yok cnm ben almayım ara filan bi ara verdim hala toparlanamadım
bana yaramıyor ara filannnbu arada uyuyan güzelde seninsinnnnnnnn
sende haklısın ama dur bi aben ablayı bekleylimmm
kızlar slmmmmmmmmmmm
zilim tarifler için teşekkür ederim bende bugün elma, incir, ceviz, ayva ile tarçınımı pişiricem süzme yoğurdumda var evde hemen denicem tabi ki mesaiye bırakmazlarsa
masumum kız sende irade bende olaydı bende şimdi aynı kilomda saymazdım sucuk çekince yiyom ben :)) sana bayılıyorumm
guzincim canım araştırmaların için çok saol :)
iyiki burdayız :) öpüyorumm sizi
uyuyan güzel gelmişşşşşşşşşşş
kızımm akaşam oldu buradaaa yatacaz nerdeyse nirde kaldınnnn
burda da sabah masumum yaa, anca gelebildiiimm, bugun bizim ofisin temizlik gunu, herkes masasini, dolabini temizliyo, derliyo, topluyo, ben caktirmadan sizi takip ediyorum
eee zaten derli toplu olmanin faydalariiiii
bugun nasilsin, motivasyon oranin ne, hadi beni de motive et, nolur noluuurr
aaaa öyle bir sistemmmiii varr sizi orada bizim burda ise her ayy bi kadın tutlur veya haftalıkk
o kadın gelecek nasılsa diye kimse gelmeisne yakın bişiy yapmaz ortalıgı mokkkkkk götürrürrr
sen beni boşver senin motivasyonun yerinde olsun cnmm
bugün ki motive dersimizz ne olsunnn:26::26:buldumdar gelip giyemeidigmiz kıyafetlerr şaka bir tarafda güzincimmm o olmayan kıyfetleir giymenin keyfi paha biçilemez cnmmmm
ben kendime bi çizme aldım hemen hamile kaldım giyemedim
zaten önceisndede açtırmıştım çizmeyi,sonra bebekler olduu pijamadan başka bişiy giymedim o kış geçen kışta bacagımdan geçmedi ettimi sana 3 yıl
ama bu yıl kotumun içinee sokup giyiniyorummm
eski sayfalarda fotolarım vardı benim aslındaa
teşekkürler inşallah sizinle güzel bir diyet uygulayabilirimh.g aramızaa çok geçmiş olsun umarım başarırsınn bu kez bizde yardımcı oluruz sana burada inanki zor degil bn geçen yıl 90 kiloda idim bu kiloyu hayal bile edemiyordum
şekerr sorunu içinde biz tarçınlı yogurt yiyoruz bunun sanada yardımcı olacagını düşündüm kolay gelsin
yok cnm ben almayım ara filan bi ara verdim hala toparlanamadım
bana yaramıyor ara filannnbu arada uyuyan güzelde seninsinnnnnnnn
sende haklısın ama dur bi aben ablayı bekleylimmm
günaydın cnmmm
günaydın montiriklernasılsın bakem
yazın yumurtalı kabak ,kışında elmalı yoğurtlu kup....topikçe boyandık bu iki lezette...ben en iyisi bi monti tarifleri kitabı yazayım....yada monti restorant açayım...hepinize bedava
ayval tatlısını sevenler ayva tatlısınıda deneyin bak çok beğeneceksiniz.bu arada o beğenmediğiniz lıght peynirleride süper bi şekilde kızartıyorum ben teflonda.aynı hellim ibi oluyor yağsız olduğu için erimiyor ve sakız gibi oluyor...neredeyse yarım kutuyu yiyesim geliyor valla.salatamın üstüne kızartıp koyuyorum..ölede güzel oluyor.tavsiye ederim...
elmalı yoğurtlu kup için şideetle süzme yoğurt tavsiye ederim kızlar,ama ekşi olmasın taze olsun süzme yoğurdunuz.birde sütle açarsanız oy oyyyy oyyy tadından yenmez.aynı hazır satılan bebekler için olan yoğurtlar gibi oluyor.krema gibi bir kıvamı oluyor...bu tatlıyı elma yerine istediğiniz meyvelerle yapabilirsiniz ayrıca.armutlada güzel olur,ayva ve incirle çok hoş oldu...deneye deneye çeşitlendirmek size kalmış...hatta ben 3-4 elmayı aynı anda rendeleyip yada çok ince doğrayıp kavuruyorum arçınla.souğuyunca bi kavanoza koyup dolaba atıyorum.iki de bir elma kavurup soğumasını beklemektense canım çektikçe katıp yoğurda lüpletiyorum...çalışanlar ölede yapabilir.evde de olsanız daha pratik oluyor en azından...
kızlar birde bu sabah şu lifalif varya onu robottan geçirip iyice toz gibi yaptım.bir elmayı rendenin ince tarafıyla rendeledim.kakao ve bol tarçın ekledim,harmanlayıp hindistan cevizinde (çok bulamadan) yuvarladım.1-2 saattir dolaptaydı az evvel bi tane yedim......amann allahım nefis olmuşlar..aldım tabağı elime sildim süpürdüm valla.bildiğiniz çikolata topları olmuş.bu tarif aslında bisküviliydi ama aebenim ilk etapta yemeyin dedi diye bu şekle uyarladım.sırf denemek için.nefis oldu...sabah ekmekli kahvaltı yapmadığınız bir gün yenebilir sanırım.bunuda deneyin.çok güzel .....
aaaa öyle bir sistemmmiii varr sizi orada bizim burda ise her ayy bi kadın tutlur veya haftalıkk
o kadın gelecek nasılsa diye kimse gelmeisne yakın bişiy yapmaz ortalıgı mokkkkkk götürrürrr
masumm ne güzel kilo vermişsin inşallah bendede işe yarar bu diyet çünkü çooooooooookkkkkkkkkk zor kilo veriyorum eğer buda işe yaramazsa çok üzülücem ama gerçektenben biraz hızlı kilo vermek istiyorum en azından haftada 1 kilo vermek istiyorum hergün bunu için dua ediyorum inşallah bu son olur
canım bamya yasak degilmiş ki yiyebilirsin bu arada sen ne iş yapıyon canım
haklısın tabiki ama benim gibi ayda bir kilo verseydin inan bana umutsuzluğa kapılırsın acaba diye ben bir diyetisyen kadar bilgiye sahibim bu yapmak zorunda kaldığım diyetler okuduğum makaleler yüzünden ama insülin direnci (hiperinsülinima)teşisinden beridir yeniden umutlandım en azından kilomun benden kaynaklanmadığını anlamış oldum inan sevinmedim desem yalan olur.o kadar az yemek yiyorumki benimle yemek yiyenler şaşırıyor nasıl bukadar kilo alıyorsun diye. çevremdekileri diyet yaptığıma inandıramıyordum bilecanım dikkat edersen haftada iki bile verirsin ilk zamnlar bol su iç çok faydalı ve sabırlı ol hemen almadıki hemen verelim canım buarada hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?