hoş geldin akrebım ....
hani demiştinya ben montiyide bıraktım kilo vermeyide .. haklısın bacım aynı montiyi bıraktıgın yerdesin (kilo olarak )......
yeni işin güçünde hayırlı olsun bacım hayırlı kazançlar olsun ..
ben çok oldu ,,2.aşamdayım akrebim . 62.63 arasındayım ..bu kilo bana iyi şimdilik böyle devam edicem ...
hadi solla beni.....
gamzem biraz sabır bak miraya .bilyorum sabır demesi kolay .ama bu iş böyle işte bazan sabrımızı zorluyor .....
rabbım gönlündekini versin inşallah ....
ablaaaa sankim biraz kızmışsın kibin hissettimmm yaaaaa
gamze benimde kafamı karıştırdı cnm yaa oo su kilo aldırır mide genişler diye biliyorum ben
mirayy
ocak 5 te ben başlayalı tam 1 yıl olcak vee geçen yıl 4 ocakta çekindiigm resmimi tab eidp
buzdolabıma astım ve ben bile inanmıyorum gerçektenn o benmiyim diye
gelenler annem sanıyor zaten annemede çok benzerimm
eminim sende seneye böyle diyceceksin ve sen çok aizmlisin cnmmm istedigin kiloya ulaşacaksın bence
günaydin monti güzelleri ohhhhh hepiniz ne güzel kilo vermissiniz:
hosgeldin akrep valla bende senin gibi elinde sonunda kürkcü dükkanina döncem ama bakalim ne zaman.kilo verenleri tekrar tebrik ederim mimuuuu sana yaricazaten guzelsin dahada bir guzel olcan incecik:13:
ketali pasta kestaneli oluyor galiba banu ...aben abla kaçamak dmeişken
yarın eşimin dogum günü ve ketali pasta yaptırcammm ve yiycemm muhtemelennnn
bak kaçamagımı bilem haber veriyorum bu akşam kaçamak olmaz çünküm yanızımmm
acaba inc ebir dlm pastanın bana zararı ne olar?
yemeyyimmiii ?
yada yiyip arkasındna protein veya detoks mu yapsaaa?
e tabi gündüz ahrcana enerjiyle gece yakılan bir deyil ... o yüzden akşam yemekleri hafif olmalı .....
sen yanlızmı kalıyorsun kıs o hafta .
vaay beee 90 dım hacı benn diyebilcekmiiim:)
çook saolda yalnızımm fotodaan yanılsama o güzel falan deeeilim:) hakkaten
aysumun normal makarnalar cız. eger böyle bir düşüncen varsa bunu spagetiyi küçük küçük kırarak yapmana izin var . normal makarnayla spagetinin yapım aşamaları çık farklı o yüzden spageti yenirken normal makarna yazsak montide ...bugunku menum
sabah kılasik monti kahvaltısı
oyle bir yumurtayla yapılmış salata +iki adet ceviz sut yogurdum bittmiş
ara bir portakal
akşam salata tavuk yogurt
ara meyva yatarkab bir kaşık yogurtla tarçın buna alıştım gerçekten tatlı ihtiyacımı bastıryor
aeben abla bir sorum olcak bir bardak kepekli makarna haşlayıp bul yeşilkle salata yapsam nasıl olur montide arada degişiklilk olurdiye
hadi vın vın ..oyy kuşum yaa nasıl özlemişim seni burayıçok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun..
2. aşamada olmana da çok sevindim..bakıcam artıkım benim 1 şubat hedef kilomdasın yanii..
kız dur gaza getirme benii
mirayım bu mesajını unutmamak lazım masumun ben 60 görürmüyüm dedigi gibi birgün toplayıp getiricem çerçeve edicem ısyan kokan mesajlarınızı hacımm ....innnşşş masumummm yaaa bende 60ları görüpp vaay beee 90 dım hacı benn diyebilcekmiiim:)
Allahımm sağlıkla beraber hepsini göndermeyii nasip etsin hayatımdan:S
çook saolda yalnızımm fotodaan yanılsama o güzel falan deeeilim:) hakkaten
sık sık takip etmeye çalışıyorum ama 2 hafta kadar diyet yapmam mümkün değil ders çalışmam lazım ve çalışırken aur cuburlar çok sevimli görünüyorlar insana.ama bende gelicem inşallah sizlerin kilo verdiğini okuyunca heveslendim bende vericem inşalllah.yardım edersiniz artık banada.
herkes için güzel bir yıl olur inşallah.Allah ne istiyorsanız hepinize onu nasip etsin arkadaşlar...
püfff ne desen haklısın ay ışıgım emme baskülün ibresi durdugu yerde durmuyor işte .....aebenim valla hafiye gibisin durumu söyle aciklayayim canim.simdi evimin altinda kaynimin dükkani var o bizim internet baglantisini kullaniyor o asagidan bilgisayarini acinca yukardan baglanti gidiyor nasil oluyor demeyin cünkü sözlesmede güvenlik icin böyle bir madde varmis benim sevgili kocam dogru dürüst okumadan imzaladigi icin simdi degistiremiyoruz.su an dükkan yeni yil tatilinde kapali o yuzden rahat her saatte giriyom.birde benim monti yapmam o kadr zorki bak anlatayim daha önce söylemistim dönerci dükkanimiz var diye bizim eve cok yakin.bizim evin altindada kaynimin restoranti var alman ve italyan mutfagi cesitleri yani lüks bisey ve sürekli gelen yemek kokulari beni bastan cikariyor.ben simdi nasil montiye adapte oluyum sen söyle.amaaaa kesin biseyler yapmaliyim saldikca kilo aliyorum.
nazlım ben onu imdirmedim nete yazınca videoları çıkıyor .aeben ablam uzun gread badyi nerden indirdin link verebilirmisin ben kısa olanı 8 dk olanı indirdim
e tabiii gündüz enerjiyi harcıyor adamcağız
gecede ben harcatıyorum
dolayısı ile daha çok kayıp var nihahaha:92:
sen benim kızımı adamdan saymıyonmu ablaaa neden yalnız kalayımkiiiiiiiiiiiii
vay beeeeeee doksandım hacııııııı
koptum burda hafızzzzzzzzz
ayrıcada şımarma güzel olduğunu kendinde biliyorsun
sürekli yazmamızı bekliyorsun demiii çakaaaaaaallllll
Güzelsin bebeğim sennn çok şirin vede tatlısın ayrıca
boy desen var
güzellik desen var
endam desen var
dil desen pabuç kadar var
daha neee
eftalya hoşgeldin ..sık sık takip etmeye çalışıyorum ama 2 hafta kadar diyet yapmam mümkün değil ders çalışmam lazım ve çalışırken aur cuburlar çok sevimli görünüyorlar insana.ama bende gelicem inşallah sizlerin kilo verdiğini okuyunca heveslendim bende vericem inşalllah.yardım edersiniz artık banada.
herkes için güzel bir yıl olur inşallah.Allah ne istiyorsanız hepinize onu nasip etsin arkadaşlar...
alemsin seviyom seni safiş . ..
ayrıca ben sana gece yanlızmı yatıyorsun diycektimki hayretle.. çekindim
Allah iyilini versin safiş ne diyim kolay gelsin ....bende seni seviyorum ablaların sultanııııııııı aşığım nen sanaaaa
heeee yok yalnız yatmıyorum ablaaaa sabaha kadar çalışmıyor benim kociş 12 de çıkıyor 12.20 de en geç koynumda oluyor lakin ben bazen uyumuş oluyorum (işte o uyuduğum gecelerde gece sporumu sabaha bırakıyorm) uyumamışsam zaten vay halineee :92::92:
oy seninkiler agırmış.. sınavı atlat öyle gel ama burlarda ol ozaman kadar ..incelikleri ögrenirsin ...hoşbulduk. haklısınız abur cubur derken öyle çok bişey yapmıyorum ama montiyi okuyup uygulamak azıcık uğraş istiyor ders çalışıcam diye erteledim.birde şimdilik yemeklerime annem yardım ediyor karışmayayım dedim.yani yinede öyle çok abartmıyorum.
yok ablacım açık lise değil. üniversite finaller var.çocukla zor oluyor ama baya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?