gelirim kısda bgünkü gibi bola sala deyil işte ....
neyini merak ediyim benden bile iyi gidiyorsun .gıcık safiş .... .
ooyy ablaamm vee safişimmm eğer düşerseeeem sizin için topiğin ortasında dansöz kıyafeti giyip göbek atıcaaam nihahahaha
güzünim canım benım, canım benim, seni ben, pek çok ,pek çok severim ...
karnı bahar yemek zorunda deyilsin yavvvvvv....
et sevmezmisin yada balık yada sebze .... ee daha ne olsun karnı baharda yemessin . sen kaytarmayamı çalışıyon ne bakim ...
sen neler seversin ne yarsin yaz bakem ...anlaşıldı sana monti koçu olacaz....
spor konusuda şöyle ŞART deyil ama yaparsan bilki daha iyi kilo verirsin .. ama yapmassam kilo veremem diye bişi YOKKKKK... ÖZELİKLE MONTİDE ...
ŞİMDİ BÜTÜM MAZERETLERİNİ ÇÜRÜTTÜGÜM İÇİN SİLKELENMİŞSİNDİR UMARIM ....
hasretim hatanı sende fark etmişin ama iş işten geçmiş yav ....bugünkü menüm
08:00 bir elma
09:00 2 dilim ekmek,yagsiz krem peynir,5 zeyrin,salatalik
14:00 kiymali karnibahar,salata,yogurt,bir avuc beyaz leblebi
17:00bir elma,bir mandalina
19:00 kanat izgara (pisdikten sonra derisi alinmis,yogurt belki salata
üzülme yakında oturur menülerin .. yanlışını farketmen bile iyi demekkki iyi montici olcaksın bu sefer bırakmak yok hasret.. ilk geldiginden bu yana devam etseydin motiye şimdiye hedefe gelmiştin çokdan dimi...simdi farkettim,etle birlikte leblebi yemisim yani karbonhidrat olmamis bu ama kiyma cok azdi
ooyy ablaamm vee safişimmm eğer düşerseeeem sizin için topiğin ortasında dansöz kıyafeti giyip göbek atıcaaam nihahahaha
hasretim hatanı sende fark etmişin ama iş işten geçmiş yav ....
birde eger mümkünse ktavugun derisini pişmeden ayıkla ...(dışarda yediysen lafım yok tabi)
üzülme yakında oturur menülerin .. yanlışını farketmen bile iyi demekkki iyi montici olcaksın bu sefer bırakmak yok hasret.. ilk geldiginden bu yana devam etseydin motiye şimdiye hedefe gelmiştin çokdan dimi...
...
safişim senide gel öpem tekrar teşekkür ederim .....
.gunaydin diyemiycem sadece bana gunaydin size iyi ogleden sonralari montici fistiklar
aebenim ben de seni pek cok pek cok severim
karnibaharin en sevdigim hali..hani senden kopya cekmistim ya.. hasanmis,yumurtali, 2 kasik yagda kavrulmus, sarimsakli yogurtlu, yemek olarak yaninda ekmek yada pilav olmadan karnibahar yiyemem
un koymadan mucver de yapabilirmiyim karnibahar gibi az yagda kizarmis falan???
sonraaaa patlican,biber,domates kizartabilirmiyim?
et izgara da yiyorum ama etten de cabuk bikarim, bir ogun yesem bir iki gun uzak durmak istiyorum, kokuyoooo, soya sosunu da o yuzden kullaniyodum
ispanagin da yemegiyle pek aram yok(ekmek serbest olsa olurdu:78:) amaaaaa onu da soganli yumurtali yapabilirim sanirim
valla kaytarmaya calismiyorum:78: becerebildigim kadar yapicam sozzz:97:
bugune nasil basladim
sabah kalkinca bir kayisi yedim, evden cikip geri gelmem gerekiyodu, gelince yanibir saat sonra
4 dilim kizarmis t.b ekmek, yagsiz kizarmis peynir(yagi olmayinca kizaramiyo yaniyo peynir) sekersiz marmelat, TATLANDIRICISIZZZZ cay, bir bardak sut
tokum ve mutluyum, tek korkum sekersiz marmelatta tatlandirici varsa , karbonhidratla karisinca zararli olmusmudur acabaaa:78::78:
valla dogru söze ne denir.ama bu sefer birakmak yok dedigin gibi hatta 17 subatta istanbula annemlerin yanina gidiyorum 10 günlügüne ins,simdiden kafamda plan yapmaya basladim ,montiyi nasil bozmam diye :)
sidmi biraz deniycem kendimi baktim iyi gidiyorum,kitabida alicam,hemen almak istemiyorum cünkü önceden alip kenara attigim diyet kitaplari gii olsun istemiyorum
ZİLİM
iğde unlu meyveler kategorisine giriyor muz ve kestane gibi yani bunların kalorileri cok yüksek..
muz ve kestane yasak olduğuna göre iğde de yasaktır die düşünüyorum...
.
güzinim karnı baharı o ddigin gibi ye sen okey ....
ıspanagıda kavur bi güzel ....
hatta sana özel sadece sedze yerken 2 dl de ekmek ye (yumurtasız ama )senin işstahıı kesmeliyiz bi şekilde..karnını doyurarak . 2 hafta ekmege yönelelim sebzeyle doyman için tamammı sonra bakarız kilo verme durumuna göre ....
marmeladını kendin yapsana yav elma kuru kayısı vs karıştırıp pişirmesini beceremiyormusun ...
ekmegi 4 dl yemeninde hiç mahsuru yok tammmaı sakın çok yedim diye takılma ....:89:
patlıcan biber kabak vs . kızarması onunda kolayı var bak zilimin tarıfidir tescillidir ha..
sebzeleri dogr kızarmalıkşekilde sonra 2 kaşık z.yag gazdir sevdgin baharatlarla .fırının tepsisine yaglı kagıt ser bu sebzeleride elinle bir güzek ovarak karıştır yay sonrada sür fırına ..fırının ızgaraı varsa dahda süper oluyor ..bide sarımsaklı yogurt üstüne .. al sana saglıklı kızarma yemede yanında yat oluyor .... demokrasilarda pardon montide çareler tükenmez .....
balık sevmiyormusun balık .....
aebenim sen bitanesin yaw
kizartmayi cok sevdim adi da firinda monti kizartmasi olsunizgara balik da seviyorum, onu da yaziim bi kenara, marmelat hic denemedim, sadece elmalari kaynaticakmiyim mesela, icine hicbisey koymadan recel gibi koyulasirmi:44:
bak içime dagmuş gelmişin .....
nasılsın bugün başladınmı tekrardan bakimm .?
slm arkidişleeer yaa bu diyetin vucudumuza etkisi ne bende yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?