• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müstakbel Kayınvalidem

Merhabalar, 2,5 yıllık nişanlıyım
Nişanlımın annesi bana kapalı olduğum için çok laf söylemişti istemiyordu kapanmamı .
Aradan zaman geçti annesi sürekli herşeye karışınca bende nişanlıma baskı yaptım ister istemez araya kıskançlıklar girdi. Evlenince onların memleketinde yaşıcam nişanlım kabul etmedi benim memleketimi aramızda tartışmalar çok fazla oluyo ve hep aileler yüzünden . nişanlım evlenince bana sürekli aileme gideriz bi yere giderken onlarda gelir gibileriden çok şey söyledi bende kabul etmedim sürekli olmaz diye haftada 1 2 görüşülar ama sürekli olmaz dedim bunun için ayrıldık. Ben uzağa gitceğim için üzülüyorum ailemdin ayrılçam diye ona söyledim bunu gidermiyiz gene görmeye bayramlarda falan benim memleketime gideriz dedim bana benim annem tek kalcak senin memleketine burda biraz durup gideriz dedi . bende sürekli orda olcaz zaten bencillik yapma dedim bayramda gitsek ne olur dedim biz anlaşamıyoruz 1alan dedi bana çok dik başlısın ailemi istemiyosun diyo ama benim aileme gelince aynı şekilde davranmıyo bana o evden çıkcan artık burda olcan diyo ama ben ona aynısını diyince biz bi aile kurcaz diyince kavga çıkarıyo herşeyi annesini katıyo bende kabul etmeyince onları istemiyosun diyo sen onlara köpek gibi davranırsın diyo. Ben ailemi bırakıp gitcem onun yanına ama hala hep benden fedakarlık bekliyor sizce sık sık ğörüşmeyi kabul etmemekle hatamı yapmışım ben haftada 1 2 görüşmek istiyorum ama ona az geliyo bu lütfen yardım edin.
Bence evlenme!!

Bende çok hatalar yaptım annesinden kıskandım sürekli benim arkamdan konuşuyordu ilk zamanlar ama sonradan yapmadı annesi ama araya kıskançlık girdi . baskı yaptım acaba evlenince düzelirmi nişanlım. Baskılarımdan bunaldığı için böyle olabilirmi
Şaka mısın sen

Her mesajın ben şunu yaptım ondan böyle oldu, bunu yaptım bundan oldu. Hiçbir şeyden olmadı. Bu ana oğul arasında hastalıklı bir ilişki var ve sen bunu göremiyorsun ama eğer evlenirsen çok güzel gösterecekler sana . Bu konuda kitap yazarım o derece tecrübeliyim. Evlenince hiçbir şey değişmiyor daha beter oluyor. Bu hastalıklı bağ yüzünden seni yabancı olarak görüyorlar. istersen kırk yıllık evli ol, o ana oğul yaşadıkları sürece sen dış kapının mandalı olarak kalacaksın. On tane çocuk da doğursan durum değişmeyecek. Büyük ihtimalle evleneceksin o hasta şahısla, o zaman bu mesajımı aç bir daha oku. işte o zaman diyeceğin "keşke" yi dememek için evlenme.

Nişanlımın annesi bana kapalı olduğum için çok laf söylemişti istemiyordu kapanmamı .
Aradan zaman geçti annesi sürekli herşeye karışınca bende nişanlıma baskı yaptım ister istemez araya kıskançlıklar girdi. Evlenince onların memleketinde yaşıcam nişanlım kabul etmedi benim memleketimi aramızda tartışmalar çok fazla oluyo ve hep aileler yüzünden . nişanlım evlenince bana sürekli aileme gideriz bi yere giderken onlarda gelir gibileriden çok şey söyledi bende kabul etmedim sürekli olmaz diye haftada 1 2 görüşülar ama sürekli olmaz dedim bunun için ayrıldık. Ben uzağa gitceğim için üzülüyorum ailemdin ayrılçam diye ona söyledim bunu gidermiyiz gene görmeye bayramlarda falan benim memleketime gideriz dedim bana benim annem tek kalcak senin memleketine burda biraz durup gideriz dedi . bende sürekli orda olcaz zaten bencillik yapma dedim bayramda gitsek ne olur dedim biz anlaşamıyoruz 1alan dedi bana çok dik başlısın ailemi istemiyosun diyo ama benim aileme gelince aynı şekilde davranmıyo bana o evden çıkcan artık burda olcan diyo ama ben ona aynısını diyince biz bi aile kurcaz diyince kavga çıkarıyo herşeyi annesini katıyo bende kabul etmeyince onları istemiyosun diyo sen onlara köpek gibi davranırsın diyo. Ben ailemi bırakıp gitcem onun yanına ama hala hep benden fedakarlık bekliyor sizce sık sık ğörüşmeyi kabul etmemekle hatamı yapmışım ben haftada 1 2 görüşmek istiyorum ama ona az geliyo bu lütfen yardım edin.
Arkana bakmadan uzaklaş

2,5 yıl nişanlılık mı olur
O ne öyle
Zaten kapalı olmanıza laf etmesiyle sizin kadını kıskanmanız arasında da ne gibi bir bağlantı var anlamadım
Ne acayip mevzular :confused:

Çok şanslısınız bence. Adam size nasıl bir hayat yaşatacağının ön gösterimini yapmış resmen. Filmin tamamını izlemek istediğinize emin misiniz?

Yazdıklarınızı 2 kere okuduktan sonra algılayabildim :KK43:
Bence siz şimdilik bu tür küçük hesaplaşmaları bir rafa kaldırın ve bol bol kitap okuyun :KK43:

Lütfen kendine biraz değer veriyorsan yakma kendini. Seni çok seviyor olabilir,bu konular dışında sana mükkemmel bir insan olabilir ama inan bana sana şimdiden evlenince yaşayacağın kabusun ufak bir parçasını belli etmiş. Seven hiç kimse ayrılmasın ister gönlüm ama bazen sevgi tek başına yetmiyor. Aile aşırı önemli. Evlendiğin insandan çok daha önemli. Unutma evlendiğin kişi onların hareketleri ve yetiştirmesi doğrultusunda büyümüş birisi. Daha yolun başındayken arkandan konuşan insan evlenince gelin diye alıp bağrına mı basacak sanıyorsun?boşuna kendinde suç arama, arkandan konuşmasını nişanlına yakınıp kıskançlıklar vs yapman anormal bir durum değil. Benimde arkamdan konuşsa anası bende hesabını nişanlıma sorardım. Haftada bir iki hiçte az değil. Evlenince ayda bie de çağırsa batacak gözüne. Çünkü senin bir düzenin olacak senin bir hayatın olacak. Sürekli hayatına yön verip hangi gün nerde olacağına karar veren insanlarla nereye kadar sabredeceksin? Benimde hatam var falan deme. Ana kuzusu erkek aşırı zor, etrafımda sayısız örnek var. Eşim ailesine asla düşkün değil hatta aylardır küs görüşmüyor beni de onlara karşı asla ezdirmiyor muhattap etmiyor ama ne kadar iyi olursa olsun ailesinin nasıl pis insanlar olduğunu bilseydim sevgimi unutur evlenmezdim. Böyle bir ailenin içine ben nasıl girdim diye çok pişman oldum çünkü. Nişan atmal boşanmaktan cok daha iyidir. Kavgalarını annesine anlatan erkek yarın bir gün yatak odanızdan evinize aldığınız peynire kadae haber eder. Aklını başına al yakma kendini burda tonlarca örnek var. Coğuna viz sana evlenme demiştik diyen onca insan var ... umarım hakkında hayırlısı olur

Lütfen kendine biraz değer veriyorsan yakma kendini. Seni çok seviyor olabilir,bu konular dışında sana mükkemmel bir insan olabilir ama inan bana sana şimdiden evlenince yaşayacağın kabusun ufak bir parçasını belli etmiş. Seven hiç kimse ayrılmasın ister gönlüm ama bazen sevgi tek başına yetmiyor. Aile aşırı önemli. Evlendiğin insandan çok daha önemli. Unutma evlendiğin kişi onların hareketleri ve yetiştirmesi doğrultusunda büyümüş birisi. Daha yolun başındayken arkandan konuşan insan evlenince gelin diye alıp bağrına mı basacak sanıyorsun?boşuna kendinde suç arama, arkandan konuşmasını nişanlına yakınıp kıskançlıklar vs yapman anormal bir durum değil. Benimde arkamdan konuşsa anası bende hesabını nişanlıma sorardım. Haftada bir iki hiçte az değil. Evlenince ayda bie de çağırsa batacak gözüne. Çünkü senin bir düzenin olacak senin bir hayatın olacak. Sürekli hayatına yön verip hangi gün nerde olacağına karar veren insanlarla nereye kadar sabredeceksin? Benimde hatam var falan deme. Ana kuzusu erkek aşırı zor, etrafımda sayısız örnek var. Eşim ailesine asla düşkün değil hatta aylardır küs görüşmüyor beni de onlara karşı asla ezdirmiyor muhattap etmiyor ama ne kadar iyi olursa olsun ailesinin nasıl pis insanlar olduğunu bilseydim sevgimi unutur evlenmezdim. Böyle bir ailenin içine ben nasıl girdim diye çok pişman oldum çünkü. Nişan atmal boşanmaktan cok daha iyidir. Kavgalarını annesine anlatan erkek yarın bir gün yatak odanızdan evinize aldığınız peynire kadae haber eder. Aklını başına al yakma kendini burda tonlarca örnek var. Coğuna viz sana evlenme demiştik diyen onca insan var ... umarım hakkında hayırlısı olur
Haklısınız barışmayı düşünmüyorum sürekli başka konular çıkıyo . evlenince paramız bir olurmuş o derece yani

Sana tecrübeli olan biri olarak söylüyorum.senin nisanlin aynı eşim.asla aileden ayrilmazlar.hatta aileyi mutlu etmezsen senin huzurun bozulacak.cumku bizim hayatımız suan oylede
Haklısınız bayramda memleketler farklı şimdiden gitmem bayramda annem yalnızmı kalsın diyen bi insan. Evlenince onun memleketinde yaşıcaz ama bayramda bile gelmicek

Umarım evlenmezsin.
Diyeceğim sadece bu, eğer barışırsan geleceğini mahvetmiş olacaksın ve sorumlusu da sadece sen olacaksın.

Nolur hala nisanliyim evlenmedim de. Sana verecegim tek tavsiye evlenme nettttt. Bi erkek bunlari dusunmez annesi surekli basinda ezikliyo kendini daha evlenmeden ogluna asilamis evlenince kafayi yersin bak soyluyorum oyle birisi icin bunlarin hesabini yapan biriyle asla evlenme smdiden senin ailene onun tabiriyle kopek muamelesi yapiyo zaten

Bakın evlenirken yapacağınız şeyleri fedakarlık olarak görürseniz mutsuz olursunuz. Anladığım kadarıyla eşinin işi orda ve orada yaşamayı tercih ediyor. Siz burada eğer nişanlınızın yanında yaşamayı onun için fedakarlık olarak görürseniz oda memleketinden olmayan biriyle evlenmeyi ve özel günlerinin en az yarısını ailesinden uzakta geçirmeyi fedakarlık olarak görür. Bunun sonu yok. Evlilikte yaptığımız herşey bir tercihtir. Yaptığınız tercihler için karşı tarafı suçlarsak kendimizi ve onu mutsuz ederiz. Sizin durumunuza gelecek olursak her ne kadar eşinin memleketinde yaşasanda insan özel günlerde de ailesinin yanında olmak ister. O yüzden bayramda falanda ikinizin ailesi ile plan yapmanız en mantıklısı. Birde anladığım kadarı ile nişanlınızın aile bağları kuvvetli ve ailesi ile sık sık gelip gitmek istiyor. Sizin görüşünüz aynı niyette değilse lütfen bu işi bitirin ne nişanlınızı ne kendinizi üzün. Adam açık açık taleplerini belirtmiş siz kabul etmiyorsunuz, şimdi evlenip bu konularda niye eşinize ve kendinize eziyet edeceksiniz. Başta söyledim evlilik tercihtir. Sizin taleplerinize bakmayan bir adamı niye tercih edip sonra yaptığınızı fedakarlık olarak görüp üzülüyorsunuz. Yol yakınken bitirin sizin tercihlerinize uyan birini bulun. 35 yaşında 8 yıllık evli bir bayan olarak söylüyorum kimse evlendi diye taleplerinden,huylarından, karakterinden vazgeçmez geçerse zaten orda bir sıkıntı vardır ve zamanla patlar daha kötü olur.

Bende çok hatalar yaptım annesinden kıskandım sürekli benim arkamdan konuşuyordu ilk zamanlar ama sonradan yapmadı annesi ama araya kıskançlık girdi . baskı yaptım acaba evlenince düzelirmi nişanlım. Baskılarımdan bunaldığı için böyle olabilirmi
Bir insan farklı kulvarda olduğu birisini nasıl kiskanabilir çok merak ediyorum.
Benim kv de de kıskandı beni ben gram kıskançlık hissetmedim. O ana ben eşi olacağı kadindim çünkü nasıl bir gazlama metodu bu

Mutlu olabileceğini sanmıyorum. ana kuzusu var karşında. Bir de ailenden uzakta bir yerde yaşayacaksın. Zehir olur hayatın. Asla yaranamazsın. Bu tipler aileni tamamen silmeni de ister. Kayınvaliden zaten seni istemiyor. Ömrünü çürütürsün

Back
X