• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müstakbel Kayınvalidem

Merhabalar, 2,5 yıllık nişanlıyım
Nişanlımın annesi bana kapalı olduğum için çok laf söylemişti istemiyordu kapanmamı .
Aradan zaman geçti annesi sürekli herşeye karışınca bende nişanlıma baskı yaptım ister istemez araya kıskançlıklar girdi. Evlenince onların memleketinde yaşıcam nişanlım kabul etmedi benim memleketimi aramızda tartışmalar çok fazla oluyo ve hep aileler yüzünden . nişanlım evlenince bana sürekli aileme gideriz bi yere giderken onlarda gelir gibileriden çok şey söyledi bende kabul etmedim sürekli olmaz diye haftada 1 2 görüşülar ama sürekli olmaz dedim bunun için ayrıldık. Ben uzağa gitceğim için üzülüyorum ailemdin ayrılçam diye ona söyledim bunu gidermiyiz gene görmeye bayramlarda falan benim memleketime gideriz dedim bana benim annem tek kalcak senin memleketine burda biraz durup gideriz dedi . bende sürekli orda olcaz zaten bencillik yapma dedim bayramda gitsek ne olur dedim biz anlaşamıyoruz 1alan dedi bana çok dik başlısın ailemi istemiyosun diyo ama benim aileme gelince aynı şekilde davranmıyo bana o evden çıkcan artık burda olcan diyo ama ben ona aynısını diyince biz bi aile kurcaz diyince kavga çıkarıyo herşeyi annesini katıyo bende kabul etmeyince onları istemiyosun diyo sen onlara köpek gibi davranırsın diyo. Ben ailemi bırakıp gitcem onun yanına ama hala hep benden fedakarlık bekliyor sizce sık sık ğörüşmeyi kabul etmemekle hatamı yapmışım ben haftada 1 2 görüşmek istiyorum ama ona az geliyo bu lütfen yardım edin.
Evlenme
Evlenince daha da çok artacak bu durumlar

Bir insan farklı kulvarda olduğu birisini nasıl kiskanabilir çok merak ediyorum.
Benim kv de de kıskandı beni ben gram kıskançlık hissetmedim. O ana ben eşi olacağı kadindim çünkü nasıl bir gazlama metodu bu

Benim kv eşime
Sen beni değil Victor’y i Seçtin
Sen de evlendin ya hayatta kimseye güvenim kalmadı dedi

Haklısınız bayramda memleketler farklı şimdiden gitmem bayramda annem yalnızmı kalsın diyen bi insan. Evlenince onun memleketinde yaşıcaz ama bayramda bile gelmicek
Tskda çalışan bir es.Tek başına hem çocuk hemde evle uğraşan bir kadinim yabu tek başına hem baba hem anneyim.oda yetmezmiş .gibi esimin saçma ailesiyle uğraşıyorum.bizde bayramlarda gidecektik aileme ama o bayramlar hiç gelmiyor. Ve gelsede kayinvalide ogluna izin vermiyor.tabi bunu kabul etmedigimdede aramızda sürekli tartışma oluyor. Bunları düşünerek hareket et.

Bende çok hatalar yaptım annesinden kıskandım sürekli benim arkamdan konuşuyordu ilk zamanlar ama sonradan yapmadı annesi ama araya kıskançlık girdi . baskı yaptım acaba evlenince düzelirmi nişanlım. Baskılarımdan bunaldığı için böyle olabilirmi
evlenince düzelmez net hatta daha kötüye gider düzelir diye beklemeyin ama ayrılmıcaksanızda kendinizi hergün kayınvalide evinde ona hizmet ederken bulmayı içinize sindirin.

Düzelmiycek, tek dert de haftada kaçögüb gideceğin değil adam açık açık herşeye dahil edicrm sen o evden çıkmış olacaksın artık demiş inan bana şimdi ayrılmakndonra ah vah etmekden daha iyi ama ayrılmayacaksın bu belli değişir mi nedir yahu. Seni cok sevdiği için mi değişecek e şimdide seviyor neden değişmiyor.? Evlenlenince zaranın
Kaldım anam gurbet elde hasret sabrımı deniyor
Yüzünü göreyim gel de eller beni göndermiyor şarkısını bol dinler kaderine ağlarsın..

Merhabalar, 2,5 yıllık nişanlıyım
Nişanlımın annesi bana kapalı olduğum için çok laf söylemişti istemiyordu kapanmamı .
Aradan zaman geçti annesi sürekli herşeye karışınca bende nişanlıma baskı yaptım ister istemez araya kıskançlıklar girdi. Evlenince onların memleketinde yaşıcam nişanlım kabul etmedi benim memleketimi aramızda tartışmalar çok fazla oluyo ve hep aileler yüzünden . nişanlım evlenince bana sürekli aileme gideriz bi yere giderken onlarda gelir gibileriden çok şey söyledi bende kabul etmedim sürekli olmaz diye haftada 1 2 görüşülar ama sürekli olmaz dedim bunun için ayrıldık. Ben uzağa gitceğim için üzülüyorum ailemdin ayrılçam diye ona söyledim bunu gidermiyiz gene görmeye bayramlarda falan benim memleketime gideriz dedim bana benim annem tek kalcak senin memleketine burda biraz durup gideriz dedi . bende sürekli orda olcaz zaten bencillik yapma dedim bayramda gitsek ne olur dedim biz anlaşamıyoruz 1alan dedi bana çok dik başlısın ailemi istemiyosun diyo ama benim aileme gelince aynı şekilde davranmıyo bana o evden çıkcan artık burda olcan diyo ama ben ona aynısını diyince biz bi aile kurcaz diyince kavga çıkarıyo herşeyi annesini katıyo bende kabul etmeyince onları istemiyosun diyo sen onlara köpek gibi davranırsın diyo. Ben ailemi bırakıp gitcem onun yanına ama hala hep benden fedakarlık bekliyor sizce sık sık ğörüşmeyi kabul etmemekle hatamı yapmışım ben haftada 1 2 görüşmek istiyorum ama ona az geliyo bu lütfen yardım edin.
Bencil, kompleksli ve saygisiz..
Olacakları tahmin ediyorum.. Ne yapsan da ailesine asla yaranamamak, 40 gun orda olup 1 gun gitmesen "zaten ailemi sevmiyosun, istemiyosun" laflari ve afra tafralar, senin ailene karşı mesafe ve her gidiş gelişin olay, surekli bi psikolojik baski.. Bu tiplerle oturup uzlaşılmaz, insan gibi durum izah edilmez.. Bi de yanlışı dayatmaya çalışıp olumsuz tepki aldiklarinda hemen "sen dikbaşlısın zaten, sen bla blasın, sen şusun busun" diyerek suç bastırmaya çalışırlar.. 2.5 senede açık seçik gormussun gerçek yuzunu; bile bile lades diyerek yakma başını..

Ayrıldık ama o da istemiyo bende ben böyle katlanamam sürekli ailesiyle görüşmeyi söyleyince ayrılmaya karar verdik benim çok hatalarım oldu annesini kıskandım hep ve bunu sürekli nişanlama söyledim çünkü benim kapalılığıma sürekli laf söylüyodu
Kiskanip hırçınlaştıysan o da nişanlın yuzunden.. Yaninda oldugunu hissettirmemis ki sana.. Her kosulda anasını savunup seni ötelediği icin sen de kiskanmis, takmışsın.. Seni anladigini ve yaninda olduğunu hissetseydin sen de ozguvenli vr rahat olurdun annesine karsi.. Kendinde suc bulup oldurma yollari arıyorsun ama cok pisman ve mutsuz olursun o nişanlı ve ailesiyle.. Burda konu acip senin gibi oldurmaya calisan, sonra evlenip surekli bi konu açanları cok gordu bu site.. "Beni tanımıyorlar, aslinda tam oyle degil" deyip guzel anıları dusunurek devam edersen hayatin kararacak, Allah korusun.. Yapma..

Adam yüzünü göstermis evlenmeden. Evlenince degisir diye bekleme. Bu aile meselesi yuzunden cok kavga edersiniz. Evlenince boyle kibar kibar tartisip kenara cekilmez

Lütfen kendine biraz değer veriyorsan yakma kendini. Seni çok seviyor olabilir,bu konular dışında sana mükkemmel bir insan olabilir ama inan bana sana şimdiden evlenince yaşayacağın kabusun ufak bir parçasını belli etmiş. Seven hiç kimse ayrılmasın ister gönlüm ama bazen sevgi tek başına yetmiyor. Aile aşırı önemli. Evlendiğin insandan çok daha önemli. Unutma evlendiğin kişi onların hareketleri ve yetiştirmesi doğrultusunda büyümüş birisi. Daha yolun başındayken arkandan konuşan insan evlenince gelin diye alıp bağrına mı basacak sanıyorsun?boşuna kendinde suç arama, arkandan konuşmasını nişanlına yakınıp kıskançlıklar vs yapman anormal bir durum değil. Benimde arkamdan konuşsa anası bende hesabını nişanlıma sorardım. Haftada bir iki hiçte az değil. Evlenince ayda bie de çağırsa batacak gözüne. Çünkü senin bir düzenin olacak senin bir hayatın olacak. Sürekli hayatına yön verip hangi gün nerde olacağına karar veren insanlarla nereye kadar sabredeceksin? Benimde hatam var falan deme. Ana kuzusu erkek aşırı zor, etrafımda sayısız örnek var. Eşim ailesine asla düşkün değil hatta aylardır küs görüşmüyor beni de onlara karşı asla ezdirmiyor muhattap etmiyor ama ne kadar iyi olursa olsun ailesinin nasıl pis insanlar olduğunu bilseydim sevgimi unutur evlenmezdim. Böyle bir ailenin içine ben nasıl girdim diye çok pişman oldum çünkü. Nişan atmal boşanmaktan cok daha iyidir. Kavgalarını annesine anlatan erkek yarın bir gün yatak odanızdan evinize aldığınız peynire kadae haber eder. Aklını başına al yakma kendini burda tonlarca örnek var. Coğuna viz sana evlenme demiştik diyen onca insan var ... umarım hakkında hayırlısı olur
Bir de nisanlisi saglam karakterde olsa, hayatindaki kadini ezdirmeyecek, hakkaniyetli biri olsa hem o kadin bu kadar rahat atıp tutamaz kiz hakkinda, cekinir hem de yapsa bile nişanlı kişisi gerekeni yapar ve bunlari gelip kiza yansitmaz, kizi kendince terbiye etmeye ugrasmaz.. Kadinin cekincesi yok ki; oglu avucunda cunku, o agzini acmadan oğlu onun icin olay çıkarmaya hazır.. Cesareti ordan alıyor.. Her sey acikca belli..

Hayatınızın her alanında bir kayinvalide dusunsenize
Disari yemek yemeye gideceksiniz ama kv ile
Haftasonu plan yapacaksınız ama kv ile
Evinizde bile başbaşa bir kahvaltı yada akşam yemeği cok zor olacak
Daha şimdiden herşeye annesini dahil eden bir eş
Evlendikten sonra ne olur kimbilir
Bence evlendikten sonra balayı planı yapsaniz ona bile kv nizin gelme olasiligi yüksek
Ben evlendikten sonra bütün cicim aylarım kv ve nazlarıyla geçti ve eşimin anne düşkünlüğü ile
Şimdi 5 senelik evliyim kendi evimdeyim ama artık ne o eski heyecan kaldı ne de o istek çünkü o zamanlar bir kere geliyor
İyi düşün,çabucak ayrıl .

Konuyu sabote etmek istemem ama arkadaşlar aynı apartmanda yaşayıp mutlu olan var mı:)

Sizin tercihlerinize bu kadar burnunu sokan bir kv adayı ile haftada 1-2 bile çok çok fazla. Valla nişanlınızda anne-eş dengesi kurabilecek kabiliyette değil bence. İyi düşünün.

evlenince düzelir diye evlenirsen sadece kendini bataklığa atarsın.

okuyup geçecektim ama dayanamadım lütfen kendinize yazık etmeyin aşk sevgi tutku bilmem ne bitiyor yapılan seçimler geriye kalıyor. Bu adam aşırı anneci istediği sözü versin yarın öbürgün hepsi unutulur ailenizden kilometrelerce uzağa gideceksiniz bari değen hakeden biri için olsun. Gurbetlik zor kayınvalide derdi çekmek hepsinden zor hergün yenibir konu açılıyor burda zaten birde sizinkiler olmasın. size tavsiyem ayrılın ve daha medeni birini bulana kadarda evlilik kararı almayın cennetinizi cehenneme çevirmenin ne anlamı varki

Back
X