Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kıslar pc yarın tekrar tamire gidebilir gelemesem haberiniz olsun ...
vürüs nerden giriyormuş buldum . tamircinin kendi yükledigi vinnapdan ..bende bebelere kızıp duruyorum nerden giriyor bu virüs diye. eşimde sinirlendi yarın geri götüreyim dedi..

aben abla nereye götürüyorsun pc firma bellimi
benim eşimde pc de çalışıyor yaa orayamı gdiiyorsunuz acep:)

Zilim, tam gün okulum. sabah :10 evden çıkış
akşam en erken 16.30 eve geliş.Uzun da sürse busefer sizlerin desteğiyle başaracağım.Sevgilerle:81:

Zilim, tam gün okulum. sabah :08:10 evden çıkış
akşam en erken 16.30 eve geliş.Uzun da sürse busefer sizlerin desteğiyle başaracağım.Sevgilerle:81:

merhabalar arkadaşlar bende sizlerin arasına katılmak istiyorum mümkünse ben üç senedir 90 kilo ve üzerinde diyet yapıyorum daha doğrusu 2.5 sene yaptım ve en son 2010 mayısta pes ettim ve verdiğim 10 kilonun 8 altı ayda geri aldım.pes etmemin sebebide şu neyaparsam yapayım malesef kilo veremiyordum 85 ile 87 arasında gidip geliyordum ve pes dedim malesef su içsem yarıyor derler ya hani ben onlardanmışım meğersemdiyet yapmak sadece kilomu koruyordu son dönmelerdeneyse bende dr a gittim ve sonuç olarak bana hiperinsülinemi teşisi koydu.normali 3-25 arası olması gereken insülin seviyem 180 lerde çıktı doğal olarak buda beni 90 hatta üztü kilolara taşıdı e buna direnemezsem dahada yukarı taşıyabilir sonuc hepiniz az çok biliyorsunuzdur Allah korusun şeker bile olabilirimişim.neyse kendime acımıyorum ve sizinle beraberbu diyeti yapmak istiyorum.üzüldüğüm tek şey bu hastalıkla beraber yaptığım 2.5senelik diyetin heba olmasışimdi istediğim kiloda olabilirdim ama sizinle yeniden başlamak istiyorum bana yardımcı olursanız. şimdi kitabı sipariş verdim gelince hemen diyete başlıyorumtabi benide aranıza alırsanız:26:

migdeme bir agrı girdi geberiyordummm
yerlerde debelendim resen biraz hafifledii şimdii

sanırım geçen hafta uzun süre kabızlık yaşadımm ve form çayalrrınıda çok içtim muhtemelen onlar yaptı

gecmis olsun canim benim, biraz diyet olayini unutup, bir iki gun yemedigin biseyler yiyip rahatlatsana kendini masumsum, sanki biraz fazla kendine yukleniyomussun gibi dusunuyorum, en azindan biraz moralin yukselir, bir iki gun tabii cok abartmadan miden tatile cikmis gibi olur hehe, sonra enerjini geri toplayip kaldigin yerden devam edersin
once saglik

zilicim, biz zaten aebenle konusmustuk da, soylemistim ona, tekrar emaille sorucam montignac'in kendi sitesine diye.. cevap kaynagindan geliyo, aebenin de olumsuz dusunecegini sanmiyorum cunku GI degeri 35 ve altinda olan meyveler diyo... zaten bu isin esasi bu degilmi

hadi baslayalim meyveli tariflereeee noluuuuurrrrr

bugun yediklerimi yazmayi unutmusum
8:00 taze portakal suyu
10:00 3 dilim kizarmis tb ekmegi, peynir,zeytin,domates,salatalik, iki catal soganli mantar kavurmasi, tatlandiricili cay
13:00 yarim avuc beyaz leblebi,2 kuru incir,2 kuru kayisi, 2-3 ceviz badem, yagsiz sut (ogle yemegi sansim yoktu, yerine bunlari yedim)
18:00 izgara biftek, salata
21:30 pismis tarcinli elma,yogurt
2 litre su, 3 kupa cay,1 kupa kahve, 2 bardak sut

yarin gorusuruz uyuyan guzeller

günaydın herkeseee
bugün itibariyle oruç olayına 2 hafta kadar ara veriyorum
o yüzden düzenli monti olayına geçtim
hemen menümü yazayım
sabah: yarım elma
bir saat sonra:bir dilim tb ekmek , peynir, yarım domates, maysonoz, şekersiz açık çay
öğle: 2 tavuk baget kızartma, 1kase yoğurt, domates, maydonoz
akşam: kıymalı karnabahar, menemen, yoğurt, salata yemeyi düşünüyorum

h.g aramızaa çok geçmiş olsun umarım başarırsınn bu kez bizde yardımcı oluruz sana burada inanki zor degil bn geçen yıl 90 kiloda idim bu kiloyu hayal bile edemiyordum
şekerr sorunu içinde biz tarçınlı yogurt yiyoruz bunun sanada yardımcı olacagını düşündüm kolay gelsin

yok cnm ben almayım ara filan bi ara verdim hala toparlanamadım
bana yaramıyor ara filannnbu arada uyuyan güzelde seninsinnnnnnnn
sende haklısın ama dur bi aben ablayı bekleylimmm

günaydın cnmmm

gunaydın kızlar umarım her kesler iyidir
bugunku menum
sabah tam b.ekmegi 3 innce dilim az lor peyniri içine iki ceviz bir kaşık marmelat acılı ezme
oyle kabuska az kıyma koydum pişirirken +yogurt +yeşillk
ara kuru kayısı
akşam işteyim kabuzkanın kalanı yogurt yeşillk
kızlar şukur reng olduktan sonta çok tatlı istemiyor canım masumcum yaptıgın tatlı nasıldı ben okumadım sanırım yazarsan bende yapıyım arada bu arada yatarken tarçınlı süt içiyorum çok doyurucu geliyor bana bide yatarken içtigmiz süt uyurken yag yakıyormuz kızlar haberiniz olsun gerçi sz bunu biliyorsunuzdur ama ben bi hatırlatayım dedim

Günaydııınn kızlaaarrrrrr

yaaa şu elmalı kup gerçekten harika bişey kızlarrrr.. dünde biraz sütle açtım yoğurdu oofff oofff diiim sizeee zilimmm çok sağoll annemde çok teşekkür etti... çağla şikel vari kardeşimde bana nie yapmadın die trip attı... :) annemle ikimize yapmıştımmm annemde işten gelinceeee çok sevindii canım çekmişti dedi:)

dünkü menümü yazıyım;

07:20 1 mandalina
08:30 2 dilim tb ekmeği peynir salatalık acı sos süt
12:45 peynirli salata yoğurt
17:00 2 mandalina
19:30 kabak yemeği yoğurt
21:30 cevizli elmalı kuppp:)

ay bu tarifi nasıl olurda kaçırdım ya bende yapmak istiyorum:87:

şimdiiii aysunummm tarçını yoğurdu vee yoğurda azcık kıvam verecek sütü güzel birrr karıştırıyosunnnn iice muhallebi gibi yapıyosunn

sonraaa 1 kupa 1 elma şeklinde elma rendeliyosunnn elmayıı da tarçın katıppp güzelce pişiriyosunnn döndüre döndüreee
sonra kupu , kaseyi alıyosunn alt kısmınaa rendelenmiş elmayı koyuyosunnn üsteee yoğurttt benn yoğurda biraz cevizde katıyorumm sonraa üstüne bir daha elma rendesii sonra dolapta 1 saat soğusunn vee yeeee... kasenin dibini yalıcaksın eminim

ay harika yapcam beden yarına bakalım nasıl olacal ay yalayacagımdan emin olabilirsin dibini

günaydın montirikler nasılsın bakem
yazın yumurtalı kabak ,kışında elmalı yoğurtlu kup.... topikçe boyandık bu iki lezette...ben en iyisi bi monti tarifleri kitabı yazayım....yada monti restorant açayım...hepinize bedava
ayval tatlısını sevenler ayva tatlısınıda deneyin bak çok beğeneceksiniz.bu arada o beğenmediğiniz lıght peynirleride süper bi şekilde kızartıyorum ben teflonda.aynı hellim ibi oluyor yağsız olduğu için erimiyor ve sakız gibi oluyor...neredeyse yarım kutuyu yiyesim geliyor valla.salatamın üstüne kızartıp koyuyorum..ölede güzel oluyor.tavsiye ederim...

elmalı yoğurtlu kup için şideetle süzme yoğurt tavsiye ederim kızlar,ama ekşi olmasın taze olsun süzme yoğurdunuz.birde sütle açarsanız oy oyyyy oyyy tadından yenmez.aynı hazır satılan bebekler için olan yoğurtlar gibi oluyor.krema gibi bir kıvamı oluyor...bu tatlıyı elma yerine istediğiniz meyvelerle yapabilirsiniz ayrıca.armutlada güzel olur,ayva ve incirle çok hoş oldu...deneye deneye çeşitlendirmek size kalmış...hatta ben 3-4 elmayı aynı anda rendeleyip yada çok ince doğrayıp kavuruyorum arçınla.souğuyunca bi kavanoza koyup dolaba atıyorum.iki de bir elma kavurup soğumasını beklemektense canım çektikçe katıp yoğurda lüpletiyorum...çalışanlar ölede yapabilir.evde de olsanız daha pratik oluyor en azından...

kızlar birde bu sabah şu lifalif varya onu robottan geçirip iyice toz gibi yaptım.bir elmayı rendenin ince tarafıyla rendeledim.kakao ve bol tarçın ekledim,harmanlayıp hindistan cevizinde (çok bulamadan) yuvarladım.1-2 saattir dolaptaydı az evvel bi tane yedim......amann allahım nefis olmuşlar..aldım tabağı elime sildim süpürdüm valla.bildiğiniz çikolata topları olmuş.bu tarif aslında bisküviliydi ama aebenim ilk etapta yemeyin dedi diye bu şekle uyarladım.sırf denemek için.nefis oldu...sabah ekmekli kahvaltı yapmadığınız bir gün yenebilir sanırım.bunuda deneyin.çok güzel .....

ay spuper tarifler hoş geldin canım ben iyim sen nasılsın sein tariflerine bayılıyorum ileriki gunlerde deneyecegim

bugün cnm sucuk yemek istiyor
acaba 1 2 dlm yesem bişey olurmuki
aben ablaaa yada zilim gelince cvplarlar umarım

zilimm süperisn cnmmm valla ya
bende deniycem yarınnn lifalifii bugün yine kup yapıcam elmalıı

ama bu kakolu top yaparken elmayı yine pişiriyorz degilmi

çookk güzel bu tarifler
heme şimdi yazıyorum ve en yakın zamanda yapıyorum
ya aslında kitap fikri bence de çok iyi de
kitabını çıkarana kadar şu güzel tariflerini toplucana bi yazsan
ben mesela o kabaklı yumurtalı tarif dediğini kaçırmışım
daha neler kaçırdım allah bilir
tarif bulmakta zorlanıyorum ben de
kendime bişeyler ayarlayıp eşime de ayrı yemek yapmak zorunda kalıyorum çoğu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…