Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hosgeldin çavdar ekmeği yemiyoruz biz sadece tambugday ekmeği yiyoruz

masumum yarım çay bardağı suyla sulandırdığın pekmezli su zaten simitlere yapışmıyor olduğu gibi tabakta kalıyor.hamur suyu çekmiyor yani anlayacağın.aebenimde o kadarcıktan bişey olmaz demişti....yani simit başına yarım çay kaşığı bile düşmüyor pekmez...

ohcanimadeysin... çavdar ekmeği yemiyoruz cnm.mutlaka tam buğday olacak.baklagille eti yada ekmekle yumurtayı birlikte yemiyoruz.meyveleri öğünde değil aralarda tüketiyoruz.ama öğün yapamadığın olursa aç durmaktan iyidir mantığıyla yiyebilirsin tabii..

kızlar slm çok kötuyum desteginize yardımınıza ihtiyacım var adet oldum durmadan bişeylere saldırıp duruyorum frenliyemiyorum kendimi pazartesi tekrar montiye başlıyacam azmimi tekrar kazanmam lazım

aysnn cnm regl dönemi hepimizin başına geliyor bunlar.anladığım kadarıyle montiye uymayan şeyler yemişsin.pazartesi tekrardan başlayacağım dediğine göre...tatlı yada atıştırma isteğini tarçınlı yoğurtla bastırabilirsin...burdaki bir çok arkadaşımız öyle yaparak frenliyor kendini...tavsiye ederim.

Bu sabah aç karnına tartıldım gerçi yarın tartılmam gerekiyordu ama dayanamadım birde ne göreyim 104.6 değil miyim? diyete başlamadan önceki kilom..off ya bir haftada 0 gr mı verdim ben şimdi? neler oluyor?

arka arkaya alıntı yaparak nasıl cvp verilir henüz bilmediğim için tek tek yazıyorum kusura bakmayın kızlar..
inceliyorum arkadaşım bu sadece senin başına gelmiyor,daha geçen gün bile mevxzuu olmuştu.kimdi hatırlamıyorum ama ilk haftalarda takılıp sonra gitmeye başlamıştı..herkeste aynı etki olmuyor.bazıları ilk hafta direniyor diyete bazı bünyeler ise sonlara doğru direnişe geçiyor..seninde ilk başta olmuş anlaşılan.kaçamak yapmadıysan mutlaka önümüzdeki haftalarda hızlanır kilo verme durumun.hiç tedirgin olma ve yoluna devam et.burayada daha sık gir ve paylaş yaptıklarını...regl şişliğide olabilir...haftaya bir bakarsın fazlaca gitmiş kilolar...arkandayız hemen pes etme ..daha çok başındasın..bir günde almadınki bir günde verebilesin kilonu..yılmadan yoluna devam et,arkandayız...:13:

teşekkürler kızlar
şimdi ilk menümüzü yazıyorum

yeşil mercimek çorbası(içinde patates havuç yok)
yoğurt
salata

sinir bozucu bir gün geçirdimmmmmm
ve halada snirliyimmmm benim süper ötesi zekaya sahip kocammm bebek arabasıı götürmedi avm (aben ablam bilir cepa-kentparaka gititk abla düşün yani)koca avm de arabasız gitmeee salaklıgını bir tek biz yaparız iki bebekle sanırım çocukalrın biri bitaraf digeri bi tarafa koşup duruyoruz peşkleirnden yoruluyor kucagımıza alıyoruz sürüklüyoruz tam bir rezilllik yaniii ikiz araamızda yatıyor evin deposundaa en son carfura iridk ama benim halim kalmadı tabi yorgunluktaa ki yemek bile yemeidm onlar oturup pizza yeidlerr ben yiyemeyeceigm için çocuklara yeidrdimm çıkıncada yemeke istemeidm çünkü baş edemez koca yerde baş ets ebile ben acele acele yiyip kalkıcam ne karnım doyacak ned ebişiy anlıycaktımm

sonra çocukalara stüyo çekimi yptıralım dedikkk aslınd aamacımız buydu amaa çocukalrı görmelisiniz sanki yataktan kalmışlar saça baş bitarafa birinin üstü kaymış ötekinin pantolon çıkmışşş perim perişannn
resimler ii degil deidm adam ses etmeid çeken öküzde arkadaaşı ama demiyorki fotolar berbattt neyse deidmmartık oldu 200 tl de ödedikk allahım ödedidm paraaymı yanayımmm rezilligimemii

tepem attı sinirdennnn ne yemek yeidm ne su içtim sabah kahvaltısı ve 2 de yeidgim 1 elma ile duruyorummm sinirle doldurdum karnımı cnm bişiy istemiyorrr:95::95::95::95::95:

bugünkü menüm:
kahvaltı: 2 dilim uzun tb ekmeği,peynir,yeşil salata,ayran
kahvaltımı saat 09.30 da yaptığım için çokda toktum ekmek çok yemişim
öğlen saat 13.30 da 2 yeşil elma
ara: 15.30 da bir avuç leblebi
ara00 bir kuru incir
akşam: 20:00 de iki tabak balık,salata

MENÜM
sabah 2 dl armut

kahvaltı 10:klaisk monti

öglen 14:00 1 elma

akşam 19:30 kıymalı melemen,1 but,tarçınlı yogurt

okurken güldüm walla :) sinirli kadınlara bayılıyorum :))

bende bu hafta yumurta yicem kahvaltıda

2 dal pırada alayım yarın bir demette pazı yumurta ile kavurup hazırlıcam kahvaltılara götürüp yeşil salata ve light süt ile içicem belki cumaya tartıda eksilme görürüm böylece tabi sizde menüyü onaylarsanız

öğlen de salata yoğurt hafifi yemek
arada bir porsiyon meyve
akşamda tarçınlı yoğurt ve 2 saat sonra meyve yicem

çookk haklısın arabayı indirip bindirmemek için günün-nüz rezil olmuş

kahvaltı 12:30 biberli ekşimik 3 zeytin az peynir 1 dilim t.b. ekmeği şekersiz çay

akşam 18:30 tavuk yoğurt salata

20:30 yarım nar

22:00 2 ceviz 3 kuru kayısı

birazdan kahve içer yatarım :) :89:

Teşekkür ederim ziligurti zaten pes edemem.Çünkü bir çok diyet denedim en rahatı bu gibi görünüyor,hep hızlı kilo vermenin hayalini kuran biriyim ama ne zaman hızla vermeye kalksam hep daha fazlasını geri aldım.Bundan sonra kiloya değil, yağ oranına odaklanıcam.Neyseki evdeki tartımın böyle bir özelliği var Herhalde bana daha net bir fikir verebilir belkide yağ yakmışımdır onun yerine kas gelmiştir çünkü bu hafta her zamankinden daha çok protein tükettim fakat geçen hafta yağ oranıma bakmadığım için ne olduğu konusunda bir fikrim yok.yarın tertı günüm yarın hepsini yazıcam foruma bakalım bir sonraki haftaya neler değişecek, inş biran önce kilolarda gider.

Bu sabah tartıldım.Ayrıntılı analiz raporunu yazıyorum:

Kilo: 104.8
BMI:37.2
kAS ORANI:24.4
Yağ Oranı:46.5
İç Yağ Oranı: 9

bakalım 1 hafta sonra ne olacak kaçamaksız bir monti haftasına başlıyorum diğer hafta tam diyet yapamamıştım ama yinede sonuç bu olmamalıydı çünkü ben önceki haftalara göre gayet az ve gi si düşük beslenmiştim

masumcummmm canım beniiim sinirlenmekte son derece haklısın,bazen eşler çok bilmişlik yapıyorlar böyle..tabii ceremesini yalnız başına çekseler iyide birlikte çekiyoruz işte durduk yere günün mahvolmuş ama eşinede ders olmuştur bir daha çıkmaz bari arabasız..benim eşimde bazen bunu yapıyor.hatta üşengeçlikten benim arabamdan kendi arabasına almıyor bebek arabamızı düşün.bende sen bilirsin nasılsa taşıyacak olan sensin deyip oralı olmamyı öğrendim artık napiim az evvel bile oğluşun saçını kestirmeye götürdü al ne olur ne olmaz yada benim arabamla git dedim,kadın arabasıymış diye kullanmıyor aracımı,almakta zor gelmiş kuaförü birbirine katmış çocuk..bebek arabasından hiç indirmeden önliği bağlayıp fıstık gibi yaptırıp getirecekti halbuki..durmayınca tren yolu gibi kesmişler çocuğun saçını,bende bi daha yolladım düzelttir diye baktım gene almamış arabayı ee napim kendi bilir nasıl zaptederse etsin artık:)gelince göreceğz çocuğun halini...kulağını kestirmese bari akşam kendime nıke parfüm almıştım ağlamasın diye oğlumun eline vermiş mutfakta yere bir patlattı oğlum daha bir kere kullanmadan gitti parfüm..bazen çığrından çıkıyorlar ama ne yapacaksın...sıkma canını....eskiden olsa bende köpürürdüm söylenirdim ama şimdi oğlum huzursuz olacak tırsak bi çocuk olur diye hiç bişey dememeyi tercih ediyorum...yüzümden anlıyor tabii ruh halimi ama neye fayda olan oluyor

sıkma hiç tatlı canını...ne yapsan değişmeyecek çünki...erkeklerin hamuru böye ,rahat can'lılar.dünya yansa hasırları tutuşmuyor...gevşek yapılılar yani...sen canını üzdüğünle kalıyorsun canım benim...

inceliyorum pes etmemene sevindim.dediğin gibi yağlar ve kaslar yer değiştirmeye başlamış olabilir.yani tartıda oynama yoktur ama yağın azalıp kasın çoğalmaya başlamış olabilir..spor yapıyormusun.? yapmıyorsan mutlaka yapmaya başla..callenetics üzerinde durmaya başladık bir kaç gündür ben de yapıyorum...tavsiye ediyorum..bu arada yapanlarda düşüncelerini yazarsa sevinirim arkadaşlar??

ohcanimadeğsin verdiğin menü başlangıç için gayet güzel ...hadi hayırlısı olsun diyetinizin....

Son düzenleme:
herkese selamlarrr

kimsecikler yok

tabi pazar günü herkes kocasıyla ben,m gibi evde kalanlar nerede :)))

bugünkü menüm:
sabah:dün akşam geç yediğim ve çok balık yediğim için kahvaltı yapamadım çay içtim
ara00 elma
öğlen:13:00 yumurtalı maydonoslu mantar kavurması, yoğurt
akşam: 20:00 biraz bulgurlu çirişli ayranlı çorba
ara: 21:45 elma

iyi aksamlar arkadaslar insallah keyifler yerindedir
kacamaksiz gayet guzel bir hafta sonu gecirdim benim devamli ertelenan tasinma isimde artik ciddiye bindi kosusturma basliyobu arada zamansizlik bahanesiyle kacamak yapmamam lazim bi sekilde halledicem artik

bugunki menum
sabah ziligurtinin tarifini verdigi simitlerden hazirladim enfesdiler saol ziligurti biraz peynir ve capuccino
ara 1elma
oglen salata ve balik
aksam az tavuk ve ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…