Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

heyooooooooooo

dünkü menüm:
sabah:bir dilim tb ekmeği,bir bardak yarım yaplı süt(aebenim ben yağsız içemiyorum ( su gibi midem almıyor
öğlen:evden haşlayıp getirdiğim tavukgöğsü,salata,yoğurt
ara: elma,mandalina
ara: mandalina
akşam: 2 finca sıcak su,1/2 fincan yarımyağlı süt,2 kaşık nescafe,1 çay kaşındna az tarçını termosa koyup karıştırdım akşam dil kursunda bunu açtim birde çay içtim üstüne

akşam dışarıda olduğum ve zamanım olmadığı için böyle geçti acıkmamıştım ama süt filan içtiğim için

bugünde öğlen evden birşey getiremediğim için yemekhanenin ekmekli köftelerindne yemek zorunda kaldım.aebenim ben 3 gün evden getirdim yemek ve inan kilo verdiğimi hissettim demek yemekhanenin yemekleri yağlı ve etyemeği dahi olsa sosunda un var o yüzden de kilo veremedim. bende elimdne geldiğince evden getiricem zorda kalırsam die bugün hindi döner alıp koydum buzdolabına onu ısıtırım o bile yemekhanedne daha az yağlı.

ay çok yazdım :)

masumumm burdayımm

daha hiç kaçamak yapmadım ama hatalarımı buldum bugün

ben yarımyağlı süt içiyordum hep aebenim yamzış ki yağsız olmalı ama ben öyle içemiyorum (

ikinciside ben mandalina çok tüketiyorum et yemeklerindne sonra 4 saat değil 3 saat sonra yediğimi farkettim yani hem meyve saatim yanlış hem miktarı fazla

onun dışında birde sıfır hareket ediyorum iş yüzündne hep mesai buna kasdan kilo vermeme sebep olabilir bunun içinde üzüntülüyüm

sen nasılsın??

diyarcim, bisey sorabilirmiyim? yeni oldugum icin, meyveyi yemekten 3 ssat degil 4 saat sonra yemeliyiz gibi bisey cikarttim yazdigindan..
yemekten en az 15 dk once yada 2 saat sonra degilmiydi kural? oyleyse sen de yanlis bisey yapmamis oluyosun

aebencim yumurtali ispanakla, tb ekmegi oluyomuydu, eylule olmus demissin, benmi yanlis anladim canim yaa:44:

merhaba güzein
yok benim durum biraz farklı
ben oruç tutuyorum da
günde 1 öğün yiyorum gibi bişey ani
aaben abla da karbonhidrat da alman lazım sen şimdilik ekmek de ye dedi
yani tam monti olamıyo benimki
kötünün iyisi anlayacağın
normalde yine yenmiyor
sen bana bakma yani :)

tamam canim bakmam

diyar
cnm bende bogazımla mücadele eidyorum valla yaa
moralim çok bozuk bu gidişle cuma günü çok artıda çıkıcam

diyarcim, bisey sorabilirmiyim? yeni oldugum icin, meyveyi yemekten 3 ssat degil 4 saat sonra yemeliyiz gibi bisey cikarttim yazdigindan..
yemekten en az 15 dk once yada 2 saat sonra degilmiydi kural? oyleyse sen de yanlis bisey yapmamis oluyosun

canım etsiz öğünlerden 2 saat sonra yenilebiliyor ama et yediğimiz öğünlerden 4 saat sonra yememiz gerekiyor ne yazık ki bende bekliyemiyorum iş yerinde sıkıntıdan yiyorum

diyar
cnm bende bogazımla mücadele eidyorum valla yaa
moralim çok bozuk bu gidişle cuma günü çok artıda çıkıcam

banuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

sen hiç bir cuma tartıda artı çıkmıcaksın sana diyar sözü :)

aynı kalabilirsin ama artı asla

sporunu yapmasna bile 2 bebekle uğraşıyorsun bütüngün kıçın yer görmüyor yediklerinde ki ufak kaçamaklar seni artı yapmıyacak ama belki yerinde saymana sebep olabülür yani en kötüsü bu olur

ben sana kendime güvendiğimden daha çok güveniyom kız sakın böyle diyip üzme beni

ben bu koca çenemi tutabilirsem vericem de kilo bakalım şimdilik minik hatalar dışında pek yok sorun

yok kaçamak yapmıyorumda diyoreeee
şişim acaip şekildee
tartılsam keisn artı çıkaırm cnm çok şişim valla

zilimmmmmmmm
cnm o negüsle bir tat öyle yaa çok begendim yarın yine yapıcam süperdiiii

aebencim ve bu konuyla ilgilenen diger kizlar

az once montignac'in kendi sitesinden emailime cevap geldi.. hani su musli, meyve ve tatlandirici konusundaki tereddutler vardi ya

diyorki;
tum meyveler GI degeri 35 ve altinda oldugu surece,dilendigi zaman ve her tur yiyecekle "karbonhidrat-protein farketmez-- karistirilabilir, ...(taze,pismis,kurutulmus diye ayirt etmeden yazilmis)ana yemekte,ara yemekte yada tatli olarak yiyebilirsiniz, eger MONTIGNAC'in kendi uretip sattigi musli'ye bakarsaniz, icinde kuru incir ve kuru elma da var, sizin hazirladiginiz musli mukemmel, yagsiz sut yada yogurtla yiyebilirsiniz

tatlandirici istediginiz herseyle kullanilabilir ama unutmayin Montignac methodu fazla tatlandirici kullanimini onermez

bu durumda aebencim, eziyet etme kendine sabahlari kullandigin bir tanecik tatlandiricina devam et tabii ben deeeee
sabahlari musli yemek isteyen arkadaslar...
benim hazirladigim musli...yulaf ezmesi, kuru incir, kuru kayisi, ceviz, badem, ruseym'den olusuyor. yagsiz sutle yiyorum..supppeeeerrrrr

arzu eden varsa bana gelen orijinal emaili forwards edebilirim yada sorulariniz varsa onlara iletebilirim
opucuklerrrr:90::90::90:

canım etsiz öğünlerden 2 saat sonra yenilebiliyor ama et yediğimiz öğünlerden 4 saat sonra yememiz gerekiyor ne yazık ki bende bekliyemiyorum iş yerinde sıkıntıdan yiyorum

diyarcim biraz once montignac'dan bana gelen cevabi yazim uzun uzun, meyveler ve tatlandiricilarla ilgili, oku bak bayilicaksiiinnn

yok kaçamak yapmıyorumda diyoreeee
şişim acaip şekildee
tartılsam keisn artı çıkaırm cnm çok şişim valla

masumcum, rezene yada maydanoz suyu icsene, fazla suyu bosalttiriyo, muhtemelen vucudun su tutuyo senin, ben bilirim o derdi, 10 kilo fazlaymisim gibi hissettirir, icimde balon varmis gibi
maydanoz tohumu da varmis, duydum ama burda ben bulamam

migdeme bir agrı girdi geberiyordummm
yerlerde debelendim resen biraz hafifledii şimdii

sanırım geçen hafta uzun süre kabızlık yaşadımm ve form çayalrrınıda çok içtim muhtemelen onlar yaptı

masumum çok geçmiş olsun...benimde oğlum hastayken 2 gün hiç bir şey yemediğimde olmuştu midemde ağrı...mide kanaması geçirdiğimi bile düşündüm...böyle durumlarda hemen bir patatesi rendele yada katı meyve presinden geçir suyunu iç 10 dakikaya kalmaz geçirir cnm aklında bulunsun..ilaçtan daha çabuk etki eder..

güzin eğer montinyakta meyve her şeyle serbeste tarçınlı yoğurtla kuru meyvelerde yenir o zaman.?ama durun bakalım aebenim bu konuda gerekli açıklamayı yapmadıkça siz genede yemeyin....
eğer meyve her şeyle serbestse ooooo ben size ne tatlı tarifleri veririiiiiiimm....durun bakalım aebenim bu konuda önce kürsüye bir çıksın,sonrası kolay...uydurup uydurup yaparız....
masum kendine haksızlık ediyorsun canım,bu kadar uzun süredir diyetten sonra arada yaptığın kaçamaklar için kendini bu kadar hırpalama yahu...ne olacakki + çıksan? iki çocuğu 9 ay karnında taşımışsın,dünyaya getirmişsin,emzirip koca sıpa yapmışsın...ve bu sürede diyetini yapmışsın ve dünya kadar kilo kayvetmişsin..bir iki hafta + çıksan ne olur kuzum? bu kadar yüklenme kendine.bu seni daha çok yorar ve hevesini kırar...kilo aldığından +çıkmıyorsun zaten,ya su toplamışsındır yada wc olayı yüzündendir...bu kadar küçük şeyler yüzünden hırpalama canım kendini,motivasyonunu daha da azaltıyorsun farkında olmadan...varsın +çık bir iki hafta yahu ne olacak dünyanın sonumu?geçen yıl bu zamanlar şu anki kilonda olabileceğini hayal bile edemiyordun öyle değilmi?bir kaç ay gecikmeli ulaş şu saatten sonra istediğin kiloya kuzum,dert edilecek şey mi bulamadın allasen....allah başka elem keder vermesin,üzülecek şey değil üzüldüğün şeyler....

diyarım sanada aferimmm şekerikom.....iradeni sınıyorsun ama galip gelmişsin....

saollll zilimmm evet cnm wc olayındanmış sanırımm
4 kez wc yee gittim ve geçtii baya sıkştırdı beni kabızlık bu araaa
şimdi iiiyiym allahtan

artı çıkmaa sebebimm cnm ödem var sanırımr eglim geldi ondandır
bebebleiri uyutup geliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…