Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

great bady yi ben sitede çok bakamadım ama göremedim.
ordan indirmiştim ama.

youtubdan buldum geçen.

sahilde yapılıyor.
bir erkek 2 bayan var,yerde yapılan bir spor.

tony hortonun ayrıca.

8 dakika sürüyor.

güü nnaaaayyyddddddııııınnnn 2011 güzelleri

kilomuuu veriyorummm hazırmıyıııızzzz :)

geçen haftaaaaaa : 79.1

buu haftaaaa buuggüüünnn : 77.4

ayyddinn burdan da kutlarım canımın içiiiiii

bu nasıl güzel bir resimdir böyle Sema Ablaaaaaaaaaa

kilom 65.8 kızlar çok mutluyum montiyi seviyorum

canım senide tekrar tebrik ederim

dagcıı tşk ederimm cnmm ben bakayım biii bebeler uyuyuncaa 8 dk çok kısa yapılmayacak bir şey degil yni

meyve ve nazzz cvplarınız için tşk ederim sizede bende 1 gün yapcma zaten meyvecim dayanamıyorum ben 2 güne

aysun tbr ederim cnmm

hayırlı cumalar efem .....

vede hayırlı yıllar olsun hepinize .....

dagcım umarim bu göne sıkıntıların geçmiştir .....
asıdim kurtulma kisteyen kim .....
menün içinde masumum dediklerin aynını yacaktım ....
asid menün iiyi cnm köftedeki ekmek ufak bir kaçamak bazen mecbur kalıp yiyoruz cnm
akşamda meyve yiyebiliriisn 1 porsiyonn meyvee yiyebilirisin cnm

kajum tebrikler ..
seneye senide eşinide bekliyoruz canım ...
tebrik ederim nazlım ....
mönünde harika olmuş ...
tebrikler safiş sultana kıs hedef 55 diyorsun emme 51 çekmişin ne haber..

her hafta ya eşin ya sen kilo veriyorsunuz artık birbirinizin sevinci yeter size ...
güü nnaaaayyyddddddııııınnnn 2011 güzelleri

kilomuuu veriyorummm hazırmıyıııızzzz :)

geçen haftaaaaaa : 79.1

buu haftaaaa buuggüüünnn : 77.4

vay vay vay mimüş hanım gçrdünmü her hafta 100 gr 300gr derken bu hafta topdan göndermeşin işte sabrın sonu ....
bünye duraklamalardan sonra patır patır döküyor .bu hep böyle oluyor tabi sabredene ....

zilim yine gelmemiş kıslar ben iyce meraklandım ...:26:

bu durum normal banum neyseki sende bunun bilincindesin ....

banum kaç yılındayız bacım ...
kilom 65.8 kızlar çok mutluyum montiyi seviyorum

dagcım kilo aynı ama aldıklarınıda vermişin buda bişidir canım benim toparlan tekrar sıkı dönersin üzme kendini saglık olsun ...
great bady yi ben sitede çok bakamadım ama göremedim.
ordan indirmiştim ama.

youtubdan buldum geçen.

sahilde yapılıyor.
bir erkek 2 bayan var,yerde yapılan bir spor.

tony hortonun ayrıca.

8 dakika sürüyor.

nette var kıslar o deniz kenarında yapılan hemde baya uzun 8.dk deyil ... ama herklar baya zorlayıcı ...yanlız video olrak ..yutup deyil benim pc youtub açılmıyor .

zilimi bend emerak ettim inşşş
herşey yolndadırrr

ablaaaaa bebeblerdne yılları karıştırmışım beyaaa

şimdi doktorum programındaa bi tarif veridler aben abla
içinde
1 kırmızı elma
2 tk kako
2 lifli limonlu büskivi
hindistan cevizii

çikolata toplarıymış abla bunlar diyet tatlı ama büskivi var içerisnde
biizm için uygun olurmu bilemiyorum

aeben ablaaaam ve masuumum gerçekten haklsınızzzz... sabır sabır zaman zaman herşey için hayattaki Ben hala kendimi şişmanda görseeem 1.83 e77 kiloyumm:) 69u görüceeeem

günaydın şekerler...
nasılsınız bakalım
aebenim bugün itibariyle burdayım şekercim..aşureleri bitirdik nasılsakilom bugün 67 canımcım..
görmeyeli kendi işyerim var artık.daha kolay olur montiye bağlı kalmam.hadi bakem hayırlısı..
sen kaçkilosun şekercik
hayırlı cumalar herkese

ben de bu tarifi yazıcaktım şimdi sen benden once davrandın banu cok leziz görunuyordu cikolatalı toplar aeben 2 biskiviye izin verirse yaparız

kızlar birde ben yemekle birlik te su içmenin hep kilo aldırdıgını duymustum ama diyetisyen mumkunse bir kasık yemek bir yudum su hatta içebilirseniz 1 bardak su için diyor burda asıl amac yeme hızını azaltmakmış 1 kasık yemek 1 yudum su kafam karıstı ozaman yemek arasında su içmek kilo yapmıyor mu

masumum bu tatlılar hani şu bir yere geldiginde ödül veriyonya o zaman yiyebilirsin ....
şekersiz ve diyet bisküülerle yaparsın o zaman . içinde kakoo almasıda güzel dengeler .

aeben ablaaaam ve masuumum gerçekten haklsınızzzz... sabır sabır zaman zaman herşey için hayattaki Ben hala kendimi şişmanda görseeem 1.83 e77 kiloyumm:) 69u görüceeeem
görcen kıs görcen ....

hoş geldin akrebım ....
hani demiştinya ben montiyide bıraktım kilo vermeyide .. haklısın bacım aynı montiyi bıraktıgın yerdesin (kilo olarak )......

yeni işin güçünde hayırlı olsun bacım hayırlı kazançlar olsun ..

ben çok oldu ,,2.aşamdayım akrebim . 62.63 arasındayım ..bu kilo bana iyi şimdilik böyle devam edicem ...
hadi solla beni.....

tebrikler safiş sultana kıs hedef 55 diyorsun emme 51 çekmişin ne haber..

her hafta ya eşin ya sen kilo veriyorsunuz artık birbirinizin sevinci yeter size ...

sağol ablaların sultanıııııııııııııııııııııııııı

yaaa evet ben aslında ilkinde 55 yaptım sonra deneme yaparken 51 e gelmiş ama foruma kaydetmemiştim kendisi kaydetmiştim bende fark ettim ve hemen düzelttim
51 kg. olmak istemiyorum yaaaaa o kadarda değilllll

ayrıcada ben eşimde şunu fark ettim ablacım;
Benim eşim iki vardiyalı çalışıyor her hafta değişiyor.
Gündüz vardiyasında iken kilo veriyor gececi iken veremiyor...
Sanırım gündüzde iken daha çok enerji harcıyor

su konusnda herkes bişi söylüyor ..
geçengünde başkabiri yemekden önce 1br yemekden sonra 2 bardak içmeyi tavsiye etmişti ...
yemek esnesinde su içekmi yok yav yedigimiz yemeginde tadı kalmaz ...

bi kitapdada vucudunuz ne zaman su isterse o zaman için zorlanayın diyordu ...:26:

herkese mutlu yıllar yeni yıl sizlere ailenize ve sevdiklerinize mutluluk huzur saglık basarı getirsin tabii banada hayırlısıyla tabi bir bebek (resme bayıldım abla buarada )

bu haftaki kilom : 79 2 haftadır 6 gun boyunca spor yapıyorum gram inmiyor yaaaa

Son düzenleme:
ablaaaa sankim biraz kızmışsın kibin hissettimmm yaaaaa

gamze benimde kafamı karıştırdı cnm yaa oo su kilo aldırır mide genişler diye biliyorum ben

mirayy
ocak 5 te ben başlayalı tam 1 yıl olcak vee geçen yıl 4 ocakta çekindiigm resmimi tab eidp
buzdolabıma astım ve ben bile inanmıyorum gerçektenn o benmiyim diye
gelenler annem sanıyor zaten annemede çok benzerimm
eminim sende seneye böyle diyceceksin ve sen çok aizmlisin cnmmm istedigin kiloya ulaşacaksın bence

dogru soyluyorsun valla aeben yemek arasında su içersek yemekte hiç tad tuz kalmaz yemekten önce su içelim biz ozman

günaydin monti güzelleri ohhhhh hepiniz ne güzel kilo vermissiniz :
hosgeldin akrep valla bende senin gibi elinde sonunda kürkcü dükkanina döncem ama bakalim ne zaman.kilo verenleri tekrar tebrik ederim mimuuuu sana yaricazaten guzelsin dahada bir guzel olcan incecik:13:

e tabi gündüz ahrcana enerjiyle gece yakılan bir deyil ... o yüzden akşam yemekleri hafif olmalı .....
sen yanlızmı kalıyorsun kıs o hafta .

yok banum kızmadım kıs ...
ben o toprı havuçlarlada yapıyorum benim veledlere . çokda güzel oluyor ..

şimdi 2 biskiiyle izin veririm ama tatlının kıvamo olmaski öyle ..o toplara biraz fazla bisküi oluyor ...

emme bu gece kaçamak yapacaksanız eger bu toplarla yapın derim ..
bak gördünüzmü kızmayıncada kaçamaklara izin vermişim gibi oliyi ....
karar sizin sopa benim ....

yanlızım kıs farkındamısın monti yapıyorken linke bu kadar gelmiyordun . yapmasken maşallah hergün burdasın ....
gel en iyi hazır sık gelebiliyorken yıl başından sonra tekrar bismillah de.

Son düzenleme:
gamzem biraz sabır bak miraya .bilyorum sabır demesi kolay .ama bu iş böyle işte bazan sabrımızı zorluyor .....

rabbım gönlündekini versin inşallah ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…