kızlar dün akşam işten eve döndüğümde üzerimi değiştirirken dolapta asılı duran uzun zamandır giymediğim etek gözüme ilişti o takımı 3 yıl önce kuzenimin ( gamze 20 ) düğününde almıştım yaklaşık 6 ay sonra o eteğin içine giremedim çünki belimden rahatsızlanıp kortizon tedavisi görmeye başlamıştım ve doktorum tuz kullanmamam konusunda beni uyarmamıştı şiştimVeeeeee dün akşam o eteği giydim oldu
diyarım canım benim...ben kendime gelince çok iradelyim ama sen yiyeyimmi dersen ben nasıl nasıl hayır diyeyim bitanem...yürüyüş yaptığım arkadaşta bazen kaçamak yapıyor akşam günah çıkartıyor bana,o kadar mahsun ve üzülmüş oluyorki ne diyeceğimi şaşırıp teselli ediyorum kızcağızı.olsun üzülme bende yapıyordum ara sıra diye...kendime gösterdiğim katılığı kimseye gösteremiyorum....ama sana kesinkes pilatesi öneririm yürüyüşten çok daha fazla toparlar seni..sıkıcı gelmesse callenetics de yapabilirsin...çok işi yarıyorlar...bu soğuk ve kirli hacada dışarı çıkmak zorndada kalmassın...bu akşam al bi top bi lastik başla hemen valla bak..pahalıda değil malzemeleri...:13:
walla kesin yap bak cnm.bir kaç sefer zordan bile yapsan bırakamacaksın...ben küçücük çocuk ve günde 5-6 öğrenci aldığım günlerde bile bırakmadım senin böyle zorunluluklarında yok,akşam eve gidiyorsun yemek pişmiş ev toplu...bahanen yorgunluksa pilatesi yaptıktan sonra yaşadığın rahatlama seni 2-3 saat dinenmiş hazzı yaşatacak emin ol....bolca oksijen aldığın içinde zihnende dinlendircek...valla bak..call.yapıyorum ama zoraki bitiriyorum başka müzikler açıyorum zaman çabuk geçsin diye...ebrunun bu günki pilates seansı kalçaya yönelikti..indireceğim hatta irazdan..hafta sonları çıkmıyor çünki kendim açar izler yaparım diye indireceim ...kalça günü,karın günü,popo günü diye ayırıyor banzende karması olan pilates plus günü yapıyor..acaip zevkle yapıyorum..üzerimde zıplayıp saçlarımı eline dolayarak kakılmışçılık oynayan 14,5 kiloluk bir sıpayla üstelik...hemen bu akşam başla valla bak.....yürümekten on kat daha zevk verecek....vede fayda tabii...
zilim bu gazla eve gider gitmez stres atmak için sahile inip biraz yürüyücem eve gelip duş alıcam ve ebrunun cd sini bilgisayarıma takıp odamda yapıcam :) salon da yapıyorum normalde ama buakşam misafirlerimiz var yapamam odamda tepinicem yüzölüçümünün el verdiği kadar yaptıktan sonra sana yazıcam öpüyorum seni :)
şimdi eve gidiyorummm
herkese ii akşamlarrrr şimdiden görüşücezzzzz
maşallah zilicım çok guzelsin buaradn kaç kilosun şimdi merak ettim kaç kilo verdin
gooodd morniiinngg tooo yoouuuuu safiiişşş
gooddd morniiiiinnngg milleeettingilizceme kurban olayım
bu arada kilom 87adet günlerindeyim dün monti amcamı kapı dışarı ettim aşureleri buyur ettim de
günaydın herkese...gene hiç uyuyamadığımız bir gecenin sabahından....başım zonkluyor resmen artık.zombi gibi uykusuz dolaşmaktan...oğlumun birinci süt azı dişleri çıkıyor bu seferde..ateşli ve keyifsiz ...hiçte uyumadı...bizde uyumadık tabi...
umarım herkes bu gün baskülden memnun ayrılır...veremeyenlerde proteine ağırlık verip gelecek hafta güzel sonuçlar alır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?