak oldu cnm bukadarı

önce c.perçemi ile adetleirmi düzenlemeye çalıştım,sonra kazbılıgıma çareler buldum tamamen geçirmeid ama kısmenn başardım bunu dödnem dönem 80-89 toigindeyim ben aynı zmanda herkes takır takır verirken ben ayda 2 kilo veriyordum ilk başlamama ragmen arada bir sıkıldım isyan ettim ama hiç tamamen bırakmadım diyetimi

7. ayda monti ile tanıştım ve çok pişman oldum daha önce buraya gelmeidm için çünk diyete burayla başlayan çok şanslısınız bencee insand abıkkınlık oluyor ister istemez bir sür sonra kaçakalı yapıyorsun yani ben diyete başladıktan 6 ay sonra geldim burayaaa cnmcım
ilk başlarda tereddüt ettim caba kalori diyeitne dönsem olurmu diye başladıktan sonra okadar alıştımkii seviyorum montiyi

ayy ammma uuzn yazıdm heee yazasım varmış miraycımm

mimüm sende dikkat ediyormusun proteine .????

Son düzenleme:
slm kızlar.sabahtan beri yazdıklarınızı ancak okudum .sabahtan beri öğrencilerim vardı 5 tane arka arkaya iflahım kesildi resmen.kulaklarım çınlıyor.sonrada oğluşu doyur vs.. ancak otrudum..herkes çok güzel kilolar verip kırmış zincirleri...inşallah hızla devam edersiniz...ama meyvem detox çorbana biraz tuz at bari tansiyonunu dengelesin düşüp kalacaksın allah korusun.yalnızda yaşıyorsun dikkat et cnm...
mimuşum sende takılma dönemindesin cnm.biraz proteine yüklen kır zincirini masum gibi...
link vermek yasak ama callenetics türkçe yazın çıkan ilk sitede s...z... diye bi site ..ordan indirin...çok nostaljik bişey zaten gülme tuttu akşam beni..altın kızlar dizisi varıd ben çocukken.ordaki kadınlara benziyorlar teyzeler.ama vücutları taş gbi maşallah...gerçekten çok gençleştiren bi proğram bu.dağcı arkadaşımızda çok sıkılaştığını söyledi.bende başladım...çok ağır ama yaparken sapır sapır titretiyor insanı.özellikle pelvik bölgeyi çalıştıran bölümü....yada benmi kendimi çok sıktım nedir...ama mutlaka yapın kızlar..sporsuz ne kadar versenizde istediğiniz görünüme malesef kavuşamıyorsunuz bunu hepimiz biliyoruz..ben taa liseden beri bir şekilde sürekli ilgiliydim sporla..hentbol ve valeybol takımlarında oynadım 4 yıl lise 4 yıl ünv.sonrasındada evlendiğimden beri yani step aerobik salon sporları vs..hep yaptım .çok kilo vermem rağmen hiç sarkmamamıda spora borçluyum.bu gün asansörde inerken aynaya baktım 2 haftalık pilastes bile çok farkettirmiş.popişim kalkık duruyor ve sıkıydı...akşamlarıda 7 km yürüyorum.eve gelip birde call.yapıyorum,ve tüm gün afacan oğlumun peşinden koşuyorum.sonra yatağıma sürünerek gidiyorum orası ayrı tabii ama çok mutlu hissediyorum yapınca sporumu...yapın bu call.kızlar...yaza balerin gibi up uzun ve çıp çıtır girin....bu gün arkamdan eşim sanki boyun uzamış dedi...bilmiyor tabii yaptığım sporların hepsi inceltici ve sıkılaştırıcı:)
bende dahada uzamayayım seni geçicem yoksa dedim...

masumumm bend senin giibi 68 kilo olabilsem zilimin dediği gibi balerin olcam nihahahha.D hep hayal hayall gerçi 79 da hayaldi ama kendimi 79 gibi hissetmiyorum:s

aebenimm sütümü içiyorum 2 günde bir mutlaka ve etimide 2 günde bir yemeye çalışıyorum... hattaaa bazen hindi döner eti alıyorum ona bayıllıyorum salatayla süper oluyoo:) biraz bol yiyorum hatta onu

zilim kolay gelsinn cnmm baya yogunmuşsun bugün anlaşıldıgı üzreee

mimuu benim içinde hayaldi cnmm ben 68 benm 65 kilo olan bir ark var ona deridmki snein gibi olsam daha ne siterim süpersin deridm ama o şimdi bana kilollu geliyor ona 5 kilo ver diyorum

mimum inceleceksin cnm..banada hayal gibi geliyordu eskiden ama başarmaya başladıkça dahada çok hevesleniyor insan..duraklama dönemi herkese oluyr sende öyle bir dönemdesin sanırım.her hafta 1-2 kilo verirken iyiydi dimi hep öyle gitse insan bir iki ayda tığ gibi olur zaten cnm..bunca insan neden uğraşıyor değilmi?ama er yada geç gidecek hiç merak etme...call. başla sende..mutlaka çok etki edecek..valla ben tombalakken hiç bişey almazdım üstüme.koca yazı bi eşofmanla,bi kot bi tişörtle geçiridim.çünki vücudum beğenmiyordum ve ne giysem yakışmayacağını biliyor hatta yetmiyor gibi malesef birde görüyordum aynalarda...ama şimdi ne yalan sölim ayna karşısından alamıyorum kendimi.zaten kokoştum iyice kokoş oldum :) eskiden hiç üstüme başıma bişey almak istemezdim.kabinlerden ağlıycak durumda çıkmamak için.şimdi alışveriş manyağı oldum.eşim bu gün oğlumu giydirirken takılıyor.oğlum yakında annene abla diyeceksin..diye.bende yapıştırdım cevabı oğlum yakında babaya dede diyceksin diye.eşim 3 yıldır sporu tamamen boşladı.çok yoğun çalıştığını bahane ediyor ama ben ondan daha yoğun çalışıyorum..bu bahane değil yani...
sende takma hiç kilonun durması söz konusu değil bence..biraz proteine ağırlık ver hepsi bu...

şu bitkisel kozmetik olanımı diosun zilimmm?

aynı şeyi bende düşünüodumm yaaa zilimm ne kadar güzelsin sen öyle yaaa maş. subanaallah benden gençsin aramızda 7 yaş var bde hahaha

rocher e gelince çok güzel kokan parfümleri kremleri olduğunu biliyorum ama cilt için pek ününü duymadım canımmmm

teşekkürler arkadaşlar...avatar resimlerini yüklerken hep hata veriyor birde kendi resmimi yüyleyeyim bakalım aynı şey olacakmı dedim ama olmadı sanırım.avatar resmi yüklüyorum hata veriyor...anlamadım gitti...mimuşum 29'a merdiven dayadım cnm biliyorsun...ama inan bana kiloluyken çok daha büyük gösteryordum ki o zaman 21-22 falandım....birde şimdiki gibi büyük beden ve şık şeyler yoktu.ve okulda etek giyiliyordu ilk başladığım yıl.düşünsene beni şimdi çizme streç pantolonla gezerken o zaman annemin bile giymediği ikili triko takım ve çuval gibi etekle gidiyordum okula;çizmeler bacağıma olmazdı..şimdi bol bile geliyor...evlendiğimizde şimdiki kadar kıskanmayan eşim şimdi çatlıyor ama bana bişey diyemiyor.bazen bosbol şeyleri gösterip aa şu çok güzelmiş diye aklı sıra ters köşeye yatırmaya çalışıyor ama yemezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…