Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bu arada sormayı unuttum
ben zilinin tarifindeki topları yaptım eve t de
ne zaman yemem doğru olur acep
öğün yerine mi yemeliyim
kaç tane yiyebilirim ve de yanına ne yiyebilirim
menüde tatlı olayına alışık olmadığım için bu topları nereye koyacağımı şaşırdım :)

evet canım iki hafta kadar oldu ben başlayalı
ama ilk hafta pek yapamadım bu hfta daha iyiydim ama kaçamaklarımı da daha bikaç gündür engelliyoebiliyorum
önümüzdeki haftalara bakıcaz artık
çikolatalı top da zili arkadaşımızın, diyetimize uygun bir tarifi
dün de yazmıştı galiba

aeben ablaaam ister istemez bozuldu. bu kadar dikkat ettim ama yine de + yım. revamı bu bana

idorcum baslamıssın bozma sakın kararı vermek en önemli şey bundan sonra düzenli yapmaya calıs zaten alısıcaksım bizde bilmiyorduk sağolsuna aeben abla öğretti
evet tam buğday ekmeği yiyoruz onu alırsın..

Baktım da kilo vermeye başlamışsın zaten, zaten kaç kilocuk kalmış ki:))
Devamını dilerim canım..
Benim kitaptan anladığım kadarıyla kilo verme aşamasında değilde koruma aşamasında izin var sanki sevimli kaçamaklara.

Yok bozmuycam meyvenulcum, böyle böyle öğrenicem ben de..
Tam buğday ekmeği tamam da, bizim evde bütün peynirler oldukça yağlı:) Biz pek severiz ailecek peyniri de..
Onun az yağlı olması gerekiyormuş( Olmasa olmaz mı..

ben ilk basladığımda yağlı peynir yiyordum ama sonra kilo vermem durdu peyniri mecburen aeben ablamın uyarılarıyla değiştirdim..
bimde satılan aknaz liyht peyniri yiyoruz... bence yağlı peynir yeme...

teşekkür ederim evet minik minik de olsa veriyorum ben de
vermem gereken az da işte yine de monti dışında bunu da başaramıyorum
ama kaçamak konusunda çookk haklısın
ilk aşamada yapmamak lazım
ben de irademe yenik süştüm başlarda
şimdi daha iyiyim

meyvenulummmm

canım geldim gerçi bu işyerinden fırsat bulsam sabah 9 dan beri burdayım ama yazdırmadılar birşey

mutabakat zamanı en kötü zaman

benim kilom da mucizeler yok tabi ki

bugünkü kilom:71,9

geçen hafta: 72,6 idim

giden kg: 700 grm :)

sen kazandın :) bu haftada yapalım mı yarış ben daha sıkı hazırlanıcam :)

masumum hoş geldin dicem ama gitmişsin yetişemedim sana

kilon içinde tebrik ediyorum 69 da takılı kalmayıp eriyorsun günden güne afferim benim bacuma :))

berabere kaldıkkk rakibem berabere...
yapalım diyarım bu haftada yarıs ama bu hafta ben kendimden öyle umutlu değilim çünkü 1 hafta veriyorum 1 hafta veremiyorum ben yinede varım senle yarısa

kıslar çıkıyorum ogluşu dr. götürücem ...
yenigelen hatunlar hoşglmişler dogru yerdeler...
listeleri akşama yapmaya çalışırım ..
eski liste 1939. sayfada yeni arkadaşlar bakmak isterlerse nasıl kilo verdigimize....
tabe artı çıkam cadılarda baksınlar nerden nereye gelmişler..
tekrar hayırlı cumalar....

Canım öncelikle aramıza hoşgeldin sağlıklı ve kalıcı kilo vereblmek için (aç kalamdan hemde) en doğru yeri seçmişsin.... Aramıza hoş gelmişsinnn

Sen her daim menülerini ve aklına takılanları burda bizlerle paylaş burda olan arkadaşlar mutlaka yardımcı olurlar tatlım....

Bu günkü menünde ise kahvaltı için uyarı almışsın zaten ama uymadı diye bozma sakın
öğle yemeğinde ise yumurta ile balık oluyormu hiç denk gelmedim burası bana karışık geldi aeben ablam kesin yanıtlar geldiğinde

Akşamki menü harikaaaa afiyet olsun....

Bol bol su içmeyi ihmal etme en önemli noktalardan biri bu....

günaydın kıslar ...
vede hayırlı cumalar .....
pilatese gitmeden bi bakayım dedim ama saati gelsi sonra gelirim ..ogluşda gene ateşlendi uymadık hiç bitraz sonra kalksın dr. götürecegim ...

oyyy ablam çok geçmiş olsun senin tosunun yaşı kaç be ablacım ne bu ateş bu çocukta hay allah enfeksiyon kaptı heralde....

üzgünüm mutsuzumm

o kadar dikkat etmeme rağmeeen hiç kaçamak yapmama rağmen artıdayım

hemde çoook.... ilk defa + çıkıyorumm moralim yerlerde k.bakmayın kızlar

kilom 77.2

geçen hafta 76.4

burda da mı miray yapma ne olursun yaaaa

gunaydın hayırlı cumalar geçen hafta 66 olan kilom bu hafta 65.5 gitmiş azda olsa gitmiş

aysunum takımda da yazdığım gibi güzel gidiyorsun canım boşa hayıflanmaaaaa

gel beraber oynayak toplarla kıııııı

tekrar geçmiş olsun ablacım bu cumada olmadı online görüşme sağlık olsun senin tosunun iyi olsunda gerisi boş....

aayy sorma yaa
akşam gidip bakayım yine tadı güzel değilse ben atarım sen tuttarsın

berabere kaldıkkk rakibem berabere...
yapalım diyarım bu haftada yarıs ama bu hafta ben kendimden öyle umutlu değilim çünkü 1 hafta veriyorum 1 hafta veremiyorum ben yinede varım senle yarısa

varım kız varım. ancak haftaya veremesek te sorun değil bende bir hafta veriyorum sonra kal geliyor ama deniyoruz biraaz daha sporu arttırdım işyerinden fırsat buldukça çünkü gece 1-2 gibi evde oluyorum halim kalmıyor yapmaya illaki kırıcaz zincirlerimizi:)

mirayım neden üzüyorsun bu kadar kendini hiç kaçamak yapmasan bile artı çıktığın için kilo almışsın olmazsa duraklama olabilir diyetisyenlerde böyle söylüyor bu haftada dene sonra başka bir eksik ararsın hemen karalar bağlamayın lütfen ben zor adapte oluyorum sizlerin sayesinde sizde böyle yaparsanız nice olur hailimiz dimi ama :)

ben hepimizi azminden dolayı tebrik ediyor alsak da versekte biliyoruz deniyoruz

haftaya daha çok kilo vermemiz dileğiyle

ben mesai kalınca çok yiyorum bu hafta çözüm bulmam lazım tarçınlı yoğurt yiyorum da çok çalıştığımda stresli olduğumda elim hep ağzıma gidiyor salatalık alsam onu kemiririm bak onu deniyim

öpüyom şimdiden sizi

aebenim hasta yavrunu öpüyorum bende gribim iyileşelim tez vakitte

zilim selamlar sanaaaa :)

günaydın herkese,dersim ve platesim bitti geldim...
kilolar gitmişi rekabet yaramış valla...masumum senin kilo bildirimi görmedim,gözümden kaçtı sanırım bacım sen neler yaptın bu hafta?
kıslar ilk başladığınız zamanlarda ayda yarım kilo 1 kilo versek ne isteriz diyordunuz şimdi haftada 700 gr.'ı az buluyorsunuz...yetmezmi 700 gr..? çok kilolu insanlarda bile hafta 1 kg'den fazla verilmemeli diye bas bas bağırıyor diyetisyenler.kaldıki obezler için bu 1 kg baz olarak alınıyor.öyle her hafta 1 kg gitse oooo ayda 4 kg iki ayda 8 kg hoop gitti tüm fazla kilolar..8 kilo 2 ayda alınmadığı gibi 2 aydada verilmez ...ama siz mucizeler bekliyorsunuz anlaşılan...? halbuki hafta 700 gr.sizin kilonuzda bir insan için fazla bile...şükredin halinize...ama rekabeti elden bırakmayınisizi kamçılar çünki...haftayada yarışa devam?? ne dersiniz...hatta katılmak isteyen varsa katılsın fazla kişiyle yapın...

elma toplarını eylül arkadaşımız yapmış ama elmayı ince tarafıyla rendelemek lazım rendenin.yoksa su salmıyor ve saman gibi koca koca fışkırıyor aralardan..toparlanmıyor hamur.püskül püskül bir görüntü oluyor.ilk yaptığımda bende öyle yapmıştım ordan biliyorum.tarifi verirken özellikle rendenin ince tarafıyla diye belirtiyorum o yüzden.birde elmanız tatısz olmasın çünki başka şeker koymuyoruz,tek tatlandıracak şey elmanın suyu..bu sebeplede sulu ve tatlı bir elma seçin..birde yulafla yapınca 1 gece beklediğinde daha iyi oluyor yulaflar ıslanıp şişiyorlar...bisküviyle olunca hemen yeniyor ama bisküvi yasak biliyorsunuzki...
ve bu topları sabah kahvaltı niyetine yiyebilirsiniz kızlar..çünki müsli bir tek sabah yeniyıor...belki ilerleyen zamanlarda akşam çayın yanına bir kaç tane olur ama sizin gibi yeni başlayanların akşam tüketmesi doğru olmaz sanırım...biraz kilo verip ideal kilonuza yaklaşınca akşam bir kaç taneye müsade edilebilir ama ilk başladığınız gibi bu tür şeyleri pek aklınızdan geçirmesseniz sizin menfaatinize olur...

diyarcımmmm
yok be canım kaç haftadır ben yerimde sayıyorumm 67 ye kilitlendim bu kezde

aben abla yok kaçamk yapmadımdaa regli olmam lazım bugün ondan kaynaklı olabilirimii bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…