Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

dünkü menüme gelince ;

08:30 2 dilim tb ekmeği süt ceviz acı sos peynir salatalık

12:45 tavuklu salata bol tavukluuu mmmmm nefis:) yoğurt

19:30 tavuk 2 kaşık yoğpurt 2 dilim kereviz

21:00 elmalı cevizli kuppp:) bunu iiki keşfetmiş ziliciiiimmmm mükemmel yahuuuuu

dün akşam kardeşimede yaptımmm çok sevindiii işten gelincee yedii

sabah 4 yemek kaşıgı yulaf ezmesi+iki adet ceviz +bir tatlı kaşıgı marmelat bir bardak süt yarısı suydu yedim bulezzete bayılıyorum
oylen yarım su bardagı kırılmış spaagetliyle bol yeşillikli salata +yogurt
ara portakal
akşam kabuska +yogurt
ara tarçınlı süt

arkadaşlar hani zili nin tarifindeki süzme yoğurt var ya
onun da yağsızı var mı ve ne marka
ben süzme yoğurt ağır olur diye almıyorum
bulursam ben de yapıcam şu elmalı tatlıdan

kızlar ben spor yaptım
35 dk lesile
200 sopa çevirme
75 yanlara egilme
300 düz mekik
25 er yan mekik

ama bir sorun var terlemiyorum:97:

merhabalar,

spor,monti ve ben elele devam etmeye çalışıyoruz.

kızlar monti tatlılarından siz bahsedince benim de canım istedi.
evde elma kalmamış aksi gibi.

akşama brokoli,karnıbahar,lahana salatası yapacağım.

yulaf ezmesi hala alamadım,ama aysunun tarifi çok iştah açıcı.

günaydın fıstıklar...
15 gündür falan sabah erkenden iki saat üst üste öğrencim geliyor,özel ders için artık çok erken giremiyorum dolayısıyle....onları gönderdim platesimi yaptım geldim....
kilolar gran gramda olsa gitmiş,veremeyenlerde hiç üzülmesin bu iş bi haftayla sınırlı değil....her hafta versek zaten fazla kilo diye bir derdimiz kalmazdı.bir kaç hafta içinde hooop diye gider ve herkes incecik gezerdi dimi?sıkıntı stres yok,yola devam.....

kim sormuştu hatırlamıyorum ama cevapliim hemen,süzme yoğurt zaten yağsız yoğurt..içinden her şeyini (kaymak,krema vs..) alındıktan sonra mayalanan yoğurtların süzülmesiyle elde ediliyor.ben diyet yaptığım dönemde yazın aşırı sıcaklarda dondurma niyetine yerdim süzme yoğurdu..hemde bi günde yarım kilo yerdim..yinede alırken kutusunda yazan yağ oranna dikkat edin siz...kup için illede süzme yoğurt şart değil ,normal yoğurdun katı tarafından alıp onunlada yapabilirsiniz...

meyvem tekrardan hoşgeldin aramıza canım...önümüzdeki hafta diyarla ikinizi proteine yğklenmeye davet ediyorum..

aebenim gelince ona soracağım şeyler olacak...dün bir sitede tesadüfen gördüm monti diyetiyle ilgili bir yazı ve kitaptan bahsetmişler.ama orda ilk aşamada bakliyatta yoktu.ve balık yenen menüde karbonhidrat vardı...daha başka bizim uygulamadığımız şeylerden serbest kıldıkları şeyler vardı...bu konuda aebenim ne der diye soracaktım..

bu arada kızlar lessli yada ona benzer kardiyo egzersizleri,step,aerobic vs..(ben de 7 yıl aralıksız yaptım) kasları uzatmıyor aksine kısaltıyor.yani aynen futbolcular gibi enine yayıyor kasları.ve kalın görünen bacak,bel,vücut gibi geri dönüyor size...ve kaç yıl çalıştığım halde iç bacaklarımdaki gevşeklik bir türlü gitmemişti.ammmmaaa plates,call gibi çizgili kaslarınızı uzatan eğzersizler siz hem uzun,hemde daha ince gösterir.bunu bizzet kendim denedim ve gördüm.duruşum değişti resmen...diğer eğzersizlerde farkındaysanız sürekli bacağa yukarıdan aşağıya bir baskı var.zıplarken vs...bu bacak kaslarını kısaltıyor.ama plates yada call.bu tür egzersizlerde bacağa yukarıdan aşağı baskı olmadığı için ve kasları uzatmaya yönelik olduklarından daha kısa sürede sımsıkı ve çok daha fazla ince görünen bir vücuda sahip olabilirsiniz..çok terlemek çok efor sarfetmek çok incelmek değildir unutmayalım.öyle olsa futbolcular yada vücutcular kürdan gibi olurdu. halbuki hepsi dolam gibi kısa ve basıklar....bunu şeyttirecektim unutmadan yazayım dedim...

bacularrrrımmmm

zilim protein ağırlıklı demekle sabahları yumurtalı beslen mi demek istedin :) öğlen akşam için seçeneklerim neler olabilir? seni mi kırıcam bu hafta da böyle yaparım yani yarındna itibaren. bugün geçti gitti.

hoşbulduk zilim
diyara sesleneyimde birlikte protein yapalım bari ben malzemeleri hazırlamaya koyuldum bile
bide baska sitede gördüklerinden bahsetmişsin yaa ben monti yaparken baklagil yediğimde hep kilo alıyorum o yüzden hiç pişirmiyorum bunu daha öncede söylemiştim benim yaptığım montide zaten kendime yasakladım baklagili.. bakalım aeben abla bu konuda ne dicek..

ayyyy bunu duyduğum ii oldu kesinlikle platese devam etmeliyim bu hafta bası basladım ama zayıflatmıcak die leslie ye geri dönmüştüm
plates plates platess

diyarımm sabah yumurtalı kahvaltı yapyorsun öğlen yine etli yada yumurtalı yemek yiyorsun aksamda aynı sekilde her öğününde protein içeren yicekler oluyor..

bak mesela örnek menü

sabah yumurtalı kahvaltı
öğlen kıymalı karnı bahar yemeği yoğurt salata
aksam tonlu salata ayran..

haftaya masum normal beslencekmiş gel biz ikimiz yapalım

ben sormuştum süzme yoğurdu çok teşekkür ederim
ben de çok severim ama hep yağlıdır diye uzak dururdum iyi oldu bunu öğrendiğim

zilimmm
haklısın cnmm ya ne diyim ama bnde meyvem gibi düşünüyorum ya sanki zayıflatmayacak gibi geliyor onlar banada ama bende cal yapıcam pc sesi yok gitmişş eşim halletsin cal yapıcam eet leisle yaparken ii ama bırakınca aynısı gibi oluyorsun

meyvecikkk
cn katılmak isteridm size ama yumrutan ögg geldi banaa proteinle beslendim ama gereksiz şeylerde yeidm bu hafta fayda etmedi bana
ama sen denemelisin diyarcımm ilerleyen haftalarda yine yapıcam ben

aebenim gelmediğine göre pc tamire gitti zannımca...
diyarım sen bu hafta zaten proteine yüklendin cnm farkındayım fakat meyveyide biraz fazla yedin biliyorsun.önümüzdeki hafta proteine tam uyarak proteine yüklen demek istedim tatlışım...sabah ekmek yemeden tüm gün tokluk hissedemessin gibi geliyor bana(ben öyleyim,aebenimde öyle olduğunu yazmıştı) sabah güzelce ye ekmeğini,öğlen akşam aynen devam et şekerim...haftaya tıkır tıkır gidecek kilocuklar...meyve ile düello yapın bari....rekabet ortamı kızıştırır...ama sporu lütfen aksatmayın kızlar...sporsuz diyet çok etki göstermiyor...ben yıllardır platesi nedne yapmıyorum diye soruyorum valla kendime? o kadar ağır spor yaptığım halde istediğim sıkılıkta değildi vücudum,ama 1,5 ayda 7 yılda alamadığım sonuca ulaştım..o sebeple sizede gönül rahatlığıyla tavsiye ettim.yapın walla şekerler...gitsin kara yağlar....gelsin çıtır çıtır vücutlar...

masumcum ben call indirmedim nasıl yapması zormu platesi yaparken pubikle basım dertte zorlanıyorum ..
call platesten dahamı kolay şekercim..

evet evet biz diyarla yarısalımm kim daha cok vericek görelim
ama ben pazartesi baslıcam diyete.. yarın son kez yicem.. pzar ayran detoksu yapıcam pazartesi montiye süper bi dönüş yapıcam.. bu sabah 61.4 dü kilom haftaya cuma 5 li rakam görmeyi hayal ediyorum detoks+ monti

meyvenul bacıııı yarışıyoruz sanırım :))) kız bi haftada maksimum kaç kg verebiliyon sen ona göre gardımı alayım :)

zilim sabah yumurta yiyince walla doymuyorum ben 3 yumurta kırıp yedim cık doymuyorum haşlama yiyorum o an doyuyorum tabi ki ama erken acıkıyorum (

ben sporu alayım bu hafta hayatıma meyveviyede azaltayım deniyelim :)

meyvenulll bacuuu maksimum kaç kg verdin sen bi hafta de bakam bana :)

zilim bu cal 21 gün yapıldıgında çok güzel sonuçlar veriyormuş dogrumu?

diyarım ben montiye ara verip basladığım haftalarda 2. buck verdiğimi biliyorum
ama su var detoks ardından baslıcam ne kadar veririm bilmiyorum bak bu haftaki kilom 61.4 haftaya ne olur bilemem ama en az 1 kilo gider die düşünüyorum...
protein beni iice doyuruyor yumurta yedimmi acıkmıyorum ekmekle daha cok acıkıyorum çünkü yedikce yiyesim gelio..

cok heycanlandımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…