• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müstakbel Kayınvalidem

Benim kapalılığıma laf söyleyince annesiyle kavga etti nişanlım bi daha söyleme falan çok kavga etti ama bu sefer benim kıskançlıklarım başladı annesinden kıskandım çok düşkün annesine aşırı . önceden aynı ev istiyordu onu ikna ettim ama bunları aşamıyoruz
Siz o konuları hiç duymamalıydınuz size hiç yansımamalıydı ,
Evlenecek yaşa gelmiş insan olgundur artık ,değiştiremezsiniz o hep annesine düşkün olacak yarın öbürgün annesi için size yeter diyecek ,
Değişecek daha çok bağlanacak diye düşünmeyin ....

Geleceği tahmin etmek zor degil...
Kafayi yiyeceksiniz buyuk ihtimalle...
Ayrica haftada 1 2 az mi...
Bence baya sık bi görüşme şekli...
Açıkçası ayda 1 yeterli.
Bencede yeterli ama ona yetmiyo benim aileme gelince bayramda bile ilk günü gitmeyiz sonraki günler gideriz ilk gün benim akrabalarımı gezeriz diyen birisi ben buna çok kızdım kendi ailesine gelince sık sık görüşme benim ailem uzakta olcak onlara gelince bayramda bile gitmicek .

Güzelim sen canını sokakta mı buldun? Evlenmesen başına bir iş mi gelecek de kendini bu herifle evlenerek yakıyorsun? Gerçekten merak ediyorum böyle bir evliliğe başlamak için ne bahanesi olur insanın?
Onu seviyorum önceden beni anlıyodu tamam senin istediğin gibi olur diyordu hepsi boşmuş belkide benim annesini kıskanmamdan dolayı fikirleri değişti bilmiyorum

Merhabalar, 2,5 yıllık nişanlıyım
Nişanlımın annesi bana kapalı olduğum için çok laf söylemişti istemiyordu kapanmamı .
Aradan zaman geçti annesi sürekli herşeye karışınca bende nişanlıma baskı yaptım ister istemez araya kıskançlıklar girdi. Evlenince onların memleketinde yaşıcam nişanlım kabul etmedi benim memleketimi aramızda tartışmalar çok fazla oluyo ve hep aileler yüzünden . nişanlım evlenince bana sürekli aileme gideriz bi yere giderken onlarda gelir gibileriden çok şey söyledi bende kabul etmedim sürekli olmaz diye haftada 1 2 görüşülar ama sürekli olmaz dedim bunun için ayrıldık. Ben uzağa gitceğim için üzülüyorum ailemdin ayrılçam diye ona söyledim bunu gidermiyiz gene görmeye bayramlarda falan benim memleketime gideriz dedim bana benim annem tek kalcak senin memleketine burda biraz durup gideriz dedi . bende sürekli orda olcaz zaten bencillik yapma dedim bayramda gitsek ne olur dedim biz anlaşamıyoruz 1alan dedi bana çok dik başlısın ailemi istemiyosun diyo ama benim aileme gelince aynı şekilde davranmıyo bana o evden çıkcan artık burda olcan diyo ama ben ona aynısını diyince biz bi aile kurcaz diyince kavga çıkarıyo herşeyi annesini katıyo bende kabul etmeyince onları istemiyosun diyo sen onlara köpek gibi davranırsın diyo. Ben ailemi bırakıp gitcem onun yanına ama hala hep benden fedakarlık bekliyor sizce sık sık ğörüşmeyi kabul etmemekle hatamı yapmışım ben haftada 1 2 görüşmek istiyorum ama ona az geliyo bu lütfen yardım edin.
eğer ayrılabiliyorsan ilerde daha zarar görmemek için ayrıl.. yok şartlarını bilemem bırakamıyorsan inatlaşma akışına bırak yoksa hayatı kendine zindan edersin.
inatla değil tatlı tatlı yavaş yavaş istediğini yaptırmaya bak..

kabus gibi , fragmanı şimdiden görmüşsün.sakın kendine yazık etme evlenip.

Bencede yeterli ama ona yetmiyo benim aileme gelince bayramda bile ilk günü gitmeyiz sonraki günler gideriz ilk gün benim akrabalarımı gezeriz diyen birisi ben buna çok kızdım kendi ailesine gelince sık sık görüşme benim ailem uzakta olcak onlara gelince bayramda bile gitmicek .

Kusura bakmayin ama bu kadar anneci biriyle com zor olur evlilik...
Annesi doldurur doldurur yollar.
Agzinizi acsaniz susturur...
Hakli olsanız da siz susmak zorunda kalirsiniz...
Uzak durun...
Git ananla evlen o zaman deyin bu kadar basit

Siz o konuları hiç duymamalıydınuz size hiç yansımamalıydı ,
Evlenecek yaşa gelmiş insan olgundur artık ,değiştiremezsiniz o hep annesine düşkün olacak yarın öbürgün annesi için size yeter diyecek ,
Değişecek daha çok bağlanacak diye düşünmeyin ....
Evet ben o konuları duydum nişanlımdan zaten annesine bi soğukluk başladı ama telefonda 1alan konuşurken hiç soğuk davranmadım önceden beni destekliyordu arkamde duruyodu ama şimdi öyle değil benim kıskançlıklarım baskılarım bizi bu noktaya getirdi annesi lafı attı attı ortaya ben kendimi tutamayıp nişanlama konuştum annesi hakkında

Evlenirseniz bayramda bile zor görürsünüz ailenizi. Başınızı yakmayın.

Valla ben sana soyleyeyim. Biz ne dersek diyelim sen hatayi kendinde bulup ayrilmayacaksin duzelir diyeceksin. Ancak burada yazan kadinlarin cogu birer tecrube. Duzelmeyecek ya kabul edeceksin ya da bitireceksin.
2 bucuk yilina karsilik tum omrun.
Ben ayrılırken kabul etmem benimde sınırlarım var dedim kabul etmiyosan sürekli annenle görüşcek hergün gitcek kız bul dedim o benim şartlarımı kabul etmeden etmem geri annemgilde diyo evlenip boşanmaktansa böylesi daha iyi diye. Kabul ederse eğer bunları aremız düzelebiyir ama başka olmaz

Benim kapalılığıma laf söyleyince annesiyle kavga etti nişanlım bi daha söyleme falan çok kavga etti ama bu sefer benim kıskançlıklarım başladı annesinden kıskandım çok düşkün annesine aşırı . önceden aynı ev istiyordu onu ikna ettim ama bunları aşamıyoruz

Niye sürekli kendi hatalarınızı söylüyorsunuz? Barışın mı diyelim? Ayrılmakla doğru yapmışsınız. Barışırsanız pişman olacaksınız.

Ben ayrılırken kabul etmem benimde sınırlarım var dedim kabul etmiyosan sürekli annenle görüşcek hergün gitcek kız bul dedim o benim şartlarımı kabul etmeden etmem geri annemgilde diyo evlenip boşanmaktansa böylesi daha iyi diye. Kabul ederse eğer bunları aremız düzelebiyir ama başka olmaz

Iyi de simdi sana dereyi gecene kadar tamam kabul diyecek. Adamin bakis acisi belli.

Niye sürekli kendi hatalarınızı söylüyorsunuz? Barışın mı diyelim? Ayrılmakla doğru yapmışsınız. Barışırsanız pişman olacaksınız.
Kendi hatalarımı söyleme sebebim ben benim yüzümden bitmiş olmasın istiyorum abartmışmıyım hatamı etmişim onun için yoksa barışmam ben kaldıramam sürekli kaynanamla

Kabul etse ne olacak? Noter onaylı anlaşma yapıyorsunuz sanki. Şimdi tamam dese evlenince yine özüne dönecek. Zaten annesiyle yaşamak istiyormuş annesine ne kadar bağımlı olduğu belli. Bana hiç çekici gelmiyor ana kuzusu erkekler. Sanki adam değil de çocuk gibi bakıyorum.
Ayrıl gitsin kendini yakma. Evlilik 2 kişi olunca güzel, 3.kişilerin girmemesi lazım

Merhabalar, 2,5 yıllık nişanlıyım
Nişanlımın annesi bana kapalı olduğum için çok laf söylemişti istemiyordu kapanmamı .
Aradan zaman geçti annesi sürekli herşeye karışınca bende nişanlıma baskı yaptım ister istemez araya kıskançlıklar girdi. Evlenince onların memleketinde yaşıcam nişanlım kabul etmedi benim memleketimi aramızda tartışmalar çok fazla oluyo ve hep aileler yüzünden . nişanlım evlenince bana sürekli aileme gideriz bi yere giderken onlarda gelir gibileriden çok şey söyledi bende kabul etmedim sürekli olmaz diye haftada 1 2 görüşülar ama sürekli olmaz dedim bunun için ayrıldık. Ben uzağa gitceğim için üzülüyorum ailemdin ayrılçam diye ona söyledim bunu gidermiyiz gene görmeye bayramlarda falan benim memleketime gideriz dedim bana benim annem tek kalcak senin memleketine burda biraz durup gideriz dedi . bende sürekli orda olcaz zaten bencillik yapma dedim bayramda gitsek ne olur dedim biz anlaşamıyoruz 1alan dedi bana çok dik başlısın ailemi istemiyosun diyo ama benim aileme gelince aynı şekilde davranmıyo bana o evden çıkcan artık burda olcan diyo ama ben ona aynısını diyince biz bi aile kurcaz diyince kavga çıkarıyo herşeyi annesini katıyo bende kabul etmeyince onları istemiyosun diyo sen onlara köpek gibi davranırsın diyo. Ben ailemi bırakıp gitcem onun yanına ama hala hep benden fedakarlık bekliyor sizce sık sık ğörüşmeyi kabul etmemekle hatamı yapmışım ben haftada 1 2 görüşmek istiyorum ama ona az geliyo bu lütfen yardım edin.
Neyine yardım edelim bilemedim. Başından sonuna kadar vasat. Evlenince düzelir diye düşünme yeter. Çünkü kimsenin karakteri evlendi diye değişmez.

Yol yakınken kaçın kurtarın kendinizi. Tipik göbekbağını kesememiş oğul sendromu. Değişmez.

İyi de adamın yaptığı bencillik
Evlenilecek bir tip değil bu
Daha olmamış

Yahu bu kadinlar ne yapiyor da ogullarini bu kadar kendilerine bagimli kiliyor anlamiyorum cidden , ne tuhaf milletiz be

Konu sahibi yapma etme , burada acilmis tonlarca konu var bununla ilgili , usenme ac olu , bile bile lades deme , ana kuzusu bi adam evlenince bundan vazgecmez hatta daha fazla anasina duskunlesir , yazik etme kendine

Back
X