Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ayyy zilim acaba benim sevgilimde beni kıskanırmı o zaman acep

şu an iniyor ışıgim .
t.dublajve alt yazılı bakalım inince nereye indigini bulup açabilirsem .
daha evvel nivea'yı indirmiştim onca saat ..sen açama . virüs temizlerkende hepsini sil .

vallahi bende indirdim ama bulamıyorum ya nerde aeben abla nerde bulrsan banada söylermisin yok bulamıyorum

belgelerimin içine bak bakalım ilkesu...inen dosyaların nereye kaydediliyor normalde?oraya gitmiştir.sürekli elinin altında olması içinde sürükleyerek yada kopyala yapıştır ile masa üstüne getir istediğin zaman açıp yaparsın..ben şmdi yapacağım mesela...

ii akşamlar kızlarrrr ohhhhhhhh sporada başlanmış maşşallahh

zilimin tarifni yapıcam ben hafta sonu kahvaltıya simit tarifnii ben onu aramaya koylayım hemannn

bulamıyorummmmmmm bulamaıdmm bütün msl larını buldum zilimin ama simit tarfini bulmadım yaa

merhaba kızlar
eşim kilo vermek istiyor 10 kilo kadar
bu aralar aynaya bakıp bakıp öküz gibiyim demeye başladı bana göre normal ama üniden sonra almış pek memnun değil halinden.
bende montiyi önerdim kendisine
ona çok karışık geldi
ama ben uzun zamandır araştırdığım için biraz bilgiye sahibim.
şimdi ona uygun menüler hazırlayacağım tabi bende öyle yemek zorundayım
hamileyim sorun olmaz değilmi
bide şu süt ürünleri illa light mı olacak.
mesela yoğurt normal olsa istediğimiz sonuca ulaşamazmıyız
biz çok yoğurt tüketiriz lightlarda maşallah hem pahalı hemde minicikler
hayatta doyurmaz bizi
cevap verirseniz çok sevinirim

bide menülerimizi buraya yazarım yardımcı olursunzu değilmi.doğru yanlış diye

menümü yazıp kaçayımmm

sabah 1 portakal yarım lt su

kahvaltı;2 ekmk,klaisk kahvaltı

öglen;soganlı biberli omlet,yogurt,yeşillik,(tarçınlı yogurt)

ara:1 mandalin 1 kçiboynuzu

akşam;kıymalı ıspnak, 3yk melemen,yogurt(tarçınlı da edim),salata

ara:1 elma,1 hurma

anırım çok oldu meyvee?

2lt su 1,5 lt iksirr 2 fincna form çay

günaydınlar dün yediklerimi yazayım hemen

sabah
3 dilim kızırmiş tam buyday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
zeytin ezmesi

öğlen
tavuklu omlet
1 kase cacık

akşam
1 kase cacık ( hiç aç değildim sırf öğün atlamamak için yedim )

ara
1 adet mandelina

spor 1 saat plates
1,5 lt iksir
2 litreye yakın su

günaydın kızlar...ohcanimadeysin hoşgeldin aramıza...yardımcı oluruz sen menülerini verirsin düzeltilecek bir yanı varsa düzeltiriz. süt ürünleri olayına gelince lıght olmaktan kastın sıfır yağ değil zaten cnm.(tabii sıfır yağlı olsa daha bir güzel olur ama )yarım yağlı tüketiyor herkes.onlarda pahalı değil,normal süt ve yoğurtla aynı fiyat...peynirde lıght yazsada kutularında dikkat et yağ oranları yüksek (%8'den başlıyor %20'e kadar olanı var) bim aknaz ,migros ve carrefour lıght peynirleri kullanılıyor.yağ oranları %2,5 civarı olanlar yani...
sen bebek bekliyormuşsun cnm,hayırlısı olsun...bende 1,5 yıl önce doğum yaptım.ama tüm gebeliğim süresince montiye uygun beslendim.hamur türü şeyler yemedim hiç.sadece sabah kahvaltımda tam buğday ekmeği yedim.diğer öğünlerde hiç ekmek yemeden 9 ayı son derece sağlıklı bir şekilde bitirdim.
haftada mutlaka 2 gün balık yedim bol salata eşliğinde.iki günde mutlaka et türü bişey yedim.diğer günlerde baklagil,sebze vs...bol yoğurt tabii...bunların hepsi montiye uygun yani...sende hem eşine hem kendine uyarlayabilirsin bu beslenme şeklini...
son derecede sağlıklı bir şekilde tamamlarsın gebeliğini...kendim yapmasam sana tavsiye edemezdim.ben 9 kiloyla doğuma gittim.5 kilosu doğumda gitti.kalan 4 kg 'de 1 ayda gitti.kırkım çıktığında eskisinden 1 kilo eksiktim bile..emzirirken de güzel kilo veriliyor.tabii büyükleri dünleyip hoşaflar,şekerler şerbetlerle beslenmessen
menülerinizi yemeden önce yazarsan burdaki herkes yardımcı olur sana cnm...kolay gelsin şimdiden ikinizede....güzel sonuçlar almanız dileğiyle...

masumcum sana simit tarifimi bi daha vereyim şekerim :13: bu güne yetişmez ama yarın yaparsın yada haftaya...

bir pak.instans maya
1 çay kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı şeker(ama sen koyma montiye uymuyor)
yarım çay bardağı kadar süt-kalanını su ekliyorum
varsa mutlaka mahlep (mahlep olmayınca simit tadında olmuyor ekmek gibi oluyor mahlep al mutlaka çok ucuz bi baharat ve ben tuzlu yaptığım herşeye ekliyorum mutlaka neffii koku veriyor ve çok faydalı bişey)

unu bir kaba alıp üzerine kuru instans mayayı mahlebi al,ılık sütü ve suyu ekleyerek yumuşak fakat ele yapışmayan bir hamur yap.ılık bi yerde beklet kabarsın.sonra mandalina büyüklüğünde parçalar koparıp elinde silindir gibi yap iki tane olunca birbirine burdurarak simitteki gibi burgu şekli yap.iki tatlı kaşığı kadar pekmezi yarım çay bardağı suyla bir tabak içinde sulandır.simiti bu suya batır susama yada keten tohumuna batır.tepsiye koy.tepsidede 15-20 dk.beklet maya için.200 derelik fırında pişir kızara kadar...bu kadar tatlım..afiyet olsun....

zilim saol cnm yarın yapıcamm zaten bugün carfurdan alıcam tam bugday
peki pekmeze ne demişti aben ablam kullanabilirimiyiz 2 tk?

kızlar slm çok kötuyum desteginize yardımınıza ihtiyacım var adet oldum durmadan bişeylere saldırıp duruyorum frenliyemiyorum kendimi pazartesi tekrar montiye başlıyacam azmimi tekrar kazanmam lazım

Bu sabah aç karnına tartıldım gerçi yarın tartılmam gerekiyordu ama dayanamadım birde ne göreyim 104.6 değil miyim? diyete başlamadan önceki kilom..off ya bir haftada 0 gr mı verdim ben şimdi? neler oluyor?

ziligurti çok saol,
ilk gebeliğimde pek dikkat edemedim sonra verdim hepsini ama bu sefer doğum sonrası hemen gitsin uğraşmayayım istiyorum..

anladığım kesin bilgileri yazayım yanlışım varsa düzeltin lütfen

her öğün süt ürünü salata tüketilecek
baklagil,et,yumurta ekmek aynı menüde bulunmayacak
ekmekler çavdar yada tam buğday olacak
beyaz un şeker kesinlikle yasak
un tam buğday olacak
meyve öğünlerde tüketilmeyecel
kuruyemişler öğünde yenecek..

canım h.g etle yumurta aynı oyunde yenebilir atle baklagil yenmez yumurtayla ekmek yasak ama sen hamileymiişin aeben aplam daha iyi cevap verir sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…