Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ooyy ablaamm vee safişimmm eğer düşerseeeem sizin için topiğin ortasında dansöz kıyafeti giyip göbek atıcaaam nihahahaha

gelirim kısda bgünkü gibi bola sala deyil işte ....

neyini merak ediyim benden bile iyi gidiyorsun .gıcık safiş .....

olsun sen gel yinedeeeee

hiiyyy duymamış olayımmmmm ne kadan ayıpppp

sende nerelerden nerelere gelmişsin aplaa yaaaa

bugünkü menüm
08:00 bir elma
09:00 2 dilim ekmek,yagsiz krem peynir,5 zeyrin,salatalik
14:00 kiymali karnibahar,salata,yogurt,bir avuc beyaz leblebi
17:00bir elma,bir mandalina
19:00 kanat izgara (pisdikten sonra derisi alinmis,yogurt belki salata

ooyy ablaamm vee safişimmm eğer düşerseeeem sizin için topiğin ortasında dansöz kıyafeti giyip göbek atıcaaam nihahahaha

düşeceksin o kilodan aşağıya buna ben inanıyorum sen neden inanmıyorsun

ama sanki gazinonun ortasında der gibi dedin ya şu lafı koptummm atıyorsun yine bol kepçeden

ne oldu senin dişler bu arada????

gunaydin diyemiycem sadece bana gunaydin size iyi ogleden sonralari montici fistiklar
aebenim ben de seni pek cok pek cok severim
karnibaharin en sevdigim hali..hani senden kopya cekmistim ya.. hasanmis,yumurtali, 2 kasik yagda kavrulmus, sarimsakli yogurtlu, yemek olarak yaninda ekmek yada pilav olmadan karnibahar yiyemem
un koymadan mucver de yapabilirmiyim karnibahar gibi az yagda kizarmis falan???
sonraaaa patlican,biber,domates kizartabilirmiyim?
et izgara da yiyorum ama etten de cabuk bikarim, bir ogun yesem bir iki gun uzak durmak istiyorum, kokuyoooo, soya sosunu da o yuzden kullaniyodum
ispanagin da yemegiyle pek aram yok(ekmek serbest olsa olurdu:78:) amaaaaa onu da soganli yumurtali yapabilirim sanirim
valla kaytarmaya calismiyorum:78: becerebildigim kadar yapicam sozzz:97:

bugune nasil basladim
sabah kalkinca bir kayisi yedim, evden cikip geri gelmem gerekiyodu, gelince yanibir saat sonra
4 dilim kizarmis t.b ekmek, yagsiz kizarmis peynir(yagi olmayinca kizaramiyo yaniyo peynir) sekersiz marmelat, TATLANDIRICISIZZZZ cay, bir bardak sut
tokum ve mutluyum, tek korkum sekersiz marmelatta tatlandirici varsa , karbonhidratla karisinca zararli olmusmudur acabaaa:78::78:

hasretim hatanı sende fark etmişin ama iş işten geçmiş yav ....
birde eger mümkünse ktavugun derisini pişmeden ayıkla ...(dışarda yediysen lafım yok tabi)
simdi farkettim,etle birlikte leblebi yemisim yani karbonhidrat olmamis bu ama kiyma cok azdi
üzülme yakında oturur menülerin .. yanlışını farketmen bile iyi demekkki iyi montici olcaksın bu sefer bırakmak yok hasret.. ilk geldiginden bu yana devam etseydin motiye şimdiye hedefe gelmiştin çokdan dimi...
...

safişim senide gel öpem tekrar teşekkür ederim .....

Son düzenleme:

valla dogru söze ne denir.ama bu sefer birakmak yok dedigin gibi hatta 17 subatta istanbula annemlerin yanina gidiyorum 10 günlügüne ins,simdiden kafamda plan yapmaya basladim ,montiyi nasil bozmam diye :)
sidmi biraz deniycem kendimi baktim iyi gidiyorum,kitabida alicam,hemen almak istemiyorum cünkü önceden alip kenara attigim diyet kitaplari gii olsun istemiyorum

.

güzinim karnı baharı o ddigin gibi ye sen okey ....
ıspanagıda kavur bi güzel ....
hatta sana özel sadece sedze yerken 2 dl de ekmek ye (yumurtasız ama )senin işstahıı kesmeliyiz bi şekilde..karnını doyurarak . 2 hafta ekmege yönelelim sebzeyle doyman için tamammı sonra bakarız kilo verme durumuna göre ....

marmeladını kendin yapsana yav elma kuru kayısı vs karıştırıp pişirmesini beceremiyormusun ...
ekmegi 4 dl yemeninde hiç mahsuru yok tammmaı sakın çok yedim diye takılma ....:89:

patlıcan biber kabak vs . kızarması onunda kolayı var bak zilimin tarıfidir tescillidir ha..
sebzeleri dogr kızarmalıkşekilde sonra 2 kaşık z.yag gazdir sevdgin baharatlarla .fırının tepsisine yaglı kagıt ser bu sebzeleride elinle bir güzek ovarak karıştır yay sonrada sür fırına ..fırının ızgaraı varsa dahda süper oluyor ..bide sarımsaklı yogurt üstüne .. al sana saglıklı kızarma yemede yanında yat oluyor .... demokrasilarda pardon montide çareler tükenmez .....

balık sevmiyormusun balık .....

..........

kızlar iğde sizce çok kalorili bişeymidiiiir? bu aralar çok tüketiyorumda....
nette baktım bi bilgiye rastlayamadım...

aebenim yulaflı topları şöyle yapıyorum aplam...

2-3 yemek kaşığı kadar yulafı (lifalif) robotta iyice toz haline gelene kadar çekiyorum hemen üstüne elma rendeliyorum.(büyük elmaların yarısı yetiyor.) bolca tarçın ekliyorum.bir tatlı kaşığı kadarda kakao.harmanlayıp küçük küçük koparıp top yapıp azıcık hind.cevizinde yuvarlıyorum.yulafların kabarması ve yumuşaması için dolapta 3-4 saat bekletiyorum. hepsi bu..
hatırlarsan masum bunu bisküviyle yapmak istemişti (diet bisk.) bende aynı tv proğramında görmüştüm bu bisküvili tarifi(dilara koçak tarifidir) madem bisküviyle olmuyor yulafla yaparız dedim.
ben çiğ elmadan yapıyorum.gelen mail de çiğ meyvelerle müsli yapılabilir diyordu ya ordan esinlendim yulafla olabilir diye. ama son açıklamanda meyve ile müsliyi yanyana yiyemiyceklerini anladım.o sebeple pişmiş rendelenmiş elma ile yapın siz..ikiside çok hoş oluyor.denedim pişmişiylede..yoğurtlu elmalı kup için pişirdiğim elmadan yaptım bir sefer nasıl olacak diye oda güzel oldu...afiyet olsun yapacaklara...

ZİLİM
iğde unlu meyveler kategorisine giriyor muz ve kestane gibi yani bunların kalorileri cok yüksek..
muz ve kestane yasak olduğuna göre iğde de yasaktır die düşünüyorum...

ZİLİM
iğde unlu meyveler kategorisine giriyor muz ve kestane gibi yani bunların kalorileri cok yüksek..
muz ve kestane yasak olduğuna göre iğde de yasaktır die düşünüyorum...

eveeet doğru diyorsun meyvem..hiç böle düşünmemiştim.almiim bari bi daha...çokta seviyorum mereti...ama şimdilik yeter bu kadarı (250 gr aldım ama hafif bişey olduğu için bayağı olmuştu)..
yarısını yemişimdir..bitince bi daha almiim bari...

aebenim sen bitanesin yaw
kizartmayi cok sevdim adi da firinda monti kizartmasi olsun izgara balik da seviyorum, onu da yaziim bi kenara, marmelat hic denemedim, sadece elmalari kaynaticakmiyim mesela, icine hicbisey koymadan recel gibi koyulasirmi:44:

slm arkidişleeer yaa bu diyetin vucudumuza etkisi ne bende yapmak istiyorum

bak içime dagmuş gelmişin .....
nasılsın bugün başladınmı tekrardan bakimm .?

geldim geldim aebenim hic ariza cikmamis gibi kaldigim yerden devam ediyorum napiim
karsilasamiyoruz hic cunku ben girip biraz okuyorum cikiyorum, ancak aksam eve gelince o gun yazilanlari bastan okuyup cevap yazabiliyorum, bazen cooookkk naaadiiiiiiirr isyerindeyken bir iki cevap yazabiliyorum:82:
bugun iyi gecti monti acisindan..yeni baslamis gibiyim.. dur yediklerimi de yaziyim..daha aksam yemegine sira gelmedi ama ne yiyecegim belli nasil olsa

sabah
1 kayisi
yaklasik 1 saat sonra 4 dilim tb kizarmis ekmek, yagsiz kizarmis peynir ,marmelat

oglen 12:30
kirmizi izgara et
yumurtali soganli ispanak kavurmasi
1 ceviz
ayran

aksam 18:00
karniyarik
taze fasulye
ayran

toplam 1 lt'ye yakin su(fazla icemedim bugun)
1 fincan yesil cay
2 bardak ayran
2 kupa cay

slm arkidişleeer yaa bu diyetin vucudumuza etkisi ne bende yapmak istiyorum

selam cazibecim, hosgeldin veeee tam adamina sordun
ben de yeniyim, duse kalka ogrenip uygulamaya calisiyorum, bi zor geliyo kafam karisiyo kaciyorum, kolumdan tutup geri getiriyolar sonra yeniden basliyorum
iyi de yapiyolar biri aklimi basima getirmezse sonsuza kadar tontis hatunlar gurubunda kalicam kiiiii artik zayif olmak istiyorum.. ama zayif ve saglikli.. o yuzden burdayim canimcim
diyetin nasil yapildigini lutfen bana sorma ama vucudumuza ne etkisi oldugunu sor
tabii ki vucudunun yaglarindan arinip saglikli olmasini sagliyoooo bu sitedekilerin tecrubeleriyle sabittir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…