Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar slmmmmmmmmmmm

zilim tarifler için teşekkür ederim bende bugün elma, incir, ceviz, ayva ile tarçınımı pişiricem süzme yoğurdumda var evde hemen denicem tabi ki mesaiye bırakmazlarsa

masumum kız sende irade bende olaydı bende şimdi aynı kilomda saymazdım sucuk çekince yiyom ben :)) sana bayılıyorumm

guzincim canım araştırmaların için çok saol :)

iyiki burdayız :) öpüyorumm sizi

bugünkü menüm:

sabah:1 dilim tb ekmeğim,bir bardak yarım yağlı tarçınlı süt,domates,salatalık,manydonos
öğlen: 2 tane ızgara tavuk budu,salata,cacık
ara:mandalina
akşam:buğdaylı yoğurtlu çorba
ara:elmalı datlu :)

ay şimdi anneme bamya pişir dedim akşam için ama birazda ondna yicem akşam yemeğime ek olarak canım çekti :))

annem iyi ki var ailemiz iyi ki var :)

uyuyan güzel gelmişşşşşşşşşşş

kızımm akaşam oldu buradaaa yatacaz nerdeyse nirde kaldınnnn

rica ederim diyarcim her zaman...birbirimize destek icin burdayiz

uyuyan güzel gelmişşşşşşşşşşş

kızımm akaşam oldu buradaaa yatacaz nerdeyse nirde kaldınnnn

burda da sabah masumum yaa, anca gelebildiiimm, bugun bizim ofisin temizlik gunu, herkes masasini, dolabini temizliyo, derliyo, topluyo, ben caktirmadan sizi takip ediyorum
eee zaten derli toplu olmanin faydalariiiii
bugun nasilsin, motivasyon oranin ne, hadi beni de motive et, nolur noluuurr

masum kendine eziyet etme tatlım .....hafta sonu ayda yılda bir kaçamak yapmak için herkes yedi bu gğne kadar...bal baklava değilki altı üstü sucuk...hiç yağ koymadan teflonda kızart bir peçeteye al,üstünden de başka bir peçeteyle fazla yağını emdir.ye bir kaç dilim ne olacakki...et yemiş gibi say kendini....hemen arkasınndan meyve falan yeme..tamamdır cnm..ye gariiii

aaaa öyle bir sistemmmiii varr sizi orada bizim burda ise her ayy bi kadın tutlur veya haftalıkk
o kadın gelecek nasılsa diye kimse gelmeisne yakın bişiy yapmaz ortalıgı mokkkkkk götürrürrr

sen beni boşver senin motivasyonun yerinde olsun cnmm
bugün ki motive dersimizz ne olsunnn:26::26:buldumdar gelip giyemeidigmiz kıyafetlerrşaka bir tarafda güzincimmm o olmayan kıyfetleir giymenin keyfi paha biçilemez cnmmmm

ben kendime bi çizme aldım hemen hamile kaldım giyemedim
zaten önceisndede açtırmıştım çizmeyi,sonra bebekler olduu pijamadan başka bişiy giymedim o kış geçen kışta bacagımdan geçmedi ettimi sana 3 yıl
ama bu yıl kotumun içinee sokup giyiniyorummm
eski sayfalarda fotolarım vardı benim aslındaa

yaaaa kenarda duran kiyafetlerimi tekrar giyebilecegimi dusunmek bile guzeeelll
masumum ne kadar surdu 90 dan bu kiloya inmek

teşekkürler inşallah sizinle güzel bir diyet uygulayabilirim

şahane görünüyor tarifler

aaaa öyle bir sistemmmiii varr sizi orada bizim burda ise her ayy bi kadın tutlur veya haftalıkk
o kadın gelecek nasılsa diye kimse gelmeisne yakın bişiy yapmaz ortalıgı mokkkkkk götürrürrr

atlamisim bunu...
burda da temizlikciler var daaa, arada bir herkes kendi masasinin, dolabinin icini temizlesin,organize etsin diye bir gun calisilmiyo

masumm ne güzel kilo vermişsin inşallah bendede işe yarar bu diyet çünkü çooooooooookkkkkkkkkk zor kilo veriyorum eğer buda işe yaramazsa çok üzülücem ama gerçekten ben biraz hızlı kilo vermek istiyorum en azından haftada 1 kilo vermek istiyorum hergün bunu için dua ediyorum inşallah bu son olur

canım dikkat edersen haftada iki bile verirsin ilk zamnlar bol su iç çok faydalı ve sabırlı ol hemen almadıki hemen verelim canım buarada hoşgeldin

canım dikkat edersen haftada iki bile verirsin ilk zamnlar bol su iç çok faydalı ve sabırlı ol hemen almadıki hemen verelim canım buarada hoşgeldin
haklısın tabiki ama benim gibi ayda bir kilo verseydin inan bana umutsuzluğa kapılırsın acaba diye ben bir diyetisyen kadar bilgiye sahibim bu yapmak zorunda kaldığım diyetler okuduğum makaleler yüzünden ama insülin direnci (hiperinsülinima)teşisinden beridir yeniden umutlandım en azından kilomun benden kaynaklanmadığını anlamış oldum inan sevinmedim desem yalan olur.o kadar az yemek yiyorumki benimle yemek yiyenler şaşırıyor nasıl bukadar kilo alıyorsun diye. çevremdekileri diyet yaptığıma inandıramıyordum bile birazda bakın ben bu yüzden kilon aldım ve ilaçla gayet rahat kilo verebiliyorum demek istiyorum

caım benim bi arkadaşım ayda yarımkilo vermekle hedefine yaklaşı çokta dikkat eder ama hiç vaz geçmedi 77 64 düştu bir yılı geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…