Moralim bozuk

• Konu Sahibi Konu Sahibi mb1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
siz nerede çalışıyorsunuz arkadaşlar yaşlarınız kaç?

Canim kucumsemiyorum tabi ki sorununu ama bi laf vardir bilir misin ELIN YUMRUGUNU YEMIYEN KENDI YUMRUGUNU BALYOZ SANIRMIS ..bence sukret,allah sagliginla sinamasin..

İstanbul neden bu kadar kötülenip duruyor bu forumda ya? Yol haricinde herhangi bir çile çekmedim çok şükür burada. İş hayatı berbat, çalışma şartları zor bilmem ne falan her yere özgü bir durum bu. Buraya özgü değil ki.

Türban konusunda ön yargılı davranan dangalaklar olduğu kadar türbanlıları özellikle kayıran dangalaklar da var. Keşke bir de onları deneseydin.

Ben 26 yaşındayım özel bir şirkette çalışıyorum, 2 bin lira maaşım var ama biriktiriyorum az da olsa. Aynı zamanda bireysel emeklilik de ödüyorum.

Siz bu yaşa kadar hiç mi çalışmadınız? Onu anlayamadım ben?

Bu yaşa kadar 2 yaz babamın iş yerinde çalıştım.. şimdiye kadar sayısız iş başvurusu yaptım..

çalışmaya başlarsan kendi arabanı kendin alırsın, babada heves yoksa zor, kendi ekonomik özgürlüğünü kazan kendi paranla kendi arabanı al onun tadı bambaşka , ayrıca çalışmıyorsun etmıyorsun baban araba alsa bunun benzini var vergisi var sigortası var otopark parası var , kendi gelirin olsa dahi bunları karşılamak zorken nasıl karşılamayı düşünüyorsun hep babandan geçinerek mi ?

Arkadaşlar sürekli sen çalılmıyosun sana almak zorunda değiller kendin çalış gibi mesajlar geliyor. her yazdığımı okumadıkları için. her zaman çalışmaya istekli biri oldum sayısız iş başvurusu yaptım.. istanbulda çok çile çektim.. olmayınca olmuyor.

ben orada öyle sorunlar yaşadım ki maddi manevi.. sonra bir gün dedim ben burada sürünücem bizimkiler orada sefahat içinde yaşayacaklar? benim zorum ne? genç yaşımda çile çekmeye sürünmeye mi? o yüzden istanbulu bırakıp eve döndüm.. burada da çalışmayı istedim inşallah kpss.

yahu bu kız çocuğu evi geçindirmek zorunda mı?? istese koca bulup giderdi o okumayı seçmiş bunun neresi kötü..okutacak tabi babası.benim çocuğum da olsa istediği kadar okusun ne var bunda....

ayrıca her okunan okul hemen bitmiyor doktorası var yüksek lisansı var var da var.

çalış kazan kendin al aileden çok şey beklemek bana çok saçma geliyor.
evimi arabamı kendim aldım çok şükür en güzeli alınn teri

siz çok yanlış anlamışsınız.hanımefendinin derdi okula gidememek değil.yazık babacığı yıllardır okutmuş zaten.derdimiz hanımefendinin arabasının olmaması.

siz çok yanlış anlamışsınız.hanımefendinin derdi okula gidememek değil.yazık babacığı yıllardır okutmuş zaten.derdimiz hanımefendinin arabasının olmaması.

ya git çalış diyorlar ya onun için dedim ben . araba maddi imkanları yerinde olan aileler için lüks değil değiştiriversin ne olacak. burada arkadaşın dediği kendinin önemsenmemesi.

Reactions: mb1
Bence ailen bıkmış artık ve isteklerini kulak ardına atıyorlar. Bana sorarsan ben aileni haklı buldum.

Neyse arkadaşlar, Allah kimseye muhtaç etmesin. İnşallah kpss'yi kazanırım da kendi paramı kazanmış olurum.. Allah herkesin gönlündeki muradını versin. Teşekkür ederim.

Ben 22 yaşındayım şu anda üniversite öğrencisiyim hatta bu arada bir evlilik bile geçirdim.... çalıştığım süre boyunca biriktirdiğim parayla araba aldım ve annemlerinki eski diye onlara verdim ben onlarınkini kullanıyorum... ayrıca tatil mi keşke ben kendi imkanlarımla onları tatile gönderebilsem.... şu anda çalıştıklarım tam olarak bana yetmiyor ve mecburiyetten ay da belli bir miktar kendilerinden almak zorunda olduğum için bile kendimi kötü hissederken sen 30 yaşına gelmişsin annem babam bana neden araba almıyor diye ağlıyorsun.... çok şaşırtıcı gerçekten.... Büyümeyi düşünüyormusun sen?

nerede çalışıyorsun?

nerede çalışıyorsun?
Önceden bir turizm acentasında bilet satıştaydım..... şu anda da öyle ama part time çalıştığım için yetmiyor pek... ama bunun ne gibi bir önemi var ki... konu sensin ben değil.... Ayrıca 17 yaşından beri de çalışıyorum allaha şükür şu okuduğum süre dışında ne ailemin ne de başkasının beni çekip çevirmesine gerek duymadım hatta buna izin bile vermedim....

Önceden bir turizm acentasında bilet satıştaydım..... şu anda da öyle ama part time çalıştığım için yetmiyor pek... ama bunun ne gibi bir önemi var ki... konu sensin ben değil....

İyi Allah kazancını artırsın. İsteyenlere de iş nasip etsin.

E ben peki 51 yaşında daha baba evindeyim maaşını yiyorum:)

E ben peki 51 yaşında daha baba evindeyim maaşını yiyorum:)
Keyfine bak Elif :) Baba niye maaşın az, evin niye dar diye hayıflanmıyorsan sorun yok

Yabancılarla karşılaştırınca bizim aileler gerçekten fedakar, değil mi? Genelde böyle yani. Yurtdışında 18 i görüp çalışmak zorunda olmayan genç çok az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…