Moralim bozuk

• Konu Sahibi Konu Sahibi mb1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Daha iyisini kendim yapabiliyosam amenna:)Yapamıyosam şükredip oturmakdan başka yolu yok:)

yasiniz 30 ve 15 yildir ehliyet almissiniz turkiyede eyliyet yasi 18 yasin altindami? yazdiklarinizdan cok ben buraya takildim

Reactions: mb1
Takıldığın bu olsun.. Yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi esas meselenin kökü haksız adaletsiz davranılmasına sinirlenmem.. Tabi konuşulunca bişey kazanılmıyacak, değişmiycek.

Takıldığın bu olsun.. Yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi esas meselenin kökü haksız adaletsiz davranılmasına sinirlenmem.. Tabi konuşulunca bişey kazanılmıyacak, değişmiycek.
seninde tek derdin bu olsun ne diyim

Reactions: mb1
Bu yaşına kadar baban okutmuş, iyi kötü bir araba almış ve hala sen sana yapılanın haksızlık olduğunu mu düşünüyorsun. Iş beğenmeyip çalışmamışsınız para ne kadar zor kazanılıyor bilmiyorsun. Yapılması gereken iyi veya kötü bir iş bul çalış arabanı sen yenile ... Bu insanlar kim bilir ne zorluklara mal mülk sahibi oldu siz hiç sıkıntı çekmeden onlar hayattayken mallarına ortak olmak istiyorsunuz. Lütfen birazda siz zorluk görün ki onların kıymetini anlayın.çok üzüldüm ailenize..

yaşım 30 bekarım.. şuanda yüksek lisans yapıyorum çalışmıyorum.. kpss de malum olursa çalışmayı istiyorum ama kendim çalışsam bile araba parasını kaç yılda biriktiririm?...

30 yasindayim diyorsun ailen amma iyi amma kotu bir araba vermisler sana ve hala sizlaniyorsun
Sen metrobus/iett hic binmedin sanirim
Ben 30 yasinda olupta ailemden araba istiyecegime gider bir ise girerim alirim arabami
Ha bu arada annenizin durumunu kiskanmanizda tuhaf yani
Yok ona yeni araba alindi vs
Varsin can anneme alinsin ama bana alnmasin
Tatile giderkende size soracak degiller tabiki
İlerde evlendiginizde esiniz istefiginuz birseyi almadiginda dusunemiyorum bile

Bu yasinda hala sana bakiyorlar calismadigin halde. Okumaya devam ediyorsun. Tatile gitmekle araba ayni sey degil ki. Bence gayet normal bir durum. Ben 21 yasindayim araba istiyorum artik ihtiyacim var ama mezun olup ise girmeyi bekliyorum kendim almak adina. Ailem okulum icin senelerdir fazlasiyla ugrasip masraf yaptilar. Araba cok ekstra bir sey alma zorunluluklari yok 30 yasindaki kizlarina. Bir de araba yukunu onlara yuklemek istemem ben sahsen. Bence yanlis dusunuyorsunuz. Calisip para kazanmaniz gereken ve tum ihtiyaclarinizi kendinizin karsilamasi gerektigi yastasiniz.

kız çocuğu bu bu yaşına kadar ölene kdar ne ise gereği bakacak ..kız evlat çalışmak zorunda değil.....

Benden 10 yaş küçük erkek kardeşim İzmir'de okuyor ve Passat 'a biniyor.. rahat bir durumda benim öğrencilik zamanlarımdaki sıkıntıları hiçbir kardeşim yaşamadı. Annem arabayı benim sayemde cesaretle kullanıyor 2. sıfır arbası. şimdiki arabanın yenilenmesi de araba bozuk filan olduğundan değil, neymiş araba küçükmüş.. Benim şikayetim bu arabanın bozulup yolda kalması.. Geçen frenleri de tutmadı bilmiyorum kar olduğundan mı. Geldiğinden ber 2-3 ayda bir bozuluor ve sinirlerim bozulup sinir hastası olucaktım. Bana öğrenciyken değil araba bisiklet bile vermez.. değil almak olanı istesem de vermez abartmıyorum.. bikaç sene önce biraz kilo vermem lazım diye konsiyon bisikleti aldım eve. hem de sırf kendim için de değil. hem annem hem babam da kullanır diye adam gibi bişey aldım 100 küsür tl. abartmıyorum. 2 saat konuştu bişey oldu mu hakaretler.. bunlar hep bana. bunlar yaşadığın sıkıntıların milyonda biri bile değil.

komiksiniz ya 30 yaşındasınız bu yaşınıza kadar hep okudunuzmu? hiç yaz dönemlerindede olsa çalışmadınızmı..Bazı şeyler öyle armut piş ağzıma düş olmuyor, madem memnun değilsiniz aileniz değiştirmiyor yada değiştiremiyor part time iş bulun eskiyi satıp yenisini alın..Çok şımarıkça tavrınız.

Tatil değil canım sorun alamıycak durumları olsa ben de bişey demem. oturduğumuz yere otobüs 1 saate bir geçiyor.Akşam 8 30 dan sonra minibüsler bitiyor.. Tatil değilm şey bir hafta önce alamayız borcum var derken, 1 hafta sonra borcum var diyenler sadece o gidilecek yeri görmek için kaplıcadan bahsediyorlar. parası olmayıp borcu olan kişinin sürekli tatilde ne işi var. babam senede 2 kere antalyada müşterilerine fuar düzenliyor otelde kalma masrafları ve uçak masraflarını da karşılıyor. şimdi nisan ayında da yapıcakmış. parası yoksa herkesin uçak masrafını bile niye karşıyor? bazıları gelmiyormuş bile ödenen para boşa yanıyor.. ben bi yere uçakla gitmeye kalksam kıyamet kopar neymiş otobüsle gidicekmişim.. arabayı da bu kadar sene konuşup konuşup almıorlar alacak durumları olduğu halde.

Bütün yazılanları okumadan cevap yazıp durmayın.

benim yerimde olan herkes aynı şeyi düşünür yerimde olmadan bilemezsin

Anladim canim seni aciklayici olmus
Ama su var hani 30 yasindayim deyince
İnsanlarda su mantik oluyor
Hic mi para biriktirmedin hrp okudun mu
Ben mesela universiteden sonra ailemdenbir lira almadim
Yeri gekdi standlarda calistim yeri geldi anketorluk yaptuim
Derken guzel bir is denk gekdi
Biriktirdim parami sifir arabami kendim aldim
Ailemde alabilirfi ama istemek aklima bile gelmedi
Okuttular beni daha ne yapsinlar diye dusundum
Ve su an babam hep der benim erkek kizim diye
Ovunur hep benimle

Birde yeminle oturdugumuz yerde otobus durmazdi
Ablamla ise giderkem kendimizi otobusun onune atardik
O kadar kalabalikti ki sabahlari adam ancak oyle dururfu
Hatta birgun size carpicam basi. Belaya gircek demisti
3 sene gittim geldim ohalde
Ve o otobusu jacirfin mi ise1 saat gec gitmen demek

Yani ben seni cok iyi anladim canim
Amacim polemik yapmak degildi
Kirdiysam kusura bakma

Şimdi bunların hepsi normal de ben mi büyütüyorum? Ben kendim doğru düzgün bir iş bulsam hemen başlarım çalışmaya. ama anlatmak istediğim şey o değil.

Elifnam teşekkür ederim. İkimiz de aynı anda ileti atmışız..

kendi arabanı kendin al eşşek gibi kredi ödüyorum ne üst baş ne kendim için birşey hiçbirşey yapmıyorum ailem düğünümde iğne dahi almadı ama çocuğuma prenses gibi baktığından hepsini sineye çektim...aldığım maaşda çok az inan

Oy oyyy gençlerin istekleri bukadar oldumu ya. Benim en lüks isteğim üniversite de bir Harley Davidson ımnın olması idi. Yanlış anlaşılmasın motor u falan değil bot yani. Evin tek çocuğuyum. Babam o botun parası ile 1 ay geçinen aile var dedi. Ozaman üzülmüştüm ama şimdi diyorumki bravo onlara. Okul bitti çalıştım 2 tane aldım ama :) tesadüf indirim gördüm de öyle aldım ama çalışınca anlıyor insan para kıymetini.

Sonra babam hep sana Araban alıcam derdi. Okul bitti yine lafı açıldı işr gidrken yorulma bin kapının önünden dedi. dedim baba toplu paramız yokki nasıl alacaksın. Çalışacaksın ya kızım kredi çeker ödersin dedi.

Daha dün internetten başvuru yaptım bakalım başvuruyu görüntüliycekler mi? daha önce de başke yerlere başvuru gönderdim iş için gerekenlerin fazlası olduğu halde talep mi çok nedir ilanı görüntülememiş bile 2 yer.. şimdiye kadar da sayısız iş başvurusnda bulundum. insallah olursa kpss.. inşallah kaldırılmaz. olmazsa niyetim okulda araştırma görevlisi olmak ne olur bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…