kızlarr ben tekrardan geldiimm
şimdi bizim üst komşumuz diyetisyen nişantaşında çook meşhur:) ve seansları oldukça pahalı:d
herneyse dün bana dediki çok zayıflamışssın neler yapıyosun anlat. monti dedim...
o da ii bir diettir vs. den sonra sabah peynir ve ekmek yediğimi duyunca olmaz dedi.
süt de peynir de nasıl yumurta ile ekmek yenmiyorsa peynirlede yenmez dedi. ekmek varsa zeytinle salatalıkla ye dedi...
benimde kafam takıldı aeben ablaaamm veee diğer tecrübeli fıstıklarrr bu konu hakkında bir yorum yapında aydınlanayımmmm...
ayyy beeeen peynirr hastasıyımm ama ekmeksizzz nasıl olcak
canım gerçekten bu haftadan itibaren hiç kaçamak yapmak istemediğim için rüyalarımda tatlı yemeye başladım bide bi korkuyorum yiyince kızıyorum kendime :) yakında sıyırmasam iyi :)
safişcim selin biraz hasta teyzesi.öksürük var burun akıntısıyla bu çocuk hangi ara nasıl hasta oluyor anlamış değilim valla.ama allaha şükür biraz daha iyi dünden beri.
bebek ve çocuklar için keçiboynuzu pekmezide iyi bir ilaç..hatırlarsanız benim fındıkkurdum yemek yemiyordu..her yemek saati ya benim ya onun ağlamalarıyla son buluyordu...kafamın içine varana kadar kaşıntı tutmuştu beni sıkıntıdan...bal-polen-arısütü karışımını bitirince (250grlık) keçiboynuzu pekmezine geçtik..netten faydalarını araştırabilirsiniz buraya yazmaya kalksam çok uzun bir yazı olur.ama resmen ilaç yanii o derece faydalı...oğlumun iştahınıda açtı...ve birbuçuk yaşına kadar çok şükür bir kez bile hastalanmadı...her günde dışarı mutlaka çıkarıyorum bağışıklığı güçlensin diye..ev çocuğu değil yani...hiç çıkamassak terasa çıkıyoruz güneşin olduğu saatlerde..benim oğlum kaşık kaşık yemedi,bir kaç kez ekmek banarak verdim ama onada bıktı.bende sabah kahvaltısında içtiği mandalina suyuna kliyorum şeker yerine...hem şeker kullanmadığım için tatlandırıcı alternatifim oluyor.hemde c vitamini demir emilimini arttırıyor diye....tavsiye ederim...göğsüde yumuşatıyor aynı zamanda...
Safinaz canım kızıma 2 ay kullandık onu biz ama dr umuz sonra bıraktırdı gerke yok bünyesi sağlam diye.şimdi dönüşümlü dut ve keçi boynuzu pekmezi veriyorum.zilligurtinin dediği gibi çok faydalılar.ama ne yapsakda hasta oluyorlar ya kışı bir şekilde atlatıcaz canım.
safiş yüzde yüz saf poleni nasıl temin edebiliriz tatlım?
selam kıslar ..
dün 4.kere girmeyi denedim ilk masajımdan sonra ama her seferinde pc kilitlendi .
sonrada masumum gibi sinir oldum ...
bugünde ancak iş bitti malum hafta sonundan çıkınca evden fil sürüsü çıkmış kadar oluyi..
listeleride mesajları okumadan hazırlayım yoksa kalıyor .
ooofff safinaz offf...kabuk tutmak bilmeyen yarama parmak bastın ....
gene ter bastı soğuk soğuk beni...okulum başlamak üzre çok az zamanım kaldı...nasıl ayrılacağım oğlumdan bilmem.bir saat eşime bıraksam aramadan duramıyorum.kreş mreş bakıcı falan aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor...benim kadar kim iyi bakacakki ona??annem emekli olmadı daha o gelemez.babanne yok.panik atak olucam bu gidişle...güzel sanatlar hakkımın yanmıyacağını bilsem en az 2 sene daha çalışmıycam.ama hakkımın yanmasına çok az kaldı...oğlum söz konusu olunca ekonomik açıyı hiç düşünmüyorum zaten..ne okula gitmek nede oradan kazanacağım parayı hesap bile etmiyorum...sırf bu sebeplede ikinci çocuk fikrine bir türlü sıcak bakamıyorum.bir tanesini bırakacak yer bulamamışken...
hastalık konusunda haklısın sabahın ayazında ne kadar giydirsende buz gibi havayı soluması bile yetiyor bu kuzucukların o körpecik ciğerlerine...offf offff...
bugunki menum
sabah klasik kahvalti ve capuccino
oglen mantar sote ve ayran ,armuttan hazirladigim tatli
ara boool su
aksam ispanak pisirmeyi disunuyorum yada karniyarik olur ve salata
eneee.bizim takım tam tekmil burdaymış.
yoksa yanlış topiğimi açtım.
he doğru yerdeyim.:26:
merhabalar canlarım.
safişş benim çocuuma sen bakarsın nasıl olsa o zamana kadar emekli olursun
YÜZ GÖRÜMLÜGÜ NE İSTİYON ZİLİM ...RESİNLERİNE Bİ TÜRLÜ DENK GELEMİYORUM ....masum gördünmü cnm??
AYSUNUM ZİLİM TARÇINLI YOGURDU ÖNERMİŞ SANA HAKLIDA İŞTAHINI ALIR GÖTÜRÜ ....kızlar slm çok kötuyum desteginize yardımınıza ihtiyacım var adet oldum durmadan bişeylere saldırıp duruyorum frenliyemiyorum kendimi pazartesi tekrar montiye başlıyacam azmimi tekrar kazanmam lazım
AFİYET OSUN MASUMUM ...MENÜM
sabah 2 dl armut
kahvaltı 10:klaisk monti
öglen 14:00 1 elma
akşam 19:30 kıymalı melemen,1 but,tarçınlı yogurt
DİYARIM KAÇAMAK HAFTASINDAN SONRA TOPARLAMAY AÇLIŞIYORSUN GÜZEL ...okurken güldüm walla :) sinirli kadınlara bayılıyorum :))
bende bu hafta yumurta yicem kahvaltıda
2 dal pırada alayım yarın bir demette pazı yumurta ile kavurup hazırlıcam kahvaltılara götürüp yeşil salata ve light süt ile içicem belki cumaya tartıda eksilme görürüm böylece tabi sizde menüyü onaylarsanız
öğlen de salata yoğurt hafifi yemek
arada bir porsiyon meyve
akşamda tarçınlı yoğurt ve 2 saat sonra meyve yicem
AFİYET OLSUN NUROM ....kahvaltı 12:30 biberli ekşimik 3 zeytin az peynir 1 dilim t.b. ekmeği şekersiz çay
akşam 18:30 tavuk yoğurt salata
20:30 yarım nar
22:00 2 ceviz 3 kuru kayısı
birazdan kahve içer yatarım :) :89:
İNŞALLAH GÜZELİM .....Teşekkür ederim ziligurti zaten pes edemem.Çünkü bir çok diyet denedim en rahatı bu gibi görünüyor,hep hızlı kilo vermenin hayalini kuran biriyim ama ne zaman hızla vermeye kalksam hep daha fazlasını geri aldım.Bundan sonra kiloya değil, yağ oranına odaklanıcam.Neyseki evdeki tartımın böyle bir özelliği var Herhalde bana daha net bir fikir verebilir belkide yağ yakmışımdır onun yerine kas gelmiştir çünkü bu hafta her zamankinden daha çok protein tükettim fakat geçen hafta yağ oranıma bakmadığım için ne olduğu konusunda bir fikrim yok.yarın tertı günüm yarın hepsini yazıcam foruma bakalım bir sonraki haftaya neler değişecek, inş biran önce kilolarda gider.
EV İÇİN BÖYLE TARTILAR VARMI..?. VE AYNI GÜN İÇİNDE TARTILDIGINDA AYNI RAKAMI VERİYORMU .(YAG BAKIMINDAN ).Bu sabah tartıldım.Ayrıntılı analiz raporunu yazıyorum:
Kilo: 104.8
BMI:37.2
kAS ORANI:24.4
Yağ Oranı:46.5
İç Yağ Oranı: 9
bakalım 1 hafta sonra ne olacak kaçamaksız bir monti haftasına başlıyorum diğer hafta tam diyet yapamamıştım ama yinede sonuç bu olmamalıydı çünkü ben önceki haftalara göre gayet az ve gi si düşük beslenmiştim
inceliyorum pes etmemene sevindim.dediğin gibi yağlar ve kaslar ..spor yapıyormusun.? yapmıyorsan mutlaka yapmaya başla..callenetics üzerinde durmaya başladık bir kaç gündür ben de yapıyorum...tavsiye ediyorum..bu arada yapanlarda düşüncelerini yazarsa sevinirim arkadaşlar??
QUOTE]
ZİLİM BU SABAH YAPTIM ... AMA BEN PİLATESİ TERCİH EDERİM..
BEN ALIŞTIM PİLATESE .. VE BU BAYANIN YAPTIGI HAREKETLERDE BİR NEVİ PİLATES. YALNIZ SAYI BAKIMINDAN FAZLA OLDUGU İÇİN (100 KERE.) İNSANI ZORLUYOR ... BEN ZAMANINDA GÖBÜŞ YARIŞINA GİRMİŞTİM VE BU ZORLAMALAR YÜZÜNDEN BELİMİ İNCİTTİM HALATA ETKİSİ SÜRÜYOR.
O YÜZDEN ZORLAMAK İSTEMİYORUM .. HA NE YAPARIM PİLATESE KATIP SAYSINI BİRAZ ARTIRIRIM AMA 100 KERDE ZORLUYOR İNSANİ BAEE.BAÇAK HARKETLERİNİ SEVDİM AMA ...
BAKALIM YARINA KAŞLARIMDA BİR DEGİŞİKLİK OLACAKMI( AGRI VS GİBİ)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?