Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ah zilim aynı benim düştüğüm durumlar daha geçen sene pantolon bulamıyordum kalın bacaklarıma. marks and spancerde hep aynı siyah pantolonlara faik sönmezdekilere verdiğim parayla araba alırdım bütün maaşımı büyük beden kıyafete harcıyordum ve yakışmıyordu tabikide

ay ya değmez dimi iki lokma yemek için eskiye dönmeye

Allah yardımcımız olsun bizde senin gibi mutlu sona erelim

gunaydın kızlar
bugunku menum
sabah 7 bir mandalina
saat 9 iki ince dilim t.b ekmegi+3 kuçuk ceviz+lor peyiri+5 yeil zeytin+bir kaşık marmelat
oyle nohut +salata +yogurt
ara bir pardak süt tarçınlı
akşam salayata yumurtayla yapılmış+ayran
ara meyva tarçınlı yogurt

Diyarım kolay gelsin çalışıyorsun hala....benimde sabahtan öğrencilerim vardı..bir ara boşkaldım o arada oğlumu duş aldırdım yedirdim uyuttum vs...babamızı acil çağırdılar kazalı hasta gelmiş ameliyata gitti....sonrada gene öğrenci derken bu saat oldu ancak girebildim cancağızım...

güzinciğim ben diyet yaparken bu topik falan yokmuş cnm.olsada ben ulaşamazdım internetin olmadığı bir köydeydim o zamanlar.yani hiç yardım edecek birisi yoktu,ve istediğim yiyecekleri bulmama imkanda yoktu.çok büyük zorluklar altında yapmaya çalıştım...ben monti kitabı ile başlamadım diyeti.ama ilkeleri aynı monti olan bir tür ayırma diyeti kitabıydı...muzaffer kuşhanındı kitap.proteinlerle karbonhidratları bir arada tüketmeye izin yoktu.hatta montiden daha katı kuralları vardı.esasını kaptıktan sonra işin kendimce yaptım ben diyeti...en çok yaptığım şeyleri kısaca özetleyecek olursak:
- ben birincilik sırasını spora vermiştim.(malesef bizim topiğimizde spor çok önce yer almıyor,sürekli söylememe rağmen
-her yemekte hiç üşenmeden bulabildiğim her tür yeşillki ve salata malzemesiyle bol bol salata yiyiordumyemeğe salata ve ayran başlıyordum salatayı da koca bir kase yapıyordum ve 3/2'sini tek başıma yiyiyordum.sonra karbonhidrat yada protein ne yiyeceksem onu yiyiyordum...pek yiyecek yer kalmıyordu doğal olarak o kadar salatadan sonra.o sebeple gömülerek yiyemiyordum.bu hala böyle salatasız sofraya oturamıyorum.tek başıma bile olsa bi salata yapıp içine ya bi ton balığı yada 2 yumurta doğrarım hemen birde ayran alsana bi bir monti öğünü...
-bende sizin gibi ekmeği sadece sabah yerdim...onuda evde kahvaltı edemezdim ,(tam buğday pek bulamıyordum o vakitler)çok tahıllı ekmek yada tam tahıllı ekmekleri vardı unonun onlardan iki dilimin arasına biraz peynir biraz maruldomates dilimi sıkıştırıp sandviç yapar götürürdüm.çay yada sütle yerdim.
-bazen iş yerinde dolabıma süzme yoğurt koyar tenefüslerde içim kıyıldıkça gider kaşıklardım.
-akşamları daha hafif geçirmek için bazen sadece salata yerdim,ayranla tabii.yemek yemezdim.haftada bir kere falan...
-ben o zamanlar magnumun lıght dondurmaları vardı,canım regl öncesi tatlı çekerse onlardan yarım yerdim.(Tabii bulursam)

şu anda aklıma gelenler bunlar...yine aklıma geldikçe yazarım...

yemekleri çeşitlendirmek senin elinde canım uydur uydur yap...sonuçta yağ serbest,tuz serbest...

bir arkadaşta kabaklı yumurtayı sormuştu unutmadan yazayım onuda..
kabakları küçük küçük doğra bir soğanla sotele zeytinyağında.kapağını kapatıp ymuşayana kadar pişir,sonrada üstüne kişi başına bir yumurta kır. iki üç kere daha çevir kapat.tabi tuzda atılacak...
çok baskı altında yazdım valla umarım anlaşılır..oğlum sırtıma çıktı valla..ben kaçar

Son düzenleme:
zilim cim ya yine dökturmuşun vallaha senden çok şey oyreniyorum iyiki varsın canım
bende genelde salata ne bulursam yiyorum yeşillik gerçekten iyi doyuruyor
rabbim başımızdan eksik etmesin teşekurler

selam kızlar ben geldim nasılsınız bakalım
bugün dışarı çıktım kuföre filan gittim
sonra eşimle markte gittik öle bir acıkmıştımki valla gofret tanıtımı yapılıyorduuu neredeyse 2 tane alıp agzıma atıcaktımmm

neysee ucuz atattımmm yemege gittik
önden salata ve ayranı istedimmm onları yerken yemegim geldiideee
kurtardım günü yoksammm alim allah gümleyecektim:)

salata ve ayran olayi cok mantikli geldi, ben de mumkun oldukca yapiyorum ama, salatasiz ayransiz yemek yemiycem artik
sagol zillicim

gunaydin masumcuuuummmm
ikimizden baska kimse yook, ben de yeni kalktim saat 10'a geliyo, simdi mutfaga dogru yola cikmak uzereyim

güzinimmmm mutfak yolculugunda sana kolay geleeee
bende yemek yapıcam pırasalı yumurta:)

ya oje kurutucu aldım ama 1 dk kuruyor diye biliyordum ben zman alıyor onunlada gereksizmi aldım acaba?

burda akşam olmak üzere br buçuk satim dolsda eve gitsem ayakta zor duruyorum ay bi turlu grıbi atlatamıyorum stune üstluk arıda çalışıyorum güzüncim gunaydın sanada

güzinnnnnnn ne tembellesin n yawwww
biz akşammm ettik sen daha yeni kalkıyonnn:)))

güzinnnnnnn ne tembellesin n yawwww
biz akşammm ettik sen daha yeni kalkıyonnn:)))

hafta ici cok erken kalkiyorum masumisim, c.tesi diye oyalandim yatakta
senin miniklerinmi o resimdekiler?? allah bagislasin canim
ya ben resim koyamiyorum nedennn:44::44::44:

bu arada bu cizelge 88 kiloymusum gibi gosteriyooo yaw, diilim, 81 kiloyum ben, yazilar ustuste gelmis

ewet güzincim onlar benim aşklarım çok net çıkmamışlar ama idera eder:)

zilimmm
cnm içimdeki öküzü öldürüdmmmmm sanırımm
vee maş. diyim kendimee çok ii giiyorum pc sesi yapılsan cal d ayapıcammmm

umarımmm çevre yolundan aben ablaya kaçmamıştır:)

ziliminnn yulaff topları aklımdaaa
yarın yapsammı acaba?

ama yumurta yemeliyim kahvaltıda

masumum yawrularına bayıldım,allah bağışlasın çok tatlılar kuzucuklar...Allah bahtları açık etsin,hayırlı güzel yazılar yazsın...(amiiin)

bu gün cevap vermeyi unutmuşum az önce aklıma geldi,işimi bıraktım (oğluma ev usulü bisküvi yaptım,bulaşıklarını yıkıyordum) açtım laptobu yazayım unutmadan dedim...

platesi sabah yapamayacaksan canım akşamları yada akşam üstü ne zaman istersen tv8 ebru şallı plates yazıyorum ben google'dan tv8'in günlük yayın akışı çıkuyor ordan ebru şallının o gün yaptığı proğram olduğu gibi çıkıyor..tarihleriyle hatta.sabah yapamamışsam o günkini yada istediğim günkini açıp yapıyorum cnm.hiç takılmadan açılıyor zaten..öyle yapabilirsin...topun yoksa bi top al ama ..çok ucuz zaten.birde lastik.carrefourda var.netten de alabilirsin ben netten almıştım.lastk ve topla çok daha etkili oluyor hareketler.ben özellikle lastiksiz ve topsuz denedim bakalım aynı olacakmı diye,ıı ııh yanından geçmiyor cnm.küçük top edinin demişti bu hafta onada başlayacakmış.ben kullanılacağını bilmeden almıştım aten küçük top oğlum rahata bırakmaz benim topu diye.ama evde çocukların toplarıda küçük top işini görür.büyük top al sen.boyu 175 cm'ye kadar olanlar için 65 cm'lik top boyu 175'den kısa kişiler için 65 cm'lik top kullanılıyor.lastiğide eni 15 cm olandan alın diğeri ayaktan fırlıyormuş yüzüne geliyormuş insanın.bi başlasan bırakamasın valla bağımlılık yapıyor.ben 7n yıldır o kadar ağır tempoda spor yaptım bu kadar etkili olmadı.mutlaka başla tatlım..

yulaflı toplara gelince canım,bu hafta hep yumurta yesende bir sabah ye ne olacak.ben az evvel gene yaptım valla.yemeden duramaz oldum.daha yaparken eşim yoğurduğum kaptan kaşıkla yürüttü bile..kakaosunu biraz fazla koymuşum bitter çikolata tadında olmuştu bayıldım yerken.topçukların sayısı fazla olsun hemen bitmesin diye misket gibi minnacık yaptım.onları bile yerken kürdanla ikiye böldürerek yedim(allahım bu kadar lezzetli olmak zorundalarmı yaaa)
ama yarım elma ve ikikaşık kadar yulaftan 13 tane top çıkarttım.birde bu sefer içine tavada kavurduğum keten tohumundanda bir tatlı kaşığı kadar koydum.misssti misss...
sende bu hafta her gün yumurta ye ama bir günde bunu ye yumurta yerine nolcakki.hem sen bir elma ve 4 kaşık yulaftan yap.bir öğün oluştursun.ben akşam çayın yanına yaptım diye az yaptım..

hadi bakalım bu günüde kazasız atlatıp içindeki canavara yenilmediysen bu hafta senden iyi bir performans gelir gibi geliyor.senide yarışa davet ediyorum.diyar,sen,meyve kapışın bu hafta...bende gaz vereyim size...haydin gazanız mibarek olsun....işin içinde yarış olunca kaçamakta yapamassınız hem....ne dersin şekerim? ben kaçar kıslar iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…