canım eylüle onu oruçlu diye
demişti yanlış hatırlamıyosam..
bu arada acıkmak gerçekten psikolojik evde durdukça acıkıyor insan
aebencim bi bulusamadikben kalkıyorum güzin sen geliyorsun kuzum ya ....
şekercimmm yumurta ile ekmek yemiyoruzzz
sanırım sen yanlş anladınn
masumumm burdayımm
daha hiç kaçamak yapmadım ama hatalarımı buldum bugün
ben yarımyağlı süt içiyordum hep aebenim yamzış ki yağsız olmalı ama ben öyle içemiyorum(
ikinciside ben mandalina çok tüketiyorum et yemeklerindne sonra 4 saat değil 3 saat sonra yediğimi farkettimyani hem meyve saatim yanlış hem miktarı fazla
onun dışında birde sıfır hareket ediyorum iş yüzündne hep mesai buna kasdan kilo vermeme sebep olabilir bunun içinde üzüntülüyüm
sen nasılsın??
aebencim yumurtali ispanakla, tb ekmegi oluyomuydu, eylule olmus demissin, benmi yanlis anladim canim yaa:44:
merhaba güzein
yok benim durum biraz farklı
ben oruç tutuyorum da
günde 1 öğün yiyorum gibi bişey ani
aaben abla da karbonhidrat da alman lazım sen şimdilik ekmek de ye dedi
yani tam monti olamıyo benimki
kötünün iyisi anlayacağın
normalde yine yenmiyor
sen bana bakma yani :)
diyarcim, bisey sorabilirmiyim? yeni oldugum icin, meyveyi yemekten 3 ssat degil 4 saat sonra yemeliyiz gibi bisey cikarttim yazdigindan..
yemekten en az 15 dk once yada 2 saat sonra degilmiydi kural? oyleyse sen de yanlis bisey yapmamis oluyosun
diyar
cnm bende bogazımla mücadele eidyorum valla yaa
moralim çok bozuk bu gidişle cuma günü çok artıda çıkıcam
banuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
sen hiç bir cuma tartıda artı çıkmıcaksın sana diyar sözü :)
aynı kalabilirsin ama artı asla
sporunu yapmasna bile 2 bebekle uğraşıyorsun bütüngün kıçın yer görmüyor yediklerinde ki ufak kaçamaklar seni artı yapmıyacak ama belki yerinde saymana sebep olabülür yani en kötüsü bu olur
ben sana kendime güvendiğimden daha çok güveniyom kız sakın böyle diyip üzme beni
ben bu koca çenemi tutabilirsem vericem de kilo bakalım şimdilik minik hatalar dışında pek yok sorun
canım etsiz öğünlerden 2 saat sonra yenilebiliyor ama et yediğimiz öğünlerden 4 saat sonra yememiz gerekiyor ne yazık kibende bekliyemiyorum iş yerinde sıkıntıdan yiyorum
yok kaçamak yapmıyorumda diyoreeee
şişim acaip şekildee
tartılsam keisn artı çıkaırm cnm çok şişim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?