kızlar ben spor yaptım
35 dk lesile
200 sopa çevirme
75 yanlara egilme
300 düz mekik
25 er yan mekik
ama bir sorun var terlemiyorum:97:
günaydın fıstıklar...
meyvem tekrardan hoşgeldin aramıza canım...önümüzdeki hafta diyarla ikinizi proteine yğklenmeye davet ediyorum..
aebenim gelince ona soracağım şeyler olacak...dün bir sitede tesadüfen gördüm monti diyetiyle ilgili bir yazı ve kitaptan bahsetmişler.ama orda ilk aşamada bakliyatta yoktu.ve balık yenen menüde karbonhidrat vardı...daha başka bizim uygulamadığımız şeylerden serbest kıldıkları şeyler vardı...bu konuda aebenim ne der diye soracaktım..
bu arada kızlar lessli yada ona benzer kardiyo egzersizleri,step,aerobic vs..(ben de 7 yıl aralıksız yaptım) kasları uzatmıyor aksine kısaltıyor.yani aynen futbolcular gibi enine yayıyor kasları.ve kalın görünen bacak,bel,vücut gibi geri dönüyor size...ve kaç yıl çalıştığım halde iç bacaklarımdaki gevşeklik bir türlü gitmemişti.ammmmaaa plates,call gibi çizgili kaslarınızı uzatan eğzersizler siz hem uzun,hemde daha ince gösterir.bunu bizzet kendim denedim ve gördüm.duruşum değişti resmen...diğer eğzersizlerde farkındaysanız sürekli bacağa yukarıdan aşağıya bir baskı var.zıplarken vs...bu bacak kaslarını kısaltıyor.ama plates yada call.bu tür egzersizlerde bacağa yukarıdan aşağı baskı olmadığı için ve kasları uzatmaya yönelik olduklarından daha kısa sürede sımsıkı ve çok daha fazla ince görünen bir vücuda sahip olabilirsiniz..çok terlemek çok efor sarfetmek çok incelmek değildir unutmayalım.öyle olsa futbolcular yada vücutcular kürdan gibi olurdu. halbuki hepsi dolam gibi kısa ve basıklar....bunu şeyttirecektim unutmadan yazayım dedim...
bacularrrrımmmm
zilim protein ağırlıklı demekle sabahları yumurtalı beslen mi demek istedin :) öğlen akşam için seçeneklerim neler olabilir? seni mi kırıcam bu hafta da böyle yaparım yani yarındna itibaren. bugün geçti gitti.
günaydın fıstıklar...
15 gündür falan sabah erkenden iki saat üst üste öğrencim geliyor,özel ders için artık çok erken giremiyorum dolayısıyle....onları gönderdim platesimi yaptım geldim....
kilolar gran gramda olsa gitmiş,veremeyenlerde hiç üzülmesin bu iş bi haftayla sınırlı değil....her hafta versek zaten fazla kilo diye bir derdimiz kalmazdı.bir kaç hafta içinde hooop diye gider ve herkes incecik gezerdi dimi?sıkıntı stres yok,yola devam.....
kim sormuştu hatırlamıyorum ama cevapliim hemen,süzme yoğurt zaten yağsız yoğurt..içinden her şeyini (kaymak,krema vs..) alındıktan sonra mayalanan yoğurtların süzülmesiyle elde ediliyor.ben diyet yaptığım dönemde yazın aşırı sıcaklarda dondurma niyetine yerdim süzme yoğurdu..hemde bi günde yarım kilo yerdim..yinede alırken kutusunda yazan yağ oranna dikkat edin siz...kup için illede süzme yoğurt şart değil ,normal yoğurdun katı tarafından alıp onunlada yapabilirsiniz...
meyvem tekrardan hoşgeldin aramıza canım...önümüzdeki hafta diyarla ikinizi proteine yğklenmeye davet ediyorum..
aebenim gelince ona soracağım şeyler olacak...dün bir sitede tesadüfen gördüm monti diyetiyle ilgili bir yazı ve kitaptan bahsetmişler.ama orda ilk aşamada bakliyatta yoktu.ve balık yenen menüde karbonhidrat vardı...daha başka bizim uygulamadığımız şeylerden serbest kıldıkları şeyler vardı...bu konuda aebenim ne der diye soracaktım..
zilimmm
haklısın cnmm ya ne diyim ama bnde meyvem gibi düşünüyorum ya sanki zayıflatmayacak gibi geliyor onlar banada ama bende cal yapıcam pc sesi yok gitmişş eşim halletsin cal yapıcam eet leisle yaparken ii ama bırakınca aynısı gibi oluyorsun
meyvecikkk
cn katılmak isteridm size ama yumrutan ögg geldi banaa proteinle beslendim ama gereksiz şeylerde yeidm bu hafta fayda etmedi bana
ama sen denemelisin diyarcımm ilerleyen haftalarda yine yapıcam ben
evet evet biz diyarla yarısalımm kim daha cok vericek görelim
ama ben pazartesi baslıcam diyete.. yarın son kez yicem.. pzar ayran detoksu yapıcam pazartesi montiye süper bi dönüş yapıcam.. bu sabah 61.4 dü kilom haftaya cuma 5 li rakam görmeyi hayal ediyorum detoks+ monti
meyvenul bacıııı yarışıyoruz sanırım :))) kız bi haftada maksimum kaç kg verebiliyon sen ona göre gardımı alayım :)
zilim sabah yumurta yiyince walla doymuyorum ben 3 yumurta kırıp yedim cık doymuyorum haşlama yiyorum o an doyuyorum tabi ki ama erken acıkıyorum(
ben sporu alayım bu hafta hayatıma meyveviyede azaltayım deniyelim :)
meyvenulll bacuuu maksimum kaç kg verdin sen bi hafta de bakam bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?