Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar iyi haftalar naıslsınız? ben monti yapıyorum ama bu aralar menülerimi yazamıyorum kafa biraz karışık.ama bu hafta 200 gr gitti 53,5 olmuşum:))

Sanada güzel haftalar tülaycım nasılsın

Hayırdır güzelcim neden kafan karışık bir sorun yok dimi?

ayrıca sende az az verenlerdensin kiloları ama maşallah azimle devam ediyorsun....

akşam yemeği kuru fasilyeli kısım
bu çay kısmı yemeğin üstüne cila
ve meyve çaydan sonra..

afiyet olsun güzelcim.

safişcim saol canım.yok canım önemli bir sorun yok canım.ilerleyen zamanalrda anlatırım.evet gram gram gidiyor ama azimle devam:))sen nasılsın cnaım kızın nasıl?

safişcim saol canım.yok canım önemli bir sorun yok canım.ilerleyen zamanalrda anlatırım.evet gram gram gidiyor ama azimle devam:))sen nasılsın cnaım kızın nasıl?

Tamam şeker iyi olmana sevindim....
Muhakkak gidicek az azda olsa sen yeterki yılma

Ben iyiyim canım şükür bir yaramazlık yok herşey yolunda koştumaca hayat devam işte
Kızımda iyi maşallah keyfi yerinde
Selin nasıl umarım oda iyidir....

önceden aralarda fındık badem yiyebliyoduk??:44:

evet ama aeben ablam 2. kitabı okuduktan sonra monti amcanın kuruyemişleri aralarda değilde ana öğünlerimizde tüketmemiz gerektiğini söyledi nurom . yedikçe zayıfla ve ince kal ilk yazdığı kitaptı . ergenlikten menopoza ondan sonra yazılan bir kitap olduğundan onda yazanlarla devam ediyoruz canım . mesela ilk kitapta havucu çiğ olarak yiyebileceğimiz yazılı ama ikincisinde her iki şeklide yasaklar arasında ....

Son düzenleme:
kızlarr ben tekrardan geldiimm

şimdi bizim üst komşumuz diyetisyen nişantaşında çook meşhur:) ve seansları oldukça pahalı:d

herneyse dün bana dediki çok zayıflamışssın neler yapıyosun anlat. monti dedim...

o da ii bir diettir vs. den sonra sabah peynir ve ekmek yediğimi duyunca olmaz dedi.

süt de peynir de nasıl yumurta ile ekmek yenmiyorsa peynirlede yenmez dedi. ekmek varsa zeytinle salatalıkla ye dedi...

benimde kafam takıldı aeben ablaaamm veee diğer tecrübeli fıstıklarrr bu konu hakkında bir yorum yapında aydınlanayımmmm...

ayyy beeeen peynirr hastasıyımm ama ekmeksizzz nasıl olcak

Günaydınnn

Rüyanda bile diyet heeee
ayyy süpersin yaaaa bayıldımmm :2:
Psikoloji fena etkilenmiş vallaaa

canım gerçekten bu haftadan itibaren hiç kaçamak yapmak istemediğim için rüyalarımda tatlı yemeye başladım bide bi korkuyorum yiyince kızıyorum kendime :) yakında sıyırmasam iyi :)

günaydın monticiler...
camlıca simiti beğenmene sevindim cnm afiyet olsun ,işlerinde kolaylıklar dilerim.bende bu yaz taşındım çok zor bilirim...

mimuş aebenimde cvp verir bu konuya ama peynirde yağ oranı fazla olunca ekmekle yenmiyor o sebeple az yağlı yiyyorsunuz zaten.ekmekle yiyebilin diye.. bu arada benim yaptığım ayırma diyetindede peynir yoktu kahvaltıda aynen komşunun dediği gibi..ama bir yere kadar dayanabildim.diyeti bırakacak duruma geldim bezdim çünki.çok sıkıcı bir hal alıyor yasaklar yüzünden..bende peynirsiz duramayanlardanım.hatta akşam acıktım,ekicinin ricotta peyniri var krema gibi(size uymuyor ama yemeyin sakın) kaşık kaşık yedim valla.millet acıkınca yiyceklere ben peynire saldırırım:)

bu sabah kanal d'de gürkan kubilay bu güne diyetisyenlerin denedikleri yöntemlerden bahsetti.
aklımda kaldığı kadarıyle: düşük şeker+düşük protein = sonuç alınamamış
düşük yağ + düşük karb. = sonuç alınamamış
düşük prote.+yüksek karb =sonuç alınamamış
YÜKSEK PRO+DÜŞÜK KARB.=BAŞARILI SONUÇ ALINMIŞ....
gürkan kubilay bende hastalarımda bu yöntemi ziliyorum dedi.br önceki proğramdada karbonhidratla proteini aynı anda alanların kilo veremedikleri aksine aldıklarını söylemişti...hatta proteinden sonra doğal şeker bile içerse (komposto,meyve kurumeyve vs..)yenmemeli demişti.depo olmaması için...

bu arada montiye uygun ayva tatlısı yaptım nefiss oldu kızlar....eşim bile bayıldı:)

kızlar gunaydın gerçi oyle oldu ama bugun tekrar başladım geçen hafta çok yapamadım oruçlu oldugum için bakalım bu hafta reng oldum ama yinede kaçamaksız yapmayı planlıyorum yardımlarınızı ve desteginizi bekliyorum

mimucum 3*3:9 avuç eder oda neredeyse yarım kilo cnmcım..çok olmuş ama yapacak bişey yok afiyet olsun...bu hafta yememeye gayret et bari fazla olmasın...leblebi gene neysede diğerleri yalılar cnm.100 gr.600 kalori ortalama..gerçi montide kalori hesabı yok ama günlük aldığımız kalori miktarı aşağı yukarı belli...100 gr. fındık +100 gr.ceviz ve 100 gr leblebi günlük kalori miktarı aşıyor bile tatlım...

Son düzenleme:
ayva tatlısınaa bayılşırım mpntiyee uygunn hemdeee

eee o zaman zilanımmm tavuuda yağsız yielim ekmekleee:S:S gerçekten bende günümün en güzel öğünü peynir ekmek yanüii:S

gerçekten bişiler yemem lazımdı zilimmm :S regl olcam die bahanlere sığınmıorum ama boşboğazlık yaptım tutamadım kendimiii kaçamak olarak görmüyorum beeen biraz fazla yedim o kadar:S

herşeyin fazlasıda zarar tabii..

zilim ben 1 aydır tulum peyniri ve annemin köyden getirdiği beyaz peyniri yiyordum bidaha peynire para vermemek için ama sanırım kilo vermem durmasında buda baya etkili oldu şimdi daha iyi anlıyorum dün gittim bim e diyet peynirimi aldım yarımyağlı sütte de indirim vardı kızlar 0,95 kr a inmişti 4 tanede ondan depoladım yine eski tarz montime dönüyorum :) ekmeğimide fırının tambuğdayını alıyordum yine 1 aydır eskiden kilo verdiğim dönemde halkekmeğin organik tambuğdayını yiyordum acaba onda da eskiye dönsem mi bilemiyorum? ne dersin zilim peynir bim den ekmek fırındna olur mu fırınca hilesiz tambuğday veriyormudur?

mimum ayva tarifini vereyim yap ye o zaman cnm....

istediğin kadar ayvayı(ekmek ayvası)soy,ikiye böl.çekirdekli kısmını çıkart.
eğer varsa katı meyve sıkacağında kendi sıktığın elma suyu yada hazır kutulu olan şekersiz elma suyunu bir tencereye al,içine 5-6 ayva çekirdeğini ve ayvaları koy.kaynayıp istediğin yumuşaklığa gelene kadar pişir..(ben çok yumuşak sevmiyorum ,hafif diriyken kapattım ocağı)
diğer tarafta üç elmayı rendeleyip bol tarçınla kavurdum.yağsız şekersiz...soğuyunca içine ceviz kırıkları attım.
ayvaları bir borcama alıp çukur kısımlarına kavuruduğum elmalardan doldurdum bolca..fırına vermeden önce pişirmede kullandığım elma suyunuda ekledim borcamın içine..fırındada ayvalar elma püresinin tadını çekene kadar 15-20 dk.tutup çıkarttım.soğuttum.servis yapmadan önce üzerlerine bir çay kaşığı kadar kaymak koydum..nefffistiii.isteyen hindistan cevizi de serpebilir...
(kaymak bim eker kaymak koydum ben)

safişcim selin biraz hasta teyzesi.öksürük var burun akıntısıyla bu çocuk hangi ara nasıl hasta oluyor anlamış değilim valla.ama allaha şükür biraz daha iyi dünden beri.

diyarım yağlı peynir olmuyor bildiğin üzre tatlım..belki etkisi olmuştur kilonun takılmasına..ekmekte bimde ısparta var onu yiyiyorum bu aralar ben..ama carrefourun tam buğdayıda süpper...tam buğdayın gerçek tam buğday olduğunu ekmeğin sertliğinden anlayabilirsin cnm..fosur fosur köpük gibi bi ekmekse tam buğday olduğundan şüphe et...(eniştemin kardeşinin unlu mamüller fırını var o demişti)hatta fırıncılar falan ekmeklerin üstüne etiket koymuyormuş.nasıl ekmek isterseniz isteyin aynı ekmeği veriyormuş.(yani tam buğdayda desen aynı ekmek,çavdarda desen aynı ekmek,çok tahıllı desende aynı ekmek)
proteinde yağıyla karbonhidratı aynı anda tüketmeyi önermiyor monti...aebenim kıymada bile yağı kavurduktan sonra döktüğünü söyledi geçen gün..düşünün yanında ekmek olmadığı halde...

peynirinde yağlısında iyi yağ var..en az %20 hatta tulumda '30 civarı...etten fazla neredeyse...ha etle ekmek ha yağlı peynirle ekmek gibi oluyor o zaman diyarım...sen bim aknaza takılmaya devam et birde bu hafta proteine yönel...öğlenleride eden götür yumurta haşla bir kaba salata malzemelerini doğra götür..kaçamaksız bitir bu haftanı bakalım sonuç ne olacak cnm??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…