Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

aben abla kaçamak dmeişken
yarın eşimin dogum günü ve ketali pasta yaptırcammm ve yiycemm muhtemelennnn
bak kaçamagımı bilem haber veriyorum bu akşam kaçamak olmaz çünküm yanızımmm

acaba inc ebir dlm pastanın bana zararı ne olar?
yemeyyimmiii ?
yada yiyip arkasındna protein veya detoks mu yapsaaa?

bugunku menum
sabah kılasik monti kahvaltısı
oyle bir yumurtayla yapılmış salata +iki adet ceviz sut yogurdum bittmiş
ara bir portakal
akşam salata tavuk yogurt
ara meyva yatarkab bir kaşık yogurtla tarçın buna alıştım gerçekten tatlı ihtiyacımı bastıryor
aeben abla bir sorum olcak bir bardak kepekli makarna haşlayıp bul yeşilkle salata yapsam nasıl olur montide arada degişiklilk olurdiye

oyy kuşum yaa nasıl özlemişim seni burayı çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun..

2. aşamada olmana da çok sevindim..bakıcam artıkım benim 1 şubat hedef kilomdasın yanii..
kız dur gaza getirme benii

gamzem biraz sabır bak miraya .bilyorum sabır demesi kolay .ama bu iş böyle işte bazan sabrımızı zorluyor .....

rabbım gönlündekini versin inşallah ....

evet canım sabır diyorum bende tam gaz devam ediyorum allah hepimizin istediğini gonlune göre versin inşallah yarrabbim hayırlısını nasip etsin

innnşşş masumummm yaaa bende 60ları görüpp vaay beee 90 dım hacı benn diyebilcekmiiim:)
Allahımm sağlıkla beraber hepsini göndermeyii nasip etsin hayatımdan:S

çook saolda yalnızımm fotodaan yanılsama o güzel falan deeeilim:) hakkaten

ketali pasta kestaneli oluyor galiba banu ... artık çözüyorum yazını ..

ince bir dilim ye ama pasta yemeden salata yemeni tavsiye ederim yada en azından 1.2. salatalık ye bu daha kolay olur pastanıda bunların ardından yarım saat içinde ye .
ve ardından ne detoks yap nede başka bişi normal montine devam et .

Son düzenleme:
aebenim valla hafiye gibisin durumu söyle aciklayayim canim.simdi evimin altinda kaynimin dükkani var o bizim internet baglantisini kullaniyor o asagidan bilgisayarini acinca yukardan baglanti gidiyor nasil oluyor demeyin cünkü sözlesmede güvenlik icin böyle bir madde varmis benim sevgili kocam dogru dürüst okumadan imzaladigi icin simdi degistiremiyoruz.su an dükkan yeni yil tatilinde kapali o yuzden rahat her saatte giriyom.birde benim monti yapmam o kadr zorki bak anlatayim daha önce söylemistim dönerci dükkanimiz var diye bizim eve cok yakin.bizim evin altindada kaynimin restoranti var alman ve italyan mutfagi cesitleri yani lüks bisey ve sürekli gelen yemek kokulari beni bastan cikariyor.ben simdi nasil montiye adapte oluyum sen söyle.amaaaa kesin biseyler yapmaliyim saldikca kilo aliyorum.

aeben ablam uzun gread badyi nerden indirdin link verebilirmisin ben kısa olanı 8 dk olanı indirdim

e tabi gündüz ahrcana enerjiyle gece yakılan bir deyil ... o yüzden akşam yemekleri hafif olmalı .....
sen yanlızmı kalıyorsun kıs o hafta .

e tabiii gündüz enerjiyi harcıyor adamcağız
gecede ben harcatıyorum
dolayısı ile daha çok kayıp var nihahaha :92:

sen benim kızımı adamdan saymıyonmu ablaaa neden yalnız kalayımkiiiiiiiiiiiii

vaay beee 90 dım hacı benn diyebilcekmiiim:)
çook saolda yalnızımm fotodaan yanılsama o güzel falan deeeilim:) hakkaten

vay beeeeeee doksandım hacııııııı
koptum burda hafızzzzzzzzz

ayrıcada şımarma güzel olduğunu kendinde biliyorsun
sürekli yazmamızı bekliyorsun demiii çakaaaaaaallllll

Güzelsin bebeğim sennn çok şirin vede tatlısın ayrıca
boy desen var
güzellik desen var
endam desen var
dil desen pabuç kadar var
daha neee

sık sık takip etmeye çalışıyorum ama 2 hafta kadar diyet yapmam mümkün değil ders çalışmam lazım ve çalışırken aur cuburlar çok sevimli görünüyorlar insana.ama bende gelicem inşallah sizlerin kilo verdiğini okuyunca heveslendim bende vericem inşalllah.yardım edersiniz artık banada.
herkes için güzel bir yıl olur inşallah.Allah ne istiyorsanız hepinize onu nasip etsin arkadaşlar...

aysumun normal makarnalar cız. eger böyle bir düşüncen varsa bunu spagetiyi küçük küçük kırarak yapmana izin var . normal makarnayla spagetinin yapım aşamaları çık farklı o yüzden spageti yenirken normal makarna yazsak montide ...

aysunun hep salata türü takılıyorusun yanında mutlaka tavuk vs oluyor ama sıcak yemek yiyemiyorsun hiç bu iş ve akşam yemeklerin daha nezamana kadar devam erdecek bacım .. sıcak yemek yiyemiyorsun üzülüyorum ....
hadi vın vın ..
bak bak bide sevinmiş 2.aşamda olmama tabe beni geçmek için dimi....
mirayım bu mesajını unutmamak lazım masumun ben 60 görürmüyüm dedigi gibi birgün toplayıp getiricem çerçeve edicem ısyan kokan mesajlarınızı hacımm ....

hoşgeldin güzelim
hadi sınavlarını bitir ve aramıza katıl sende
gerçi sınavlar abur cubur için bahane ya neyse
bu işi ne kadar ertelersen o kadar pişman olurusn benden söylemesi cancan

güzel dileklerinede amiiiinnn diyorum....

püfff ne desen haklısın ay ışıgım emme baskülün ibresi durdugu yerde durmuyor işte .....
ben senin yerinde olsam hergün kebab yerdim ...nasıl olsa montiye uyuyor ....
aeben ablam uzun gread badyi nerden indirdin link verebilirmisin ben kısa olanı 8 dk olanı indirdim
nazlım ben onu imdirmedim nete yazınca videoları çıkıyor .
ben sana caall li tavsiye etmiştim onuda sende zayıfla sitesinden 15 dk indiriyorsun ... linki kopyalamıyorum çikmıyor )sende zayıfla video ve linkler) yaz goolleye hemen çıkıyor
alemsin seviyom seni safiş ...
ayrıca ben sana gece yanlızmı yatıyorsun diycektimki hayretle.. çekindim

eftalya hoşgeldin ..
açık lise sınavlarınmı var bacım .?... 2 hafta sonra ....
benimde var ama çalışırken abur cubur yemiyorum ....

bekliyoruz aramıza ....

alemsin seviyom seni safiş ...
ayrıca ben sana gece yanlızmı yatıyorsun diycektimki hayretle.. çekindim

bende seni seviyorum ablaların sultanııııııııı aşığım nen sanaaaa

heeee yok yalnız yatmıyorum ablaaaa sabaha kadar çalışmıyor benim kociş 12 de çıkıyor 12.20 de en geç koynumda oluyor lakin ben bazen uyumuş oluyorum (işte o uyuduğum gecelerde gece sporumu sabaha bırakıyorm) uyumamışsam zaten vay halineee :92: :92:

ben kaçar kıslar oglan tepende anne 10 dk diyorsun geçmedi bi türlü ne uzun 10 dk diyo ...
sonra ugrarım .....

zilim gelirdi gelmedi umarım kötü bişi yoktur ..:26:....

hoşbulduk. haklısınız abur cubur derken öyle çok bişey yapmıyorum ama montiyi okuyup uygulamak azıcık uğraş istiyor ders çalışıcam diye erteledim.birde şimdilik yemeklerime annem yardım ediyor karışmayayım dedim.yani yinede öyle çok abartmıyorum.
yok ablacım açık lise değil. üniversite finaller var.çocukla zor oluyor ama baya.

Allah iyilini versin safiş ne diyim kolay gelsin ....

oy seninkiler agırmış.. sınavı atlat öyle gel ama burlarda ol ozaman kadar ..incelikleri ögrenirsin ...

ahhh abenim ahh hic sorma kiz döner var tavuk doner, et döner ve pizzzzzzzzaaaa.ben uyuz oldugum icin hic döner sevmemmm geriye kalan secenek olan pizza beni mahfetti zaten kebap yok yani gerci kebapta sadece adana yiyebiliyorum restoran desen makarnalar salatalar hep soslu öffff ki ne öfffffff ne zaman bir ilac bulcaklar aksam icip sabah manken gibi kalkabilcegim bilim adamlarini göreve cagiriyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…