Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

hihih ya gelmesine gelicem de yine 3 gün sonra foss cikip kaybolmaktan korkuyom

hihih ya gelmesine gelicem de yine 3 gün sonra foss cikip kaybolmaktan korkuyom

yok yasom bu defa inşallah birlikte basarıcaz sen benden ben senden güz alarak ilerlicez bu yolda ve hedefe birlikte ulasıcaz
Bak ufukta cıtır iki hatun görünüyor çiceklerin kelebeklerin arasında görebiliyormusun bizi onlar biziz

iyi gördüm sizi kızlar...demek size böle bi çekişmece yaptırmak lazımmış....hadi bismillah bakalım.....
seri sonu indirimler yavaş yavaş başlamış kıslar,sıkın biraz dişinizi indirimleri kaçırmadan çıtır olun...bende kiloluyken hiç giyinesim gelmezdi ama şimdi tutamıyorum valla kendimi(safinaz duymasın
aldıkça alası geliyor insanın,çoğu şeyi denemeden alıyorum,eskiden kabinlerden kan ter içinde çıkar birde suçu varmış gibi bana daracık şeyi verdiği için tezgahtar kızı içimden silkelemek gelirdi.. ve verdiği bir çok şeyin daha büyük bedeni olmuyordu genelde.elimizdeki en büyük beden 42 daha üstü battala girdiği için pek satılmıyor diyorlardı...ve eskiden bu kadar çeşit yoktu büyük bedenlerde.şimdi nereye girsen sürüsüne bereket...ve çok uygun fiyatlara bulunuyor.ama o zamanlar ne sıkıntılar çektiğimi anlatsam valla destan olur...bir seferinde öğretmenler gününde koro yöneticem (daha bekarım ve 21 yaşındayım) doğudayım,zaten istediğimi bulmama imkan yok.anneme söledim bişeyler gönder diye yolladıkları üstüme olmadı. hamile kıyafeti satan bi yere girdim ve ablam hamile ona hediye alıcam dedim.beli lastikli oluyorya gebe kıyafetlerinin inanın bana bacakları geçmedi kalın bacaklarıma :84::84: bu ablama olmaz dedim çıktım ama yolda ağlıycam neredeyse..gözümden dökülüyor yaşlar..erkek kıyafeti satan bi yere girdim bu saferde babama alıcam dedim.ama boyu falan kadar ben bi deniyeyim bana olursa babamada olur dedim düşünün halimi...ön kısmı erkek pilesi dedikleri pileli arkada kapaklı iki cebi olan bayağı bildiğiniz erkek pantolonu aldım çıktım. ve o kadar pahalıydıkiiiii...çok iyi bir marka olan bir yerdi..o kapakları koparttım yerlerini diktim öle giydim..şimdiki gibi olsa kıyafet bulmaya ne var...heryerde zebil büyük bedenler....aaahh ahhhh....yaram deşildi...
ve gerçekten burda bulunma sebebim bu,benim yaşadıklarımı yaşayan herkese sonuna kadar yardım etmek...kendi yaşadığım sıkıntıları siz yaşamadan atlatın bu kilolu dönemi diye burdayım...benim elimden tutacak ,yardım edecek,motive edecek kimsede yoktu...ben başardıysam sizin başarmamak için bir sebebiniz yok ....

ama hazır sezon sonu geliyor,bu szonu kaçırmayın kızlar...küçük beden kıyafetler sizi bekliyor...tutun boğazınızı zafer sizin olsun...yapacağınız kaçamaktan daha fazla zevk verir aynada kendinizi güvenle seyretmek inanın bana...önceden evli barklı koca kadın sanırlardı,şimdi evli olduğuma inanmıyorlar...bu tadı üç beş kaçamağa asla değişmem...sizde yaza doğru başarı hikayenizi yazın buraya....her daim yanınızdayım....

zilicim vallaha ne guzel yazmışın benim yaşadıkalrım gibi ama destegin için telekurler iyiki burdasın

ayyyyyyyyyyyy diger topikte bi hararet bi hararet sormayın kızlarrr
bir gruplaşma davasıda orada çıktı

bişiy sorcam et yediigmiz ögünlerde meyve 4 saat sonra olmalıymş ya
bend etavuk salata yemiştim bugün 2 de
arayıda 6 da yapmalıyım ama yemeigmi yiyorum ben o saatte
ara yapmadna geçirsme olur dimi:)
ama çok acıktm onud demeden edemiycem

ya elmalı kup var onu yemekte yiycem umaırm yanlış yapmamm?

Sabah 95.400 kg.:124:Herkese selamlar.Yumurtalı kabağı nasıl pişiriyorsunuz?

Zilim, sanki kendimi senin yazdıklarında gördüm.Kalemine sağlık canım.Kaç kilodan kaça indin çok merak ettim.

coook uzaklardaaaannn hepinise selamlar, opucukler, kucaklaarrrr kislaaaarrr

kilom degismemis hala 81, malum ozel donem

hepinize hayirli aksamlar kizlar bu aralar ortaliktan kayboldum ama yazdiklarinizi arada bi acip okuyorum yeni gelen arkadaslara hosgeldiniz diyom ne iyi yaptinizda burayi buldunuz eminim arkadaslarin samimiyatinden ve yardimlarindan yararlanarak kilolari bi daha donmemek uzere gondereceksiniz eminim hepinize basarilar.
aebencim ben bu aralar 2. asamada gibi besleniyorum kacamagim oldumu hemen ertesi gun dikkat ediyorum kilom bugun 54,300 du.anliycan hep oralardayim ama pazartesinden itibaren tekrar isi tam elime alicam galiba ama sen kilomu yazmaya devam edersen sevinirim.bi kere alistiktan sonra montiye birakamiyorum verdigim kilolari almayada hic niyetim yok

herkeze hayirli hafta sonlari

masumcum ben call indirmedim nasıl yapması zormu platesi yaparken pubikle basım dertte zorlanıyorum ..
call platesten dahamı kolay şekercim..
pek kolay sayılmaz ama süper bi egzersiz ama biraz zor gerçekten
zilim bu cal 21 gün yapıldıgında çok güzel sonuçlar veriyormuş dogrumu?
evet 90 kilo ve üzerinde yapılmıştı bayaa etkili oluyor

çok güzel yazmışsın gerçekten kilolu olan herkesin yaptığı şeylerin hepsi hemen hemen aynı malesef bende bazen bunları yapmadım desem yalan olur ve bu kötü talihi tersine çevirmek istiyorum ve bu girişimim son olur inşallahhh sizinde desteğinizle ve 90 kilo ve üzerndeki arkadaşlarımında tabiki onları çok seviyorum

masumum cvp yazmayı unutmuşum bu gün ama tursari cevap yazmış sağolsun cnm...call.de güzel plateste..ama call 21'den sonra acaip farkediyor, bu konuda dağcım en güzel bilgiyi verirço 170 küsürlere gelmiş geçen öyle yazmıştı....ben call. deav edemedim.bir saate oğlum asla izin vermiyor.platese zoraki yapıyorum saç baş tarumar oluyorum,üstümden inmiyor...

takyim cnm ben 96-97 lerden indim 56 lara cnm.darısı hepinizin başına.7-8 yıldırda aynı kilodayım...ama hep dikkat ediyorum..eskisi gibi boğula boğula yemiyorum hamur işi vs...bir daha eski halime dönerim diye korkularım izin vermiyor valla yemek yemeğe...toplam 2 yıl kilolu kaldım.2 yıl içinde aldım ve 1,5 bile sürmeden eski kilomdan bile on kilo düşüğe indim...

ne bacak kaldı,ne bel,ne göbiş...hatta bir çok insana göre fazla zayıfım...ama kendimi bu kiloda iyi hissediyorum...sizde istediğiniz kilodan bir kaç kilo altına inin ki bir kaç kilo + için payınız kalsın..

masum umarım akşam yemeğinde protein yoktur.tatlı ile protein cıss biliyorsun.ama yinede ne yersen ye bence tatlıyı akşam yemekle yeme derim ben...tabii şu an bayağı geç oldu yediysen afiyet olsun cnm.bi kereden bişey olmaz....masumcum sen sabahları platesi yap cnm,akşam üstüde yada gece halin kalırsa call. yap bakalım...bu hafta bunları ikisini bir arada yürüt..sonuca göre karar verelim nasıl devam edeceğine olurmu canım benim?

yorgunluktan ölüyorum,uyumak istiyorum bi ton ütü var ve sabahın köründe 3 tane öğrencim gelecek...ben kaçar,yarın görüşürüz kızlar...iyi geceler....

zilimmm cnmm yedim valla tatlıyı ama tatlı degildi çok fazla yogurt ekşiymiş sanırım yarısını zor yeidm yemegimde protein yoktu cnm

yaa platese nereden başlıycam onu bilemiyorum ebruyu açıp direkmi başlıycam?
yoksa bir başlangıç programı varmı?
zaten çocuklardan kaynaklı tv den yapanbilecegimi sanmıyorum
netten indirmemm lazım

zilicim anlattiklarin beni cok etkiledi, terapi gibi geldi, 97'lerden 56'lara inmek hayatini bastan sona degistirmistir,kendine guvenin gelmistir... bir ara 60'lara dusmustum, yururken bile daha dik yuruyor insan fazla kilosu olmayinca, bilirim
ucunu birakinca da hayatimda ilk defa 82'yi gordum tartida panige kapildim, kendimi en az 10 yas daha yasli ve cok cirkin hissediyorum, yuzum tombik, hicbir kiyafetim olmuyor, en cok kollarima sinir oluyorum. ama bu yaza super bir bikini icin soz verdim kendime
sen arada yediklerini yaziyosun ama artik birinci asamada olmadigin icin, senin yediklerini birebir yiyemem. 2000'e yakin sayfayi da tek tek okuyamam eskiden yediklerini okumak icin..
bu arada...yedigin ictigin herseyi yazdinmi diyeti uygularken, okuyabildigim kadar bulmaya calisirim yine de...yada boyle bir hafta falan uygulanabilecek gibi menu ornekleri versen de diyorumeger seni yormayacaksa, tabii senin eskiden zayiflarken yediklerinden, ben de kopya ceksem gercekten ne yiycem diye dusunmekten, ayni seylerin etrafinda donmekten yoruldum, bide benim bi huyum var bi sure sonra midem bulanicak yiyemiycem, bu sefer de diyetime zarar vericem :84:
herkesin yediklerini takip etmeye calisiyorum, ama yeniler de var benim gibi, yada ikinci asamaya gecmis olanlar, herkesin yediginden kopya cekemem yani...
yaaaaniiii imdaaaaatttttt

günaydın dünya güzelleriiiii

meyvenul akşam bira kaçamak oldu çok yedim midem kötü oldu kız sen kazanıcan sanırım :)))

zilim dün öğlen tavuk haşlama akşam tavuklu bamya yedim sanırım demek istediğin buydu :) tabi salata ve ayranla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…