kıslar pc yarın tekrar tamire gidebilir gelemesem haberiniz olsun ...
vürüs nerden giriyormuş buldum . tamircinin kendi yükledigi vinnapdan ..bende bebelere kızıp duruyorum nerden giriyor bu virüs diye. eşimde sinirlendi yarın geri götüreyim dedi..
migdeme bir agrı girdi geberiyordummm
yerlerde debelendim resen biraz hafifledii şimdii
sanırım geçen hafta uzun süre kabızlık yaşadımm ve form çayalrrınıda çok içtim muhtemelen onlar yaptı
masumum çok geçmiş olsun...benimde oğlum hastayken 2 gün hiç bir şey yemediğimde olmuştu midemde ağrı...mide kanaması geçirdiğimi bile düşündüm...böyle durumlarda hemen bir patatesi rendele yada katı meyve presinden geçir suyunu iç 10 dakikaya kalmaz geçirir cnm aklında bulunsun..ilaçtan daha çabuk etki eder..
güzin eğer montinyakta meyve her şeyle serbeste tarçınlı yoğurtla kuru meyvelerde yenir o zaman.?ama durun bakalım aebenim bu konuda gerekli açıklamayı yapmadıkça siz genede yemeyin....
eğer meyve her şeyle serbestse ooooo ben size ne tatlı tarifleri veririiiiiiimm....durun bakalım aebenim bu konuda önce kürsüye bir çıksın,sonrası kolay...uydurup uydurup yaparız....
masum kendine haksızlık ediyorsun canım,bu kadar uzun süredir diyetten sonra arada yaptığın kaçamaklar için kendini bu kadar hırpalama yahu...ne olacakki + çıksan? iki çocuğu 9 ay karnında taşımışsın,dünyaya getirmişsin,emzirip koca sıpa yapmışsın...ve bu sürede diyetini yapmışsın ve dünya kadar kilo kayvetmişsin..bir iki hafta + çıksan ne olur kuzum? bu kadar yüklenme kendine.bu seni daha çok yorar ve hevesini kırar...kilo aldığından +çıkmıyorsun zaten,ya su toplamışsındır yada wc olayı yüzündendir...bu kadar küçük şeyler yüzünden hırpalama canım kendini,motivasyonunu daha da azaltıyorsun farkında olmadan...varsın +çık bir iki hafta yahu ne olacak dünyanın sonumu?geçen yıl bu zamanlar şu anki kilonda olabileceğini hayal bile edemiyordun öyle değilmi?bir kaç ay gecikmeli ulaş şu saatten sonra istediğin kiloya kuzum,dert edilecek şey mi bulamadın allasen....allah başka elem keder vermesin,üzülecek şey değil üzüldüğün şeyler....
diyarım sanada aferimmm şekerikom.....iradeni sınıyorsun ama galip gelmişsin....
merhabalar arkadaşlar bende sizlerin arasına katılmak istiyorum mümkünse ben üç senedir 90 kilo ve üzerinde diyet yapıyorum daha doğrusu 2.5 sene yaptım ve en son 2010 mayısta pes ettim ve verdiğim 10 kilonun 8 altı ayda geri aldım.pes etmemin sebebide şu neyaparsam yapayım malesef kilo veremiyordum 85 ile 87 arasında gidip geliyordum ve pes dedim malesef su içsem yarıyor derler ya hani ben onlardanmışım meğersemdiyet yapmak sadece kilomu koruyordu son dönmelerde neyse bende dr a gittim ve sonuç olarak bana hiperinsülinemi teşisi koydu.normali 3-25 arası olması gereken insülin seviyem 180 lerde çıktı doğal olarak buda beni 90 hatta üztü kilolara taşıdı e buna direnemezsem dahada yukarı taşıyabilir sonuc hepiniz az çok biliyorsunuzdur Allah korusun şeker bile olabilirimişim.neyse kendime acımıyorum ve sizinle beraberbu diyeti yapmak istiyorum.üzüldüğüm tek şey bu hastalıkla beraber yaptığım 2.5senelik diyetin heba olması şimdi istediğim kiloda olabilirdim ama sizinle yeniden başlamak istiyorum bana yardımcı olursanız. şimdi k itabı sipariş verdim gelince hemen diyete başlıyorum tabi benide aranıza alırsanız
yok cnm ben almayım ara filan bi ara verdim hala toparlanamadımgecmis olsun canim benim, biraz diyet olayini unutup, bir iki gun yemedigin biseyler yiyip rahatlatsana kendini masumsum, sanki biraz fazla kendine yukleniyomussun gibi dusunuyorum, en azindan biraz moralin yukselir, bir iki gun tabii cok abartmadan miden tatile cikmis gibi olur hehe, sonra enerjini geri toplayip kaldigin yerden devam edersin
once saglik
sende haklısın ama dur bi aben ablayı bekleylimmmzilicim, biz zaten aebenle konusmustuk da, soylemistim ona, tekrar emaille sorucam montignac'in kendi sitesine diye.. cevap kaynagindan geliyo, aebenin de olumsuz dusunecegini sanmiyorum cunku GI degeri 35 ve altinda olan meyveler diyo... zaten bu isin esasi bu degilmi
hadi baslayalim meyveli tariflereeee noluuuuurrrrr
günaydın herkeseee
bugün itibariyle oruç olayına 2 hafta kadar ara veriyorum
o yüzden düzenli monti olayına geçtim
hemen menümü yazayım
sabah: yarım elma
bir saat sonra:bir dilim tb ekmek , peynir, yarım domates, maysonoz, şekersiz açık çay
öğle: 2 tavuk baget kızartma, 1kase yoğurt, domates, maydonoz
akşam: kıymalı karnabahar, menemen, yoğurt, salata yemeyi düşünüyorum
Günaydııınn kızlaaarrrrrr
yaaa şu elmalı kup gerçekten harika bişey kızlarrrr.. dünde biraz sütle açtım yoğurdu oofff oofff diiim sizeee zilimmm çok sağoll annemde çok teşekkür etti... çağla şikel vari kardeşimde bana nie yapmadın die trip attı... :) annemle ikimize yapmıştımmm annemde işten gelinceeee çok sevindii canım çekmişti dedi:)
dünkü menümü yazıyım;
07:20 1 mandalina
08:30 2 dilim tb ekmeği peynir salatalık acı sos süt
12:45 peynirli salata yoğurt
17:00 2 mandalina
19:30 kabak yemeği yoğurt
21:30 cevizli elmalı kuppp:)
şimdiiii aysunummm tarçını yoğurdu vee yoğurda azcık kıvam verecek sütü güzel birrr karıştırıyosunnnn iice muhallebi gibi yapıyosunn
sonraaa 1 kupa 1 elma şeklinde elma rendeliyosunnn elmayıı da tarçın katıppp güzelce pişiriyosunnn döndüre döndüreee
sonra kupu , kaseyi alıyosunn alt kısmınaa rendelenmiş elmayı koyuyosunnn üsteee yoğurttt benn yoğurda biraz cevizde katıyorumm sonraa üstüne bir daha elma rendesii sonra dolapta 1 saat soğusunn vee yeeee... kasenin dibini yalıcaksın eminim
günaydın montiriklernasılsın bakem
yazın yumurtalı kabak ,kışında elmalı yoğurtlu kup....topikçe boyandık bu iki lezette...ben en iyisi bi monti tarifleri kitabı yazayım....yada monti restorant açayım...hepinize bedava
ayval tatlısını sevenler ayva tatlısınıda deneyin bak çok beğeneceksiniz.bu arada o beğenmediğiniz lıght peynirleride süper bi şekilde kızartıyorum ben teflonda.aynı hellim ibi oluyor yağsız olduğu için erimiyor ve sakız gibi oluyor...neredeyse yarım kutuyu yiyesim geliyor valla.salatamın üstüne kızartıp koyuyorum..ölede güzel oluyor.tavsiye ederim...
elmalı yoğurtlu kup için şideetle süzme yoğurt tavsiye ederim kızlar,ama ekşi olmasın taze olsun süzme yoğurdunuz.birde sütle açarsanız oy oyyyy oyyy tadından yenmez.aynı hazır satılan bebekler için olan yoğurtlar gibi oluyor.krema gibi bir kıvamı oluyor...bu tatlıyı elma yerine istediğiniz meyvelerle yapabilirsiniz ayrıca.armutlada güzel olur,ayva ve incirle çok hoş oldu...deneye deneye çeşitlendirmek size kalmış...hatta ben 3-4 elmayı aynı anda rendeleyip yada çok ince doğrayıp kavuruyorum arçınla.souğuyunca bi kavanoza koyup dolaba atıyorum.iki de bir elma kavurup soğumasını beklemektense canım çektikçe katıp yoğurda lüpletiyorum...çalışanlar ölede yapabilir.evde de olsanız daha pratik oluyor en azından...
kızlar birde bu sabah şu lifalif varya onu robottan geçirip iyice toz gibi yaptım.bir elmayı rendenin ince tarafıyla rendeledim.kakao ve bol tarçın ekledim,harmanlayıp hindistan cevizinde (çok bulamadan) yuvarladım.1-2 saattir dolaptaydı az evvel bi tane yedim......amann allahım nefis olmuşlar..aldım tabağı elime sildim süpürdüm valla.bildiğiniz çikolata topları olmuş.bu tarif aslında bisküviliydi ama aebenim ilk etapta yemeyin dedi diye bu şekle uyarladım.sırf denemek için.nefis oldu...sabah ekmekli kahvaltı yapmadığınız bir gün yenebilir sanırım.bunuda deneyin.çok güzel .....
günaydın montiriklernasılsın bakem
yazın yumurtalı kabak ,kışında elmalı yoğurtlu kup....topikçe boyandık bu iki lezette...ben en iyisi bi monti tarifleri kitabı yazayım....yada monti restorant açayım...hepinize bedava
ayval tatlısını sevenler ayva tatlısınıda deneyin bak çok beğeneceksiniz.bu arada o beğenmediğiniz lıght peynirleride süper bi şekilde kızartıyorum ben teflonda.aynı hellim ibi oluyor yağsız olduğu için erimiyor ve sakız gibi oluyor...neredeyse yarım kutuyu yiyesim geliyor valla.salatamın üstüne kızartıp koyuyorum..ölede güzel oluyor.tavsiye ederim...
elmalı yoğurtlu kup için şideetle süzme yoğurt tavsiye ederim kızlar,ama ekşi olmasın taze olsun süzme yoğurdunuz.birde sütle açarsanız oy oyyyy oyyy tadından yenmez.aynı hazır satılan bebekler için olan yoğurtlar gibi oluyor.krema gibi bir kıvamı oluyor...bu tatlıyı elma yerine istediğiniz meyvelerle yapabilirsiniz ayrıca.armutlada güzel olur,ayva ve incirle çok hoş oldu...deneye deneye çeşitlendirmek size kalmış...hatta ben 3-4 elmayı aynı anda rendeleyip yada çok ince doğrayıp kavuruyorum arçınla.souğuyunca bi kavanoza koyup dolaba atıyorum.iki de bir elma kavurup soğumasını beklemektense canım çektikçe katıp yoğurda lüpletiyorum...çalışanlar ölede yapabilir.evde de olsanız daha pratik oluyor en azından...
kızlar birde bu sabah şu lifalif varya onu robottan geçirip iyice toz gibi yaptım.bir elmayı rendenin ince tarafıyla rendeledim.kakao ve bol tarçın ekledim,harmanlayıp hindistan cevizinde (çok bulamadan) yuvarladım.1-2 saattir dolaptaydı az evvel bi tane yedim......amann allahım nefis olmuşlar..aldım tabağı elime sildim süpürdüm valla.bildiğiniz çikolata topları olmuş.bu tarif aslında bisküviliydi ama aebenim ilk etapta yemeyin dedi diye bu şekle uyarladım.sırf denemek için.nefis oldu...sabah ekmekli kahvaltı yapmadığınız bir gün yenebilir sanırım.bunuda deneyin.çok güzel .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?