ziligurti çok saol,
ilk gebeliğimde pek dikkat edemedim sonra verdim hepsini ama bu sefer doğum sonrası hemen gitsin uğraşmayayım istiyorum..
anladığım kesin bilgileri yazayım yanlışım varsa düzeltin lütfen
her öğün süt ürünü salata tüketilecek
baklagil,et,yumurta ekmek aynı menüde bulunmayacak
ekmekler çavdar yada tam buğday olacak
beyaz un şeker kesinlikle yasak
un tam buğday olacak
meyve öğünlerde tüketilmeyecel
kuruyemişler öğünde yenecek..
kızlar slm çok kötuyum desteginize yardımınıza ihtiyacım var adet oldum durmadan bişeylere saldırıp duruyorum frenliyemiyorum kendimi pazartesi tekrar montiye başlıyacam azmimi tekrar kazanmam lazım
Bu sabah aç karnına tartıldım gerçi yarın tartılmam gerekiyordu ama dayanamadım birde ne göreyim 104.6 değil miyim?diyete başlamadan önceki kilom..off ya bir haftada 0 gr mı verdim ben şimdi? neler oluyor?
sinir bozucu bir gün geçirdimmmmmm
ve halada snirliyimmmm benim süper ötesi zekaya sahip kocammm bebek arabasıı götürmedi avm (aben ablam bilir cepa-kentparaka gititk abla düşün yani)koca avm de arabasız gitmeee salaklıgını bir tek biz yaparız iki bebekle sanırım çocukalrın biri bitaraf digeri bi tarafa koşup duruyoruz peşkleirnden yoruluyor kucagımıza alıyoruz sürüklüyoruz tam bir rezilllik yaniii ikiz araamızda yatıyor evin deposundaa en son carfura iridk ama benim halim kalmadı tabi yorgunluktaa ki yemek bile yemeidm onlar oturup pizza yeidlerr ben yiyemeyeceigm için çocuklara yeidrdimm çıkıncada yemeke istemeidm çünkü baş edemez koca yerde baş ets ebile ben acele acele yiyip kalkıcam ne karnım doyacak ned ebişiy anlıycaktımm
sonra çocukalara stüyo çekimi yptıralım dedikkk aslınd aamacımız buydu amaa çocukalrı görmelisiniz sanki yataktan kalmışlar saça baş bitarafa birinin üstü kaymış ötekinin pantolon çıkmışşş perim perişannn
resimler ii degil deidm adam ses etmeid çeken öküzde arkadaaşı ama demiyorki fotolar berbattt neyse deidmmartık oldu 200 tl de ödedikk allahım ödedidm paraaymı yanayımmm rezilligimemii
tepem attı sinirdennnn ne yemek yeidm ne su içtim sabah kahvaltısı ve 2 de yeidgim 1 elma ile duruyorummm sinirle doldurdum karnımı cnm bişiy istemiyorrr:95::95::95::95::95:
arka arkaya alıntı yaparak nasıl cvp verilir henüz bilmediğim için tek tek yazıyorum kusura bakmayın kızlar..
inceliyorum arkadaşım bu sadece senin başına gelmiyor,daha geçen gün bile mevxzuu olmuştu.kimdi hatırlamıyorum ama ilk haftalarda takılıp sonra gitmeye başlamıştı..herkeste aynı etki olmuyor.bazıları ilk hafta direniyor diyete bazı bünyeler ise sonlara doğru direnişe geçiyor..seninde ilk başta olmuş anlaşılan.kaçamak yapmadıysan mutlaka önümüzdeki haftalarda hızlanır kilo verme durumun.hiç tedirgin olma ve yoluna devam et.burayada daha sık gir ve paylaş yaptıklarını...regl şişliğide olabilir...haftaya bir bakarsın fazlaca gitmiş kilolar...arkandayız hemen pes etme ..daha çok başındasın..bir günde almadınki bir günde verebilesin kilonu..yılmadan yoluna devam et,arkandayız...:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?