Moralim bozuk

• Konu Sahibi Konu Sahibi mb1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayat böyle işte kiminin pırlantasi küçük kiminin ekmeği bayat..

kredide faiz olduğu için uygund değil arkadarşlar dinimizde de. şu emin otomotiv var o olabilir onda faiz yokmuş

İns iyi bir is denk gelir de baslarsin
Haksizlik varsa en iyi sen bilirsin
Kiz/erkek ayrimi olabilir mi acaba?

İns iyi bir is denk gelir de baslarsin
Haksizlik varsa en iyi sen bilirsin
Kiz/erkek ayrimi olabilir mi acaba?

İnşallah.. Kız erkek ayrımı konusunda evet, oğulları bir tane toz konurmaz. İnşallah Allah aneye babaya bile, kimseye muhtaç etmesin.

Pardon da ne mecburiyetleri var ki.. sanki yaşamsal nir ihtiyacınız karşılanmıyormuş gbi.. bu yaşa getirmişler okutmuşlar size araba almayıp kaplıcaya gittiklerinden dem vuruyorsunuz.. 30 yaş yüksek lisans için geç bir yaş değil mi? Bu zamana kadar çalışıp para biriktirmediniz mi?

İstersen bazal metabolizmayla yaşayalım. yazılanların hepsini okumadan yazıp duruyosnuz

yaşım 30 bekarım.. şuanda yüksek lisans yapıyorum çalışmıyorum.. kpss de malum olursa çalışmayı istiyorum ama kendim çalışsam bile araba parasını kaç yılda biriktiririm?...

yahu 30 yaşına gelmişsiniz, hala çalışmıyorsunuz. İnsanlar size daha ne yapsın? kendiniz söylüyorsunuz kaç yıl lazım para biriktirmem için diye? onlar belli yaşa gelmiş kaplıcaya da giderler gezmeye de. onları kendi hayatınıza göre zorlayamazsınız ki! bence bir işe girin, kendi taleplerinizi de kendiniz karşılayın.

arkadaşlar okumadan yazıp duruyolar bu konu kapatma oluyı oluyor mu burada?

konu nerden kapatılıyor hanımlar? moralim az bişey düzelir gibi olurken okumadan yazıyolar daha da canımı sıkıyor. teşekkür ederim dinlediğiniz için.

konu sahibinin isteği üzwrine konuyu kapatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…