masum yazmadan çıktım sanırım bu gün,ben elmalı yulaflı karışımı çiğ elmadan yaptım.ince tarafıyla rendeledim rendenin.ben 2.aşamadayım diye ve tarifin orjinali böyle diye yaptım.ammmmmaaa dün güzine montinin kendi orjinal sitesinden gelen msj'a bakacak olursak çiğ meyve müsliye katılabiliyor.benim yaptığımda bir nevi meyveli kakaolu tarçınlı müsli oldu...hatta sabah kahvaltı niyetine çayla bile yenir valla..midede şişiyor zaten yulaflar...çok tok tuttu beni.öğlen yemek yemedim mesela bu gün onu 12 gibi yiyince..bisküviye ilk aşamada izin yok diye güzinin kahvaltıda yediği müslide yulafı görünce ordan aklıma dank etti de yulaflı denedim.incecik çektim robotta yulafı.biküvi kırığı gbi oldu zaten.üstüde bol tarçın döktüm,bir kaşıkta kakao,elmayıda rendeledim.bi harmanladım.misket misket yapıp hind.cevizinde yuvarladım.valla misss gibi olmuştu...ama AEBENİM bu konuda ne derseo....çiğden olmaz derse az kavurtursunuz tavada elmayı.sorun olmaz yani...
tursari hoşgeldin aramıza...anladığım kadarıyle kan şekerindeki dengesizlik yüzünden kilo veremiyorsun?eğer öyle ise tam yerine geldin...montiye uygun besleme şekliyle kan şekerin dengeye girecektir ve o tatlı krizlerini ,açlık krizlerini yaşamayacaksın...aklına ne gelirse sor,herkes cvp vermeye hazır emin ol cnm.ayrıca tarçınlı yoğurtta kan şekeri dengelemek için birebir gelecek...başlamadıysan hemen kahvaltı malzemelerini edinmekle başla işe...hiç gözünü korkutma.burdada çok pko'lu yada hipolu arkadaşımız var.herkes verdi bi şekilde sen neden veremeyesin?ayda bir kilo fenamı hem?sen ayda kaç kilo vermek isterdin ki?yani ideali 1-1,5 kg çünki..birde monti öyle ayda 4-5 kg verdirecek şok bir diyet değil yani mucizler bekliyorsan hayal kırıklığı yaşarsın.uzun vadede verilen kilolar geri gelmez ama ayda 5 kilo verdiren bir diyeti bıraktığında haftada alırsın verdiğini...ayda bir versen yılda 12 kg eder azmı??verecek kilosu çok fazal olan kişiler için ayda 3-4 kg normal cnm..sen yavaşta olsa emin adımlarla ilerle....hadi hayırlısı olsun bakalım....:87::112:
tursari...
cnm ben 1 yılda düştüm bu kiloyaa ama benimde sıkıntılarım fazla idi
diyete başladıgımda bebeklerim 14 aylıktılarr hala regli olamamıştım ve zaten özündede pko vardı
sindirim sorunum varr ileri derecede kabızlık yani ama buna ragmen 1 yılda 23 kilo verdim
ara verdigim zmanlarda oldu yaz tatili,bayramlar vss vsss
sanırım sendede bi şeker sorunu var monti gerçekten tam bize göre bir diyet çünkü pkoda şeker düzensilziginden kaynaklanıyor ben bol tarçın tüketiyorum aben ablamın tavsiyesi ile
hergün mutlaka en az 1 kez z yerim tarçınımı
ve geçen ay yıllar sonra 27. günde regli oldum
inşş sende sıkıntılarını çözersinnn
zilim zilimmmm
cnm haklısınnn ya ben kaçamak yapınca dar eidyorum kendime dünyayı
sanki onca kiloyu veren bend egilim
ama yarın tartı günüü ve ii sonuçlar almıycam biliyorum
huuuuu hatunlarrrr
masum kız face de sorun mu oldu içeri gittim geldim yokolmuşundert etme hiçbirşeyi wala bak şükr edelim birazda direnelim
yahu bu benmiyim :) koca hafta tatlı ağzıma sokmadım uzun zamandır bu kadar dirayetli olmamıştım uzun vadeli olursa işe yarıcak biliyorum
diyarcim herkes gitmis sana soriyim,
proteinli yiyince normal peynir yiyebiliyoduk dimi?
bi de su kiloyu gosteren cizelgeyi nasil yapiyosunuz?
iyi geceler kızlar bende bi süredir monti diyeti yapıyorum aranıza katılabilirmiyim
yaa bu arada kilo cetveli nereden yapılıyor bulamadımmmm
kontrol panelinde imza ayarları diye bi bölüm yokki yeni üye olduğumdan mı görünmüyor acaba bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?