masumum kısmetinde nersi varsa o olur güzelim merak etme ...ben geldimmm
kafam çok karıştı valla ne zormuş bu ev alma degiştirme işlemlerii 1 tane evi çok begendik ama biraz aşıyor bizi 3+1 güney cephe 2 balkonlu biri çok geniş digeri okadar degil
orta genişliktebir mutfak asansörlü 5. kattaa valla ne olcak bilemiyorum 2 banyolu birdee
kafam karıştı yaaa
ii akşamlar sessiz sayfam :)
bu haftasonu kendimle gurur duydum Allahım devamını getirsin azmimi köreltmesin diyorum
bugünkü menüm:
sabah: menemen,yağsız süt,kıvırcık,maydonus(yeşillikler zilim için :))))
kahvaltıyı geç yaptığım için öğleden sonra meyva yedim
erken akşam yemeğim: menemen,yoğurt
ara:bir necsafe
eve gelincede minik bir parça döner,yoğurt,salatalık ama hepsi iki kaşık yoktur
ohh be mutluyum
eftalyacım masumum açıklamış sorularını ...arkadaşlar benim kafam çok karıştı herkes farklı farklı şeyler yapıyor ve çok fazla sayfa var oku oku bitmiyor bana bir kaç tane örnek mönü yazarmısınız.mesela sabah ekmekle beraber ymurta yeniyormu? bazıları peynir var diyor bazıları yok.peynir olunca süt olmuyor sanırım.yeşil çaylı iksir ne? vs vs...
bir de şimdi kış ben domates salatalık filan yemiyorum hala kızımı emiziriyorum diye .onu yerine hangi yeşillikleri yiyebiliriz.mesela havuçda yenebilirmi yeşillik niyetine
diyarcımmmm ne güzel cnmmm ya döndünnnn eski modunaa bende bi gelebilsem kendimeeee
ama ne motivasyon kaldı bende nedeee azimmm
biraz uzaktann izleyici olucam sizlereee
huhu güzüm hanum .... bana tatlandırıcı yasak diyen siz deyilmiydiniz noliyi...masumcumm yaa yapma boyle noluuurr benimde sevkimi kiriyosun yaaa, beni motive etmeniz lazim yeni oldugum icin, sen olan sevkimide kaciriyosunlutfen lutfen lutfen..
hadi beraber yapalim, bana destek lazim, cok zorlaniyorum
iki gundur nerdeyse kimseyi bulamadim, bulduklarimda coktaaaaann vazgecmis(istisnalar haric)
bugun neler yedigimide yaziyim bu arada;
sabah
3 dilim kizarmis tam bugday ekmegi
yagsiz peynir, siyah zeytin, sekersiz marmelat, domates biber sogus, az zeytinyagli,kekikli, tatlandiricili cay
ara---azicik ceviz serpilmis tarcinli pismis elma, yagsiz yogurt
oglen
soya soslu tavuk, mantar sote, peynirli salata
ara iki mandalina
aksam
az yagda kavrulmus yumurtali karnibahar, sarimsakli yogurt, peynirli omlet, cay
birsuru su ictim, soda ictim, bitki cayi ictim
herkese iyi haftalar, yarin gorusuruz kizlaarrr
monticiler ben geldiiiiiiiiiiiiimmmmmmm..........
çok iyiyim Allah'a şükür.
iş durumum istediğim gibi sonuçlanmadı ama buna da şükür diyorum.
perşembeden itibaren montiden epey koptum.
bugün itibariyle kaldığım yerden devam.
sabah callımı da yaptım.
hepsine zaman yetmedi ama çoğunu yapmış oldum.
güzel,huzurlu bir hafta diliyorum sizlere.
asidcim zilim 1.şamda deyil .tatlı tafrifini tam bilmiyorum ama eger bisküili ise ilk diyet günlerinizde yemeseniz iyi olur ...tabi yiyip yememek size kalmış .Elmalı tatlıyı yaptım attım dolaba, misssss gibi koktu..
Ziligurti senin tariflerin telifini al canım sen, süper bişey bu ya. Hem tatlı ye, hem sağlıklı olsun. Daha ne olsun ayol:))
asidcim zilim 1.şamda deyil .tatlı tafrifini tam bilmiyorum ama eger bisküili ise ilk diyet günlerinizde yemeseniz iyi olur ...tabi yiyip yememek size kalmış .
..
ben listeleri bir yapayım ... 2 haftalık gecikmeden ötürü şirketimiz özür diler.. çaylarrr bizdenn olsun .....
yok diyarım nasıl istersen süt zaten peynir yerine geçer tabi yagsız zaten dimi?? y.y.kabul etmem ona göre dögüşmeyek ....aebenim zilim masumum ve diğer güzel hatunlar sizlerin desteği ile tekrar döndüm aranıza :)))
iyiki varız ya cidden kötü günler geçirdim birdhaa dönmek istemiyorum
masummmmmmmmmm kız gelmiyim angaralara ne demek uzaktan seyirci kalmak yok öyle yağma beni sürüklüyon sonra kaçıyon sen olmadan olmaz geleceksin. hem ben inanıyorum ki sen bu cuma da kilo vermiş olarak geleceksin karşımıza
baksana 69 yapıştı bana diyordun en son unuttun mu şimdi 65 oluyon kızzzzzzzzz daha ne istiyon :))
bu arada aebenim ben sabahları tb ekmeği ile sıcak süt içiyorum 3 gündür başka bişi canım çekmiyor iş stresinden ağzım yara dolu oldu yiyemiyorum sakıncaıs olur mu?? ekmek uzun bir dilim bir bardakta light sıcak süt. tok ta tutyor. ama illa peynir salata da ye dersen zorlarım kendimi?
Aeben'im bana elmalı tatlı yetti de arttı bile. Bayılırım ben elma tarçın ikilisine. Saolasın uyarına, bisküili olan kalsın sonraya o zaman. Yağları bir yakayım da en hızlısından..
mirayım pişmiş meyve ve yogurt tabi .ama o doganın marmeledının içinde sanırım furukdoz var katkısız diyor ama okadar tatlı olmaz furukdoz olmadan ...aeben ablaa o tatlı güzel değil mi yoğurdu biraz fazla yapmışızda akşamları yiyeb,ilir miiyim o şekilde?
Günaydııınnnn,
Koşuşurmayla ev temizliğiyle falan geçen bir haftasonunun ardından accık kaçamaklarla hala devam montiye:))))))))
Bu benim için gerçek bir başarı, hala ağzıma tatlı, çikolata sürmedim
Tyloncum dikkat et kendine, bulantılar geçer umarım yakında. Ben çubuk kraker kemirir dururdum, iyi gelirdi tuzlu tuzlu.. Bu velet yoracak mı anneciğini yoksa, kaç haftalık şimdi?
Eylül hoşgeldin, ben de yeniyim, çaylak montici yani. Benim en güçlü motivasyon kaynağım burası. Fırsat buldukça burada olmaya çalışıyorum. Yoksa çevremdeki herkes ''diyet de neymiş amaan ye gitsin'' modunda olduğundan, destek yok köstek çok..
Allah kabul etsin orucunu canım.
banum marketlerde kepek satıyorya .olarıda öneriyor amcam bi dene istersen....ben ablam benim kitabım kadına özel degil
tşk edeirmmm valla öpüyorum seniii evet benimkisi alışkanlıgımı kaybettimm
yarından itibaren başlıyorum zilimin tavsiyeleirni uygulamaya
afiyet olsun ..Beşi bir yerde ne ayol, karabiberli su da mı içiliyo..
Çaylak monticiden bir soru daha, lahana yiyebiliyo muyuz? Kıymalı kapuska yapıcam da ayıptır söylemesi.
eklenmiştir efem .....16.haftam:79
17.haftam :78.200
evet evet benim de çevremdeki herkes aynı
amaaann bi kereden bişe olmaz, bu seferlik ye şundan noolur falan diyorlar
ama yazın hiçbirine kulak asmamayı başarmıştım
şimdi de aynı gazı bi yakalayabilsemm......
hoş geldin eylül ....
aynanın karşısına geçerek kendini istedigin gibi hayal etmekle işe başlaya bilirsin ...
tlyonum aç kalma şekerinin düşmemesi için 2 saatde bişiler atıştır en azından .
afiyet olsun mimüş...
afiyet olsun aysun ........bugun geç kaldım işlerim çoktu oyuzden kızlar kusuruma bakmayın
menumu vereyim
sabah yulaf ezmesi+iki adet ceviz süt bir tatlı kaşıgı marmelatla karıştırıldı
oyle kuru fasulye salata yogurt
ara 3 tane kuru kayısı
akşam karnıbahr yemegi yogurt yeşillk
ara meyva
:) teşekkür ederim onu yapıyorum zaten de...
aslında ben kendime aynalı tabaklar alayım
tam yemeğe başlayacakken gıdımı görür vazgeçerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?