güü nnaaaayyyddddddııııınnnn 2011 güzelleri
kilomuuu veriyorummm hazırmıyıııızzzz :)
geçen haftaaaaaa : 79.1
buu haftaaaa buuggüüünnn : 77.4
kilom 65.8 kızlar çok mutluyum montiyi seviyorum
dagcım umarim bu göne sıkıntıların geçmiştir .....kızlar sıkıntılı bir gün geçirdim.
dün bahsettiğim sözleşme meselesi patlak verdi bugün.
bakalım uğraşıyorum halletmeye.
kafam kazan gibi oldu,bir de hastayım....
iyice darmaduman oldum.
dualarınızı bekliyorum arkadaşlar.
asıdim kurtulma kisteyen kim .....Gelelim asıl mevzuya,
Sabah yazmıştım zaten; yumurta, peynir
Öğlen; köfte, mantar, yoğurt (köftede ekmek vardı ama, bundan sonra kendiminkine koymayacağım)
İkindi; elma
Akşam; cevizli ve peynirli salata, yoğurt
Gün boyu iksir.
Bugün böyle geçti, umarım yatana kadar yemem daha..
asid menün iiyi cnm köftedeki ekmek ufak bir kaçamak bazen mecbur kalıp yiyoruz cnm
akşamda meyve yiyebiliriisn 1 porsiyonn meyvee yiyebilirisin cnm
kajum tebrikler ..slm arkadaşlarrr
evet ben gittim ve döndüm herkes iyidir umarım her gün yazıcam yazıcam unutuyorum gece yatınca aklıma geliyo
neyse şöylee kısa bi özet geçeyim
izmire eşimin ailesinin yanına gittik 11 gün kaldık bu arada ben giderken kesinlikle diyetime sadık kalacağım sözleriyle gittim ama maalesef öyle olmadı çünkü bana göre yemek hiç pişmedi bende bebeğimden dolayı elimi bi işe süremedim diyetteyim sözlerim duyulmadı ve uyulmadı dönünce devam edersin en çok duyduğum sözdü masada pilavlar etler herçeşit çorbalar üstünede aşureler havalarda uçuştu sözün kısası benim diyet yandı
döndüğümde kesin kilo almışımdır derken tartıya çıktım ve şok oldum2 kilo vermişim sanırım diyete uyamıyorumun üzüntüsü götürdü kiloları
eşim yılbaşı gecesi ara ver pazartesi birlikte başlayalım bende yapıcam bu diyeti dedi
şimdi pazartesi yeniden başlamak üzere ve 73 kilodan 71 kiloya düşmüş ben kişisi herkese iyi seneler sağlık ve bol kilo kaybedeceğimiz bir yıl geçirmeniz dileüiyle öpücüklerimi gönderiyorum şimdilik iyi geceler
tebrik ederim nazlım ....günaydın . bu sabahki kilom 57,8
dün yediklerim
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
öğlen
2 adet haşlanmış yumurta
kk kadar beyaz peynir
1 adet salatalık
yarım domates
ara
1 portakal
akşam
1 adet tavuk pirzola
1 bardak ayran
2 adet közlenmiş kırmızı biber
2,5 litre su
1,5 litre iksir
spor yok malesef
tebrikler safiş sultana kıs hedef 55 diyorsun emme 51 çekmişin ne haber..Bu arada kızlar hemen kilo bildirimini de yapayım
Benim
Geçen Hafta : 58.8
Yılın Son Günü : 58.3
Eşimin
Geçen Hafta : 105.8
Yılın Son Günü : 105.8
malesef eşim bu hafta kilo veremedi ...
Yılın son günü olması sebebi ile vede hedefime ulaştığım için tekrar hedef kilomu değiştiriyorum
Bugünden sonraki hedefim 55 kg.
güü nnaaaayyyddddddııııınnnn 2011 güzelleri
kilomuuu veriyorummm hazırmıyıııızzzz :)
geçen haftaaaaaa : 79.1
buu haftaaaa buuggüüünnn : 77.4
bu durum normal banum neyseki sende bunun bilincindesin ....günaydın kızlarrr 1020 son günündennn
ben 200 gr artıdayım malesef
eee 2 hafta verdik duraklama normalll
67.1 çıktım hayırlısıı bakalımm
miraycım
cnm çok sevindimmm bak gördün mü gram garam gitti şimdiide toptan gitii süper cnm tebrik ederim
kilom 65.8 kızlar çok mutluyum montiyi seviyorum
dagcım kilo aynı ama aldıklarınıda vermişin buda bişidir canım benim toparlan tekrar sıkı dönersin üzme kendini saglık olsun ...masum canım,call yap.
slim bacak,basen için etkili.
slim 3 parça biliyorsun.
ilki bacak,sonrakilerden biri karın için.
ben bacaklar için ilkini denemiştim.
göbek için great bady en etkili ve sopa hareketleri.
call da etkili,aynı zamanda tüm vücudunu da şekle sokarsın.
kızlar benim kilom aynı.
bu hafta özellikle son günlerde monti uçtu gitti.
zor bir dömenden geçiyorum,dağıldım biraz.
ama toparlayıp yeniden başlayacağım kızlar.
kilo verenleri tebrik ediyorum.
monti gerçekten süper.....
great bady yi ben sitede çok bakamadım ama göremedim.
ordan indirmiştim ama.
youtubdan buldum geçen.
sahilde yapılıyor.
bir erkek 2 bayan var,yerde yapılan bir spor.
tony hortonun ayrıca.
8 dakika sürüyor.
zilimi bend emerak ettim inşşş
herşey yolndadırrr
ablaaaaa bebeblerdne yılları karıştırmışım beyaaa
şimdi doktorum programındaa bi tarif veridler aben abla
içinde
1 kırmızı elma
2 tk kako
2 lifli limonlu büskivi
hindistan cevizii
çikolata toplarıymış abla bunlar diyet tatlı ama büskivi var içerisnde
biizm için uygun olurmu bilemiyorum
masumum bu tatlılar hani şu bir yere geldiginde ödül veriyonya o zaman yiyebilirsin ....zilimi bend emerak ettim inşşş
herşey yolndadırrr
ablaaaaa bebeblerdne yılları karıştırmışım beyaaa
şimdi doktorum programındaa bi tarif veridler aben abla
içinde
1 kırmızı elma
2 tk kako
2 lifli limonlu büskivi
hindistan cevizii
çikolata toplarıymış abla bunlar diyet tatlı ama büskivi var içerisnde
biizm için uygun olurmu bilemiyorum
görcen kıs görcen ....aeben ablaaaam ve masuumum gerçekten haklsınızzzz... sabır sabır zaman zaman herşey için hayattaki Ben hala kendimi şişmanda görseeem 1.83 e77 kiloyumm:) 69u görüceeeem
günaydın şekerler...
nasılsınız bakalım
aebenim bugün itibariyle burdayım şekercim..aşureleri bitirdik nasılsakilom bugün 67 canımcım..
görmeyeli kendi işyerim var artık.daha kolay olur montiye bağlı kalmam.hadi bakem hayırlısı..
sen kaçkilosun şekercik
hayırlı cumalar herkese
tebrikler safiş sultana kıs hedef 55 diyorsun emme 51 çekmişin ne haber..
her hafta ya eşin ya sen kilo veriyorsunuzartık birbirinizin sevinci yeter size ...
su konusnda herkes bişi söylüyor ..ben de bu tarifi yazıcaktım şimdi sen benden once davrandın banu cok leziz görunuyordu cikolatalı toplar aeben 2 biskiviye izin verirse yaparız
kızlar birde ben yemekle birlik te su içmenin hep kilo aldırdıgını duymustum ama diyetisyen mumkunse bir kasık yemek bir yudum su hatta içebilirseniz 1 bardak su için diyor burda asıl amac yeme hızını azaltmakmış 1 kasık yemek 1 yudum su kafam karıstı ozaman yemek arasında su içmek kilo yapmıyor mu
su konusnda herkes bişi söylüyor ..
geçengünde başkabiri yemekden önce 1br yemekden sonra 2 bardak içmeyi tavsiye etmişti ...
yemek esnesinde su içekmi yok yav yedigimiz yemeginde tadı kalmaz ...
bi kitapdada vucudunuz ne zaman su isterse o zaman için zorlanayın diyordu ...:26:
e tabi gündüz ahrcana enerjiyle gece yakılan bir deyil ... o yüzden akşam yemekleri hafif olmalı .....sağol ablaların sultanıııııııııııııııııııııııııı
yaaa evet ben aslında ilkinde 55 yaptım sonra deneme yaparken 51 e gelmiş ama foruma kaydetmemiştim kendisi kaydetmiştim bende fark ettim ve hemen düzelttim
51 kg. olmak istemiyorum yaaaaa o kadarda değilllll
ayrıcada ben eşimde şunu fark ettim ablacım;
Benim eşim iki vardiyalı çalışıyor her hafta değişiyor.
Gündüz vardiyasında iken kilo veriyor gececi iken veremiyor...
Sanırım gündüzde iken daha çok enerji harcıyor
yok banum kızmadım kıs ...ablaaaa sankim biraz kızmışsın kibin hissettimmm yaaaaa
gamze benimde kafamı karıştırdı cnm yaa oo su kilo aldırır mide genişler diye biliyorum ben
mirayy
ocak 5 te ben başlayalı tam 1 yıl olcak vee geçen yıl 4 ocakta çekindiigm resmimi tab eidp
buzdolabıma astım ve ben bile inanmıyorum gerçektenn o benmiyim diye
gelenler annem sanıyor zaten annemede çok benzerimm
eminim sende seneye böyle diyceceksin ve sen çok aizmlisin cnmmm istedigin kiloya ulaşacaksın bence
gamzem biraz sabır bak miraya .bilyorum sabır demesi kolay .ama bu iş böyle işte bazan sabrımızı zorluyor .....herkese mutlu yıllar yeni yıl sizlere ailenize ve sevdiklerinize mutluluk huzur saglık basarı getirsin tabii banada hayırlısıyla tabi bir bebek (resme bayıldım abla buarada)
bu haftaki kilom : 79 2 haftadır 6 gun boyunca spor yapıyorum gram inmiyor yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?