- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 43
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Fazla iyimsersiniz. O şehirde hiçbir şekilde o çocukla görüşmemelisiniz ama siz kararınızı vermişsiniz.Kiralarını falan ödemeyiz canım. Bize ne. En fazla yemek ısmarlarız. Eşim sadece bunu yapabilirim dedi. Ben de fazlasına izin vermem.
Ben karar vermedim. Sadece eşim abimin hatrı içn en azından bunu yapalım dedi. Evde kalma konusunu buradaki fikirlerden sonra kesinlikle saçma buldum. Özellikle öğretmen arkadaş ne olacak kalsınlar dediğinde kendimi vicdansız görmüştüm. Ama burayı okuyunca kalmalarının tamamen mantıksız olduğunu anlayıp, eşime ona göre olmaz dedim. Sadece yemek ısmarlarım. Ötesi yok. Bu konuda kararlıyım. O da abimim hatrı dediği içinArkadaşlar boşuna mantıklı cevaplar yazmayın kendi kararını vermiş
Ayy inanın diğer çocuğu hiç tanımıyorum. Bilmiyorum. Hangisi hangisini ayartıyor bilmiyorum. Eşim onun için de yemek ısmarlamak istiyorum. Karşılıklı konuşmak için. İki üç bişey söylemek istiyorum dedi. Anne babayı bu kadar zor duruma soktuğu için içinde kaldı sanırımFazla iyimsersiniz. O şehirde hiçbir şekilde o çocukla görüşmemelisiniz ama siz kararınızı vermişsiniz.
Daha önce de sordum cevap vermediniz. Diğer çocuğun ailesi nerede bu sırada?
E onlara gelmeden annemde kalamazsiniz demeyecek misiniz ? Geldikleri gibi nerde kalacaklar oaralari yoksa .gene 1 2 gecede olsa ananiza babaniza musallat edecesiniz yaomayin.once annenizde kalamayacaklarini soyleyin acik acik.niye diyemiyorsunuz ?Onlardan ses çıkmadı. Yarın ararlar diye düşünüyoruz. Şöyle karar verdik. Gelsinler terminalden alırız, karınları açsa doyururuz,1+1 günlük kiralık dairelerin olduğu çarşı, üniversite oraya yakın yerler var. Geceliği 100 tl. Hatta bende var numaraları. Oraya götürürüz. İsterlerse bir ay kalsınlar. Bizden bu kadar diyeceğiz
Ayy inanın diğer çocuğu hiç tanımıyorum. Bilmiyorum. Hangisi hangisini ayartıyor bilmiyorum. Eşim onun için de yemek ısmarlamak istiyorum. Karşılıklı konuşmak için. İki üç bişey söylemek istiyorum dedi. Anne babayı bu kadar zor duruma soktuğu için içinde kaldı sanırım
Yemek ısmarlayıp sokağa bıraktılar olacak adı. Arayıp ailemde kalamazsınz diye söylemek zorundasınız yoksa daha büyük bir krize yol açacaksınız haberiniz yok.Ben karar vermedim. Sadece eşim abimin hatrı içn en azından bunu yapalım dedi. Evde kalma konusunu buradaki fikirlerden sonra kesinlikle saçma buldum. Özellikle öğretmen arkadaş ne olacak kalsınlar dediğinde kendimi vicdansız görmüştüm. Ama burayı okuyunca kalmalarının tamamen mantıksız olduğunu anlayıp, eşime ona göre olmaz dedim. Sadece yemek ısmarlarım. Ötesi yok. Bu konuda kararlıyım. O da abimim hatrı dediği için
Konu sahibinin karsisindaki insanlar garip ama konu sahibide garip adam gibi olmaz ailemin evinde kalamazsiniz diyemiyor.e simdi cocuklar gelecek yemek yiyecekler aksam apart tutun diyecekler cicuklar diyecekki paramiz yok bir suru sacmalik.cocuklar gelmeden adam gibi gelin ama basinizin caresine bakarsiniz ailemin evi olmaz diyemiyor. Bi cumleyi kurmak bu kadar zor olmamalari .simdi cocuklara gel ditince sbaki eve gel der gibi oluyor adam gibi konusamadilar bir .ben sinir oldumYemek ısmarlayıp sokağa bıraktılar olacak adı. Arayıp ailemde kalamazsınz diye söylemek zorundasınız yoksa daha büyük bir krize yol açacaksınız haberiniz yok.
Ayy inanın diğer çocuğu hiç tanımıyorum. Bilmiyorum. Hangisi hangisini ayartıyor bilmiyorum. Eşim onun için de yemek ısmarlamak istiyorum. Karşılıklı konuşmak için. İki üç bişey söylemek istiyorum dedi. Anne babayı bu kadar zor duruma soktuğu için içinde kaldı sanırım
Terminalden almaya biz de gideceğiz. Çocukla birlikte. Yani eşimin eve getirme şansı yok. 1-2 saat yemek yada içecek sonrasında çocuk sıkıldı, uykusu geldi bahanesiyle biz kaçacağız. Bir daha ararlarsa da eşim şehirdışına çıktjk diyecek.
Tivoli hep konu açar. 100 kişi aynı şeyi söyler. Ama o gidip kimsenin söylemediği en saçma fikri kafasına koyar. Kimseyi de dinlemez. Yorumlara kulak asmaz. Fikirleri de o kadar absürttür ki.. tivoli kızma ama sen aç konularına bir bak. Yine en olmayacak yolu seçmişsin. 2 ergen çocuğu daha oldu anne babanızın. Hayırlı olsunÇok güzel yapmışsınız :) Ancak bu şekilde bi çocuk başınıza kalabilirdi. Siz kaçacaksınız akşam o çocuk bi halt yapamayacak, size ulaşacaklar "çocuk sokakta kaldı nolur yardım ediverin bi şekilde" diye yine sizin ailenize kalacak. Eşiniz de "ama abim(" diyecek ve olaylar çocuğun istediği.şekilde gelişecek.
Yani burdan bile belli oluyor olayların geleceği. Üzüldüm adınıza. Hayır demeyi başaramamışsınız. O çocuğa şimdi nasıl yardım etmek zorunfa olacaksınız yaşayın da görün bakalım...
Vallaha bu konuda da öyle yaptıTivoli hep konu açar. 100 kişi aynı şeyi söyler. Ama o gidip kimsenin söylemediği en saçma fikri kafasına koyar. Kimseyi de dinlemez. Yorumlara kulak asmaz. Fikirleri de o kadar absürttür ki.. tivoli kızma ama sen aç konularına bir bak. Yine en olmayacak yolu seçmişsin. 2 ergen çocuğu daha oldu anne babanızın. Hayırlı olsun
Bu çok komik bir yöntem olacak gibi. Hiç tanımadığı bir şehre yeğen gelecek ve amcası yemek yedirip arkasında bırakip gidecek ihtimal dahilinde değil bu. Madem engel olamadıniz gelmelerine biraz para verin pansiyonda kalsınlar o arada ev filan bulsunlar. Yoksa o eve gelirler. Para vermek de sizin göreviniz degil ama aile de bir şey yapmıyor. Esinizde vicdan yapacak mecbur bir çözüm bulunacakTerminalden almaya biz de gideceğiz. Çocukla birlikte. Yani eşimin eve getirme şansı yok. 1-2 saat yemek yada içecek sonrasında çocuk sıkıldı, uykusu geldi bahanesiyle biz kaçacağız. Bir daha ararlarsa da eşim şehirdışına çıktjk diyecek.
Evet konularına bakınca tanıdım kendisini zaten doğru düzgün cevapta vermemesinden belliVallaha bu konuda da öyle yaptı
Yahu nasıl bilmiyorum. Hadi birini anladık diyelim eşinizin yeğeni abisinin hatrı bilmem ne de öbür çocuğa karşı zerrece sorumluluğunu yok anası babası salmış derdi sizi almış.Ayy inanın diğer çocuğu hiç tanımıyorum. Bilmiyorum. Hangisi hangisini ayartıyor bilmiyorum. Eşim onun için de yemek ısmarlamak istiyorum. Karşılıklı konuşmak için. İki üç bişey söylemek istiyorum dedi. Anne babayı bu kadar zor duruma soktuğu için içinde kaldı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?