günaydın arkadaşlar
güne kötü başlamak böyle birşey olmalı. işyerinde artık bana hiç sorulmadan benim yerime kararşar veriliyor ne yapıcağımı nasıl davranacağımı şaşırıyorum. profesyonellikten uzak kalan kendileri ama herşeye evet demek zorunda bırakılan benim çok çok üzgün ve kırgınım vede sinirliyim hemen kaçmak istiyorum buradan
sabah tartıldım ama banyoda ki tartıda her zamankinde misafilerimiz yatıyordu zaten akşamda ben eve varmadan gelmişlerdi spora gidemedim plates kaldı artı annem bir dolu yemek yapmıştı montiye uygun etleri yedim ama porsiyonları kaçırdım sanırım
bu hafta ki kilom elektronik tartıda olmadığı için ne kadar sağlıklı bilmiyorum yarın sabah herzaman ki tartımda tartılıp yazayım buraya
aebenim yazıyorum ama listeye bunu alma yarın sabah söyliyeceğimi al istersen:
74,9 kg
günaaydın kızlarrrrrrr günaydııınn
200 gr. g,itmiş benden 79.1 im geçen hafta 79.3 ondan önceki hafta 79.5 ondan önce 79.7
3 haftadır sadece 200.gr veriyorum:S veee 79 görmekten bıktım
safiş,zilim geçmiş olsun bebişlere.
zilim ne kadar kilo vermişsin,süpersin canım.maaşALLAH.
ben regl dönemindeyim.
bu dönemde kilom hep fazla oluyor.
hatta 2-3 gün önce kilo almış gibiydim,ama bu hafta kilom aynı.
65,7....
verceceğim 1 kilo kaldı,onda sabitlersem vücudumu çok iyi olacak.
spor yaptığım için sıkılaştım,kilo vermesem de inceldiğimi görmek çok mutlu ediyor.
ketumum otanın doldugunu nerden biliyorsun varmı bir ölçüsü .?Tamam tatlım, kotam dolmak üzere, yenilensin indiririm...(ne diye limitsiz yaptırmadımsa zamanında, sırf stres sebebi:))) )
çok sevindim yagmur ....kızlar dün akşam işten eve döndüğümde üzerimi değiştirirken dolapta asılı duran uzun zamandır giymediğim etek gözüme ilişti o takımı 3 yıl önce kuzenimin ( gamze 20 ) düğününde almıştım yaklaşık 6 ay sonra o eteğin içine giremedim çünki belimden rahatsızlanıp kortizon tedavisi görmeye başlamıştım ve doktorum tuz kullanmamam konusunda beni uyarmamıştı şiştimveeeeee dün akşam o eteği giydim oldu
masumum pc bozuk zilim demekkki henüz yapılmadı .anacıginden gelmiştir şimdiye ....öğrencilerim vardı arka arkaya giremedim öğleden sonra...
ketum aplaaa senin için yarın yine koyarım resmimi,bu arada pilates konusunda kesinlikle haklısın..bende bir yadır yapıyorum.lastik top küçük top ne lazımsa aldım,yapıyorum...acaip inceltiyor bu bir gerçek...ben son zamanlarda callenetics'te yapıyorum.oda çok inceltiyor...göbişi olanlarada iyi geliyor,popişi olanada,kalçası olanadaonuda tavsiye ederim...ama yaparken aldığım zevk açısından ebruyu tek geçerim valla.call.de canım sıkılıyor ne yalan söliiim.callen apla ile ebru arasında göze hitap bakımından mukayese götüremiycek kadar fark var malum....
masumda nerelerde kaldı,anasına bi gittimmi gelek bilmiyor hatun...Masuuuuun masuuuum bana bakolan var olmayan var özencik yapar gibi her gün anana gitme bakem
biz senede 2 kere zor görüyoruz.....olmas öle her gün her gün.....
şaka bi yana aynı şehirde yada en azından yakın bir yerde oturmak ne güzeldir herhalde..biz üç kardeşiz kimse anneme babama yakın değil işlerimiz sebebiyleçalıştığı için onlarda gelemiyorlar,özlüyorum valla çok
cadı azda olsa veriyorsun daha ne .en azından yerinde saymıyorsun bunca kilo verdikden sonra ..şikayet yok .günaaydın kızlarrrrrrr günaydııınn
200 gr. g,itmiş benden 79.1 im geçen hafta 79.3 ondan önceki hafta 79.5 ondan önce 79.7
3 haftadır sadece 200.gr veriyorum:S veee 79 görmekten bıktım
yagların eriyor dagcı basküle yansımasda olur bi süre .safiş,zilim geçmiş olsun bebişlere.
zilim ne kadar kilo vermişsin,süpersin canım.maaşALLAH.
ben regl dönemindeyim.
bu dönemde kilom hep fazla oluyor.
hatta 2-3 gün önce kilo almış gibiydim,ama bu hafta kilom aynı.
65,7....
verceceğim 1 kilo kaldı,onda sabitlersem vücudumu çok iyi olacak.
spor yaptığım için sıkılaştım,kilo vermesem de inceldiğimi görmek çok mutlu ediyor.
tebrikler aysun ....benim kilomda 66.5 pazartesi 67.5 gorunen kilom bugun düşmuş şukur rengliydim pazatresi oyuzden olabilir ama çok mutlu oldum montiye devam geçen hafta oruçtan dolayı kilo almıştım bildirimde yapamamıştım evde ne t olmadıgı için verenleri tebrik ederim vermeyenlerde üzülmesin lutfen eninde sonunda verecegiz berabe r
afiyet olsun ...sabah tam bugday ekmegi iki dilim +yagsız peynir+azcık şekersiz marmelat +3 tane zeytin
oyle kıymalı ıspanak yemegi+yogurt iki tane ceviz
ara bir adet elma
akşam peynirli salata +ayran +iki ceviz belkide salatanın içene koyarım cevizi
ara meyva
içtiklerim iki litre su 4 kupa karışık bitki çayları
eksiklerimi soyleyin ona gore ayarlama yapayım mesayideyim akşam oyuzden yine salata
nurom safişin yorumuna katılıyorum ve kaçamak ve regle ragmen kilo almamana da seviniyorum şanslısın ...gooodd morniiinngg tooo yoouuuuu safiiişşş
gooddd morniiiiinnngg milleeettingilizceme kurban olayım
bu arada kilom 87adet günlerindeyim dün monti amcamı kapı dışarı ettim aşureleri buyur ettim de
bende sana kurban olıyımmmmmm
sen ye aşureleri kaşık kaşık tabak tabak sonra sakın ağlama tamammı
afiyet olsun...
ay safiş bi hafta sen bi hafta eşin veriyor ne güzelgı sevinmek için her hafta bi sebebe işte ..Bu arada kızlar hemen lak lak yapmaya başladım
Kilom bu hafta aynı canlar vermemişim hiç....
Bu benim umurumda değil tabii takılmıyorum artık bunlara
Önemli olan şuan eşimin vermesi
oda bu hafta iki kilo verdi yeter
Eşimin Kilo durumu
Geçen Hafta : 107.8
Bu Hafta ise : 105.8
günaydın herkese...gene hiç uyuyamadığımız bir gecenin sabahından....başım zonkluyor resmen artık.zombi gibi uykusuz dolaşmaktan...oğlumun birinci süt azı dişleri çıkıyor bu seferde..ateşli ve keyifsiz ...hiçte uyumadı...bizde uyumadık tabi...
umarım herkes bu gün baskülden memnun ayrılır...veremeyenlerde proteine ağırlık verip gelecek hafta güzel sonuçlar alır..
geçmiş olsun safiş neyi var yavrunun ...?Günaydın zili
geçmiş olsun
bizimde farkımız yoktu dün gece hastanede idik sabah dörtte evde idik
şu çocuklar hayırlısı ile bir büyüse idi
dişlerde ayrı bir dert zaten allah sabır versin bebelerede bizlerede
ay safiş bi hafta sen bi hafta eşin veriyor ne güzelgı sevinmek için her hafta bi sebebe işte ..
eşinide tebrik ederim ....
senide; takılmalara aynı gelmelere verdigin olumlu tepkiler hepimize örnek safişim ...
geçmiş olsun safiş neyi var yavrunun ...??
kızlar selam...
safişcim canım benim ya çok geçmiş olsun.neyi var kuzunun ya..
aeben cim benim kilo aynı 53,5
soğuk algınlığı ablacım ve gece yarısı tutan öksürük krizi sonumuz hastane oldu işte
kreş ortamı olunca malesef vede mevsim kış hastalıklar kaçınulmaz oluyor
safişim çok gecmiş olsun eger gece öyle öksürük krizi tutarsa çocugu buzdolabının buzluk kısmını acın ve çocugun yüz kısmını buzluga dogru tut ordan gelen soguk hava bile çok rahatlatıyo haberin olsun.
bazen dr. verdigi ilaçlar çocukları daha çok öksürtüyo ben kızım için daha dogal şeyler yapıyorum öksürügü kesilsin diye bir digeride soganı rendeden geciriyorum suyu sıkıyom sogan suyuyla balı karıştırıyom o da çok iyi geliyo canım...
geçmiş olsun safişim ....sağol ablaaaammmmmmmmmmm
Sayendeeee
soğuk algınlığı ablacım ve gece yarısı tutan öksürük krizi sonumuz hastane oldu işte
kreş ortamı olunca malesef vede mevsim kış hastalıklar kaçınulmaz oluyor ablam....
Hoşgeldin canım
Ablamada yazdım ya yukarıda tatlım malum haller
hastanede soğuk buhar verdiler ilaçlıda nefes alması kolaylaştı ancak rahatladı kuzucum
günaydın kızlar şimdi tartıldım ama sonuç gene aynı 69.montiye başlayalı tam 1 ay oldu ama ben 2 kilocuk verdim ya...
69 yapıştı
69 yapıştı bana 69dan bi düşsem zincilerimi kırcam.
Offfff offffff
zilim bu saç rengin şu ankimi ?.bu 69 bizim topiğe iyi gelmedi.uğursuz rakam oldu çıktı..geçen hafta masumdu 69 zorla deviren.bu hafta ilkesuya yapıştı 69.ilkesu sende masum gibi proteine ağırlık ver bu hafta bakalım..haftaya ne olacak durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?