hiç sorun deyil eylül biz bu soruları belkide 100 lercekez yazdık dahada yazarız hiç üşenmeyiz sen yeterki beslenmene devam et... Biz böyle mutluyuz sizlerin mutlu olmasıyla ...:86: Ayy diyet başıma vurmuş resmen
ben bu sorduğum soruyu zaten sabah sizin güzinle yazışmalarınızdan okumuştum
evet ya tamamdır anlaşıldı
kusura bakmayın biraz fazla ve belki de bilmem kaçıncı defa duyduğunuz soruları soruyorum
ama az kaldı toparlıyorum
tünaydın safişş sultannn ...
safişim sultanım sakatatları fazla yeme özeliklede cigeri ...
hani meyven nirde.??
menün güzel fakat eger bu günlerde yumurtalı kahvaltıyı sık yapıyorsan karbonhidratı diger ögünlerinde telafi etmelisin unutma ....
hani gece sporu yok ..
bu günlerde işim çok sıkı anlaşıldı seyrek yazıyorsu. özlüyoruz ama ...
huuu
nerdesiniz kıslar......
ben geldim sizler yoksunuz ....:26:...
selam tatlışlar been geldim yarın tartı günü vee beeen artı ötesiyim
size şunu öneririm kahvaltınız belli ekmekli....
öylende protein agırlıklı yiyin ....
akşamda 1 gün sebze 1 gün bakliyat çinsi yiyin ...
aslında montinin özüde bu .
yok aeben ablaaa bnim hiç regl öncesi çok çıkmazdı bi de +daysam 1 gün sonra inerdim ben kaçgündr böyleyim kilomu aldım acaaabaaaa püüffF
MİRAYY HEDEF kilona 3.4. kilon kaldı inaN ilk başladıgında aynı şeyleri diyorDun caddııı. ÖMRÜMÜ YEDİN GIIIIIyok aeben ablaaa bnim hiç regl öncesi çok çıkmazdı bi de +daysam 1 gün sonra inerdim ben kaçgündr böyleyim kilomu aldım acaaabaaaa püüffF
ONDAN ŞU AN HEDEFİNDESİN SAFİŞİM ...ABLALARIN SULTANIIIIIIIIIII
çok özledim seni ablam nasılsın
ciğeri önermediğini biliyorum abla ama iş yerindeki yemek listesine bakmamıştım mecbur kaldım dışarıdan söyleyecek vaktimde yoktu bu sebeplen yendi ciğer abla
ya ablam yaa ben meyve yi-ye-mi-yo-rum....
Sen benim menülerimde hiç meyve gördünmü yaffffff
yok ablam yaaa ekmekli kahvaltı yapıyorum dün sıkıldım kahvaltı hazırlarken iki yumurta haşladım kendime dün o yüzden öyle geçti
Karbonhidratı alıyorum applaaaa (bakliyattan)
Gece sporu var gecede var sabahın beşinde de (kocam yatağını ayırcak) ama ben burda yazmaya utanıyorummmm
Bugünlerde işlerim çok yoğun evet kendi işim haricinde başka bir işle daha uğraşıyorum eğer olursa varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hayallerim gerçek olacakkkkkkkkkkkkkkkkkk allaaaahhhhhhhh
benim hemen hemen böyle oluyor genelde
ONDAN ŞU AN HEDEFİNDESİN SAFİŞİM ....
BİLİYORUM SENİN DURUMLARI SAFİŞİM SADECE UYARIMI EKSİK ETMEYİM DEDİM ....
KIS YOKSA ŞİRKETMİ KURACAKSIN ..
safinaz alemsin yaff
beni hiç bir güç sabahın ayazında yatağımdan kaldıramaz walla...cinayet çıkar...
zilim ben yulaflı top tarifini kaçırdım bidaha istesem ayıp olurmu .. Dün baktın göremedim ..meyvem sabah söyliycektim unuttum.yumurtasız kek olurmu bilmiyorum.zaten yağ azıcık,bir bardak ta yoğurt var ikisini unla çırpınca kek olurmu bilmem cnm...yumurta neden eklemek istemedin protein diyemi?
Birde çilekli yoğurt serbest kılındığına göre bu tarifi vermeden geçemiycem.çilek mevsiminde sıkça yaptığım bir şeydi...yoğurdun katı tarafından bir kase ve on tane kadar çileği robotun haznesine atın krema çırpar gibi öçırpın.içine marmelat haline getirilmiş gün kurusu kayısıdan bir yemek kaşığı ekleyin..dökün kup bardağına.çala kaşık götürün...ben hamileyken ballısını yapıyordum.kayısı marmelatlısını yapıyordum.üstünede file fındık serpiyordum valla özsütün tatlılarına taş çıkartır..deneyin görün...
Ama şu yulaf topunu deneyin bak valla bayılacaksınız...biim yegane tatlımız oldu..oğlumda seviyor eşimde...hatta eşim bayılıyor...içinde tarçında olduğu için hiç tatlı yemiş gibi içiniz bayılmıyor ve kan şekeriniz fırlamıyor...
Aebenim bende canlısını yapmayı seviyorum platesin.ancak yetişemediysem yada bi işim çıktıysa akşam o günki platesi videodan yapıyorum kaçırmamak için...ben en çok lastikle yerde yapılan bacak hereketinde zorlandım bu sabah.hatta 15 gündür falan neden zorlanmıyorumki artık vücudum alıştımı etkisini göstermeyecekmi diye düşünüyordum...ama bu sabah lastiğide çok kısa bağlamışım.daracık lastikle koca pergel bacaklarımı açmaya çalıştıkça çok zorladım herhalde...totoşum fena ağrıyor. Pubikim başınada 2 gün önce fena bir kaza geldi oğlum tarafındanYarım saat kıvrandım ağladım yerde, kırıldı sandım kemiğini... Mutfak çekmecesini o kadar hızlı çektiki köşesi pubişimi kırdı sandım valla.nasıl feryat ettiysem çocuğun ödü koptu O korkuyla birde yerine itti çekmeceyi bu seferde köşesi geri takıldı pubiğime...allahım hangine yanayım...ölüyorum sandım.doğumda bile bu kadar fena olmamıştım herhalde... Kaç gündür yerde yapılan geri esneme hareketlerini yapamıyorum.göbişimde olmayınca yerde nasıl ağrıyor direk üstüne yatınca...aklıma geldikçe bile acısını hatırlıyorum....
Benim için hem yürüyüş hem plates hemde call.fazla geliyor diye call.bıraktım ben aebenim...ama platesten daha çok ve daha çabuk etki ettiği konusunda aebenim totosundaki farktan bahsetmiş arkadaşlar .yapabiliyorsanız call.yapın derim ben..aebenim sen ne diyorsun bu konuda?ve neden acaba daha çok ve daha çabuk etki ediyor.hareketlerin büyük bölümü aynı olduğu halde..hatta plateste daha zorlayıcı hareketler var gibi....
Birde dediğim siteye bakıp hepimizi aydınlattığın için çok sağol aplam...
safişiimm ablaaaammm :) hedef kilom bu değil maalesef bu ilk hedefim daha sonra 65 inş. ama ona bir düşeyim çizelgeyi yeniden düzenlicem sil baştan olucak ama çook zorluyo artık beniii.. düşemicem hiç gibi:s
hayırlısı safiş rabbı gönlüne göre versin ....hedefimde değilim aplaaaa
hatırlatırım
ben hedefinim altına indim şekerim
ilk hedefim 59 idi
şimdi kaçım 57.9
aslında daha az kilom ama neyse yarına kalsın bu
hedefim 55 55 55 55
efet ablam anlooorrummm seniiiii sen uyar beni neme lazım insanoğluyuz
şirket kurmucam ama ablam şansım yağver giderse varyaaaaaaaaaaaaaaa allah diyorum allaaahhhhh
ayağıma kadar gelmiş bir fırsat var ve ben elimden geleni yapıyorum o fırsat kaçmasın diye artık bundan sonrası allahın takdirine kaldı hayırlısı ise olsun inşallah.....
Olursada söylerim zaten ne olduğunu
yatağımdan çıktığımı kim söylediki zilim:92: :92: :92:
safişiimm ablaaaammm :) hedef kilom bu değil maalesef bu ilk hedefim daha sonra 65 inş. ama ona bir düşeyim çizelgeyi yeniden düzenlicem sil baştan olucak ama çook zorluyo artık beniii.. düşemicem hiç gibi:s
deli kıs ....65 de olacaksın mirayyyy
hayırlısı safiş rabbı gönlüne göre versin ....
ıhım ıhım safişim zilim sonrası için diyor .tabi senin aklın orda kaldıgı için . safiş eşin evden kaçarsa bilki bundan . ..
Dü-şe-cek-sin
ahanda buraya yazıyorummmmm
amin ablacım amin rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahhhhh
valla sonrası benim için daa güzel zaten o enerji patlamasından ve rahatlamadan sonra duşun altında gevşemek "oohhhhh işte hayat bu" dedirtiyor bana
Her erkeğin istediği bir kadın tipi iken BEN kocam buna dayanamayıp evden kaçarsa eğer
ona sadece NANKÖR der kapıyı arkasından kapatırım
haklısın, ne diyim .....
kıslar yarın öyleden sonra hasta ziyaretine gidicem . ertesi günde misafirim var .. fazla sık uyrayanmassam heberiniz olsun .....
bana müsade
güzinnn gelmedin kıs. bi türlü karşılaşamadık ..
bak içime dagmuş gelmişin .....
nasılsın bugün başladınmı tekrardan bakimm .?
ÇOKKKKK MERSİİİİİİİİİİİİİ
yarın baskül günü ve sen gelmemekten bahsediyorsun ablaaaaa
neyini merak ediyim benden bile iyi gidiyorsun .gıcık safiş ..sen hiç beni merak etme zaten tamammııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?