Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kahvaltı 13:00 peynir 3 zeytin 1 dilim t.b. ekmeği şekersiz çay az monti usulu reçel :)

16:30 neskafe

18:30 1 tabak kuru fasilye salata yogurt

20:30 şekersiz çay 1 elma çeyrek ayva

22:00 1 avuç badem

23:30 1 türk kahvesi

good morniiiiinng to you..
good morning everybody..

Kıs bu nasıl menü böyle çayla meyve tüketmişsin akşam yemeğinde

günaydın safiş,çamlıca,masum,yağmurgözlüm,zili,aeben,naz....

kizlar bisey sorucam ben callenatics i indirmeye calisiyorum ama olmuyo 3 gundur kafayi yiycem
aranizda indirenler oldumu nasil yapicam herseyi denedim olmuyoo
yaklasik 1 saat bekletiyo video dolduktan sonra acmaya calisiyorum ama sadece sifreli yazilar cikiyo of offf

günaydın safiş,çamlıca,masum,yağmurgözlüm,zili,aeben,naz....

günaydın canım . ben şu callentisi indirmek istiyorum ama s.z. sitesinden indiremedim . senin indirdiğin bir link varsa rica etsem burda baylaşabilirmisin yada özelden mesajla gönderebilirmisin .....

bende indiremedim bir türlü

slm kızlr

bende videoyu indirmek istiyorum popomun sıkılasması lazım ama s.z. nerden indirdiniz videilar ve linkler bölümünde bir cok link var hangisini indiricem bilemedim bi de baska yerde tek bir lik var dublajsız sadece alt yazılı olan..

siz hangisini indirdiniz..

günaydıın kızlar dün bütün gün kuruyemiş yedimmm:S:S

ceviz fındık beyaz leblebi... regl olcam diye ağzımm boş durmadı... en az hepsinden 3 er avuç yemişimdir. ama bir anda değil zaman aralıklarıylaa:S:S moralim bozuldu

benden de bi dolu günaydınlar herkeseeeeeee

güzel kaçamaksız vede bol kilo kayıplı haftalar diliyorum hepimize

bu hafta çok çok azimli ve kararlıyım hatunlar :)

yediklerimi acımasızca eleştirmenizi rica ediyorum ve hepünüzü öpüyorummmmmm

geçmişler olsun mimucummm

insan sonra çok pişman oluyor dimi bu hafta daha az ara yap tarçına ağırlık ver ben elmamım yada ayvamın üzerine bile tarçın dökmeye başladım hatta geçen akşam balıktan sonra canım tatlı istedi syah çayımın üzerine toz tarçın serpttim

bu sabah rüyamda kurabiye yerken gördüm kendimi diyorum ahhhh ben ne yaptım değermiydi diyorum

bi uyandım rahatladım ağzımı yokladım resmen yememiim emin olmak için :)

ben 10 şubatta şehirdışına bi düğüne gidebilirim ailem izin verirse tabi ki ama o zamana kadar en üst seviyede spor yapıp montiyi kaçamaksız yapmam lazım yani motivasyonum en üst seviyede

Dünün Özeti :

Kahvaltı

2 dilim kızarmış tb ekmek
3-4 tane siyah zeytin
domates salata
2 kk kadar beyaz peynir
Şekersiz çay bir kupa.

Öğle

Bir porsiyon Tavuk sote
Bir kase yoğurt
bir tabak dolusu yeşillik salata.

Akşam

Yarım porsiyon mantarlı et sote,
Bir bardak ayran
semizotlu yoğurt ve bol yeşillikli salata...

Gün boyu dışarıda idik ister istemez protein ağırlıklı beslenmişim

Günaydınnn

Rüyanda bile diyet heeee
ayyy süpersin yaaaa bayıldımmm :2:
Psikoloji fena etkilenmiş vallaaa

kızlar link eklemek yasak mı bilmiyorum.
naz sana özelden benim indirdiğim linki vereyim.
ama türkçe değil.

canım aebenim son iki yemeği görmesin bence :) sopasıyla kovalar bizi
kuruyemiş ara öğünde yasak bide öğlen kahve olduğu için akşam ki kahvede sakıncalı gibi duruyor

kızlar iyi haftalar naıslsınız? ben monti yapıyorum ama bu aralar menülerimi yazamıyorum kafa biraz karışık.ama bu hafta 200 gr gitti 53,5 olmuşum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…