Teşekkürler, hoşbulduk:))
Meyvenulcum yani ben şimdi başlayamadım mı:S. Saol canım uyarın için, hemen yulaf ezmesi alayım o zaman, bir de tam buğday ekmeği di mi..
Eylülcüm sen de yenisin demek, ne zaman başladın? Çikolatalı top derken.. yenilebiliyor mu öyle sevimli şeyler yoksaaa...
Aeben geçmiş olsun oğluna, acil şifalar versin Allah.
Teşekkürler, hoşbulduk:))
Meyvenulcum yani ben şimdi başlayamadım mı:S. Saol canım uyarın için, hemen yulaf ezmesi alayım o zaman, bir de tam buğday ekmeği di mi..
Eylülcüm sen de yenisin demek, ne zaman başladın? Çikolatalı top derken.. yenilebiliyor mu öyle sevimli şeyler yoksaaa...
Aeben geçmiş olsun oğluna, acil şifalar versin Allah.
evet canım iki hafta kadar oldu ben başlayalı
ama ilk hafta pek yapamadım bu hfta daha iyiydim ama kaçamaklarımı da daha bikaç gündür engelliyoebiliyorum
önümüzdeki haftalara bakıcaz artık
çikolatalı top da zili arkadaşımızın, diyetimize uygun bir tarifi
dün de yazmıştı galiba
idorcum baslamıssın bozma sakın kararı vermek en önemli şey bundan sonra düzenli yapmaya calıs zaten alısıcaksım bizde bilmiyorduk sağolsuna aeben abla öğretti
evet tam buğday ekmeği yiyoruz onu alırsın..
Yok bozmuycam meyvenulcum, böyle böyle öğrenicem ben de..
Tam buğday ekmeği tamam da, bizim evde bütün peynirler oldukça yağlı:) Biz pek severiz ailecek peyniri de..
Onun az yağlı olması gerekiyormuş( Olmasa olmaz mı..
Baktım da kilo vermeye başlamışsın zaten, zaten kaç kilocuk kalmış ki:))
Devamını dilerim canım..
Benim kitaptan anladığım kadarıyla kilo verme aşamasında değilde koruma aşamasında izin var sanki sevimli kaçamaklara.
meyvenulummmm
canım geldim gerçi bu işyerinden fırsat bulsam sabah 9 dan beri burdayım ama yazdırmadılar birşey
mutabakat zamanı en kötü zaman
benim kilom da mucizeler yok tabi ki
bugünkü kilom:71,9
geçen hafta: 72,6 idim
giden kg: 700 grm :)
sen kazandın :) bu haftada yapalım mı yarış ben daha sıkı hazırlanıcam :)
Günaydın,
Kilolarından müzdarip olup kurtulmaya çalışan beni de alın kızlar aranıza.
Bir süredir kendime hem sağlıklı hem akla uygun bir diyet programı ararken önce Montignac'ı sonra da sizleri keşfettim.
Bulabildiğim kitaplarını aldım okudum biraz, ama tam olarak oturmadı hgenüz kafama.
Tecrübelerinize ve desteğinize ihtiyacım var.
Bugün tam anlamıyla başladım:))
Sabah müsli(evde meyveli vardı) ve yoğurt yedim.
Öğlen yumurtalı salata ve balık,
Akşam ise kereviz&salata yoğurt var menümde.
günaydın kıslar ...
vede hayırlı cumalar .....
pilatese gitmeden bi bakayım dedim ama saati gelsi sonra gelirim ..ogluşda gene ateşlendi uymadık hiç bitraz sonra kalksın dr. götürecegim ...
üzgünüm mutsuzumm
o kadar dikkat etmeme rağmeeen hiç kaçamak yapmama rağmen artıdayım
hemde çoook.... ilk defa + çıkıyorumm moralim yerlerde k.bakmayın kızlar
kilom 77.2
geçen hafta 76.4
gunaydın hayırlı cumalar geçen hafta 66 olan kilom bu hafta 65.5 gitmiş azda olsa gitmiş
bu arada sormayı unuttum
ben zilinin tarifindeki topları yaptım eve t de
ne zaman yemem doğru olur acep
öğün yerine mi yemeliyim
kaç tane yiyebilirim ve de yanına ne yiyebilirim
menüde tatlı olayına alışık olmadığım için bu topları nereye koyacağımı şaşırdım :)
kıslar çıkıyorum ogluşu dr. götürücem ...
yenigelen hatunlar hoşglmişler dogru yerdeler...
listeleri akşama yapmaya çalışırım ..
eski liste 1939. sayfada yeni arkadaşlar bakmak isterlerse nasıl kilo verdigimize....
tabe artı çıkam cadılarda baksınlar nerden nereye gelmişler..
tekrar hayırlı cumalar....
Canım öncelikle aramıza hoşgeldin sağlıklı ve kalıcı kilo vereblmek için (aç kalamdan hemde) en doğru yeri seçmişsin.... Aramıza hoş gelmişsinnn
Sen her daim menülerini ve aklına takılanları burda bizlerle paylaş burda olan arkadaşlar mutlaka yardımcı olurlar tatlım....
Bu günkü menünde ise kahvaltı için uyarı almışsın zaten ama uymadı diye bozma sakın
öğle yemeğinde ise yumurta ile balık oluyormu hiç denk gelmedim burası bana karışık geldi aeben ablam kesin yanıtlar geldiğinde
Akşamki menü harikaaaa afiyet olsun....
Bol bol su içmeyi ihmal etme en önemli noktalardan biri bu....
oyyy ablam çok geçmiş olsun senin tosunun yaşı kaç be ablacım ne bu ateş bu çocukta hay allah enfeksiyon kaptı heralde....
burda da mı miray yapma ne olursun yaaaa
aysunum takımda da yazdığım gibi güzel gidiyorsun canım boşa hayıflanmaaaaa
gel beraber oynayak toplarla kıııııı
berabere kaldıkkk rakibem berabere...
yapalım diyarım bu haftada yarıs ama bu hafta ben kendimden öyle umutlu değilim çünkü 1 hafta veriyorum 1 hafta veremiyorum ben yinede varım senle yarısa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?