• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müstakbel Kayınvalidem

Kendi hatalarımı söyleme sebebim ben benim yüzümden bitmiş olmasın istiyorum abartmışmıyım hatamı etmişim onun için yoksa barışmam ben kaldıramam sürekli kaynanamla

Herkes hata yapar. Sizinkiler geçici hatalarmış, halletmişsiniz. İlişkinin bitmesine sebep olmamışsınız. Ama eski nişanlınızın hataları bu saatten sonra özür dileyip yalvarsa bile ilişkinin bitirilmesini gerektiren hatalar. Çünkü değişmeyecek.

Evlenmeden böyleyse evlenince annesi ne derse onu yaparsınız.
Yapmak istemiyorum deseniz kayınvaliden iki ağlar acındırır kötü olan sen, melek olan annesi olur.
Herkes aynı şeyi diyorsa bu kadar kişinin bi bildiği vardır
Sakın ama sakın barışma, hatta hiç konuşma bile artık iyi ayrılalım vs muhabbetlerine de girme.
Bu forumda boşananların çoğu anasının sözünden çıkmayan kocalar yüzünden boşanıyorlar.
Yakma dertsiz başını

İyi de canım ben hem bize soru sorup hem de ısrarla şikayet ettiğiniz insanları savunmanızı anlamıyorum. Sana burda herkes o insanlar seni mutsuz eder adam seni annesine köle diye alıyor demiş çok doğru söylemişler yazan ellerine sağlık fakat sen halâ yok seviyorum yok başta beni savundu ama sonra ben kıskandım diye böyle yaptı yok düzelir mi ya madem savuncaksın madem bizim fikirlerimizi dinlemiceksin neden bize soruyorsun ? Sonunuz belli işte o adamdan bir cacık olmaz hıyardan bile naneli dereotlu mis gibi cacık oluyor o adam cacık bile olmaz düşün yani annesi desen ayrı terbiyesiz saygısızlık diz boyu belli ki oğlunu dolduruyor oğlu da sürekli anam da anam diye dolanıyor sanki sizin anneniz bostan korkuluğu bi kendinize saygı duyun artık ya bi kendi hayatlarınızın ne kadar değerli olduklarının farkına varınSize burada o insanlar seni mutsuz eder adam seni annesine köle diye alıyor demiş çok doğru söylemişler yazan ellerine sağlık fakat sen halâ yok seviyorum yok başta beni savundu ama sonra ben kıskandım diye böyle yaptı yok düzelir mi ya madem savuncaksın madem bizim fikirlerimizi dinlemiceksin neden bize soruyorsun ? Sonunuz belli işte o adamdan bir cacık olmaz hıyardan bile naneli dereotlu mis gibi cacık oluyor o adam cacık bile olmaz düşün yani annesi desen ayrı terbiyesiz saygısızlık diz boyu belli ki oğlunu dolduruyor oğlu da sürekli anam da anam diye dolanıyor sanki sizin anneniz bostan korkuluğu bi kendinize saygı duyun artık ya bi kendi hayatlarınızın ne kadar değerli olduklarının farkına varın lütfen rica ediyorum yol yakınken ayrılın bu insanlardan :KK12:

Bu sebeplerden dolayı kavga ediyorsanız bu çok önemli birşey demektir.Ayrılmanız sizin için çok sağlıklı olacak çünkü bu şekilde davranan bir kaynana ve oğlu evlenince size neler yapmazki evlenince düzelmiyor bu net başınızı daha fazla ağrıtmayın bunlarla yoksa çok üzülürsünüz kesinlikle yollarınızı ayırın ikiside sizi hiç düşünmüyor gibi kendilerini düşünüyorlar boşverin hayırlısını dileyin..

Merhabalar, 2,5 yıllık nişanlıyım
Nişanlımın annesi bana kapalı olduğum için çok laf söylemişti istemiyordu kapanmamı .
Aradan zaman geçti annesi sürekli herşeye karışınca bende nişanlıma baskı yaptım ister istemez araya kıskançlıklar girdi. Evlenince onların memleketinde yaşıcam nişanlım kabul etmedi benim memleketimi aramızda tartışmalar çok fazla oluyo ve hep aileler yüzünden . nişanlım evlenince bana sürekli aileme gideriz bi yere giderken onlarda gelir gibileriden çok şey söyledi bende kabul etmedim sürekli olmaz diye haftada 1 2 görüşülar ama sürekli olmaz dedim bunun için ayrıldık. Ben uzağa gitceğim için üzülüyorum ailemdin ayrılçam diye ona söyledim bunu gidermiyiz gene görmeye bayramlarda falan benim memleketime gideriz dedim bana benim annem tek kalcak senin memleketine burda biraz durup gideriz dedi . bende sürekli orda olcaz zaten bencillik yapma dedim bayramda gitsek ne olur dedim biz anlaşamıyoruz 1alan dedi bana çok dik başlısın ailemi istemiyosun diyo ama benim aileme gelince aynı şekilde davranmıyo bana o evden çıkcan artık burda olcan diyo ama ben ona aynısını diyince biz bi aile kurcaz diyince kavga çıkarıyo herşeyi annesini katıyo bende kabul etmeyince onları istemiyosun diyo sen onlara köpek gibi davranırsın diyo. Ben ailemi bırakıp gitcem onun yanına ama hala hep benden fedakarlık bekliyor sizce sık sık ğörüşmeyi kabul etmemekle hatamı yapmışım ben haftada 1 2 görüşmek istiyorum ama ona az geliyo bu lütfen yardım edin.
Kapali oldugum icin annesi bana laf soylediden sonrasini okumama bile gerek yoktu aslinda ne denebilirki hayat gorusleri vs her sey farkli bide anne bagimlisi bi insan bence kendine gore bir insan bul omur boyu mutlu olabilecegin

Iki taraf için de konuşuyorum evlenmek bir taraf için "Ben ailemi bırakıp geldim." diğer taraf için " sen artık bizim ailedensin." gibi bir şey değil.
Kimse kimseyi arkasında bırakmadığı gibi saygı sevgi çerçevesinde başkasının ailesine karışıp dününü unutmak zorunda değil. Ortak bir hayat kuruluyor. Ailesine doymayan insanlar boşuna evlenmesin ciddi söylüyorum. Burda taşım büyük oranda nişanlınıza ama siz de ben ailemi bırakıp geldim kafasını bırakın. Sevdiğimiz için bir araya geliyoruz. Bunu karşımızdakine lütuf olarak görmemeliyiz. Nişalınız da ailesinden bağımsız yasayamiyorsa evlenmeyecek. Erkeklerin ciddi manada sütten kesilmiş olanlarıyla evlenmekte yarar var. Bu durum da nisanlilikta apaçık kendini gösteriyor. Karar size kalmış.

Sana tecrübeli olan biri olarak söylüyorum.senin nisanlin aynı eşim.asla aileden ayrilmazlar.hatta aileyi mutlu etmezsen senin huzurun bozulacak.cumku bizim hayatımız suan oylede

Bende çok hatalar yaptım annesinden kıskandım sürekli benim arkamdan konuşuyordu ilk zamanlar ama sonradan yapmadı annesi ama araya kıskançlık girdi . baskı yaptım acaba evlenince düzelirmi nişanlım. Baskılarımdan bunaldığı için böyle olabilirmi

Evlenince daha da bağlanıyorlar annelerine.
Arkana bakmadan kaç

bak konu sahıbı
bu sekılde baslamıs ve sevıyorum belkı duzelır dıye evlenmıs hamıle kalmıs veya dogurmus gerı bosanmıs bırsuru ınsanın konusu var burda
2014 yılından berı uyeyım ama 2009 dan berı takıp ederım burayı nerdeyse tum konular ezberımde kendı uzuntum gıbı acıyı paylastıgımdan 319083093890123 tane konu var boyle hep sonu bosanma ısın ıcıne hakaret sıddet de gırıyor evlendıkten sonra bu tarz konularda haberınız olsun

evlenmeyın boylelerını adam edıp es edıp yanınızda gezdırmeyın adam mı yok ? nısanlılık bunun ıcın var bu huylarını gorebılesınız dıye gormussunuz hemen def edın

sen çok çekersin bu aileden evlendikten 1 ay sonra buraya dayak yedim diye konu bile acarsin eminim nisanlin es degil ailesine kole aliyor maalesef iyi dusun

Benim esim bana beni mutlu etmek istiyorsan aileme saygi da kusur etme demisti nisanliyken he He dedim olur simdi ailesinden kacacak yer ariyo adami oyle yola getirirler iste

Ayrıldık ama o da istemiyo bende ben böyle katlanamam sürekli ailesiyle görüşmeyi söyleyince ayrılmaya karar verdik benim çok hatalarım oldu annesini kıskandım hep ve bunu sürekli nişanlama söyledim çünkü benim kapalılığıma sürekli laf söylüyodu
Tamam da kapalılığınıza laf söylemesiyle sizin kıskanmanız ne alaka anlayamadım?

Ayrilmak icin neyi bekliyorsunn daha simdiden boyleyse evlenince kv yuzunden bosaniyorum dersin

Back
X