Lütfen kendine biraz değer veriyorsan yakma kendini. Seni çok seviyor olabilir,bu konular dışında sana mükkemmel bir insan olabilir ama inan bana sana şimdiden evlenince yaşayacağın kabusun ufak bir parçasını belli etmiş. Seven hiç kimse ayrılmasın ister gönlüm ama bazen sevgi tek başına yetmiyor. Aile aşırı önemli. Evlendiğin insandan çok daha önemli. Unutma evlendiğin kişi onların hareketleri ve yetiştirmesi doğrultusunda büyümüş birisi. Daha yolun başındayken arkandan konuşan insan evlenince gelin diye alıp bağrına mı basacak sanıyorsun?boşuna kendinde suç arama, arkandan konuşmasını nişanlına yakınıp kıskançlıklar vs yapman anormal bir durum değil. Benimde arkamdan konuşsa anası bende hesabını nişanlıma sorardım. Haftada bir iki hiçte az değil. Evlenince ayda bie de çağırsa batacak gözüne. Çünkü senin bir düzenin olacak senin bir hayatın olacak. Sürekli hayatına yön verip hangi gün nerde olacağına karar veren insanlarla nereye kadar sabredeceksin? Benimde hatam var falan deme. Ana kuzusu erkek aşırı zor, etrafımda sayısız örnek var. Eşim ailesine asla düşkün değil hatta aylardır küs görüşmüyor beni de onlara karşı asla ezdirmiyor muhattap etmiyor ama ne kadar iyi olursa olsun ailesinin nasıl pis insanlar olduğunu bilseydim sevgimi unutur evlenmezdim. Böyle bir ailenin içine ben nasıl girdim diye çok pişman oldum çünkü. Nişan atmal boşanmaktan cok daha iyidir. Kavgalarını annesine anlatan erkek yarın bir gün yatak odanızdan evinize aldığınız peynire kadae haber eder. Aklını başına al yakma kendini burda tonlarca örnek var. Coğuna viz sana evlenme demiştik diyen onca insan var ... umarım hakkında hayırlısı olur